DTse Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Δεν εχεις περασει στην καρτα σου τον φακελο του igo. Και αν τον εχεις περασει του λειπει απο μεσα ο φακελος content. Ο φακελος αυτο ειναι απαραιτητος καθως μεσα του εχει ολα τα αρχεια για το προγραμμα οπως του χαρτες , της φωνες, τα σημεία ενδιαφεροντος κτλ. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τι κανει αυτο το προγρμμα ?? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ένας φάκελος με ονομασία "intrinsyc" μέσα στην SD μου, τί μπορεί να είναι? Είναι τεράστιος πάνω από 1.5GB! Μήπως είναι φάκελος Destinator ή περιέχει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Τι κανει αυτο το προγρμμα ?? Είναι πρόγραμμα πλοήγησης. Ένας φάκελος με ονομασία "intrinsyc" μέσα στην SD μου, τί μπορεί να είναι? Είναι τεράστιος πάνω από 1.5GB! Μήπως είναι φάκελος Destinator ή περιέχει κάτι άλλο? Σύμφωνα με το google είναι το Destinator. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Επικοινωνησα σημερα με την ngi (GI) και μου εστειλαν demo απο το προγραμμα dont panic που αναμενεται τελη Φεβρουραριου και θα υποστηριζει πολλα λειτουργικα κινητων και συσκευων πλοηγσης. Φαινεται καλο αν ακι μου ειπαν οτι εχει πολλες ατελειες ακομα. Το περιμένουμε καιρό Γιάννη. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ποιος πιστευεις ειναι καλυτερος τελεατλας η ναβτεκ ??? Σε γενικές γραμμές navteq κατά τη γνώμη μου. Ελλαδα και κυριως Αθηνα και Πελοπόννησο . Για ποιο λογο ? Λειτουργει καλυτερα με το προγραμμα ?? Δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία του προγράμματος, αλλά με την ορθή χαρτογράφηση του κάθε χάρτη. Της Navteq ο τελευταίος είναι ο NAVTEQ Q2.2010 [100812]. Για το iGO πάντα, γιατί για άλλα προγράμματα πλοήγησης (όχι για android προς το παρόν) έχουμε μεταγενέστερες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Το περιμένουμε καιρό Γιάννη. :rolleyes: Μου ειπαν για τελη Φλεβαρη Γιαννη...θα δειξει...:( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δεν εχεις περασει στην καρτα σου τον φακελο του igo. Και αν τον εχεις περασει του λειπει απο μεσα ο φακελος content. Ο φακελος αυτο ειναι απαραιτητος καθως μεσα του εχει ολα τα αρχεια για το προγραμμα οπως του χαρτες , της φωνες, τα σημεία ενδιαφεροντος κτλ. ok το βρηκα ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σε γενικές γραμμές navteq κατά τη γνώμη μου. Δεν έχει να κάνει με τη λειτουργία του προγράμματος, αλλά με την ορθή χαρτογράφηση του κάθε χάρτη. Για το iGO πάντα, γιατί για άλλα προγράμματα πλοήγησης (όχι για android προς το παρόν) έχουμε μεταγενέστερες εκδόσεις. Ο Navteq στην εκδοση που υπαρχει για android, θεωρειται πιο πληρης σε σχεση με teleatlas? Ή στα αλλα προγραμματα πλοηγησης τον προτιμουν, λογω πιο ενημερωμενης εκδοσης ? Για Αθηνα θελω πιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι κ εγώ για πρόγραμμα χαρτών. Όχι πως έχω κάτι με τα google maps μου απλά δεν έχει εγκατεστημένους χάρτες πράγμα που σημαίνει απαραίτητη σύνδεση σε κάποιο Internet. Kάτι σε free με φορτωμένους χάρτες της ελλάδας δε παίζει?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το aura κάνει αναζήτηση με οδό χωρίς να δώσεις πόλη πρώτα; Από όταν έβαλα 2.2 android και δε δουλεύει το destinator αυτό το χαρακτηριστικό είναι η μεγαλύτερη έλλειψη των άλλων που δοκίμασα (navigon ndrive) και ανεπίτρεπτο για μένα. Απορώ πραγματικά με αυτή την έλλειψη δείχνει λίγο ερασιτεχνισμό. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γιατι είναι τόσο σημαντικό ρε παιδιά το να δίνεις πρώτα οδο; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις για την πχ "Αγαθοκλέους 42" χωρίς να ξέρεις σε ποιά πόλη είναι;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γιατι είναι τόσο σημαντικό ρε παιδιά το να δίνεις πρώτα οδο; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις για την πχ "Αγαθοκλέους 42" χωρίς να ξέρεις σε ποιά πόλη είναι;:lol: Στην αθήνα πχ είναι γιατί αν δεν ξέρεις το δήμο αλλά μόνο περιοχή πχ σεπόλια και οδό δε χρειάζεται να ψάχνεις σε ποιο δήμο είναι τα σεπόλια. Αν δηλαδή σου έλεγα μένω άνθιμου γαζή στην αμφιαλη πως θα με έψαχνες χωρίς οδό πρώτα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Συγγνώμη αλλά το επίχειρημα είναι λίγο άκυρο. Και περιοχές Αθήνας έχουν πλέον οι χάρτες: Γκάζι, Κεραμεικός, Ομόνοια, Κυψέλη, κλπ.. Τουλάχιστον στο Navigon έχει σίγουρα με την έλευση του χάρτη Q3/2010 και μετά. Αλλά το "πρώτα θα βάλω την οδό" είναι λίγο λανθασμένη λογική. Δεν μπορεί να θες να πας κάπου και να μην ξέρεις τον δήμο, αλλά μόνο την διεύθυνση..! :rolleyes: Πάντα φιλικά και με την καλύτερη διάθεση, έτσι? Ρίξτε μια ματιά κι εδώ για να μην βγαίνουμε από το θέμα: http://www.naviusers.net/t935-topic Edited January 22, 2011 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Δηλαδη αν σου πω άνθιμου γαζή στην αμφιαλη θα με βρεις στο navigon αν δεν ξερεις που ειναι η αμφιαλη; Μου εχει τυχει αρκετες φορες αυτο γι ´αυτο το λεω. Στο δικο μου τηλ παντως δε γινεται. Καλο ειναι να μπορεις να ψαχνεις με γειτονιες αλλα κ παλι εξαρτασαι απο το αν εχουν περασει τη γειτονια στο χαρτη ενω ψαχνοντας με οδο αν υπαρχει η οδος περασμενη θα τη βρεις. Αλλο ενα πλεονεκτημα ειναι οτι χρειαζεσαι λιγοτερα βηματα και λιγοτερη πληκτρολογηση για να βρεις αυτο που θες. Για μενα γενικα οι πλοηγοι θα επρεπε να εχουν αναζητηση οπως η google, οτι και να γραφεις να σου δινει αποτελεσματα, να ψαχνει ολη τη database και οχι να χρειαζεται να μαντεψεις σε ποια κατηγορια να ψαξεις ενα συγκεκριμενο poi. Παράθεση iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Συγγνώμη αλλά το επίχειρημα είναι λίγο άκυρο. Και περιοχές Αθήνας έχουν πλέον οι χάρτες: Γκάζι, Κεραμεικός, Ομόνοια, Κυψέλη, κλπ.. Τουλάχιστον στο Navigon έχει σίγουρα με την έλευση του χάρτη Q3/2010 και μετά. Αλλά το "πρώτα θα βάλω την οδό" είναι λίγο λανθασμένη λογική. Δεν μπορεί να θες να πας κάπου και να μην ξέρεις τον δήμο, αλλά μόνο την διεύθυνση..! :rolleyes: Πάντα φιλικά και με την καλύτερη διάθεση, έτσι? Ρίξτε μια ματιά κι εδώ για να μην βγαίνουμε από το θέμα: http://www.naviusers.net/t935-topic Και εάν μια οδός ξεκινάει από ένα δήμο και καταλήγει σε άλλο δήμο και δεν ξέρω τα όρια των δήμων τι κάνω; Είναι πολύ χρήσιμο γενικά να υπάρχει αναζήτηση και με οδό πρώτα όταν δεν είμαστε σίγουροι σε πιο δήμο ανήκει. Sent from this galaxy Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic8 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω (έχω το lg optimous P500) και κατέβασα από το μάρκετ το ndrive αλλα στο κατάστημα ενώ έχω βρει ελληνική φωνή δεν μου έχει τους ελληνικούς χάρτες για κατέβασμα. Σε καμιά περιοχή( ούτε eastern, west europe).Ξέρει κανείς πως μπορώ να τους βρω?και αν μπορεί να λειτουργήσει μετά από 7 μέρες??:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω (έχω το lg optimous P500) και κατέβασα από το μάρκετ το ndrive αλλα στο κατάστημα ενώ έχω βρει ελληνική φωνή δεν μου έχει τους ελληνικούς χάρτες για κατέβασμα. Σε καμιά περιοχή( ούτε eastern, west europe).Ξέρει κανείς πως μπορώ να τους βρω?και αν μπορεί να λειτουργήσει μετά από 7 μέρες??:cool: Δε σου βγάζει την Ελλάδα αν επιλέξεις "East Europe";Περίεργο... Αν σου βγάλει την επιλογή πάντως,έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 7 ημερών δοκιμαστική ή να αγοράσεις τον χάρτη προς 40ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magic8 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Όχι δεν μου την έχει την Ελλάδα...υπάρχει κάποια λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) Το aura κάνει αναζήτηση με οδό χωρίς να δώσεις πόλη πρώτα; Από όταν έβαλα 2.2 android και δε δουλεύει το destinator αυτό το χαρακτηριστικό είναι η μεγαλύτερη έλλειψη των άλλων που δοκίμασα (navigon ndrive) και ανεπίτρεπτο για μένα. Απορώ πραγματικά με αυτή την έλλειψη δείχνει λίγο ερασιτεχνισμό. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk ναι, το κάνει... μπορείς πρώτα να κάνεις αναζήτηση μόνο με οδό. Γιατι είναι τόσο σημαντικό ρε παιδιά το να δίνεις πρώτα οδο; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις για την πχ "Αγαθοκλέους 42" χωρίς να ξέρεις σε ποιά πόλη είναι;:lol: όταν κάποιος σου λέει που μένει, δεν σημαίνει ότι σου λέει και αλήθεια... για παράδειγμα, το αφεντικό μου λέει πως μένει ψυχικό ενώ κανονικά είναι Γαλάτσι (το παίζει μούρι). Επίσης, σε Ελληνικούς χάρτες τα όρια κάποιων δήμων δεν είναι και τόσο σαφή... έχω πέσει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα, αρκετοί θέλουν να δηλώνουν την διεύθυνσή τους με τον οικισμό ή δημοτικό διαμέρισμα που ανήκουν, και αυτό μπερδεύει τα πράματα... Για παράδειγμα το Πολιτεία tennis club είναι αριστοτέλους 18 στην πολιτεία, και η πολιτεία δεν είναι δήμος... ανήκει στον δήμο κηφισιάς, και για κάποιον που δεν είναι από αθήνα και που δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ για να δει σε πιο δήμο ανήκει η πολιτεία, δεν θα το βρει εύκολα. Και στην τελική, αφού κάποια προγράμματα το έχουν, είναι κάτι παραπάνω που κάποιους θα τους χρησιμεύσει αφάνταστα... όσο άκυρο κι αν σου φαίνεται, ναι μπορεί κάποιοι να το θέλουν. Edited January 23, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 όσο άκυρο κι αν σου φαίνεται, ναι μπορεί κάποιοι να το θέλουν. Ακριβώς αυτό. Σε κάποιους μπορεί να είναι χρήσιμο,σε εμένα που μένω σε χωριό και δεν πάω σε μεγάλα αστικά κέντρα(Αθήνα,Θεσσαλονίκη) με είναι άχρηστο. Η απορεία μου ήταν στον χαρακτηρισμό -εμμέσως- ως "must";) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsarikos2 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Καλησπέρα. θέλω να ρωτήσω (έχω το lg optimous P500) και κατέβασα από το μάρκετ το ndrive αλλα στο κατάστημα ενώ έχω βρει ελληνική φωνή δεν μου έχει τους ελληνικούς χάρτες για κατέβασμα. Σε καμιά περιοχή( ούτε eastern, west europe).Ξέρει κανείς πως μπορώ να τους βρω?και αν μπορεί να λειτουργήσει μετά από 7 μέρες??:cool: μια απο τα ιδια και εμενα....συγκεκριμενα μου εμφανιζει μονο της τουρκιας..καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Όχι δεν μου την έχει την Ελλάδα...υπάρχει κάποια λύση?? Αυτός που λέγεται eastern europe και είναι της teleatlas έχει την Ελλάδα μέσα αλλά με οδούς στα αγγλικά. Η αναζήτηση πάντως γίνεται και στα Ελληνικά. Sent from this galaxy Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Κατα καιρους ,εγω και πολλοι αλλοι εχουν κατηγορησει το sygic aura για ανακριβεια στο στιγμα , δηλαδη εκει που πλοηγησε μια χαρα , μια στιγμη μπορει να σε πεταξει σε καποιο παραδρομο. Αυτο που παρατηρησα (επειδη εχω δοκιμασει πολλες φορες το προγραμμα) ειναι οτι αυτο μου το κανει ΠΑΝΤΑ στα ιδια σημεια. και τα σημεια αυτα δεν ειναι πχ . με ψηλα κτιρια γυρω γυρω , ωστε να μην ειναι καλο το σημα , ειναι ανοικτα γυρω γυρω. Αρα μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στον χαρτη σε καποια μερη , και δεν εχει τελικα το προγραμμα προβλημα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Κατα καιρους ,εγω και πολλοι αλλοι εχουν κατηγορησει το sygic aura για ανακριβεια στο στιγμα , δηλαδη εκει που πλοηγησε μια χαρα , μια στιγμη μπορει να σε πεταξει σε καποιο παραδρομο. Αυτο που παρατηρησα (επειδη εχω δοκιμασει πολλες φορες το προγραμμα) ειναι οτι αυτο μου το κανει ΠΑΝΤΑ στα ιδια σημεια. και τα σημεια αυτα δεν ειναι πχ . με ψηλα κτιρια γυρω γυρω , ωστε να μην ειναι καλο το σημα , ειναι ανοικτα γυρω γυρω. Αρα μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στον χαρτη σε καποια μερη , και δεν εχει τελικα το προγραμμα προβλημα. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? υποτίθεται πως αυτό ήταν πρόβλημα στους χάρτες του mobile maps, και το είχαν διορθώσει με ένα update... Πάντως, μέχρι τώρα, το aura δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι κάποια ατέλεια σε κάποιο σημείο του χάρτη, γιατί δεν νομίζω να είναι θέμα του προγράμματος... Δοκίμασε να κάνεις μία δοκιμαστική πλοήγηση στο προβληματικό σημείο, και δες αν σε βγάζει στον παράδρομο ακόμα και στο δοκιμαστικό, που δεν χρησιμοποιεί gps... αν το πρόβλημα παραμένει, τότε είναι θέμα του χάρτη. Μέχρι τώρα το έχω χρησιμοποιήσει για δοκιμές Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Νεμέα, Ακράτα, Αίγιο, και σε κάποιες μικρότερες (πληθυσμιακά) περιοχές, χωρίς πρόβλημα. Θέλω να δοκιμάσω και το sygic mobile maps 10 να δω διαφορές, αν και λένε πως μόνο η υποστήριξη για social networks (του aura) είναι που διαφέρει. update: προσπάθησα σήμερα να βάλω την οδό Αριστείδου που είναι στην Αθήνα... Με αναζήτηση με το όνομα της οδού δεν έχει μετά επιλογή Αθήνα, αλλά έχει Ateena... οπότε ο εξελληνισμός του aura θέλει λίγη ακόμα δουλειά. Edited January 24, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts