cheekyboy21 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 ευχαριστω ρε...θα δουμε πως θα δουλεψει.αν μου βρεις και μια για την μπαταρια να μπαινει πανω στο εικονιδιο θα εισαι ο καλυτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Εχω ενα hands free απο se x10 pro και όταν το βάζω στι wildfire, δεν "δίνει" σωστο ήχο,εκτός αν παταω συνέχεια το κουμπί του hf... παιζει να υπάρχει καμία εφαρμογή που να λύνει αυτό το προβλημα; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ψαξε για την εκδοση με αναλυση 240*320 Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη να μου δειχνει την ταχυτητα με την οποια κινουμαι? (πχ. σε αυτοκινητο, στο μετρο κλπ) Γενικα καλες εφαρμογες βασισμενες στο 'αξελερομετρο'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Αλήθεια είστε ευχαριστημένοι παιδιά; Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω (το Eastern Europe). Μόλις κατέβασα την trial έκδοση να την δοκιμάσω το sygic το δούλεψα λίγο καιρό μέσα στην αθήνα και οι δρομολογήσεις του, να πω την αλήθεια δεν με βοήθησαν και πολύ. οι χάρτες του δεν είναι και πολύ καλά ενημερωμένοι και οι διαδρομές που σου προτείνει είναι λίγες φορές "μέσω Λαμίας" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το sygic το δούλεψα λίγο καιρό μέσα στην αθήνα και οι δρομολογήσεις του, να πω την αλήθεια δεν με βοήθησαν και πολύ. οι χάρτες του δεν είναι και πολύ καλά ενημερωμένοι και οι διαδρομές που σου προτείνει είναι λίγες φορές "μέσω Λαμίας" Κι εγω λιγο το εχω χρησιμοποιησει. Ενω του εχω βαλει να με πηγαινει απο τη συντομοτερη διαδρομη, απο με πηγε 'μεσω Λαμίας'. Κριμα γιατι φαινεται αξιολογο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη να μου δειχνει την ταχυτητα με την οποια κινουμαι? (πχ. σε αυτοκινητο, στο μετρο κλπ) Γενικα καλες εφαρμογες βασισμενες στο 'αξελερομετρο'? υπάρχει το Ulysse Speedometer. https://market.android.com/details?id=com.binarytoys.speedometer&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmJpbmFyeXRveXMuc3BlZWRvbWV0ZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Υπάρχει και αυτή η εφαρμογή μετεφρασμένη στα ελληνικά https://market.android.com/details?id=it.opbyte.odometerwidget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIml0Lm9wYnl0ZS5vZG9tZXRlcndpZGdldCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έχεις την τελευταία έκδοση? Αν όχι ενημέρωσε την. Διαφορετικά περίμενε το επόμενο update, λογικά θα περιλαμβάνονται. Έχω κάνει τη μετάφραση οπότε αν δεν έχει ήδη ενσωματωθεί θα γίνει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εχω ενα hands free απο se x10 pro και όταν το βάζω στι wildfire, δεν "δίνει" σωστο ήχο,εκτός αν παταω συνέχεια το κουμπί του hf... παιζει να υπάρχει καμία εφαρμογή που να λύνει αυτό το προβλημα; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Mιας και είχα παρόμοιο πρόβλημα, απλά να ρωτήσω μήπως δεν "κούμπωσε" καλά το βύσμα. Γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλα ακουστικά, όπου ήθελε ιδιαίτερη πίεση για να κουμπώσει καλά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια εφαρμογη τυπου(black list) που οταν με καλουν να μπαινει το τηλ στο αθορυβο, και να μην φαινεται στον αλλο οτι το τηλεφωνο μου ειναι κατειλημενο,αλλα να καλει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια εφαρμογη τυπου(black list) που οταν με καλουν να μπαινει το τηλ στο αθορυβο, και να μην φαινεται στον αλλο οτι το τηλεφωνο μου ειναι κατειλημενο,αλλα να καλει κανονικα. Root call blocker Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_box2 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια καλησπερα μολις πειρα το εν-τουτο κινητο και ψαχνω να βρω προγραμμα gps free.κατεβασα απο το μαρκετ το sygic αλλα δεν ειναι free ειναι trial.μπορειτε να βοηθησετε? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Βγηκε ο firefox με flash... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια εφαρμογη τυπου(black list) που οταν με καλουν να μπαινει το τηλ στο αθορυβο, και να μην φαινεται στον αλλο οτι το τηλεφωνο μου ειναι κατειλημενο,αλλα να καλει κανονικα. δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα η στοκ εφαρμογη που εχει το κινητακι, οταν σε καλει ο αριθμος που εχεις ορισει, δεν του δινει καθολου γραμμη.Σαν να ειναι κλειστο το κινητο.Ετσι αποφευγεις κιολας να το ''σηκωσεις'' καταλαθος :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με προεγκατεστημένους-offline χάρτες και να είναι free! Όλα τα γνωστά προγράμματα είναι επί πληρωμή και "πλάγιοι" τρόποι απόκτησής τους δεν επιτρέπονται να συζητώνται στο forum ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα η στοκ εφαρμογη που εχει το κινητακι, οταν σε καλει ο αριθμος που εχεις ορισει, δεν του δινει καθολου γραμμη.Σαν να ειναι κλειστο το κινητο.Ετσι αποφευγεις κιολας να το ''σηκωσεις'' καταλαθος :wink: Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ποια εφαρμογη ειναι αυτη; Θα πας ρυθμισεις-->κληση-->απορριψη κλησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Βγηκε ο firefox με flash... στο μαρκετ παντως δεν τον βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_geo_ Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ψαχνω δυο εφαρμογες: 1)για κλειδωμα φακελων κ αρχειων(δλδ για να ανοιχτουν να ζηταει η συσκευη κωδικο) 2)ενα καλο ξυπνητητι γιατι κοιμαμαι βαρια κ θελω να χτυπανε καμπανες διπλα μου... οποιος ξερει κατι καλο ας μου παρακαλω ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ψαχνω δυο εφαρμογες: 1)για κλειδωμα φακελων κ αρχειων(δλδ για να ανοιχτουν να ζηταει η συσκευη κωδικο) /QUOTE] smart app protector Free κλειδώνει την εφαρμογή και ησυχάζεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Mιας και είχα παρόμοιο πρόβλημα, απλά να ρωτήσω μήπως δεν "κούμπωσε" καλά το βύσμα. Γιατί είχα παρόμοιο πρόβλημα με άλλα ακουστικά, όπου ήθελε ιδιαίτερη πίεση για να κουμπώσει καλά ;) όχι.... δεν μπορώ να το κάνω να πάει πιο μέσα, εφαρμόζει μια χαρά! παίζει να είναι και θέμα hf γιατί και όταν το βάζω στο mp3 μου, το ίδιο πρόβλημα έχει, για να ακούσω κανονικά πρέπει να πατάω το κουμπι, απλά έλεγα μήπως εδώ παίζει καμια εφαρμογη :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 στο μαρκετ παντως δεν τον βλεπω Υπάρχει στο market αλλα μάλλον δε θεωρεί οτι είναι συμβατός με το κινητό σου. Δοκίμασε να ψάξεις χωρίς να κάνεις login απο το pc. Δε χάνεις και τίποτα πάντως, συνεχίζει να είναι πάναργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μαγκες στο autokiller τι επιλογη να βαλω;;εχω βαλει strict.οι αλλες ειναι καλυτερες; sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλημερα σε ολους!!.Υπαρχει καποια εφαρμογη που να σου δινει την δυνατοτητα να 'παρεις' φωτο μεσα απο ενα βιντεο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts