Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Της αγορασμένες εφαρμογές, δεν μπορούμε να της εγκαταστήσουμε σε άλλη συσκευή..!!!

Μα τι είναι αυτά που λες.Έχω δύο κινητά το s2 και το desire και έχω τº τιτανιουμ και στα δύο.Και όχι μόνο αυτό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Της αγορασμένες εφαρμογές, δεν μπορούμε να της εγκαταστήσουμε σε άλλη συσκευή..!!!

Κατά βάση μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε σε οποιαδήποτε συσκευή μας έχουμε σαν κύριο λογαριασμό το ίδιο gmail account. Ωστόσο υπάρχουν εφαρμογές που "δένονται" στο imei της συσκευής και όχι στο λογαριασμό email και συνεπώς δε θα κάνουν και για την άλλη συσκευή ;)

Τhe end of an era...

Μα τι είναι αυτά που λες.Έχω δύο κινητά το s2 και το desire και έχω τº τιτανιουμ και στα δύο.Και όχι μόνο αυτό.

Αυτό που λέω ειναι ότι προσπάθησα να κατεβάσω το SPB Shell 3D που έχω αγοράσει για το LG P990 να το βάλω και στο SE 8X και απλά δείχνει ότι ειναι είδει εγκαταστημένο, εννοείτε ότι στο SE 8X έβαλα το gmail...!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια εφαρμογή που έχω αγοράσει, μπορώ να την εγκαταστήσω σε 2 τηλέφωνα??? το δικό μου και της γυναικάς μου..!! βάζοντας το ίδιο e-mail ???

Ναι μπορείς. Το έχω κάνει κι εγώ με την κοπέλα μου. Βάζεις το mail της γυναίκας σου στο κινητό σου, δε χρειάζεται να είναι το primary, μετά πας στο market (το καινούριο 3.1.5) και πατάς accounts. Εκεί διαλέγεις της γυναίκας σου και κατεβάζεις τις εφαρμογές που θες που έχει αγοράσει αυτή. Τόσο απλά!

σημ: Απλά μην κάνεις sync για να μην περάσει τις επαφές της και τα μαιλ της.

πρεπει να το κανεις root για να σβησεις προεγκατεστημενες εφαρμογες.μεσω του titanium backup ειναι ο πιο απλος τροπος αλλα οπως ειπα χρειαζεσαι δικαιωματα ρουτ στη συσκευη σου.

επισης να εισαι πολυ προσεκτικος ποιες εφαρμογες διαγραφεις.αρκετες εφαρμογες της google,αν διαγραφουν θα δημιουργησουν προβλημα στην χρηστικοτητα του τηλεφωνου σου.θα ελεγα να αφησεις της google εφαρμογες.

επισης αν θες να σβησεις δεν χρειαζεται να σβηνεις μεσω μαρκετ.αν πατησεις παρατεταμενα μια εφαρμογη μεσα απο το μενου θα βγαλει ενα κοκκινο χ στις εφαρμογες.πατας το χ και διαγραφεται.ή διαφορετικα,ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-και πατας πανω στην εφαρμογη που θες.;)

το ξερω αυτο με το Χ που εμφανιζεται αλλα δεν το κανει σε ολες :P γιαυτο ρωτησα για τις προεγκατεστημενες..

ευχαριστω παντως!

Αυτό που λέω ειναι ότι προσπάθησα να κατεβάσω το SPB Shell 3D που έχω αγοράσει για το LG P990 να το βάλω και στο SE 8X και απλά δείχνει ότι ειναι είδει εγκαταστημένο, εννοείτε ότι στο SE 8X έβαλα το gmail...!!!

Τώρα που το λες και αυτό το έχω και στα δύο κινητά:)

Edited by nnik_1969

Τώρα που το λες και αυτό το έχω και στα δύο κινητά:)

για πες την διαδικασία..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Την κατέβασα κι εγώ. Δείχνει πολύ καλή. Δεν την δοκίμασα βέβαια ακόμα σε συνομιλία. Απορώ πάντως γιατί ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει μια επίσημη εφαρμογή. Πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο σύντομα, μετά και την επίσημη εφαρμογή για hotmail.

+1 για επίσημη.

Αυτή που λες έχει διαφημίσεις ή σου αλλάζει το προσωπικό μήνυμα με διαφήμιση?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

+1 για επίσημη.

Αυτή που λες έχει διαφημίσεις ή σου αλλάζει το προσωπικό μήνυμα με διαφήμιση?

Δεν έχει διαφημίσεις. Τελικά την έβγαλα γιατί η εφαρμογή έκανε αποσύνδεση αν έτρεχε για κάποιο διάστημα στο παρασκήνιο. Γύρισα στο παλιό καλό Msn talk pro.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Προσωπικά χρησιμοποιώ το IM+ :) Τα push notifications βολεύουν τρελλά!

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Δεν έχει διαφημίσεις. Τελικά την έβγαλα γιατί η εφαρμογή έκανε αποσύνδεση αν έτρεχε για κάποιο διάστημα στο παρασκήνιο. Γύρισα στο παλιό καλό Msn talk pro.

Μόλις διάβασα ότι αυτή ξοδεύει πολύ μπαταρία και data.

Ας μας πούνε και οι υπόλοιποι ποια θεωρούν την καλύτερη εφαρμογή για msn.

Εγώ έχω το mercury. Το μόνο που δεν μαρέσει είναι το interface.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μόλις διάβασα ότι αυτή ξοδεύει πολύ μπαταρία και data.

Ας μας πούνε και οι υπόλοιποι ποια θεωρούν την καλύτερη εφαρμογή για msn.

Εγώ έχω το mercury. Το μόνο που δεν μαρέσει είναι το interface.

εγώ χρησιμοποιώ το imo για msn , skype ... .Είναι πολύ καλό , μου αρέσει το interface του και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εγώ ψάχνω κάποιο που:

• να μην έχει διαφημίσεις
  • να μην σου αλλάζει το προσωπικό μήνυμα
  • να έχει interface που να μοιάζει με του msn στο pc

Προσωπικά χρησιμοποιώ το IM+ :) Τα push notifications βολεύουν τρελλά!

+1

πολυ βολικο και γρηγορο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1

πολυ βολικο και γρηγορο!

Το κατέβασα. Καλό φαίνεται αλλά τα push ισχύουν για μια ώρα μόνο στην απλή έκδοση και η pro έχει 7 ευρώ. Και το nimbuzz έχει push και είναι δωρεάν. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο να μας κάνει σύγκριση;

Το κατέβασα. Καλό φαίνεται αλλά τα push ισχύουν για μια ώρα μόνο στην απλή έκδοση και η pro έχει 7 ευρώ. Και το nimbuzz έχει push και είναι δωρεάν. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο να μας κάνει σύγκριση;

εγω τα χω δοκιμασει και τα δυο..στο παλιο μου κινητο δοκιμασα το nimbuzz και ειναι το πιο βαρυ προγραμμα που εχω βαλει ποτε σε κινητο!κολλαγε το συμπαν.επισης εκανε αρκετη ωρα να φορτωσει..το μονο καλο ειναι το ΙΜ σε αλλες συσκευες με nimbuzz αλλα υπαρχουν πολλα προγραμματα που το κανουν αυτο.πολυ πιο ελαφρυα και με καλυτερο interface.(βλ.whatsapp)

εγω εχω την pro εκδοση παντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 για nimbuzz

Τρέχει σφαίρα και στο Desire HD και στο Nook μου

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με μια γρήγορη δοκιμή που έκανα και στα δυο προγράμματα, κατέληξα στο im. Είναι πιο ελαφρύ, ενώ και στο nimbuzz δεν δούλευαν οι push ειδοποιήσεις. Ίσως να μην το ρύθμισα καλά, αλλά το έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι.

Στον dialer one αλλά και στην μανισια εφαρμογή όταν αποθηκευω μια κλήση κατευθείαν από το call log σαν πχ +30χχχχ μετά αν πάω στον dialer και πληκτρολογησω μονο το νούμερο 69χχχ , χωρίς το +30 φυσικά,δεν το βρίσκει!

Στον στοκ dialer φαντάζομαι δεν υπάρχει ρύθμιση,στον dialer one?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή για τους οδηγούς:

https://market.android.com/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result

για πες την διαδικασία..!!

Πρέπει να πας και στο μαρκετ και να επιλέξεις λογαριασμό ,δεν αρκεί να βάλεις το mail σου σε άλλο τηλέφωνο.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή για τους οδηγούς:

https://market.android.com/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result

Δεν είναι συμβατό σε blade μου λεει.

Γιατί??

νταξει ρε παιδια ειπαμε..για να φανει χρησιμη αυτη η εφαρμογη πρεπει να χεις παρει το διπλωμα βραδυ ή νασαι γυναικα!(πλακιτσα!)

πολυ αχρηστη εφαρμογη πιστευω.πιο ευκολα τρακαρεις κοιταζωντας το παρα παρακολουθωντας το δρομο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση