eltsele Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ναι στα ελληνικα ειναι και τα δυο... Και στο κινητο δεν μπορω να κανω εγκατασταση... Στο pc ομως ειναι αγορασμενο.. Να σου πω, δοκίμασες να κάνεις κάνεις εκκαθάριση cookies/cache κλπ στον browser ή μπεις με άλλον μήπως και συνέλθει το market στο pc? Με ακουει κανεις ? Παω να αγορασω το fruit ninja που το χει σημερα προσφορα . Αλλα δεν εχω ακομα τηλεφωνο :) Εφτιαξα gmail αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχει κανενα τηλεφωνο συνδεδεμενο με αυτον τον λογαριασμο . Τι κανω ? Δεν μπορείς να αγοράσεις χωρίς συνδεδεμένη συσκευή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Γεια σας παιδες! Τον τελευταιο καιρο εχω ενα θεματακι με το go keyboard. Οταν γραψω μια προταση και στο τελος βαλω καποιο σημειο στιξης (τελεια,θαυμαστικο,ερωτηματικο) εμφανιζεται διπλα απο αυτο το τελευταιο γραμμα της λεξης πριν απο το σημειο στιξης (πχ γραφω την λεξη υπομονη!η και στο τελος μπαινει το η) το οποιο ειμαι αναγκασμενος να σβηνω πριν στειλω το μυνημα. Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω? Επισης γνωριζεις κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το t9 στο go keyboard γιατι με εκνευριζει που καθε φορα οταν θελω να στειλω μυνημα πρεπει να παταω το κουμπι του ωστε να κλεινει προσωρινα? Edited December 8, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καποια προταση για GPS με Ελληνικες φωνητικες οδηγιες ?? που να λειτουργει σε LG P500. Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Όσο αφορά την ανάγνωση από το κινητό του καλούντος συστήνω το ECID (Enhanced Caller ID). Είναι και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο. Για να πετύχετε καλύτερη απόδοση στην προφορά χρησιμοποιήστε την Ισπανίδα (με δεδομένο πάντα ότι τα ονόματα τα αποθηκεύετε με λατινικούς χαρακτήρες). Αυτη τη λειτουργία την έψαχνα από την αρχή στο Android καθώς την είχα συνηθίσει στα nokia που είχα τα προηγούμενα χρόνια... Edited December 8, 2011 by petrsiri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιρνει ώρα για να παρουν εγκριση της καρτας? εχω κανει την αγορα αλλα πρεπει να περιμενω... ? edit:ειναι λιγο ξενερωμα ομως...Κανεις ηλεκτρονικη αγορα σε σαιτ που υποτιθεται πρεπει να εχει εξυπηρετηση 24/7 και δεν σηκωνουν καν το τηλεφωνο αφου υποτιθεται ειναι ηλεκτρονικη αγορα για ποιον λογο η αναμονη?? απο οτι καταλαβα παμε για αυριο και βλεπουμε :( Θα σου στείλουν email με οδηγίες . Οσο για το τηλέφωνο απαντά κανονικά ώρες γραφείου και είναι εξυπηρετικοί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδια επειδη τωρα μαθαινω ολες τις εφαρμογες μονο απο το μαρκετ τις βρισκω? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 καλημερα παιδες!να ρωτησω κατι τραβηγμενο. Γινεται στον player pro να ρυθμισω τα δυο capacitive κουμπια μου σαν μπρος-πισω τραγουδι;πχ με το κουμπι του πισω να πηγαινει ενα τραγουδι πισω και με το δεξι κουμπι (το κουμπι των επιλογων δηλαδη) να πηγαινει ενα τραγουδι μπροστα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μηπως θυμασαι πως το ελυσες το προβλημα; Εχω βαλει το κινητο μου στην ακρη, μετα απο αυτο το προβλημα, μετα απο αρκετο κραξιμο για χαμενες κλησεις, και δεν ξερω πως να το λυσω. Δεν το έλυσα, το πούλησα.....:) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Δηλαδή στο pc σου το δείχνει αγορασμένο αγορασμένο και στο κινητό όχι? Η γλώσσα στη συσκευή, btw, είναι ίδια με αυτή που έχεις ρυθμίσει στο Google στο pc? Όχι πολύ πιθανό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δοκιμασα απο τον mac να το κανω... Πρωτα εκανα βεβαια καθαρισμο δεδομενων στην εφαρμογη και μετα την εβγαλα... Επειτα πηγα στον mac και απο εκει πραγματι ελεγε οτι κανει 2,49 και πηγα να την κατεβασω... ολα οκ.. δεν υπηρχε προβλημα αλλα παλι δεν κατεβηκε στο κινητο και παλι δε μου ηρθε αποδειξη... Ελπιζω τουλαχιστον να μην με χρεωνει.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Δοκιμασα απο τον mac να το κανω... Πρωτα εκανα βεβαια καθαρισμο δεδομενων στην εφαρμογη και μετα την εβγαλα... Επειτα πηγα στον mac και απο εκει πραγματι ελεγε οτι κανει 2,49 και πηγα να την κατεβασω... ολα οκ.. δεν υπηρχε προβλημα αλλα παλι δεν κατεβηκε στο κινητο και παλι δε μου ηρθε αποδειξη... Ελπιζω τουλαχιστον να μην με χρεωνει.. Μπες εδω και δες ακριβως σε τι σε εχει χρεωσει http://www.google.com/wallet/ Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μπες εδω και δες ακριβως σε τι σε εχει χρεωσει http://www.google.com/wallet/ Σωστος..! Δεν με εχει χρεωσει...! Αλλα τι θα κανω, θα την αγορασω ποτέ αυτη τι ρημαδα εφαρμογη..? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Θα σου στείλουν email με οδηγίες . Οσο για το τηλέφωνο απαντά κανονικά ώρες γραφείου και είναι εξυπηρετικοί . Ναι, τελικά έτσι και έγινε. Το θεμα είναι ότι πρεπει να περιμένεις ωρες γραφειου, Mail κλπ.. Μου ειπε ο ανθρωπος ότι αυτο γινεται για να ειναι σιγουροι οτι ο πελατης παιρνει το σωστο προϊον και δεν θα εχει προβλημα... Παρολα αυτα, προσωπικα προτιμω αφου ειναι ηλεκτρινικη αγορα, την αμεσοτητα... Εκανα εγκατασταση, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω γιατι ειμαι στο γραφειο... Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καποια προταση για GPS με Ελληνικες φωνητικες οδηγιες ?? που να λειτουργει σε LG P500. Όλες οι προτάσεις που θα βρεις εδώ δουλεύουν κατά αυτό τον τρόπο. Ωστόσο επειδή καμία από αυτές δεν είναι free... δεν μας επιτρέπεται η διακίνησή τους στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανε μια διαγραφη το ιστορικο η ακομα και τα cookies μπορει να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανε μια διαγραφη το ιστορικο η ακομα και τα cookies μπορει να βοηθησει. Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ναι, τελικά έτσι και έγινε. Το θεμα είναι ότι πρεπει να περιμένεις ωρες γραφειου, Mail κλπ.. Μου ειπε ο ανθρωπος ότι αυτο γινεται για να ειναι σιγουροι οτι ο πελατης παιρνει το σωστο προϊον και δεν θα εχει προβλημα... Παρολα αυτα, προσωπικα προτιμω αφου ειναι ηλεκτρινικη αγορα, την αμεσοτητα... Εκανα εγκατασταση, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω γιατι ειμαι στο γραφειο... Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια :) Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης . Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα πιθανότητα απαντώνται σε αυτό . Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση). Εσείς τι θα βάζατε σε Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Παιδια επειδη τωρα μαθαινω ολες τις εφαρμογες μονο απο το μαρκετ τις βρισκω? ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>> και φυσικά στο παρών site Edited December 8, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις φωνές: Voice_Gre-m11_odytsak.zip και Voice_Gre-f11_odytsak.zip (είναι βελτιωμένες). Thanks STEGRA1000 . Τι διαφορετικό έχουν οι φωνές που συνιστάς ? Χρησιμοποιούν άλλη βελτιωμένη φρασεολογία στις οδηγίες ? Που τις βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια οσοι χρησιμοποιείτε im+ messenger συνδέεστε στο yahoo σας λογαριασμο ??? εγω μετα το τελευταιο update της εφαρμογης δεν μπορω να συνδεθώ με τιποτα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση). Εσείς τι θα βάζατε σε Note? To Don't Panic και το Sygic παίζει χωρίς πρόβλημα στην ανάλυση του Note. Το iGO θέλει ειδικό skin που δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης . Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα πιθανότητα απαντώνται σε αυτό . Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ...... Το διαβασα ηδη...:) Λοιπον πρωτες εντυπωσεις Πραγματικα πολυ γρηγορο, ωραιοι χαρτες και οσον αφορα τις διαδρομες που βγαζει, ειναι το μονο που "προτεινε" να γυρισω σπιτι κατα 80% απο τον διαδρομη που χρησιμοιποιω :!: (παω απο στενα και κοβω δρομο γενικοτερα-ειχα βαλει συντομη διαδρομη) Θα ηθεμα μονο λιγα περισσοτερα pois στις διαδρομες, αλλα νομιζω οτι θα προστεθουν αργότερα... Δεν το εψαξα, αλλα δεν νομιζω να "βγαζει" περισσοτερα σημεια στη πλοηγηση προς το παρον... Edited December 8, 2011 by gup_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>> και φυσικά στο παρών site Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν? Τις βαζεις καπου στη καρτα και τις τρεχεις με file manager Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair:και εμενα το εκανε σε καταλαβαινω....ειχα το soundhount free και αγορασα το full(0.10ε:D) και ειχα και τις δυο εφαρμογες στο κινητο,οποτε αναγκαστηκα και εσβησα και τις δυο και μετα δεν μου το ξανα εκανε εγκατασταση,εκανα ανανεωσεις συνεχεια εκλεισα wifi εκλεισα το firefox οσπου εγενετο το φως ξελαμπικαρε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts