Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1--μπορω με ενα task manager να τον εχω ΜΟΝΟ για να βλεπω ποιες εφαρμογες τρεχουν και ΟΧΙ να τις κλεινει αυτοματα?εχει κανενας manager επιλογη να ΜΗΝ κλεινει αυτοματα εφαρμογες απλα μου δειχνει ποιες τρεχουν?

2--επισης οι εφαρμογες τυπου zougla.gr,in.gr οταν μπαινουμε μεσω αυτων η ογκοχρεωση ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη απο οτι με τον οπερα μινι?

Με το Quick system info pro, μπορεις να δεις και ποιες εφαρμογες τρεχουν, και ποση μνημη καταναλωνουν, και αν θες να κλεισεις καποια απο αυτες.

Για το δευτερο που ρωτας, με την εφαρμογη zougla που δοκιμασα, πιστευω κατεβαζει πιο πολλα δεδομενα σε σχεση με το να μπεις απο opera mini. Ισως επειδη με το που φορτωνει, κατεβαζει τα τελευταια νεα, για να μπορεσεις να τα κανεις πιο γρηγορα εναλλαγη.

παιδια, ποιο keyboard να προτιμησω (galaxy s)...ακουω πολλα καλα για διαφορα και θα θελα μια 2η (3η,4η) αποψη :)

Eχω καταληξει σε ενα απο τα δυο:

1) Μultiling Keyboard

2) Go Keyboard

Coolpad F1 (8297W)

1--μπορω με ενα task manager να τον εχω ΜΟΝΟ για να βλεπω ποιες εφαρμογες τρεχουν και ΟΧΙ να τις κλεινει αυτοματα?εχει κανενας manager επιλογη να ΜΗΝ κλεινει αυτοματα εφαρμογες απλα μου δειχνει ποιες τρεχουν?

2--επισης οι εφαρμογες τυπου zougla.gr,in.gr οταν μπαινουμε μεσω αυτων η ογκοχρεωση ειναι μικροτερη η μεγαλυτερη απο οτι με τον οπερα μινι?

παιδια, ποιο keyboard να προτιμησω (galaxy s)...ακουω πολλα καλα για διαφορα και θα θελα μια 2η (3η,4η) αποψη :)

1) Μultiling Keyboard

2) Go Keyboard

@ilka71

Eγω εχω το TaskXp για αυτη τη δουλεια https://market.android.com/details?id=com.loong.taskxp . Με βολευει πολυ η επιλογη Swipe to launch που εχει.

@c0rpse_grinder

Και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα και δεν νομιζω να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα. Το GoKeyboard εχει και themes που αλλαζουν την εμφανιση του πληκτρολογιου (ειδικα τα νεον θεματα που εχει ειναι πολυ ωραια). Οποιο και να βαλεις πιστευω θα εισαι ενταξει :happy:

Παιδια ξερει κανεις που μπορω να "βρω" τον τελευταιο χαρτη για Ελλαδα στο sygic: gps navigation 11.2;; Κατεβασα το προγραμμα πλοηγησης (εξυπνα και ταπεινα) αλλα δε ξερω αν ο χαρτης που φορα ειναι ο τελευταιος. Αν ξερει καποιος τι γινεται ας βοηθησει...ευχαριστω.

1) Μultiling Keyboard

2) Go Keyboard

Εγώ χρησιμοποιώ το smart keyboard και δεν το αλλάζω με τίποτα! :-)

Sent from my Nexus S using Tapatalk

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εγώ χρησιμοποιώ το smart keyboard και δεν το αλλάζω με τίποτα! :-)

+1, ουτε εγω το αλλαζω.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Να υπενθυμίσω σε όλους πως απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ. οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Μιας και αναφερατε το smart για να στειλει 160 χαρακτ πρεπει να κανουμε πριν αρχισουμε το μηνυμα τα γραμματα κεφαλαια .γινεται να μενουν μονιμα τα γραμματα κεφαλαια?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Μιας και αναφερατε το smart για να στειλει 160 χαρακτ πρεπει να κανουμε πριν αρχισουμε το μηνυμα τα γραμματα κεφαλαια .γινεται να μενουν μονιμα τα γραμματα κεφαλαια?

Την μετατροπή σε κεφάλαια την κάνει η εφαρμογή SMS και όχι το πληκτρολόγιό...

Την μετατροπή σε κεφάλαια την κάνει η εφαρμογή SMS και όχι το πληκτρολόγιό...

αρα πρεπει να τα κανω κεφαλαια στη αρχη καθε sms για να εχω 160 με το smart keybord,ε?

αρα πρεπει να τα κανω κεφαλαια στη αρχη καθε sms για να εχω 160 με το smart keybord,ε?

Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή...

Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή...

με μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου.

η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ?

το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω

ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες

Edited by ilka71

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, έκανα uninstall updates του Google maps από την 5.00 version και το γύρισε στη stock version. Θέλω να το ξανακάνω update τώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω update απο το market λόγω Ελλάδας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να με αφήσει να κάνω update? Εχω δοκιμάσει να σβήσω την cashe του market αλλά τίποτα.Το κινητό είναι το HTC Desire.

Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια...

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια...

Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...?

google Earth

https://rapidshare.com/files/159956281/googleEarth.apk

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Προσκυνώ............! :D

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλησπερα...Εχω το svox στα ελληνικα και το announcify και το voice speed dial...πως μπορω να μπορω να :

1. Ακουω το ονομα του καλουντος απο το bluetooth ακουστικο μου και οχι απο το τηλ

2. Να καλω την εκαστωτε επαφη μου απο το bluetooth (οπως κανουνε τα Nokia), χωρις να βγαινει πρωτα οι φωνητικες κλησεις του τηλ..(οι οποιες δεν παρεχουν ελληνικα)

3.Αν ξερει καποιος περισσοτερα για την εφαρμογη voice actions

Samsung Galaxy SII

Ευχαριστω

Ξέρει κανείς στο don't panic πως απενεργοποιούμε την προειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας;

Mενου--ευκολιες οδηγησης--ειδοποιησεις

και ξετικαρεις το οριο ταχυτητας.

Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer

Και παίζει με κλειστή οθόνη η μόνο οταν την ξεκλειδωνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου.

η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ?

το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω

ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες

Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS

Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS

Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων...

Παιδιά τα φώτα σας, έβαλα το go keyboard πάω στις ρυθμίσεις επιλέγω gingerbread theme αλλά όταν κάνω reboot μου βγάζει το default, τι ρυθμιση πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων...

Για να στείλεις SMS τι κάνεις;

Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS σωστά;

E... αυτό το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΧΙ το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς...

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση