makis206 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το granny Smith δωρεάν απο το Amazon app store σήμερα.έχω ακούσει καλά λόγια οπότε ορματε! :-) Παιχνιδαρα ειναι, το εχω αγορασει εδω και καιρο απο play store ομως εγω. Μην το σκεφτεστε καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Παιχνιδαρα ειναι, το εχω αγορασει εδω και καιρο απο play store ομως εγω. Μην το σκεφτεστε καν! γεμισε απο granny downloads το app store! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έχουμε link για το Granny Smith; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έχουμε link για το Granny Smith; Μόλις ανοίξεις το amazon appstore είναι μπροστά σου φάτσα κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μόλις ανοίξεις το amazon appstore είναι μπροστά σου φάτσα κάρτα. Μόλις άνοιγες :). Σήμερα έχει άλλο free app of the day (Azkend). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μόλις άνοιγες :). Σήμερα έχει άλλο free app of the day (Azkend). "Αγοράστηκε" μόλις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 "Αγοράστηκε" μόλις :cool: ωραιο! ηταν και ακριβο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν εννοείται αυτό, κοστίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν εννοείται αυτό, κοστίζει.. Φίλε μου μιλάγαμε χτες για το free app of the day από το amazon appstore (αν και με τη διαφορά της ώρας με Αμερική υπάρχει ένα μπερδεματάκι). Προφανώς σήμερα κοστίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 το "αγορασα" και εγω,ευχαριστω τα παιδια Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν το πρόλαβα.. κρίμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν το πρόλαβα.. κρίμα.. ναι εισαι απο κεινους,πηρες νοτελι? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ναι.. το έδωσα το S3.. Άλλο πράγμα ρε συ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Ναι.. το έδωσα το S3.. Άλλο πράγμα ρε συ.. Σορρυ για το οφ, σε σχέση με το3 ναι είναι αλλά με το 4 να δεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) ρε παιδια ξερει κανεις κατι για το nba 2k14 για android?εννοω ποτε κ αν ερθει... Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. fifa 14 ολα τα λεφτα,smooth,ευκολο στην χρηση Edited October 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Για πείτε κανένα καλό football game. Φαντάζομαι θα υπάρχουν διάφορα, αλλα το θεμα ειναι να ειναι και χειριστικά καλό, και κατά προτίμηση επειδή θα παιχτεί σε tablet, αν υπάρχει και σε 2 player mode, με καποιο τροπο. real football, fifa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Με αλλαγη rom εχασα όλο το progress μου στο class of clans. Το αναφέρω για να μην την πατήσετε.. Αφου δεν εσπασα το κινητό Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Με αλλαγη rom εχασα όλο το progress μου στο class of clans. Το αναφέρω για να μην την πατήσετε.. Αφου δεν εσπασα το κινητό Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε αυτό; Δεν εχω ιδεα. Δεν το έχω ψαξει Το titanium backup πάντως δεν το εσωσε Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν εχω ιδεα. Δεν το έχω ψαξει Το titanium backup πάντως δεν το εσωσε εγω παντως τα games που θελω να σωσω κανω copy απο τον φακελο του καθε game στην καρτα μνημης κ μετα τα ξαναβαζω κ μου δουλευουν,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το Fifa 14 το παίζετε με τα νέα controls; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καμία καλή πρόταση για παιχνίδι σαν το Kingdom Rush ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το Fifa 14 το παίζετε με τα νέα controls; Εάν εννοείς αυτά της οθόνης αφής είναι τελείως άβολα με συνέπεια ο χειρισμός να γίνεται αρκετά πιο δύσκολος από τα κλασσικά controls... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το titanium κάνει τα πάντα, πόσες φορές με έχει σώσει. Μήπως δεν είχε κάνει αντίγραφο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts