D_Angelos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Δώσε αν θες link και για το vocalizer tts και για το caller name talker. https://play.google.com/store/apps/details?id=es.codefactory.vocalizertts&hl=en Τωρα για την αλλη δε εξρω αν εννοει αυτη εγω το κανω αυτο με το tasker ποτε δεν το χρειαστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ναι η άλλη είναι αυτή που έβαλες. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Εγώ έχω το j5 2016,Έχω δει ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή αλλά δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει.Ξερει κάποιος πως μπορώ να το κάνω,ευχαριστώ. ΥΓ.Ναι μεν υπάρχει η εφαρμογή,αλλά δεν υπάρχει η φωνή στα Ελληνικά για να την κατεβάσεις. Στο search της εφαρμογης γραφεις greek tts. Το κανεις εγκατασταση και λειτουργει παντου, απο gps μεχρι pdf reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Στο search της εφαρμογης γραφεις greek tts. Το κανεις εγκατασταση και λειτουργει παντου, απο gps μεχρι pdf reader. Την εφαρμογη την εχω εγκατεστημενη,αλλα στις φωνες δεν εχει την Ελληνικη γλωσσα για να την κατεβασω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Την εφαρμογη την εχω εγκατεστημενη,αλλα στις φωνες δεν εχει την Ελληνικη γλωσσα για να την κατεβασω. Αν γραψεις αυτο στο search bar της εφαρμογης galaxy apps, δεν σου βγαζει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αν γραψεις αυτο στο search bar της εφαρμογης galaxy apps, δεν σου βγαζει κατι τετοιο? Το εκανα,σ`ευχαριστω πολυ,πηγα στις ρυθμισεις -γλωσσα και εισαγωγη-κειμενο και ομιλια-μηχανη κειμενου σε ομιλια google,αλλα ως εκει καλα,στην εγκατασταση δεδομενων φωνης παλι δεν εχει Ελληνικα.Μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ? Συγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα δεν εχω ξανα ασχοληθει. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Το εκανα,σ`ευχαριστω πολυ,πηγα στις ρυθμισεις -γλωσσα και εισαγωγη-κειμενο και ομιλια-μηχανη κειμενου σε ομιλια google,αλλα ως εκει καλα,στην εγκατασταση δεδομενων φωνης παλι δεν εχει Ελληνικα.Μηπως πρεπει να παω καπου αλλου ? Συγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα δεν εχω ξανα ασχοληθει. Aυτο το βλεπεις?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170509/339023464fff5423c2f884d58a50808f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Aυτο το βλεπεις?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170509/339023464fff5423c2f884d58a50808f.jpg Και παλι σ`ευχαριστω,τελικα τα ειχα κανει ολα καλα ομως αυτο που μου υπογραμιζεις δεν το εδειχνε ζωντανο(ηταν αχνο)και μετα απο επανεκινηση τελικα εμφανιστηκε (κατασταση προεπιλεγμενης γλωσσας).Να εισαι καλα.:) Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Φωνή vocalizer tts. Την έχω για τη αναγνώριση κλήσεων και τη δουλεύω μαζί με το caller name talker. Η εφαρμογή Caller Name Talker σε Huawei Honor 8 δούλεψε κανονικά. Σε Sony Xperia Z1 Compact δεν μου εμφανίζει μέσα από εκεί τις επαφές μου για τυχόν επεξεργασία καλυτέρευσης εκφώνησης ήχου, είναι κενό. Καμιά λύση; %5Bimg%5Dhttp%3A//i64.tinypic.com/141qid.png[/img] Edited May 9, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 καλησπερα.καποια εφαρμογη που να εχει ετοιμο sticker σημα τοποθεσιας;θελω να το προσθεσω στην εικονα της δουλειας μου να διευκρινισω κατι.πχ τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Βασικές διαφορές του aquamail με το TypeApp γνωρίζετε; Δουλεύω TypeApp και είμαι ικανοποιημένος αλλά λέω να αγοράσω το aquamail αν αξίζει.. Βοηθήστε οποίος ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 η κυριοτερη: το typeapp περναει τα emails σου απο τους server του, το aquamal οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Βασικές διαφορές του aquamail με το TypeApp γνωρίζετε; Δουλεύω TypeApp και είμαι ικανοποιημένος αλλά λέω να αγοράσω το aquamail αν αξίζει.. Βοηθήστε οποίος ξέρει. Τι προτερήματα έχουν αυτές οι εφαρμογές σε σχέση πχ με αυτή του gmail? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Τι προτερήματα έχουν αυτές οι εφαρμογές σε σχέση πχ με αυτή του gmail? Sent from my iPad using Tapatalk Συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερη παραμετροποίηση Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 βασικα κυριως εχουν push με τον συγχρονισμο κλειστο, εχεις εσυ με το gmail σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 βασικα κυριως εχουν push με τον συγχρονισμο κλειστο, εχεις εσυ με το gmail σου; Ότι δηλαδή σου έρχονται ενημερώσεις για τα μήνυματα την ώρα που φτάσουν; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 ναι, αμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Τι προτερήματα έχουν αυτές οι εφαρμογές σε σχέση πχ με αυτή του gmail? Sent from my iPad using Tapatalk Έχουν μεγάλη παραμετροποίηση. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η κυριοτερη: το typeapp περναει τα emails σου απο τους server του, το aquamal οχι! Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 βασικα κυριως εχουν push με τον συγχρονισμο κλειστο, εχεις εσυ με το gmail σου; τι εννοείς με τον συγχρονισμό κλειστό; κλειστό τον συγχρονισμό του gmail? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Type mail ή Blue mail και γιατί; Έχει εικόνα κάποιος; Δουλεύω blue και είμαι ευχαριστημένος αλλά επειδή δείχνουν να είναι από την ίδια ομάδα (δεν μπορεί, μοιάζουν σε όλα) έχω περιέργεια να μάθω τί δίνει το ένα που δεν το έχει το άλλο.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Εμένα ρε παιδιά μου κάνει εντύπωση που λέτε πως τα mail περνάνε από τους servers τους. Αν και δεν είμαι από τους παρανοϊκούς σε θέματα ιδιωτικοτητας μου κάθεται αρκετά στραβά αυτό. Χρησιμοποίησα λίγο και το TypeApp και δε βρίσκω λόγο κάποιος να το προτιμήσει έναντι του AquaMail που είναι guarantee σε ότι αφορά Privacy και ασφάλεια αλλά έχει και ένα τόνο features. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Edited May 28, 2017 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Καλησπέρα σε όλους , έχει κανείς υπόψη του κάποιο Document Scaner που να υποστηρίζει ελληνικά στο OCR και να είναι σχετικά αξιόπιστο ...? Το summary Scaner ας πούμε βγάζει αλαμπουρνέζικα .... Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 (edited) Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoik.mdscan Βασικά, το OCR δεν ξέρω τι είναι :) Αλαμπουρνέζικα πάντως δεν μου βγάζει στα έγγραφα. Meizu m2 με Tapatalk Edited June 23, 2017 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Optical character recognition (OCR) software works with your scanner to convert printed characters into digital text, allowing you to search for or edit your document in a word processing program Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts