Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Και ποια εφαρμογη θεωρειται η καλυτερη για ευρωπαικους χαρτες επισης?

Οι χάρτες της Navteq που φοράει το iGO είναι μια χαρά για Ευρώπη και προσφάτως ενημερωμένοι.

Modpic.gif

smooth calendar.

Πολυ καλο και αυτο Γιαννη, το εχω αλλα εχει ενα κακο...δεν αλλαζει το μεγεθος του...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ζώνη ώρας μιας εφαρμογής, της 3d flip clock & world weather.

Εγκατέστησα την εφαρμογή για να έχω το widget που συνδυάζει ώρα και καιρό αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ η ώρα εμφανίζεται κανονική η ζώνη ώρας της εφαρμογής με αποτέλεσμα να μου εμφανίζει καιρό για τη ζώνη ώρας GMT-5. Έχω ρυθμίσει όμως σωστά τη ζώνη ώρας του κινητού. Σας στέλνω και ένα screenshot.

http://i39.tinypic.com/24et93n.png

Thanks again , αλλά μάλλον μου λείπουνε κάποιες φωνές/ήχοι γιατί δεν ακούγεται τίποτα

Για τις κάμερες εγκατέστησε τον φάκελο audio από εδώ και επέλεξε Greek Female

[ATTACH]22929[/ATTACH] [ATTACH]22930[/ATTACH]

Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις την SVOX Greek/Ελληνικά Ariadne v3.0 και να χρησιμοποιήσεις τους TTS ήχους.

Και αν θέλεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ εικονίδια για POI ΕΔΩ

Edited by STEGRA1000

Εβαλα προχθες ένα φοβερο widget calendar το οποιο ειναι φουλ παραμετροποιησιμο και το φτιαχνεις οπως εσυ θες.

Simple Calendar (εχει ενα μαυρο εικονιδιο με τον αριθμο 13)

pure calendar (agenda) widget

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λοιπόν έχω το εξής θέμα. Έχω Xperia Arc, και έχω βάλει Navigon και Sygic. Κατά την πλοήγηση, όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση, σταματάει η πλοήγηση και όταν την ξαν'ανοίξω πάει από την αρχή. Παλαιά σε ένα Χ10 με Navigon δεν είχα τέτοιο θέμα, απαντούσα κανονικά την κλήση με bluetooth handsfree, και η πλοήγηση συνέχιζε κανονικά στο background.

Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

Less is more...

Λοιπόν έχω το εξής θέμα. Έχω Xperia Arc, και έχω βάλει Navigon και Sygic. Κατά την πλοήγηση, όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση, σταματάει η πλοήγηση και όταν την ξαν'ανοίξω πάει από την αρχή. Παλαιά σε ένα Χ10 με Navigon δεν είχα τέτοιο θέμα, απαντούσα κανονικά την κλήση με bluetooth handsfree, και η πλοήγηση συνέχιζε κανονικά στο background.

Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

+1

Το παθαινω και εγω με το Sygic...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

pure calendar (agenda) widget

+1. Το θεωρώ κι εγώ εξαιρετικό. Απλά δεν είναι free. Για μένα το αξίζει και με το παραπάνω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ξαφνικα εδω κ μια βδομαδα το go weather κολλαει στην ανανεωση κ λεει πως δεν μπορει να την κανει

Εχει συμβει κ σε καποιον αλλον αυτο?

Mε την εφαρμογη Box

https://market.android.com/details?id=com.box.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ib3guYW5kcm9pZCJd

που αναφερθηκε στις πισω σελιδες, οντως υπαρχει τροπος να παρει καποιος τα 50gb χωρο.

Απλα πρεπει η συσκευη να ειναι root, και τα HTC και S-OFF.

Αν και πιστευω μπορει να αναφερθει κανονικα, δεν εχει να κανει με παρανομο λογισμικο, αλλα με επεμβαση αρχειου της συσκευης.

Ενας αλλος τροπος απλος, ειναι να κανετε register με το email σας σε καποια συσκευη LG φιλου σας, δεν δεσμευεται μια συσκευη ανα λογαριασμο.

Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για να απαντάει αυτόματα το τηλέφωνο όταν δέχεται κλήσεις?

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη ζώνη ώρας μιας εφαρμογής, της 3d flip clock & world weather.

Εγκατέστησα την εφαρμογή για να έχω το widget που συνδυάζει ώρα και καιρό αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ η ώρα εμφανίζεται κανονική η ζώνη ώρας της εφαρμογής με αποτέλεσμα να μου εμφανίζει καιρό για τη ζώνη ώρας GMT-5. Έχω ρυθμίσει όμως σωστά τη ζώνη ώρας του κινητού. Σας στέλνω και ένα screenshot.

http://i39.tinypic.com/24et93n.png

βγαλ' το και ξανα βαλ' το, εμενα δειχνει κανονικα.

Το έκανα και δυστυχώς πάλι τα ίδια...

Παιδια ψαχνω για μια εφαρμογη που να κλειδωνει/κρυπτογραφει φακελους (σε στυλ Resco Explorer Winmo).

Δηλαδη εχω στη μνημη εναν φακελο Photos που εχει φωτογραφιες που θελω να κλειδωσω (οκ αυτο γινεται και με .nomedia, αλλα δεν θελω μονο να μην φαινονται στην Gallery αλλα να μην μπορει να τις βρει και καποιος που θα ασχοληθει με τον Root Explorer πχ). Δεν θελω να κλειδωσω τη Gallery.

Επισης εχω εναν φακελο που πεταω αρχεια word/pdf/whatever. Θελω λοιπον να κλειδωσω/κρυπτογραφησω κι αυτον, ουτως ωστε να μην εμφανιζονται τα αρχεια στο Quick Office και τα αναλογα προγραμματα.

Υπαρχει αυτο που ζηταω? :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα μια πολυ καλη εφαρμογη που χρησιμοποιω εδω και 10 μερες ειναι το

Internet Firewall που του οριζεις ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο ειτε μεσω του παροχου, ειτε μεσω του wifi.

Χρειαζετε root.

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Παιδια ψαχνω για μια εφαρμογη που να κλειδωνει/κρυπτογραφει φακελους (σε στυλ Resco Explorer Winmo).

Δηλαδη εχω στη μνημη εναν φακελο Photos που εχει φωτογραφιες που θελω να κλειδωσω (οκ αυτο γινεται και με .nomedia, αλλα δεν θελω μονο να μην φαινονται στην Gallery αλλα να μην μπορει να τις βρει και καποιος που θα ασχοληθει με τον Root Explorer πχ). Δεν θελω να κλειδωσω τη Gallery.

Επισης εχω εναν φακελο που πεταω αρχεια word/pdf/whatever. Θελω λοιπον να κλειδωσω/κρυπτογραφησω κι αυτον, ουτως ωστε να μην εμφανιζονται τα αρχεια στο Quick Office και τα αναλογα προγραμματα.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το Crypto(Mr. Paroli), ,δηλ. το 1ο αποτέλεσμα που θα πάρεις κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη crypto, δείχνει να κάνει αυτό που ζητάς. Και η 1η related εφαρμογή (SuperVault). Sorry που δεν έχω πρόχειρο link.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα μια πολυ καλη εφαρμογη που χρησιμοποιω εδω και 10 μερες ειναι το

Internet Firewall που του οριζεις ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο διαδικτυο ειτε μεσω του παροχου, ειτε μεσω του wifi.

Χρειαζετε root.

Μεχρι τωρα το καλυτερο στο ειδος του θεωρειται το Droid Wall

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Βρε παιδιά τι παίζει με το ShARreLoc . Γιατί όταν πας να γράψεις τα στοιχεία που ζητάει γιά εγγραφή κλείνει η εφαρμογή ?

Solved ..............

Χρειάζεται να κάνει ένα πρώτο FIX to GPS .

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, το Crypto(Mr. Paroli), ,δηλ. το 1ο αποτέλεσμα που θα πάρεις κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη crypto, δείχνει να κάνει αυτό που ζητάς. Και η 1η related εφαρμογή (SuperVault). Sorry που δεν έχω πρόχειρο link.

Eχαριστω πολυ :)

Τα βρηκα, θα τα δοκιμασω το βραδυ και θα ποσταρω εντυπωσεις.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

παιδια το καλυτερο προγραμμα gps? χρησιμοποιω το navigon και ειμαι ευχαριστημενος
Innovation distinguishes between a leader and a follower.

Για τις κάμερες εγκατέστησε τον φάκελο audio από εδώ και επέλεξε Greek Female

[ATTACH]22929[/ATTACH] [ATTACH]22930[/ATTACH]

Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις την SVOX Greek/Ελληνικά Ariadne v3.0 και να χρησιμοποιήσεις τους TTS ήχους.

Και αν θέλεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ εικονίδια για POI ΕΔΩ

Thanks once more but ,

Στην προσομοίωση καμιά φωνητική προειδοποίηση γιά κάμερες σταθερές ή φορητά ραντάρ , παρόλο που τα εικονίδια παρουσιάζονται . Στο Test είναι ΟΚ .

Ασε που κάθε τόσο βγαίνει οθόνη νύχτας στα καλά καθούμενα αλλά επανέρχεται μετά από λίγο οθόνη ημέρας.

Τα εικονίδια που θα πρέπει να τα βάλω ?

FYG : Galaxy Ace 320x480 - iGo myway 2009 (8.4.3.179971) - Skin mariupol v3.3.3.111126

παιδια το καλυτερο προγραμμα gps? χρησιμοποιω το navigon και ειμαι ευχαριστημενος

Δεν υπάρχει "το καλύτερο". Υπάρχει "το καλύτερο για σένα" :lol:. Και ο μόνος τρόπος να το βρεις είναι να δοκιμάσεις πολλά. Εφόσον ευχαριστημένος με το Navigon δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις και πολύ. Τώρα αν θες να δοκιμάσεις κανένα ακόμα θα σου πρότεινα το NDrive που χρησιμοποιώ εγώ.

Δοκίμασε το Hide it Pro. Και να ξέρεις ότι το εικονίδιο που θα εμφανιστεί και το όνομα της εφαρμογής όπως θα φαίνεται στα apps δεν είναι λάθος ;)

Παίδες καλησπέρα,

Ξέρει κανείς γιατί κάποιες εφαρμογές μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα?

Λυπούμαστε

Η εφαρμογή ....όνομα εφαρμογής... (σε εξέλιξη com......game) τερματίστηκε απροσδόκητα.

Δοκιμάστε ξανά

Δοκιμάστε

Αναγκαστικό κλείσιμο Αναφορά.

π.χ zedge, asphalt5, το ελληνικό εορτολόγιο σήμερα μια φορά. και κάποια άλλα παιχνίδια

όλα απο το μάρκετ.

Ευχαριστώ,

• Administrators

Αν διαβάσεις στο παρόν forum αλλά και εδώ θα πάρεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση