Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Έχετε να μου προτείνετε μερικά καλά RPG (αν υπάρχουν σε στυλ Final Fantasy) και παιχνίδια στυλ Grand Theft Auto?

Έχετε να προτείνετε Κάποιο καλό Monopoly game?

Χτες πέτυχα το Monopoly δωρεάν στο Amazon store.

Φοβερα animated γραφικά και πολύ ενδιαφέρον.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια της gameloft έχουν πρόβλημα ασυμβατότητας με την 2.3.4; Από τότε που πέρασα το update έπαψε να μου τα εμφανίζει στο market και όταν μπαίνω απο το pc μου βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας με το 2Χ.

Ναι. Σε κάποιες χώρες-παρόχους μπορείς και μέσω της σύνδεσής σου, αλλά στην ελλάδα μόνο με πιστωτική/χρεωστική ή προπληρωμένη ;)
Τhe end of an era...

Αχα...ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Άλλο. To GTA 3 αξίζει? Είναι καλό ή τζάμπα θα το αγοράσω? xD

http://www.youtube.com/watch?v=QmtTsKM8u3A

Παίδες είχα αγοράσει το PES 2011 (5 ευρώ!!) και πήγα πριν να παίξω και μου βγάζει "Application license verified negatively... " και λέει να μπω στο market να αγοράσω άδεια! Στο market μπαίνω και έχει επιλογές "Open" και "Uninstall". Θέλει πάλι να το αγοράσω?? Είμαστε σοβαροί? Αν πατήσω Open φοβάμαι μη μου χρεώσει την κάρτα πάλι..

Παίδες είχα αγοράσει το PES 2011 (5 ευρώ!!) και πήγα πριν να παίξω και μου βγάζει "Application license verified negatively... " και λέει να μπω στο market να αγοράσω άδεια! Στο market μπαίνω και έχει επιλογές "Open" και "Uninstall". Θέλει πάλι να το αγοράσω?? Είμαστε σοβαροί? Αν πατήσω Open φοβάμαι μη μου χρεώσει την κάρτα πάλι..

Ξαναπροσπαθησε, μαλλον δε συνδεθηκε καλα στο νετ εκεινη τη στιγμη, το εχω παθει κι εγω.

Ξαναπροσπαθησε, μαλλον δε συνδεθηκε καλα στο νετ εκεινη τη στιγμη, το εχω παθει κι εγω.

Μπήκα στο market, πάτησα Open και πλέον παίζει.. Δεν έλεγε τίποτα για πληρωμή, οκ..

Τι κάνουμε στην περίπτωση που η ρομ που έχουμε μπλοκάρει κάποια παιχνίδια; Στο μάρκετ στο pc φαίνονται αλλά όχι για την συσκευή που τώρα έχω (δηλαδή την ρομ).

Τι κάνουμε στην περίπτωση που η ρομ που έχουμε μπλοκάρει κάποια παιχνίδια; Στο μάρκετ στο pc φαίνονται αλλά όχι για την συσκευή που τώρα έχω (δηλαδή την ρομ).

Σίγουρα φταίει η ρομ; Μήπως έχεις αλλάξει το lcd density; Αν ναι, τότε θα βρεις οδηγίες εδώ.

Σίγουρα φταίει η ρομ; Μήπως έχεις αλλάξει το lcd density; Αν ναι, τότε θα βρεις οδηγίες εδώ.

Ναι σίγουρα, το lcd density είναι στα 240 και έχω νέα ρομ του energy, όπως και γλώσσα στο τηλέφωνο τα Αγγλικά. Ούτε το market enabler βοήθησε σε κάτι.

τα εχω δοκιμασει και τα 2.

FPse με κλειστα τα ματια :)

Δυσκολεύομαι σε ένα σημείο. Έχω βάλει το .iso του παιχνιδιού στην SD card αλλά εκεί που λέει το FPse να κάνω browse για να βρω το iso, στην SD card δεν μου δείχνει τίποτα. :/

Το ψάχνω από τότε που βγήκε και ή "δεν είναι συμβατό"η δεν το βρίσκω στο mobile market. Με hd2 και nexus 3.2a or American cm 7.2 ... και VODAFONE (γιατί στο site της gameloft το ζητάει και αυτό )

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια