petros11 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) να ρωτήσω, το dod games παίζει στις συσκεύες σας? Δεν βρηκα πιο παιχνίδι εννοείς....στειλε link. @ parafron4 όντως φοβερό παιχνιδάκι!!!!Το κατεβασα και εγω στο transformer μου. Edited November 24, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 να ρωτήσω, το dod games παίζει στις συσκεύες σας? Ναι μόλις έπαιξα ναυμαχία! Αλλά δεν βολεύει και πολύ... Με ποιον broswer προσπαθείς να παίξεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Ναι μόλις έπαιξα ναυμαχία! Αλλά δεν βολεύει και πολύ... Με ποιον broswer προσπαθείς να παίξεις; default 2.3.5 sgs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 default 2.3.5 sgs Εγώ με default σε 2.3.4 παίζω κανονικά. Έχεις εγκαταστήσει αυτό φαντάζομαι έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ναι μόλις έπαιξα ναυμαχία! Αλλά δεν βολεύει και πολύ... Με ποιον broswer προσπαθείς να παίξεις; ασχετο,αλλα επειδη ανεφερες τη ναυμαχια,πολυ καλο παιχνιδακι για ναυμαχια ειναι το naval clash https://market.android.com/details?id=northern.captain.seabattle πολυ ωραιο!και επισης 3 επιλογες vs android, vs bluetooth, vs webman :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια μου λετε καπιο παιχνιδι σε στηλ σαν και αυτο Earth And Legend https://market.android.com/details?id=com.dvidearts.earthandlegend&feature=apps_topselling_paid_game#?t=W251bGwsMSwyLG51bGwsImNvbS5kdmlkZWFydHMuZWFydGhhbmRsZWdlbmQiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αν έχει όλες τις "πίστες" το κλασσικό pacman της namco. Μου είχατε πει ότι παίζει, κανονικά. Εγώ εννοούσα κλασσικό αυτό, https://market.android.com/details?id=com.NamcoNetworks.MsPacManDemo Και επί της ευκαιρίας στο Note κόβει το πάνω μέρος που είναι το σκορ και η βαθμολογία. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αν έχει όλες τις "πίστες" το κλασσικό pacman της namco. Μου είχατε πει ότι παίζει, κανονικά. Εγώ εννοούσα κλασσικό αυτό, https://market.android.com/details?id=com.NamcoNetworks.MsPacManDemo Και επί της ευκαιρίας στο Note κόβει το πάνω μέρος που είναι το σκορ και η βαθμολογία. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk μα το note ειναι αλλοκοτο απο πλευρας αναλυσης ..πολλα apps δεν παιζουν σωστα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έχει δοκιμάσει κάποιος το blood and glory; Στο hd2 μου πάντως κολλάει και γονατίζει το τηλέφωνο. Το ram manager φαίνεται πως κάτι πάει να κάνει ενώ το auto killer memory optimazer δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως. Βέβαια όλα αυτά είναι ημίμετρα και το hd2 δυστυχώς δείχνει την ηλικία του. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή αν έχει όλες τις "πίστες" το κλασσικό pacman της namco. Μου είχατε πει ότι παίζει, κανονικά. Εγώ εννοούσα κλασσικό αυτό, https://market.android.com/details?id=com.NamcoNetworks.MsPacManDemo Και επί της ευκαιρίας στο Note κόβει το πάνω μέρος που είναι το σκορ και η βαθμολογία. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk στο λινκ που εδωσες λεει Ms. PAC-MAN Demo by Namco οποτε λογικα δεν θα εχει ολες τις πιστες απο οτι ειδα το ολοκληρο ειναι με πληρωμη αλλα ας απαντησει και καποιος που το χει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έχει δοκιμάσει κάποιος το blood and glory; Στο hd2 μου πάντως κολλάει και γονατίζει το τηλέφωνο. Το ram manager φαίνεται πως κάτι πάει να κάνει ενώ το auto killer memory optimazer δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως. Βέβαια όλα αυτά είναι ημίμετρα και το hd2 δυστυχώς δείχνει την ηλικία του. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Στο evo τρέχει απροβλημάτιστα!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minouskas Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια επειδη ειμαι καινουργιοσ στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω αν θελω να κατεβασω τσαμπα παιχνιδια απο την gameloft π.χ πως θα το κανω?...στο μαρκετ δεν υπαρχουν καποια game δικα της που ψαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια επειδη ειμαι καινουργιοσ στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω αν θελω να κατεβασω τσαμπα παιχνιδια απο την gameloft π.χ πως θα το κανω?...στο μαρκετ δεν υπαρχουν καποια game δικα της που ψαχνω? Επειδή είσαι καινούργιος να σε ενημερώσω ότι στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται να ζητάμε/συζητάμε για παράνομο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 στο λινκ που εδωσες λεει Ms. PAC-MAN Demo by Namco οποτε λογικα δεν θα εχει ολες τις πιστες απο οτι ειδα το ολοκληρο ειναι με πληρωμη αλλα ας απαντησει και καποιος που το χει Σωστά τα γράφεις!! Όταν όμως πηγαινεις για πληρωμή ………τίποτα!! Αν το δεις και αλλιώς στις free-trial-demo όταν σου την εμφανίζει στο market από κάτω σου έχει και την επί πληρωμή...... Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έχει δοκιμάσει κάποιος το blood and glory; Στο hd2 μου πάντως κολλάει και γονατίζει το τηλέφωνο. Το ram manager φαίνεται πως κάτι πάει να κάνει ενώ το auto killer memory optimazer δεν καταφέρνει τίποτα απολύτως. Βέβαια όλα αυτά είναι ημίμετρα και το hd2 δυστυχώς δείχνει την ηλικία του. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk στο HD2 είχα και εγώ πρόβλημα. στο Note παίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια καπια παιχνιδια στο zte racer μου κολανε ξερετε τη πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια καπια παιχνιδια στο zte racer μου κολανε ξερετε τη πρεπει να κανω? δεν μπορεις να κανεις κατι.το κινητο σου εχει εναν σχετικα αργο επεξεργαστη και μικρη ραμ και για αυτο δεν μπορει να σηκωσει καποια παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Βγηκε το world of goo! Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Βγηκε το world of goo! Φοβερό!!! Το μάρκετ το εμφανίζει σαν μη διαθέσιμο για την συσκευή μου αλλά από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού κατέβασα το demo και παίζει κανονικότατα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Edited November 28, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Φοβερό παιχνίδι. Απο τα λίγα που έχω αγοράσει για το pc. Ακόμα περιμένουμε τη συνέχεια βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Where's My Water? αλλο ενα παιχνιδακι που εχω ξεσκισει στο iphone και θα το ξεσκισω και στο s2 :) όντως πολύ ωραίο game! το προτείνω και γω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ξερει κανεις ποτε βγαινει το fruit ninja puss in boots για android? Απ' οτι ξερω βγηκε στο amazon app store αλλα ειναι μονο για usa..Στο market ποτε θα το βαλουν? Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ξερει κανεις ποτε βγαινει το fruit ninja puss in boots για android? Απ' οτι ξερω βγηκε στο amazon app store αλλα ειναι μονο για usa..Στο market ποτε θα το βαλουν? Λίγο που έψαξα.. δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε στο Amazon AppStore, ούτε στο Android Market. Φαντάζομαι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα να κυκλοφορήσει στο Android Market, οπότε λίγο υπομονή.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Θεωρητικα θα εβγαινε χθες στο store του amazon αλλα δεν εχει υπαρχει ακομα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) ενας φιλος μου το εχει στο iphone εδω και δυο βδομαδες...θα τον ρωτησω Edit: απο το instalous το ειχε κατεβασει τελικα... Edited November 30, 2011 by Villis Συνένωση συνεχόμενων post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts