captain_cook Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Από μερικά βίντεο που είδα στο youtube φαίνεται πολύ δύσκολο! Εθιστικό μεν αλλά.. ειλικρινά μπορεί να το παίξει κάποιος σε κινητό τηλέφωνο χωρίς να ξεκινάει απ'την αρχή κάθε μισό λεπτό της ώρας;:confused: Είναι όντως πολύ δύσκολο. Στο hard (που είναι το πιο εύκολο επίπεδο) έχω κάνει 60κάτι δευτερόλεπτα. Στα υπόλοιπα από 30 και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Gun Strike - Μεγαλο κολλημα... Temple Run Oz - Απιστευτο πραγματικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Πλέον είναι διαθέσιμο το pacman στην Ελλάδα και free μάλιστα. Το έλιωσα :-D Όντως πολύ καλό. Έχει και online score. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Έπαθα πλάκα :-P https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hitcents.stickmanepic Φιλε καταπληκτικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο ελληνικο η μή φορουμ αποκλειστικα για τα angry birds μπας και βρω λυση?θελω να δω μηπως γινεται ν αλλαξω μουσικη βαζοντας την παλια στα space... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Τα τελευταία 4 που μου άρεσαν.. 1.Manuganu 2.Subway Surfers 3.Stickman 4.Cogs Σχετικά με το Angry Birds, θα πρέπει να ανοίξεις το αρχείο (να μετονομάσεις το .apk αρχείο σε .rar) και να ψάξεις μόνος σου που είναι οι αποθηκευμένοι οι ήχοι (assets/data/audio/Music και sfx) και να τους κάνεις μεταφορά από το παλιό .apk στο νέο αλλά με τα ονόματα του νέου. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλιώς, υποθετικά μιλώντας μόνο έτσι θα το καταφέρεις. Σε κανένα forum δεν πιστεύω πως θα το βρεις έτοιμο όπως το θες. Edited March 28, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Real Racing 3. Πάρα πολύ καλό. Το μόνο κακό είναι οτι δεν θέλω να κάνω root αλλιώς θα έβαζα το game cih. Μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Real Racing 3. Πάρα πολύ καλό. Το μόνο κακό είναι οτι δεν θέλω να κάνω root αλλιώς θα έβαζα το game cih. Μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος :( όντως πολύ ωραίο παιχνίδι.το κατέβασα δυο μέρες τώρα και το έχω λιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μου άρεσε πολύ το Freeze, ρίξτε του μια ματιά..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μου άρεσε πολύ το Freeze, ρίξτε του μια ματιά..:) Πολύ καλό. Μπράβο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Προτείνω και το Slingshot Race.Είναι επί πληρωμή αλλά είναι κάτω από ευρώ και πιστεύω ότι τα αξίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Μου άρεσε πολύ το Freeze, ρίξτε του μια ματιά..:) καλο, θυμιζει πολυ το εξαιρετικο κατα τη γνωμη μου Naught Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 καλο, θυμιζει πολυ το εξαιρετικο κατα τη γνωμη μου Naught Συμφωνώ και για το Naught!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ωραιο παιχνιδακι ειναι και το Smash Cops Heat, πρεπει να ναι γνωστο απ΄το iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 τις τελευταιες ημερες εχω κολησει με δυο παιχνιδια. το vector και το tactical assassin. ειδικα το δευτερο κολημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 χτες κατεβασα το nba jam και θυμηθηκα που το παιζαμε στο γυμνασιο πριν 20 χρονια.καταπληκτικο,ισως το καλυτερο παιχνιδι μπασκετ κ μονο 0,89πλεον...κ φουλ εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 χτες κατεβασα το nba jam και θυμηθηκα που το παιζαμε στο γυμνασιο πριν 20 χρονια.καταπληκτικο,ισως το καλυτερο παιχνιδι μπασκετ κ μονο 0,89πλεον...κ φουλ εκδοση Και μένα μου αρέσει πολύ και το έχω αγοράσει, άλλα από τότε που άλλαξα συσκευή, δεν είναι συμβατό. Κρίμα όμως, θα ήθελα να το έχω πάλι αλλά δεν θέλω να μπλέξω με chainfire κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 όντως πολύ ωραίο παιχνίδι.το κατέβασα δυο μέρες τώρα και το έχω λιώσει. Κατεβαστε το sixaxis controller απο το store και συνδεστε το με εναν μοχλο ps3, και δεν θα ξεκολλατε....πραγματικα απιστευτη αισθηση gaming.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Κατεβαστε το sixaxis controller απο το store και συνδεστε το με εναν μοχλο ps3, και δεν θα ξεκολλατε....πραγματικα απιστευτη αισθηση gaming.... Το sinaxis λειτουργει με πολλα παιχνιδια? Που να εχουν αντιστοιχο χειρισμο και στην οθονη εννοω, οπως διαφορα racing, action rpg κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το sinaxis λειτουργει με πολλα παιχνιδια? Που να εχουν αντιστοιχο χειρισμο και στην οθονη εννοω, οπως διαφορα racing, action rpg κτλ. Ναι, με αρκετα... ειδικα με το virtua tennis που εχει ετοιμη στις ρυθμισεις την επιλογη για gamepad.... απλα διαβασε ενα οδηγο πως να το σεταρεις για να μην μπερδευτεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Υπάρχει κανένα free παιχνίδι σε στυλ Reckless Racing ή Mini Motor Racing; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 παιδες, κανενα παιχνιδι για παρεα σε στυλ με ερωτησεις ή κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 παιδες, κανενα παιχνιδι για παρεα σε στυλ με ερωτησεις ή κατι παρομοιο εγω παιζω κρεμαλα σαν ζευγαρι βαζουμε απο ενα γραμμα εναλαξ και οποιος βρει πρωτος την λεξη, διαφορες σε συνεργασια παντα. καπου ειχα greek trivia αλλα πρεπει να ψαξω να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδες, κανενα παιχνιδι για παρεα σε στυλ με ερωτησεις ή κατι παρομοιο Ψάξε στο μάρκετ το 'πες βρες' κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Υπάρχει κανένα free παιχνίδι σε στυλ Reckless Racing ή Mini Motor Racing; extreme roadtrip 2 τρελό κόλλημα εδώ και μήνες Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts