pektis7 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδιά παίζει κανένας σκάκι στο chesspresso, να παίξουμε μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αγορασα το zombiesmash https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.zombiesmash&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS56eW5nYS56b21iaWVzbWFzaCJd και μετα απο ενα κοκκινο backround που δειχνει με το σημα της zynga κολλαει σε μια μαυρη οθονη...Βεβαια απο μεσα ακουγεται κανονικα ο ηχος του παιχνιδιου σαν να παιζει κανονικα δλδ απλα δεν εχει εικονα!Φοραω android 4 σε xperia arc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παιδιά κανένα καλό παιχνίδι για World War II υπάρχει, σε στυλ Medal of Honor? Ναι οκ, δεν είναι αυτά τα παχνίδια να παίζονται σε 4.2", αλλά όλο Angry Birds βαρέθηκα..! Για εκείνα τα 10-15' που περιμένεις υπομονετικά να περάσουν.. Thnx. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 internal ειναι η μνημη του κινητου δηλαδη?...γιατι εκει αποθηκευσα καταλαθος καποια μικρα data εφαρμογων μαλλον Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 internal ειναι η μνημη του κινητου δηλαδη?...γιατι εκει αποθηκευσα καταλαθος καποια μικρα data εφαρμογων μαλλον Πάλι εγώ!:p:p Internel είναι η εσωτερική μνήμη του κινητού, όπως λες! Ένα μικρό μέρος όμως των εφαρμογών, ακόμα και αν το μεταφέρεις στην sd, μένει στην εσωτερική μνήμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Πάλι εγώ!:p:p Internel είναι η εσωτερική μνήμη του κινητού, όπως λες! Ένα μικρό μέρος όμως των εφαρμογών, ακόμα και αν το μεταφέρεις στην sd, μένει στην εσωτερική μνήμη! ααα...δυστιχως μου ζητησε μια εφαρμογη να αποθηκευσω το data της η στην εξωτερικη η στην εσωτερικη και πατησα εσωτερικη...και εχουν μειωθει καπως τα mb της εσωτερικης...μπορω να κανω κατι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 ααα...δυστιχως μου ζητησε μια εφαρμογη να αποθηκευσω το data της η στην εξωτερικη η στην εσωτερικη και πατησα εσωτερικη...και εχουν μειωθει καπως τα mb της εσωτερικης...μπορω να κανω κατι? Χμμ. Η μόνη λύση που ξέρω είναι διαγραφή και επανεγκατάσταση. Αν ξέρει κάποιος άλλος κάποια λύση, ας προτείνει για να μην διαγράφεις πιο πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ας δοκιμάσει πρώτα μεταφορά στην sd με το Link2SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Βρήκα ένα παιχνίδι στο app store που έχει κάποια σήματα από μάρκες αυτοκινήτων, ρούχων, οργανισμών κλπ και πρέπει να βρεις το σωστό όνομα για να κερδίσεις κάποιους πόντους και να ξεκλειδώσεις το επόμενο επίπεδο. Υπάρχει κάτι τέτοιο στο android; Κανείς που να ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Μήπως να έδινες και κάποιο link, ώστε κάποιος να μπορεί να κρίνει αν ξέρει κάτι παρόμοιο ή όχι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχω κολλήσει με την ξερή...είναι παιχνίδι που άμα αρχίσω δεν σταματάω εθισμός Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 καποια εφαρμογη σαν το ultimate special fx που να παιζει σε neo v..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Έχω κολλήσει με την ξερή...είναι παιχνίδι που άμα αρχίσω δεν σταματάω εθισμός ναι και εμενα μου αρεσει την εχω 2 βδομαδες πανω και παιζω και εγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εγώ ξεκόλλησα από την ξερή και κόλλησα για ακόμη μια φορά στο uno :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 fantasy defence https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sncompany.newtowergoogleglobal&feature=search_resulttower defence δωρεαν παιχνίδι με αρκετές καινοτομίες , και πολύ μεγάλο σε διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εκατομμυριούχος! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekatommyriouxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Gravity Project με χειρισμό α λα Temple Run αλλά καλύτερο και με καλύτερο concept. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εκατομμυριούχος! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekatommyriouxos Bravo...Καλοοοοοο......!!!!!!!!!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Scramble !!!! Πολύ καλό παιχνίδι online. όποιος έχει ευχέρεια στα αγγλικά είναι σούπερ επιλογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.scramble Αν το βάλει κανείς μπορεί να με βρει ως antoniscupra Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Tελικά βρήκα το παιχνίδι που έψαχνα. Είναι το Logo Quiz. Δυστυχώς όμως μου άρεσε πιο πολύ στο iPhone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Gravity Project με χειρισμό α λα Temple Run αλλά καλύτερο και με καλύτερο concept. Μολις καηκα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρε παιδια παιζω εδω και καιρο το defender 2 και επαθα την εξης νηλα. Αλλαξα χτες ρομ στο τηλεφωνο (galaxy s 2) και επανεφερε μετα το φορματ που εκανα το παιχνοδι μαζι με τα data του με το titanium αλλα οταν πηγα να παιξω ενω στην αρχη εδειχνε οτι εχει τα save μολις πατησα start με αρχιζε απο το 0 level. Ξερει κανεις καποιον τροπο να επαναφερω τα save ή κατι τετοιο τελος παντων εχω στα αρχεια μου ενα nandroid kai ena titanium. και αν εχετε στα υποψην σας καποιον αλλο τροπο για back up των παιχνιδιων ευπροσδεκτος. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Ρε παιδια παιζω εδω και καιρο το defender 2 και επαθα την εξης νηλα. Αλλαξα χτες ρομ στο τηλεφωνο (galaxy s 2) και επανεφερε μετα το φορματ που εκανα το παιχνοδι μαζι με τα data του με το titanium αλλα οταν πηγα να παιξω ενω στην αρχη εδειχνε οτι εχει τα save μολις πατησα start με αρχιζε απο το 0 level. Ξερει κανεις καποιον τροπο να επαναφερω τα save ή κατι τετοιο τελος παντων εχω στα αρχεια μου ενα nandroid kai ena titanium. και αν εχετε στα υποψην σας καποιον αλλο τροπο για back up των παιχνιδιων ευπροσδεκτος. Είχεις ενημερώσει πρόσφατα το Backup στο T.B. ή το είχες δημιουργήσει παλιότερα; (Τότε δηλαδή που το παιχνίδι ήταν στο 0 Level) Δεύτερη σκέψη μου είναι μήπως το συγκεκριμένο παιχνίδι αποθηκεύει τα saves του σε κάποιο άλλο φάκελο (π.χ external sd card), απ' όπου μπορείς να τα επαναφέρεις. Edit: Επίσης έχω να προτείνω το Machinarioum. Ειδικά σε συσκευές με μεγάλες οθόνες το παιχνίδι είναι απολαυστικό! Edited May 17, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 το backup το εκανα μερικα λεπτα πριν κανω format. τωρα αν τα αποθηκευει αλλου δεν το ξερω. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 το backup το εκανα μερικα λεπτα πριν κανω format. τωρα αν τα αποθηκευει αλλου δεν το ξερω. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες στο φάκελο android/data/αν έχει μέσα κάποιο φάκελο με το όνομά του παιχνιδιού σου. Ίσως είναι αποθηκευμένα εκεί... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts