kountoura Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Από το playstore :-) ... Σίγουρα παίζει και στις 2 συσκευές χωρίς την ανάγκη να έχεις rooted το τηλέφωνο... Ευχαριστώ φίλε μου αλλά από ότι βλέπω αυτά στο play store είναι βίντεο και όχι κανονικό παιχνίδι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πώς με κόβετε;;; το χω;;; :p[ATTACH]40687[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα. Μια ερώτηση που μπορεί να αναφέρεται κάπου στο θέμα αλλά λόγω των πολλών μηνυμάτων δεν μπορώ να το ψάξω.. Έχω ένα Galaxy s4 και εένας φίλος ένα νοτε 3. Ψάχνουμε για το pro evolution soccer . Μήπως γνωρίζει κανείς από που μπορούμε να το κατεβάσουμε και αν παίζει στα κινητά μας χωρίς ροοτ.? Ευχαριστώ. Το ότι παίζεις Pro στο PlayStation δεν σημαίνει πως στο android θα είναι το ίδιο παιχνίδι... απλά η ίδια εταιρεία παραγωγής :) Οπότε καλύτερα ψάξε για ποδοσφαιράκια που είναι free και δοκίμασε τα. Έχει πολύ καλά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 GTA San andreas :happy: :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: :respect: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotgears.flappybird Υπερβολικο καψιμο θα ελεγα που δεν το περιμενα οταν μου το παν! :p Δεν θα ελεγα οτι ειναι το καταλληλο ουτε για το κινητο ουτε για αυτους που ειναι νευρικοι ομως... Μην φυγει σε κανα τοιχο το κινητο... :lol: Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotgears.flappybird Υπερβολικο καψιμο θα ελεγα που δεν το περιμενα οταν μου το παν! :p Δεν θα ελεγα οτι ειναι το καταλληλο ουτε για το κινητο ουτε για αυτους που ειναι νευρικοι ομως... Μην φυγει σε κανα τοιχο το κινητο... :lol: Το εγκατέστησα πριν δύο μέρες, το απεγκατέστησα σήμερα! Τα νεύρα μου! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 +1 :lol: αν σε αρεσουν δυσκολα παιχνιδια, δες Super Hexagon (λατρεια) και impossible game Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το εγκατέστησα πριν δύο μέρες, το απεγκατέστησα σήμερα! Τα νεύρα μου! :lol: Καλά εγώ ουτε ενα δεν πέρασα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 εχω κολλησει στα 10 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Έφτασα και 15 αλλά μέχρι εκεί, πραγματικά είναι εκνευριστικό. Αλλά και εθιστικό υποθέτω, αν το αντέχεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ρε φίλε, έπαθα πλάκα με τα σχόλια στο παιχνίδι!:lol::lol::lol: Δεν έχω ξαναδεί τόσο μπινελίκι σε παιχνίδι!:lol::lol::lol: Θα πεθάνω απ'τα γέλια...! Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 οποιοδηποτε "δυσκολο" παιχνιδι εχει τετοια σχολια στην Ελλαδα :p πολλα (και γνωστα) εχουν το μοναστερο: Προσοχη, ειναι ιος! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 +1 :lol: αν σε αρεσουν δυσκολα παιχνιδια, δες Super Hexagon (λατρεια) και impossible game αυτο το super hexagon.. δεν το πιστεψα οταν εκανα στο τελευταιο επιπεδο 40 δευτερολεπτα.. και εννοω στο τελευταιο τελευταιο.. :happy: το βαρεθηκα ομως... τωρα παω να τερματίσω και το flappy bird :P 15 μεχρι τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εγω μεχρι το 17 εχω φτασει...Και εχω φιλο που εχει φτασει μεχρι το 37 και αναρωτιεμαι πως θα καταφερω να τον περασω χωρις να παθω κριση νευρικου κλονισμου :lol: Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 αυτο το super hexagon.. δεν το πιστεψα οταν εκανα στο τελευταιο επιπεδο 40 δευτερολεπτα.. και εννοω στο τελευταιο τελευταιο.. :happy: το βαρεθηκα ομως... τωρα παω να τερματίσω και το flappy bird :P 15 μεχρι τωρα :p οταν το ξεκινησα, ημουν σε φαση: 20 δευτερα και πολλα ειναι! τι χαρα οταν εφτασα πρωτη φορα μετα απο παρα πολλες φορες στα 60 πολυποθητα δευτερολεπτα... στο 3ο καλα παω, στο 2ο δε μπορω με τιποτα :lol: δες και το αλλο, μου ειχε παρει ωρες να το τερματισω εντελως ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 αυτο το super hexagon.. δεν το πιστεψα οταν εκανα στο τελευταιο επιπεδο 40 δευτερολεπτα.. και εννοω στο τελευταιο τελευταιο.. :happy: το βαρεθηκα ομως... τωρα παω να τερματίσω και το flappy bird :P 15 μεχρι τωρα :p για πάμε...:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μήπως να κάνουμε νέο θέμα; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Κοίτα να δεις πόσο εθιστικό μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι με ένα πουλί και δυο εμπόδια! Πρώτη μέρα δοκιμής και έχω highscore 31!! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=40901&stc=1&d=1391483050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το rivers of alice παιζει σε κανεναν; Το εγκατεστησα, κι οταν παω να το ανοιξω δεν τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 έχετε να προτείνεται κάποιο παιχνίδι που να μην απαιτεί σύνδεση με ιντερνετ? παζλ,γριφοι,escape,ερωτησεις κλπ δεν μπορώ πω ότι με συγκινούν ιδιαίτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το Alice παίζει κανονικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 72 στο Flappy Bird Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 72 στο Flappy Bird Έλα πες μας...με πόσες κούτες ηρεμιστικά; Δε θα το πούμε πουθενά! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 3 στο φλαππυ ποσο στοκος; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ρε παιδια με αυτο ανεβαζεις πιεση αμεσα! (9 ρεκορ) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts