Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. μολις αγορασα κι εγω το htc ws και θελησα να κατεβασω τους χαρτες της google maps 5 και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατοι με την συγκεκριμενη συσκευη. ουτε το street view. καμμια συμβουλη τι να κατεβασω? ευχαριστω

• Απαντήσεις 23,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και απο εμένα. Μια ερώτηση για το Handcent , βασικά ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει σε όλες τις επαφές μου μέσα στο Handcent τις φωτογραφίες τους . Ενώ αν πάω στον κατάλογο υπάρχουν κανονικά....

Ξερω οτι καποιοι θα δωσουν απλα ενα λινκ απο android market, αλλα θα εκτιμουσα αν καποιος εχει ίδια πειρα(δηλαδη εγκατεστημενο και δουλεμενο) απο λεξικο-κατα προτιμηση free- offline(να μην απαιτει συνδεση στο νετ), αγγλοελληνικο, γαλλοελληνικο, γερμανοελληνικο.

Ξερω οτι καποιοι θα δωσουν απλα ενα λινκ απο android market, αλλα θα εκτιμουσα αν καποιος εχει ίδια πειρα(δηλαδη εγκατεστημενο και δουλεμενο) απο λεξικο-κατα προτιμηση free- offline(να μην απαιτει συνδεση στο νετ), αγγλοελληνικο, γαλλοελληνικο, γερμανοελληνικο.

Free dict:Greek English έχει κανονικά offline λεξικό.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

ξερει κανεις καποια εφαρμογη email που να επιτρεπει το κειμενο να ειναι απο καποιο template ή την εισαγωγη text ως inline attachment;

Host

δοκιμασα αυτες τις μερες μερικες εφαρμογες που πραγματικα πανε τον γαλαξια μου σε αλλο επιπεδο:)

ειδικα για καποιον που ειχε νοκια πριν το android οπως εγω :)

η μια εφαρμογη λεγεται application folder !

δημιουργείς φακελους στις αρχικες οθονες τους ονομαζεις οπως θες(πχ εργαλεια music κτλ) και βαζεις μεσα τις συντομεύσεις απο τις εφαρμογες που θελεις.

και ειναι τα παντα οργανωμένα:)

για κινητά οπως τον γαλαξια και για ατομα που φλασαρουν συχνα πραγματικα αυτη η εφαρμογη σου λυνει τα χερια!

απλα κρατας με τιτανιουμ back up την εφαρμογη και επαναφερεις τους φακελους στις αρχικες οθονες! σε δευτερολεπτα στήνεις το κινητο σου οπως το ειχες:) οποια ρομ και αν βαλεις!

η αλλη εφαρμογη λεγεται my profiles.και εδω μου θυμισε πολυ νοκια κατασταση!

δημιουργεις προφιλ(πχ δουλεια εξωτερικος χωρος κτλ) και τα ρυθμιζεις οπως θες εσυ!

επισης μπορεις να προγραμματίσεις τα προφιλ αυτα να αλλαζουν μονα τους οπως σε βολευει!

πχ απο τις 7 και 30 μεχρι τις 3 και 30 να εχεις το προφιλ δουλειάς και μετα να αλλαζει μονο του στο κανονικο μετα να αλλαζει σε βραδινό κτλ κτλ κτλ....

πραγματικα αψογες εφαρμογες και οι 2:)

Free dict:Greek English έχει κανονικά offline λεξικό.

Αν μπορεις γραψε και το link για την εφαρμογη γιατι δεν την βρηκα.....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Αν μπορεις γραψε και το link για την εφαρμογη γιατι δεν την βρηκα.....

https://market.android.com/details?id=com.bitknights.dict.enggre.free

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Την έβαλα στο tab μου αλλά όταν πήγαινα να γράψω ελληνικά μου κράσαρε και την έσβησα....:(

My Device:

Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να συγχρονίζω μέσω WIFI έναν φάκελο του κινητού με τον ίδιο φάκελο στον υπολογιστή ?

Ευχαριστώ !

Γιάννης

Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να συγχρονίζω μέσω WIFI έναν φάκελο του κινητού με τον ίδιο φάκελο στον υπολογιστή ?

Ευχαριστώ !

Ναι το sugarsync ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ !

To Dropbox που συγχρονιζει γενικοτερα το εχεις δει/ξερεις?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

To Dropbox που συγχρονιζει γενικοτερα το εχεις δει/ξερεις?

Ναι, αλλά δεν θέλω να ανεβάζω τα αρχεία στο internet. Θέλω να είναι στον υπολογιστή μου ... :happy:

Γιάννης

Ναι, αλλά δεν θέλω να ανεβάζω τα αρχεία στο internet. Θέλω να είναι στον υπολογιστή μου ... :happy:

Δεν υπαρχει τοτε.... Αλλη λυση ο ftp server και κανεισ sync

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α mea culpa, νομιζα πως ηθελες κατι πιο γενικο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδιά θέλω να μεταφέρω τα ''save'' μερικών παιχνιδιών που έχω στο smartphone μου στο tablet μου!

Πως μπορώ να το κάνω???Έχω πάρει Backup με το Titanium backup από το Desire μου...αλλά ΠΧ για το Angry birds μου έχει 2 zip αρχεία...ένα με το APK και ένα με τα data.Αυτό το φάκελο (data) πρέπει να βάλω στο tablet μου εκεί που λέει Android-data???Αυτό κάνω αλλά δεν μου τις ανοίγει τις πίστες??Μήπως πρέπει να κάνω Install το παιχνίδι από το apk που έχω πάρει από το Titanium γιατί εγώ το έχω κάνει από το Market??

My Device:

Παιδιά θέλω να μεταφέρω τα ''save'' μερικών παιχνιδιών που έχω στο smartphone μου στο tablet μου!

Πως μπορώ να το κάνω???Έχω πάρει Backup με το Titanium backup από το Desire μου...αλλά ΠΧ για το Angry birds μου έχει 2 zip αρχεία...ένα με το APK και ένα με τα data.Αυτό το φάκελο (data) πρέπει να βάλω στο tablet μου εκεί που λέει Android-data???Αυτό κάνω αλλά δεν μου τις ανοίγει τις πίστες??Μήπως πρέπει να κάνω Install το παιχνίδι από το apk που έχω πάρει από το Titanium γιατί εγώ το έχω κάνει από το Market??

Γιατί δεν το δοκιμάζεις κ έτσι όπως λες...? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...!

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Γιατί δεν το δοκιμάζεις κ έτσι όπως λες...? Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...!

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Μπα...το έκανα και αυτό αλλά τίποτα...στο φάκελο του Backup μαζί με αυτά τα δύο Zip αρχεία που είπα υπάρχει και ένα αρχειάκι που έχει κατάληξη properties αλλά δεν ξέρω τι το κάνουν αυτό και να έχει σχέση....ιδέα???

My Device:

Δεν υπαρχει τοτε.... Αλλη λυση ο ftp server και κανεισ sync

Τι ακριβώς εννοείς ? Να δημιουργήσω ένα ftp server στο κινητό (το έχω κάνει ήδη, έτσι μεταφέρω τα αρχεία τώρα ;) ) και με κάποιο πρόγραμμα από τον υπολογιστή να συγχρονίζω τα αρχεία ? Έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα για αυτή τη δουλεία ?

Ευχαριστώ πολύ !

Α mea culpa, νομιζα πως ηθελες κατι πιο γενικο :)

Προτιμώ να γίνεται τοπικά η μεταφορά γιατί θα είναι μεγάλος όγκος δεδομένων ;)

Σε ευχαριστώ πάντως !

Edited by Nexus
Γιάννης

Μπα...το έκανα και αυτό αλλά τίποτα...στο φάκελο του Backup μαζί με αυτά τα δύο Zip αρχεία που είπα υπάρχει και ένα αρχειάκι που έχει κατάληξη properties αλλά δεν ξέρω τι το κάνουν αυτό και να έχει σχέση....ιδέα???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13438675

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Αν ανοίξετε το Youtube, πατήσετε menu και πάτε στο Browse > All, τα most viewed είναι κάτι βίντεο με τίτλο Minecraft από τον user BlueXephos;

Κάτι δεν πάει καλά. Θα έπρεπε να δείχνει πολύ διαφορετικό υλικό, αλλά φαίνεται πως είναι περιορισμένο. Υπάρχει και επιλογή για Content Filter αλλά την έχω απενεργοποιήσει.

Σκέφτηκα πως ίσως δείχνει τόσα λίγα γιατί είναι mobile version videos αλλά και αυτά που βλέπω που έχουν πολύ περισσότερα views - και άρα θα έπρεπε να είναι στην λίστα με τα most viewed - παίζουν κανονικά στο youtube app σε mobile version.

Καλησπέρα και απο εμένα. Μια ερώτηση για το Handcent , βασικά ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει σε όλες τις επαφές μου μέσα στο Handcent τις φωτογραφίες τους . Ενώ αν πάω στον κατάλογο υπάρχουν κανονικά....

Κανένας;;;; Μήπως το έγραψα σε λάθος σημείο;;;;

Υπάρχει εφαρμογή που εάν χάσω το τηλέφωνο να στείλω sms να ενεργοποιήσει το gps και να μου δώσει συντεταγμένες που βρίσκετε το τηλέφωνο?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση