panoutsi Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 παιδια εχω neo v τι προτεινεται για gps και που να το βρω??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπερα παιδια αν εχω ενεργοποιημενο το gps και το δουλευω με navigon θα χρεωνομαι?Η χρειαζεται 3g η wifi για να υπαρξει χρεωση?Γενικα λειτουργει χωρις χρεωση το gps? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 γινεται και χωρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Thanks once more but , Στην προσομοίωση καμιά φωνητική προειδοποίηση γιά κάμερες σταθερές ή φορητά ραντάρ , παρόλο που τα εικονίδια παρουσιάζονται . Στο Test είναι ΟΚ . Ασε που κάθε τόσο βγαίνει οθόνη νύχτας στα καλά καθούμενα αλλά επανέρχεται μετά από λίγο οθόνη ημέρας. Τα εικονίδια που θα πρέπει να τα βάλω ? Με το test θα ακούσεις τον ήχο που θα λέει όταν πλησιάσεις τέτοια κάμερα (σε προσομοίωση διαδρομής δεν θα ακούσεις τίποτα). Μήπως βγαίνει η σκοτεινή οθόνη για τούνελ που έχει ο χάρτης TomTom (Tele Atlas) και εμφανίζεται και όπου έχουν σκάψει για να φτιάξουν ένα δρόμο. Με τον NAVTEQ δεν συμβαίνει αυτό. Για ποια εικονίδια ρωτάς; To igo υπαρχει Ελληνικο? Το προγραμμα το εχω....αγγλικα,ο χαρτης με λατινικους χαρακτηρες,οποτε η αφροδιτη τα λεει γραμμα προς γραμμα,ενω ολα τα αλλα τα λεει τελεια. Χρησιμοποίησε αυτά που έδωσα εδώ Και αν χρησιμοποιείς TTS σβήσε το περιεχόμενο του φάκελου igo/content/ phoneme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μου εκανε ανανεωση ο flash player.δεν ειχε πει η adope οτι θα σταματησει να το βελτιωνει; Δεν προκειται να βγαλει καινουρια εκδοση (12 δηλαδη) Θα βγαζει μονο security fixes και μικρες βελτιωσεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δεν προκειται να βγαλει καινουρια εκδοση (12 δηλαδη) Θα βγαζει μονο security fixes και μικρες βελτιωσεις. thanks boy! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπερα, υπαρχει καποια εφαρμογη που να περναω τους πελατες μου και διαφορα στοιχεια τους σε καρτελες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Παιδιά η τελευταία έκδοση του google maps (6.1)υπάρχει με δωρεάν πλοήγηση για την ελλάδα; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 (edited) Μόλις αγόρασα το SlideIT. Μου φαίνεται λίγο φτωχό το λεξικό του και ο χειρισμός λίγο δύσκολος και θέλει κάποια εξοικείωση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα . Θα περιμένω το smart keyboard να το βγάλει προσφορά 0,10 $ και θα το αγοράσω σίγουρα. Ήμαρτον , ήξερε το "εξοικείωση" άλλα όχι το "αγοράσω":rolleyes: Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited December 13, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 To εχει δοκιμασει κανεις στο δρομο το OsmAnd μιας που ειναι και free??? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Μόλις αγόρασα το SlideIT. Μου φαίνεται λίγο φτωχό το λεξικό του και ο χειρισμός λίγο δύσκολος και θέλει κάποια εξοικείωση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα . Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Σοβαρά; και εγώ με αυτό είμαι αυτή την περίοδο και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Μου φαίνεται πολύ εύκολο και με πολύ καλό λεξικό.. με αυτό γράφω τώρα να σου πω την αλήθεια :) Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Το αγορασα και εγω το slide it που ηταν σε προσφορα αλλα απογοητευτηκα. Ειδικα το ελληνικο του λεξικο ειναι για τα πανηγυρια... Ολα αυτα τα λεω παντα επειδη το συγκρινω με το swype απο το οποιο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια οταν γραφω και με τα 2 χερια με βολευει περισσοτερο το smart keyboard pro. Επισης αγορασα και το hd widgets που ειναι σε προσφορα σημερα και αντικατεστησα προσωρινα το 3d flip clock & weather. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες αλλα θα ηθελα περισσοτερες επιλογες. Οι developers παντως αμα κρινω απο το blog τους ασχολουνται αρκετα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v1zisis Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Δεν έχει να κάνει με το market, κάτι δεν πάει καλά στη συσκευή σου ίσως από κάτι που έχεις ενδεχομένως πειράξει. Ευχαριστώ φίλε, αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει. Αγόρασα δυο μπαταρίες και τις αλλάζω όταν πέσει του τηλ.(λίγες φορές φορτίζω το τηλ.)Κάποια φορά που άλλαξα μπαταρία μερικά παιχνίδια δεν υπήρχαν παρα μόνο ένα εικονίδιο το ρομποτάκι του android. Μήπως λέω εγώ τώρα να έχουν μείνει τίποτα κατάλοιπα και δεν ξέρω που είναι να τα σβήσω τελείως πριν τα ξανακατεβάσω απο το μάρκετ? Καμία ιδέα? Πληροφοριακά έχω την 2.2.1 μέσω odin (οδηγός τυχερακια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Για να το αγοράσει( Igo) κανείς νόμιμα που το βρίσκει; Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Beautiful widgets ή hd widget? Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Beautiful widgets ή hd widget? Η προσφορά των 10 λεπτών που έχει για σήμερα μόνο το HD widget πιστεύω ότι αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Η προσφορά των 10 λεπτών που έχει για σήμερα μόνο το HD widget πιστεύω ότι αξίζει. Πολύ καλό είναι .Όντως αξίζει ,ειδικά για 10 λεπτά δεν το συζητάμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Για να το αγοράσει( Igo) κανείς νόμιμα που το βρίσκει; Σου έχω απαντήσει στο θέμα του iGO. (Δεν διατίθεται προς πώληση ξεχωριστά το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Ρώτησα γιατί και τα δύο κοστίζουν το ίδιο αυτήν την στιγμή Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το κινούμενα θέμα και ομόλογό ότι εχω μείνει ενθουσιασμένος! ! https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Τώρα πλέον δεν βλέπω στο μάρκετ το hd widget :banghead: Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Που βλεπω τις εφαρμογες που χω αγορασει ? Δεν μου δεχεται την Mastercard τι να κανω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το κινούμενα θέμα και ομόλογό ότι εχω μείνει ενθουσιασμένος! ! https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper Ναι αυτά είναι πολύ ωραία και τα 4 αλλά στο Χ5 ενώ έπαιζαν καλά για λίγη ώρα μετά κόλαγαν. :( Μεταξύ HD και Beautiful εγώ αγόρασα τα beautiful. Περίμενα πάντως μεγαλύτερη ποικιλία. Βάζουν εφαρμογές απο την ίδια εταιρία και μερικές τις βάζουν και 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το κινούμενα θέμα και ομόλογό ότι εχω μείνει ενθουσιασμένος! ! https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper παλιό.....και πολύ καλό...!! και εγώ ήμουν ενθουσιασμένος τον Απρίλιο που πήρα το τηλέφωνο με το shadow galaxy live.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Πως βλέπουμε το λεξικό που έχουμε φτιάξει με νέες λέξεις στο SlideIT , ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε αλλαγές; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts