Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτό εχω αλλά το μόνο που βρίσκω είναι αυτό το privacy box.. δηλαδή να μεταφέρω κάποια μηνύματα εκεί.. υπάρχει κ άλλος τρόπος..?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μπαινεις στην εφαρμογη,πατας αριστερο κλικ,ρυθμισεις,ασφαλεια.εκει τα εχει ολα

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

oλα τα προγραμματα πλοηγησης λειτουργουν μονο με συνδεση στο ιντερνετ??υπαρχει προγραμμα να χρησημοποιει μονο την κεραια του κινητου χωρις να συνδεεται στο ιντερνετ??

Το ανάποδο ισχύει. Το 90% λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο internet, με το GPS του κινητού (αρκεί να έχει GPS chip, και όχι μόνο A-GPS). Μόνο το Google Maps θέλει σύνδεση στο internet για τους χάρτες...

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

oλα τα προγραμματα πλοηγησης λειτουργουν μονο με συνδεση στο ιντερνετ??υπαρχει προγραμμα να χρησημοποιει μονο την κεραια του κινητου χωρις να συνδεεται στο ιντερνετ??

Το ανάποδο ισχύει. Το 90% λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο internet, με το GPS του κινητού (αρκεί να έχει GPS chip, και όχι μόνο A-GPS). Μόνο το Google Maps θέλει σύνδεση στο internet για τους χάρτες...

Απλα να συμπληρωσω οτι, ως γνωστον, χωρις ενεργοποιημενη την υποβοηθηση απο το δικτυο, θα αργει (πολυ περισσοτερο) στο αρχικο κλειδωμα. ;)

Απλα να συμπληρωσω οτι, ως γνωστον, χωρις ενεργοποιημενη την υποβοηθηση απο το δικτυο, θα αργει (πολυ περισσοτερο) στο αρχικο κλειδωμα. ;)

εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα??

εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προγραμμα??

[Δημοσκόπηση] Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης

• Administrators
οταν ανοιγω το προγραμμα στην επιλογη

ρυθμισεις

σχετικα με

Μια χαρά στο λέει... δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα. :confused:

Modpic.gif

Ανάλογα τη συσκευή και τι GPS τσιπάκι φοράει, ποιά ROM, ποιό Radio framework κλπ... ;)

Στο Desire HD ας πούμε, σε cold start λοκάρει σε 12 δορυφόρους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα χωρίς το A-GPS. Με άλλο Radio δεν μπορούσε καν να βρεί στίγμα.

Σε ένα Mio P360 με Sirf Star III τσιπάκι, χωρίς wifi (δλδ χωρίς A-GPS) λόκαρε σε παραπάνω δορυφόρους ακόμα και μέσα στο σπίτι!

Θέλω να πώ το κλείδωμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες...

• Administrators
χωρίς να βάλω κάτι από όταν πήρα το κινητό μου (htc desire s ) παίζει κανονικά σελίδες με flash. Πηγαίνοντας στο μαρκετ βλέπω adobe flash player 10.3 . Τι είναι αυτό ? είναι πιο καινούργια έκδοση του flash ? Να την περάσω ?

Ναι... είναι πιο καινούργια έκδοση, να την περάσεις.

Modpic.gif

Επειδή είναι πολλές οι σελίδες και χάθηκα.

Το Sygic σε "χρεώνει"; είτε για πλοήγηση ή για χάρτες;

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα γνωστά "μαγαζάκια";

Μια χαρά στο λέει... δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα. :confused:

ΔΕΝ λεει μια χαρα θελω να εγκαταστησω αλλη version

kai οταν την εγκαθιστω την αλλη λεει την παλια R-25989

• Administrators
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες και χάθηκα.

Το Sygic σε "χρεώνει"; είτε για πλοήγηση ή για χάρτες;

Όχι δεν σε χρεώνει, λειτουργεί αυτόνομα.

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τα γνωστά "μαγαζάκια";

Όχι μιας και δεν μας επιτρέπεται τέτοια συζήτηση στο παρόν forum.

ΔΕΝ λεει μια χαρα θελω να εγκαταστησω αλλη version

kai οταν την εγκαθιστω την αλλη λεει την παλια R-25989

Προφανώς δεν λέει την παλιά, άλλη λέει...

προβλημα με εχω τοποθετησει

την εφαρμογη πλοηγησης

sygic gps navigation

εκδοση 11.0.1

Δοκιμαστικη εκδοση R-24917 Kαι που δεν θυμαμαι

που την βρηκα και την εγκατεστησα

προσπαθησα να την βγαλω κανοντας unistall

δεν βγαινει

επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις στο κινητο

τιποτα οτι αλλο και να τοποθετησω λεει

δοκιμαστικη εκδοση R-24917

ξερετε να μου γραψετε τι να κανω

Ευχαριστω.

Προσπαθείς να μπερδευτείς μόνος σου χωρίς λόγο.

Modpic.gif

Image shrink

https://market.android.com/details?id=com.gmail.anolivetree

Φοβερή εφαρμογή που μικραίνει πολύ την φωτογραφία πριν την κάνετε upload. Ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήση data network

Swyped from my Galaxy S II using Tapatalk

καλησπερα ξερει κανεις καπιο προγραμα για να μας βρισκει τα σταθερα νουμερα του οτε???δηλαδη να του βαζουμε το νουμερο και να μας λεει σε πιον ανηκη.... :blink:

http://www.whitepages.gr/gr/ βάλε το τηλέφωνο που θες στο (για αντίστροφη αναζήτηση)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια δοκιμασα το navigon την εκδοση 2.6.1 οπως γραφανε οι οδηγιες που το κατεβασα, και πεταγε εξ αρχης σφαλμα.. κατεβασα την 3.6.0 και αν εχω το ασυρματο απενεργοποιημενο κολαει :(. εχετε δοκιμασει καμια αλλη εκδοση που να παιζει απροβληματιστα??

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

- Ποιες εφαρμογές βοηθάνε το gps? Το Gps Optimasiation? To GPS Status & Toolbox ?

- Αυτά τα τρέχεις μία φορά? Τα τρέχεις κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοήγησης και μετά τα κλείνεις?

- To A-GPS μπορείς να το κλείσεις όταν βρει δορυφόρο?

- Για να δουλέψει το A-GPS, αρκεί να τικάρεις την αντίστοιχη επιλογή ή πρέπει και να έχεις ενεργοποιήσει το Data Enabled?

- Ένα αρχειάκι "GPS_FasterFix_Europe" που είδα σε προηγούμενες σελίδες, είναι για όλα τα κινητά? Ανεξαρτήτου προγράμματος πλοήγησης?

Thanks!!

Edited by costini

παιδια δοκιμασα το navigon την εκδοση 2.6.1 οπως γραφανε οι οδηγιες που το κατεβασα, και πεταγε εξ αρχης σφαλμα.. κατεβασα την 3.6.0 και αν εχω το ασυρματο απενεργοποιημενο κολαει :(. εχετε δοκιμασει καμια αλλη εκδοση που να παιζει απροβληματιστα??

Τα σπασμένα λογισμικά έχουν συνήθως τα προβλήματά που αναφέρεις. Γενικότερα η έκδοση που λες (3.6) δεν έχει πρόβληματα (δουλεύει και σε gingerbread) ;)

Τhe end of an era...

Τα σπασμένα λογισμικά έχουν συνήθως τα προβλήματά που αναφέρεις. Γενικότερα η έκδοση που λες (3.6) δεν έχει πρόβληματα (δουλεύει και σε gingerbread) ;)

το "Και" σε gingerbread οπως το λες ειναι κατι το Μπλιαχ?μειον? ΟΥΥΥΥ? ιουυυ!? μιας και ειμαι νεος στον χωρο του android ... :)

Ειχα HTC HD2 μεχρι προχτες με 2.3.1 froyo αν θυμαμαι καλα και τωρα Samsun Galaxy S2 2.3.3 Gingerbread...

Το μονο που ζηταει επειδη το δοκιμασα πριν λιγο ειναι τρεχοντας για 1η φορα η εφαρμογη εαν ειναι κλειστη να εχει internet access για καποια "πιστοποιηση" απο οτι διαβασα και μετα παιζει κανονικα (Το πολυ πολυ την κρατας να τρεχει μονιμα δλδ)

Επισης ψαχνωντας στο γουγλη ειδα οτι κι αλλοι εχουν το ιδιο θεμα και ειπα να ρωτησω επειδη δεν βρηκα κατι μηπως καποιος εχει βρει καποια λυση η αν καποια αλλη εκδοση ειναι καλυτερη.

Εαν δεν βρεθει καποια λυση θα σκεφθω να το αγορασω κανονικα εφοσον βεβαιωθω ομως οτι παιζει 100% η original καλα μην πεταξω τα λεφτα μου.

Παντως ακομα δεν δοκιμασα τις αλλες ακομα περα απο το iGO που ειχα παλια η navigo μου φαινεται η πιο ομορφη εφαρμογη.

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

Στο handcent πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζει μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και της sim??

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Administrators
το "Και" σε gingerbread οπως το λες ειναι κατι το Μπλιαχ?μειον? ΟΥΥΥΥ? ιουυυ!? μιας και ειμαι νεος στον χωρο του android ... :)

Ειχα HTC HD2 μεχρι προχτες με 2.3.1 froyo αν θυμαμαι καλα και τωρα Samsun Galaxy S2 2.3.3 Gingerbread...

Το μονο που ζηταει επειδη το δοκιμασα πριν λιγο ειναι τρεχοντας για 1η φορα η εφαρμογη εαν ειναι κλειστη να εχει internet access για καποια "πιστοποιηση" απο οτι διαβασα και μετα παιζει κανονικα (Το πολυ πολυ την κρατας να τρεχει μονιμα δλδ)

Επισης ψαχνωντας στο γουγλη ειδα οτι κι αλλοι εχουν το ιδιο θεμα και ειπα να ρωτησω επειδη δεν βρηκα κατι μηπως καποιος εχει βρει καποια λυση η αν καποια αλλη εκδοση ειναι καλυτερη.

Εαν δεν βρεθει καποια λυση θα σκεφθω να το αγορασω κανονικα εφοσον βεβαιωθω ομως οτι παιζει 100% η original καλα μην πεταξω τα λεφτα μου.

Παντως ακομα δεν δοκιμασα τις αλλες ακομα περα απο το iGO που ειχα παλια η navigo μου φαινεται η πιο ομορφη εφαρμογη.

Gingerbread = Android 2.3.X

Το πρόβλημα σου θα λυθεί αν το αγοράσεις επίσημα.

θελω να βαλω την v 1.1.0.2

Την έχεις βάλει ήδη και γιαυτό βλέπεις το R-25989 (αν ακόμα βλέπεις 11.0.1 αγνόησέ το).

Modpic.gif

Παιδιά μια ερώτηση επειδή δεν έχω καταλάβει.

Για να χρησιμοποιήσω το setcpu αρκεί να έχω rooted συσκευή

ή πρέπει να έχω και ROM που να υποστηρίζει το undervolting;

Η συσκευή για την οποία ενδιαφέρομαι να το κάνω είναι το Samsung Galaxy SII.

Ευχαριστώ.

• Administrators
Για να χρησιμοποιήσω το setcpu αρκεί να έχω rooted συσκευή

ή πρέπει να έχω και ROM που να υποστηρίζει το undervolting;

Rooted rom και kernel που να υποστηρίζει το overclocking/undervolting.

(Και τα δύο είναι ανεπίσημα mods).

Modpic.gif

Δεν έχω δοκιμάσει την 3.6.0, πάντως με την 3.5.3 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, όλα δούλευαν καλά. Βέβαια έχει λίγο περίεργη μέθοδο (με το Navigon Fresh και το πείραγμα του .ini) αλλά αν τα κάνεις σωστά δουλεύει κανονικά. Πάντως σαν πρόγραμμα είναι μάπα, ζήτημα είναι να το χρησιμοποίησα 1 φορά.

Γενικά από τα Copilot, NDrive, iGO, Sygic (Aura), Navigon που έχω δοκιμάσει, μόνο τα iGO και Aura χρησιμοποιώ (όποτε βιάζομαι χρησιμοποιώ iGO, έχει την καλύτερη πλοήγηση αλλά σου βγάζει τα μάτια το GUI, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το Aura). Το NDrive έρχεται τρίτο, στα συν έχει ότι μπορούμε να του περάσουμε 3D raster maps και να φαίνεται ο χάρτης με φωτογραφίες όπως είναι στην πραγματικότητα η κάθε περιοχή, βέβαια τώρα με το Google Navigator μου φαίνεται ότι θα πάρει και αυτό πόδι γιατί τρώει 5GB στην κάρτα μνήμης με τα raster data. Τα υπόλοιπα απλά δεν τα ξανακούμπησα...

καλησπερα ξερει κανεις καπιο προγραμα για να μας βρισκει τα σταθερα νουμερα του οτε???δηλαδη να του βαζουμε το νουμερο και να μας λεει σε πιον ανηκη.... :blink:

Για ψαξε το GR Caller ID στο μαρκετ;)

Έχουμε πρόγραμμα για να μετράει πόσο class είναι η κάρτα μνήμης μας..? Γιατί νομίζω η δίκη μου class 4 είναι το πολύ 2 κ αρχίζω κ εκνευρίζομαι...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση