Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παδιά καλημέρα,

μάλλον εδώ είναι το κατάλληλο σημείο να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα apks. Rootαρα το κινητό, κι ενώ είχα διαβάσει πως θα μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές που δεν είναι free, τελικά δεν μπορώ. Πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία για να τις βρω και να της αγοράσω; Πως ακριβώς θα το κάνω;

Ευχαριστώ.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22578

Edited by jastonas
καθαρισμός

Modpic.gif

παίδες κάποιο καλό αναλογικό ρολόϊ (widget) που να δείχνει ημέρα και ημερομηνία, υπάρχει;

Πολύ όμορφο είναι και το 3D Digital weather clock.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αυτό δεν το ξέρω πως θα το επιλύσουν.Από εκεί και πέρα από ότι έμαθα υπάρχει κάποιο είδους demo αλλά για να δουλέψει πρέπει να καλέσει κάποιος την gi

http://www.ngi.gr/contact_us.php

για να πάρει κάποιο κωδικό.Δεν ξέρω τι ακριβώς γιατί εγώ το είχα δοκιμάσει τον φεβρουάριο που έδιναν demo κατευθείαν και έτσι τώρα περιμένω να κυκλοφορήσει στα καταστήματα forthnet στην Κοζάνη για να το αγοράσω.

Νομιζω και τιμολογιακα το εχουν παραφουσκωσει καπως... αναλογιστειτε οτι η Mireo εδινε €10 το Don't Panic στην Κροατια, με δικους της χαρτες φυσικα! Και εδω θα το βρισκουμε €49 (γιατι τοσο θα εχει απο Ιουνιο), που σημαινει οτι η GI ουσιαστικα χρεωνει με €39 τους ελληνικους χαρτες!!!

Θα μπορουσαν να ειχαν πιο ανταγωνιστικη τιμη...

Αλλο μειον ειναι οτι δεν μπορουμε να το δοκιμασουμε να δουμε τι παιρνουμε, ενω και το θεμα με την αλλαγη συσκευης δεν εχει ξεκαθαρισει.

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Ένα αρκετά όμορφο, κατά τη γνώμη μου πάντα, μπορείς να βρεις εδώ.

Επίσης στα δεξιά μπορείς να δεις μερικά παραπλήσια widget οπότε να βρεις κάποιο που σου αρέσει.

Πολύ όμορφο είναι και το 3D Digital weather clock.:)

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις άλλα, αν προσέξετε καλά μιλάω για Αναλογικό ρολόϊ και όχι για ψηφιακό όπως αυτά που προτείνετε.

frastgr

παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις άλλα, αν προσέξετε καλά μιλάω για Αναλογικό ρολόϊ και όχι για ψηφιακό όπως αυτά που προτείνετε.

Κάτι σαν αυτό δηλαδή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Bρηκα ενα προγραμματακι που κανει πολλα και με απαλλαξε απο 3 διαφορετικες εφαρμογεσ.

file expert:

LINK

http sharing----εβγαλα το web sharing

file explorer----εβγαλα τον es explorer

root explorer----εβγαλα τον root explorer :p

και κανει και αρκετα αλλα πραγματακια

Kαλο φαινεται. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει το web sharing.

Παταω Search για SMB servers αλλα δεν βρισκει τιποτα. Και προφανως, αφου πρεπει να κανω κατι στο Pc λογικα, αλλα τι?

Παρεμπιπτοντως αναφερει πως γινεται και silent εγκατασταση των εφαρμογων. Δεν εχω καποια να το δοκιμασω αμεσα, αλλα αν ισχυει ειναι φοβερο feature :)

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Web Sharing:

Μολις ανοιξεις τον file expert στην κατω μπαρα εχει το κουμπι share.Το πατας και μετα σου βγαζει web share και το πατας και αυτο. Πληκτρολογεις το url που σου δινει στον firefox ή γενικα σε οποιον περιηγητη χρησιμοποιεις και τους κωδικους μετα.

Για να δουλεψει θελει wifi.

Web Sharing:

Μολις ανοιξεις τον file expert στην κατω μπαρα εχει το κουμπι share.Το πατας και μετα σου βγαζει web share και το πατας και αυτο. Πληκτρολογεις το url που σου δινει στον firefox ή γενικα σε οποιον περιηγητη χρησιμοποιεις και τους κωδικους μετα.

Thanks! Δεν ειχα σκεφτει να πατησω το Share :lol:

Το Ftp πως λειτουργει, ξερεις?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

με το που ενεργοποιείς το ftp σου γράφει μια ip διεύθυνση π.χ. 192.168.2.3 και από κάτω port 2211 και user name fe και κωδικό filexpert

ανοίγεις τον windows explorer και γράφεις ftp://192.168.2.3:2211 και στο παράθυρο που θα βγει γράφεις το user name και τον κωδικό

επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μέσω wifi από ένα κινητό android σε άλλο.Στο ένα ενεργοποιείς το ftp sharing του file expert και στο άλλο βάζεις το andftp και το ρυθμίζεις με τα στοιχεία που δίνει το file expert.και έτσι έχεις πρόσβαση για upload/download αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη.

Edited by bbbb

Ευχαριστω! Νομιζω πως αυτο το προγραμματακι ειναι keeper τελικα!!

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Web Sharing:

με το που ενεργοποιείς το ftp σου γράφει μια ip διεύθυνση π.χ. 192.168.2.3 και από κάτω port 2211 και user name fe και κωδικό filexpert

ανοίγεις τον windows explorer και γράφεις ftp://192.168.2.3:2211 και στο παράθυρο που θα βγει γράφεις το user name και τον κωδικό

επίσης με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μέσω wifi από ένα κινητό android σε άλλο.Στο ένα ενεργοποιείς το ftp sharing του file expert και στο άλλο βάζεις το andftp και το ρυθμίζεις με τα στοιχεία που δίνει το file expert.και έτσι έχεις πρόσβαση για upload/download αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη.

Πρακτικα ποια η διαφορα του web sharing με τον δευτερο τροπο μεσω ftp? Εκτος αυτο που αναφερθηκε οτι με ftp sharing μπορεις να μεταφερεις αρχεια απευθειας απο ενα κινητο στο αλλο.

σος !!!παιδια γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να μπορει να παρει τα μηνυματα και να τα βαλουμε στον υπολογιστη και αν μπορουμε να τα εκτυπωσουμε??

σος !!!παιδια γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να μπορει να παρει τα μηνυματα και να τα βαλουμε στον υπολογιστη και αν μπορουμε να τα εκτυπωσουμε??

Υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα για αυτο. Αυτο που εχω εγω ειναι το SMS Backup + το οποιο αποθηκευει τα μηνυματα μου σαν threads στο gmail βαση αποστολεα και μετα μπορω να τα στειλω, αποθηκευσω και οτι αλλο θελω.

Link:

http://goo.gl/GvCCi

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

MyPhoneExplorer 1.8.1 , http://www.fjsoft.at/en/

αυτο που ζητας και οχι μονο !! :p

Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να ηχογραφει απο το ραδιοφωνο την ωρα που ακουμε και μας αρεσε ενα τραγουδι να παταμε και να το αποθηκευευει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

γνωρίζει κανείς αν υπαρχει στο android εφαρμογη μεταφραστής που να μιλαμε στα ελληνικα και να το μεταφραζει σε άλλη γλώσσα? με ενδιαφέρει να το μεταφραζει σε ρώσικα τουλάχιστον γιατι θα κάνω ενα ταξίδι ρωσία και θέλω να μιλάω στο κινητο στα ελληνικά και να ακουει ο αλλος την μεταφρασμένη λέξη στα ρώσικα.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα η ζητάω πολλα?? :p

thanks

γνωρίζει κανείς αν υπαρχει στο android εφαρμογη μεταφραστής που να μιλαμε στα ελληνικα και να το μεταφραζει σε άλλη γλώσσα? με ενδιαφέρει να το μεταφραζει σε ρώσικα τουλάχιστον γιατι θα κάνω ενα ταξίδι ρωσία και θέλω να μιλάω στο κινητο στα ελληνικά και να ακουει ο αλλος την μεταφρασμένη λέξη στα ρώσικα.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα η ζητάω πολλα?? :p

thanks

Φυσικά .Υπάρχει ακριβώς αυτό.Το google translate.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

και με τους χάρτες της Ευρώπης τι παίζει όσον αφορά τις τιμές?

Διάβασα ότι κάνουν 40€.

αν ισχύει τότε το λογισμικό πάει 80€ σύνολο, τσουχτερό.

Εκτος αυτο που αναφερθηκε οτι με ftp sharing μπορεις να μεταφερεις αρχεια απευθειας απο ενα κινητο στο αλλο.

μπορεις να μου πεις την εφαρμογη γιαυτο το πραγμα?

γιατι δε τη βρισκω. ειχα ρωτησει παλιοτερα και κανεις δεν ηξερε

ολα τα sharing που εχω πανε μεσω του router.

δεν γινονται απευθειας με τα κινητα

δηλαδη εγω ψαχνω ενα προγραμα που θα συνδεεται το ενα κινητο στο wifi hotspot του αλλου και θα γινεται μεταφορα εφαρμογων

μόλις έβαλα το sygic ...κ μου λέει δεν έχει 3d hardware acceleration..:blink:

άμα δεν έχει το 2χ ποιο έχει:lol:??

καμμια λύση παιδιά??

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για TV και για cinema?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μπορεις να μου πεις την εφαρμογη γιαυτο το πραγμα?

γιατι δε τη βρισκω. ειχα ρωτησει παλιοτερα και κανεις δεν ηξερε

ολα τα sharing που εχω πανε μεσω του router.

δεν γινονται απευθειας με τα κινητα

δηλαδη εγω ψαχνω ενα προγραμα που θα συνδεεται το ενα κινητο στο wifi hotspot του αλλου και θα γινεται μεταφορα εφαρμογων

Ναι λαθος λογω βιασυνης, δεν ηθελα να πω απευθειας χωρις να παρεμβαλεται καποιο router.. πηγαινε με βαση το παρακατω post. Για απευθειας μεταφορα απο κινητο σε κινητο οπως το εννοεις, δεν γνωριζω κι εγω..

παιδια καλησπερα ξερει καποιος να μου πει εαν υπαρχει στο ανδροιτ προγραμμα που να δουλευει της σημειωσης των wm 6.5 και να κανει και την αναλογη διαχειριση στους φακελους μεσα στην καρτα μνημης οπως στα wm .

ευχαρισω.

Για όσους είναι ρουτ και θέλουν να καλιμπράρουν την μπαταρία τους ας ρίξουν μια ματια εδώ

https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

συνιστάται ή επιβάλλεται σε όσους αλλάζουν συχνά ρομ...

Edited by argam

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση