ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εγώ πάλι έχω φάει κόλλημα με το real racing 3 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Παιδες, το wild blood το εχει παιξει κανεις?? Αξιζει η αγορα του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγώ το έχω παίξει φιλέ μου και πραγματικά αξίζει η αγορά του αλλά αγόρασε το απο το site της Gameloft που κοστίζει 2€ και όχι 5€ όπως στο play store.Καλό ειναι να εχεις high end συσκευή γιατί είναι βαρύ παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftR2HM Real Football 2012 δωρεαν πολυ καλο ποδοσφαιρο με ωραια γραφικα Υπαρχει καποιο μπασκετ με κανονικο αγωνα με ομαδες ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftR2HM Real Football 2012 δωρεαν πολυ καλο ποδοσφαιρο με ωραια γραφικα Υπαρχει καποιο μπασκετ με κανονικο αγωνα με ομαδες ? NBA 2K13 με πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εγώ το έχω παίξει φιλέ μου και πραγματικά αξίζει η αγορά του αλλά αγόρασε το απο το site της Gameloft που κοστίζει 2€ και όχι 5€ όπως στο play store.Καλό ειναι να εχεις high end συσκευή γιατί είναι βαρύ παιχνιδι Ναι ενταξει, σε note2 θα το κατεβασω... οκ, ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1eks Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παιδιά, γεια σας έχω το football manager hand held 2013 υπάρχει κάποιο πατσάκι με τα ελληνικά πρωταθλήματα. Αν υπάρχει που μπορώ να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Σίγουρα όχι στο myphone μιας και στο forum δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους συζητήσεις. Ελπίζω στην κατανόησή σου. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1eks Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σε καμία περίπτωση δε θέλω και ούτε έχω την πρόθεση να ασχοληθώ σε τέτοιους είδους συζητήσεις. Επειδή είμαι νέος στο forum ,εγώ αυτό που ήθελα είναι να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάτι τέτοιο, έτσι ώστε να το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 zxr τέτοιου είδους patches κυκλοφορούν νόμιμα για το FM και στους υπολογιστές, δεν έχουν σχέση με warez :) το θέμα είναι οτι δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για το FM Handheld και πολύ δύσκολα θα βγει αφού δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημος editor. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 http://m.happybay.mobi/happybay/index.html Για οποιον θελει να παιξει τα παλια κλασικα games You can play 1000+ awesome free games in Happy Bay.Metal Slug, Street Fighter, Final Fantasy, Super Mario.. All you loved games are all in HappyBay. And you can play lots of game types in Happy Bay, NES/SNES/MAME/MD/GBA/N64/PS...More and more games are coming each week. Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Turbo Racing League και τσιτα τα...σαλιγκαρια.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://m.happybay.mobi/happybay/index.html Για οποιον θελει να παιξει τα παλια κλασικα games You can play 1000+ awesome free games in Happy Bay.Metal Slug, Street Fighter, Final Fantasy, Super Mario.. All you loved games are all in HappyBay. And you can play lots of game types in Happy Bay, NES/SNES/MAME/MD/GBA/N64/PS...More and more games are coming each week. Εψαχνα τοσο καιρο να βρω καποια παιχνιδια απο τα Μαμε κ επιτελους τα βρηκα!αν κ δεν εχουν κ τοσο καλα γραφικα...ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 να σαι καλα εχει και απο διαφορες κονσολες παρα πολλα παιχνιδια NBA JAM FIFA κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 http://m.happybay.mobi/happybay/index.html Για οποιον θελει να παιξει τα παλια κλασικα games You can play 1000+ awesome free games in Happy Bay.Metal Slug, Street Fighter, Final Fantasy, Super Mario.. All you loved games are all in HappyBay. And you can play lots of game types in Happy Bay, NES/SNES/MAME/MD/GBA/N64/PS...More and more games are coming each week. επειδη εγω χαζος τι ακριβως ειναι αυτο το κατεβαζουμε και το βαζουμε στο κινητο σαν app και παιζουμε ή ειναι simulator και μετα για καθε παιχνιδι κατεβαζουμε ξεχωριστα αρχεια να παιζει ή καμμια σχεση και ειναι για υπολογιστη οποιος καλοπαιδο μπορει να με πει και εμενα θα ημουν υποχρεος ευχαριστω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 κατεβαζεις αυτο που ειναι emulator για ολες τις consoles και μεσα απο αυτο κατεβαζεις οποιο παιχνιδι θελεις Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 κατεβαζεις αυτο που ειναι emulator για ολες τις consoles και μεσα απο αυτο κατεβαζεις οποιο παιχνιδι θελεις Έχει πολλά ωραία παιχνίδια αλλά με όχι καλή ποιότητα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Αρκετα τα εχει και σε διαφορετικες κονσολες και οσο πιο καλη ειναι η κονσολα τοσο καλυτερη η ποιοτητα Οποτε κατεβαζετε αυτο που ειναι καλυτερης κονσολας και με μεγαλυτερο μεγεθος αρχειου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 http://m.happybay.mobi/happybay/index.html Για οποιον θελει να παιξει τα παλια κλασικα games Ρε φίλε respect!!! :respect::respect::thanks: χρόνια έψαχνα να παίξω donkey kong στο κινητό.. ότι είχα δοκιμάσει δεν έπαιζε.. τέλειο.. Επειδή δεν το έψαξα πολύ γιατί δεν είχα χρόνο.. αλλάζει κάπως ο μοχλός; να γίνει απλά σταυρός; γιατί συνέχεια πατάω το κάτω αντί το δεξιά.. :p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ρε φίλε respect!!! :respect::respect::thanks: χρόνια έψαχνα να παίξω donkey kong στο κινητό.. ότι είχα δοκιμάσει δεν έπαιζε.. τέλειο.. Επειδή δεν το έψαξα πολύ γιατί δεν είχα χρόνο.. αλλάζει κάπως ο μοχλός; να γίνει απλά σταυρός; γιατί συνέχεια πατάω το κάτω αντί το δεξιά.. :p Nαι, οταν ανοιξεις ενα παιχνιδι θα πατησεις το Menu button για να σου δειξει τα Settings απ'οπου θα επιλεξεις αν θελεις 4κουμπο ή 8κουμπο σταυρο ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ααα τέλεια.. Θα το κοιτάξω.. Ευχαριστώ!! Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Battle friends sea, η κλασική ναυμαχία σε online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 http://m.happybay.mobi/happybay/index.html Για οποιον θελει να παιξει τα παλια κλασικα games You can play 1000+ awesome free games in Happy Bay.Metal Slug, Street Fighter, Final Fantasy, Super Mario.. All you loved games are all in HappyBay. And you can play lots of game types in Happy Bay, NES/SNES/MAME/MD/GBA/N64/PS...More and more games are coming each week. μήπως εχει θεμα αυτο με miui γιατι με το που το έκανα εγκατασταση με σκαλωσε το κινητο Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μήπως εχει θεμα αυτο με miui γιατι με το που το έκανα εγκατασταση με σκαλωσε το κινητο δε νομιζω... τρεχω την τελευταια miui (3.6.7) και δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 δε νομιζω... τρεχω την τελευταια miui (3.6.7) και δουλευει μια χαρα Εγώ που φοραω την miui 2.3.7 μολις εγκατεστησα αυτην την εφαρμογη αρχισε να με βγαζει συνεχως μια καρτελα με αυτο το μηνυμα '' Η εφαρμογή Πρόγραμμα εκκίνησης (διεργασία com.android.launcher) σταματησε απροσδόκητα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά.'' και εχει απο κατω επιλογες Τερματισμος ή Αναφορά οποια επιλογη και αν παταω μαυριζει για κατι δευτερολεπτα και την ξαναπεταει και δεν με αφηνει να κανω απολυτως τίποτα.Με το που καταφερα να απεγκατεστησω την εφαρμογη ολα δουλευαν ρολοι Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts