parafron4 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 κυκλοφορησε στο amazon το Fruit Ninja: Puss in Boots Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έχετε να μου προτείνετε μερικά καλά RPG (αν υπάρχουν σε στυλ Final Fantasy) και παιχνίδια στυλ Grand Theft Auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Έχετε να προτείνετε Κάποιο καλό Monopoly game? Χτες πέτυχα το Monopoly δωρεάν στο Amazon store. Φοβερα animated γραφικά και πολύ ενδιαφέρον. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ξέρει κανείς αν τα παιχνίδια της gameloft έχουν πρόβλημα ασυμβατότητας με την 2.3.4; Από τότε που πέρασα το update έπαψε να μου τα εμφανίζει στο market και όταν μπαίνω απο το pc μου βγάζει μήνυμα ασυμβατότητας με το 2Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγω με 2.3.6(galaxy s2) δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όλα τα παιχνίδια της Gameloft στα 0,79€ στο market! Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Απο το market, μόνο με credit cards μπορείς να αγοράζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ναι. Σε κάποιες χώρες-παρόχους μπορείς και μέσω της σύνδεσής σου, αλλά στην ελλάδα μόνο με πιστωτική/χρεωστική ή προπληρωμένη ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αχα...ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Άλλο. To GTA 3 αξίζει? Είναι καλό ή τζάμπα θα το αγοράσω? xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αχα...ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Άλλο. To GTA 3 αξίζει? Είναι καλό ή τζάμπα θα το αγοράσω? xD http://www.youtube.com/watch?v=QmtTsKM8u3A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παίδες είχα αγοράσει το PES 2011 (5 ευρώ!!) και πήγα πριν να παίξω και μου βγάζει "Application license verified negatively... " και λέει να μπω στο market να αγοράσω άδεια! Στο market μπαίνω και έχει επιλογές "Open" και "Uninstall". Θέλει πάλι να το αγοράσω?? Είμαστε σοβαροί? Αν πατήσω Open φοβάμαι μη μου χρεώσει την κάρτα πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Αν είναι να σου χρεώσει την κάρτα σου βγάζει popup για να εγκρίνεις τη χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Παίδες είχα αγοράσει το PES 2011 (5 ευρώ!!) και πήγα πριν να παίξω και μου βγάζει "Application license verified negatively... " και λέει να μπω στο market να αγοράσω άδεια! Στο market μπαίνω και έχει επιλογές "Open" και "Uninstall". Θέλει πάλι να το αγοράσω?? Είμαστε σοβαροί? Αν πατήσω Open φοβάμαι μη μου χρεώσει την κάρτα πάλι.. Ξαναπροσπαθησε, μαλλον δε συνδεθηκε καλα στο νετ εκεινη τη στιγμη, το εχω παθει κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Παίδες είχα αγοράσει το PES 2011 (5 ευρώ!!) και πήγα πριν να παίξω και μου βγάζει "Application license verified negatively... " και λέει να μπω στο market να αγοράσω άδεια! Στο market μπαίνω και έχει επιλογές "Open" και "Uninstall". Θέλει πάλι να το αγοράσω?? Είμαστε σοβαροί? Αν πατήσω Open φοβάμαι μη μου χρεώσει την κάρτα πάλι.. Ξαναπροσπαθησε, μαλλον δε συνδεθηκε καλα στο νετ εκεινη τη στιγμη, το εχω παθει κι εγω. Μπήκα στο market, πάτησα Open και πλέον παίζει.. Δεν έλεγε τίποτα για πληρωμή, οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Τι κάνουμε στην περίπτωση που η ρομ που έχουμε μπλοκάρει κάποια παιχνίδια; Στο μάρκετ στο pc φαίνονται αλλά όχι για την συσκευή που τώρα έχω (δηλαδή την ρομ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Τι κάνουμε στην περίπτωση που η ρομ που έχουμε μπλοκάρει κάποια παιχνίδια; Στο μάρκετ στο pc φαίνονται αλλά όχι για την συσκευή που τώρα έχω (δηλαδή την ρομ). Σίγουρα φταίει η ρομ; Μήπως έχεις αλλάξει το lcd density; Αν ναι, τότε θα βρεις οδηγίες εδώ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Σίγουρα φταίει η ρομ; Μήπως έχεις αλλάξει το lcd density; Αν ναι, τότε θα βρεις οδηγίες εδώ. Ναι σίγουρα, το lcd density είναι στα 240 και έχω νέα ρομ του energy, όπως και γλώσσα στο τηλέφωνο τα Αγγλικά. Ούτε το market enabler βοήθησε σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για PS1 emulator ποιον μου προτείνετε? Το FPse ή PSX4DROID? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για PS1 emulator ποιον μου προτείνετε? Το FPse ή PSX4DROID? τα εχω δοκιμασει και τα 2. FPse με κλειστα τα ματια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Βγηκε το Modern Combat 3 με 0,79€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazu Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 τα εχω δοκιμασει και τα 2. FPse με κλειστα τα ματια :) Δυσκολεύομαι σε ένα σημείο. Έχω βάλει το .iso του παιχνιδιού στην SD card αλλά εκεί που λέει το FPse να κάνω browse για να βρω το iso, στην SD card δεν μου δείχνει τίποτα. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μηπως εχει κυκλοφορησει κανενα παιχνιδι της disney στο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 https://market.android.com/developer?pub=Disney Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Βγηκε το Modern Combat 3 με 0,79€. Μόνο για λίγες ώρες ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το ψάχνω από τότε που βγήκε και ή "δεν είναι συμβατό"η δεν το βρίσκω στο mobile market. Με hd2 και nexus 3.2a or American cm 7.2 ... και VODAFONE (γιατί στο site της gameloft το ζητάει και αυτό ) from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts