Billys_RR Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 1--μπορω με ενα task manager να τον εχω ΜΟΝΟ για να βλεπω ποιες εφαρμογες τρεχουν και ΟΧΙ να τις κλεινει αυτοματα?εχει κανενας manager επιλογη να ΜΗΝ κλεινει αυτοματα εφαρμογες απλα μου δειχνει ποιες τρεχουν? 2--επισης οι εφαρμογες τυπου zougla.gr,in.gr οταν μπαινουμε μεσω αυτων η ογκοχρεωση ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη απο οτι με τον οπερα μινι? Με το Quick system info pro, μπορεις να δεις και ποιες εφαρμογες τρεχουν, και ποση μνημη καταναλωνουν, και αν θες να κλεισεις καποια απο αυτες. Για το δευτερο που ρωτας, με την εφαρμογη zougla που δοκιμασα, πιστευω κατεβαζει πιο πολλα δεδομενα σε σχεση με το να μπεις απο opera mini. Ισως επειδη με το που φορτωνει, κατεβαζει τα τελευταια νεα, για να μπορεσεις να τα κανεις πιο γρηγορα εναλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 παιδια, ποιο keyboard να προτιμησω (galaxy s)...ακουω πολλα καλα για διαφορα και θα θελα μια 2η (3η,4η) αποψη :) Eχω καταληξει σε ενα απο τα δυο: 1) Μultiling Keyboard 2) Go Keyboard Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 1--μπορω με ενα task manager να τον εχω ΜΟΝΟ για να βλεπω ποιες εφαρμογες τρεχουν και ΟΧΙ να τις κλεινει αυτοματα?εχει κανενας manager επιλογη να ΜΗΝ κλεινει αυτοματα εφαρμογες απλα μου δειχνει ποιες τρεχουν? 2--επισης οι εφαρμογες τυπου zougla.gr,in.gr οταν μπαινουμε μεσω αυτων η ογκοχρεωση ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη απο οτι με τον οπερα μινι? παιδια, ποιο keyboard να προτιμησω (galaxy s)...ακουω πολλα καλα για διαφορα και θα θελα μια 2η (3η,4η) αποψη :) Eχω καταληξει σε ενα απο τα δυο: 1) Μultiling Keyboard 2) Go Keyboard @ilka71 Eγω εχω το TaskXp για αυτη τη δουλεια https://market.android.com/details?id=com.loong.taskxp . Με βολευει πολυ η επιλογη Swipe to launch που εχει. @c0rpse_grinder Και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα και δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα. Το GoKeyboard εχει και themes που αλλαζουν την εμφανιση του πληκτρολογιου (ειδικα τα νεον θεματα που εχει ειναι πολυ ωραια). Οποιο και να βαλεις πιστευω θα εισαι ενταξει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Παιδια ξερει κανεις που μπορω να "βρω" τον τελευταιο χαρτη για Ελλαδα στο sygic: gps navigation 11.2;; Κατεβασα το προγραμμα πλοηγησης (εξυπνα και ταπεινα) αλλα δε ξερω αν ο χαρτης που φορα ειναι ο τελευταιος. Αν ξερει καποιος τι γινεται ας βοηθησει...ευχαριστω. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 παιδια, ποιο keyboard να προτιμησω (galaxy s)...ακουω πολλα καλα για διαφορα και θα θελα μια 2η (3η,4η) αποψη :) Eχω καταληξει σε ενα απο τα δυο: 1) Μultiling Keyboard 2) Go Keyboard Εγώ χρησιμοποιώ το smart keyboard και δεν το αλλάζω με τίποτα! :-) Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το smart keyboard και δεν το αλλάζω με τίποτα! :-) Sent from my Nexus S using Tapatalk +1, ουτε εγω το αλλαζω. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Να υπενθυμίσω σε όλους πως απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Μιας και αναφερατε το smart για να στειλει 160 χαρακτ πρεπει να κανουμε πριν αρχισουμε το μηνυμα τα γραμματα κεφαλαια .γινεται να μενουν μονιμα τα γραμματα κεφαλαια? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μιας και αναφερατε το smart για να στειλει 160 χαρακτ πρεπει να κανουμε πριν αρχισουμε το μηνυμα τα γραμματα κεφαλαια .γινεται να μενουν μονιμα τα γραμματα κεφαλαια? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Την μετατροπή σε κεφάλαια την κάνει η εφαρμογή SMS και όχι το πληκτρολόγιό... Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Την μετατροπή σε κεφάλαια την κάνει η εφαρμογή SMS και όχι το πληκτρολόγιό... Sent from my Nexus S using Tapatalk αρα πρεπει να τα κανω κεφαλαια στη αρχη καθε sms για να εχω 160 με το smart keybord,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 αρα πρεπει να τα κανω κεφαλαια στη αρχη καθε sms για να εχω 160 με το smart keybord,ε? Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή... Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 (edited) Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή... Sent from my Nexus S using Tapatalkμε μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου. η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ? το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες Edited October 2, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπέρα, μια ερώτηση. Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, έκανα uninstall updates του Google maps από την 5.00 version και το γύρισε στη stock version. Θέλω να το ξανακάνω update τώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω update απο το market λόγω Ελλάδας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να με αφήσει να κάνω update? Εχω δοκιμάσει να σβήσω την cashe του market αλλά τίποτα.Το κινητό είναι το HTC Desire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια... sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια... sent from Xperia mini proooooo! :) Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...? google Earth https://rapidshare.com/files/159956281/googleEarth.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 google Earth https://rapidshare.com/files/159956281/googleEarth.apk Προσκυνώ............! :D Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλησπερα...Εχω το svox στα ελληνικα και το announcify και το voice speed dial...πως μπορω να μπορω να : 1. Ακουω το ονομα του καλουντος απο το bluetooth ακουστικο μου και οχι απο το τηλ 2. Να καλω την εκαστωτε επαφη μου απο το bluetooth (οπως κανουνε τα Nokia), χωρις να βγαινει πρωτα οι φωνητικες κλησεις του τηλ..(οι οποιες δεν παρεχουν ελληνικα) 3.Αν ξερει καποιος περισσοτερα για την εφαρμογη voice actions Samsung Galaxy SII Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Ξέρει κανείς στο don't panic πως απενεργοποιούμε την προειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας; Mενου--ευκολιες οδηγησης--ειδοποιησεις και ξετικαρεις το οριο ταχυτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer Και παίζει με κλειστή οθόνη η μόνο οταν την ξεκλειδωνεις? sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 με μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου. η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ? το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS Sent from my Nexus S using Tapatalk Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παιδιά τα φώτα σας, έβαλα το go keyboard πάω στις ρυθμίσεις επιλέγω gingerbread theme αλλά όταν κάνω reboot μου βγάζει το default, τι ρυθμιση πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Για να στείλεις SMS τι κάνεις; Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS σωστά; E... αυτό το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΧΙ το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς... Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts