mitsos1 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αυτό: https://market.android.com/details?id=com.kiragames.unblockmefree&feature=search_result ή κάτι σαν αυτά αν σε ενδιαφέρει: https://market.android.com/details?id=de.hms.xconstruction&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.bithack.apparatus&feature=apps_topselling_paid Θα συμφωνησω σε ολα, θα προσθεσω και ενα αλλο https://market.android.com/details?id=com.frosteam.amtalee&feature=search_result Υπαρχει και free εκδοση. Το apparatus ειναι παρα πολυ καλο, και με ωραιο γραφικο περιβαλλον. Θα συμφωνισω και εγω σε ολα τα παραπανω αλλα θα προσθεσω και το πολυ καλο Spaghetti Marshmallows https://market.android.com/details?id=com.fiffigt.spaghetti.full&feature=apps_topselling_paid Σε οσους αρεσουν τα παιχνιδια με zombies αυτα ειναι ωραια https://market.android.com/details?id=com.MikaMobile.Zombieville&feature=search_result https://market.android.com/details?id=com.halfbrick.ageofzombies&feature=apps_topselling_paid Παντος τωρα κλεινω ενα χρονο με android και τα παιχνιδια εχουν ανεβει πολυ σε επιπεδο τους τελευταιους μηνες.Θυμαμαι περυσι το καλοκαιρι στο market υπηρχαν μονο κατι βλακειες ενω φετος εχει πολυ δυνατα παιχνιδια. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Κατεβασα σημερα το cut the rope. Εθιστικο παιχνιδακι αλλα νομιζω αρκετα laggy(κατα το ανοιγμα του παιχνιδιου) και ξεζουμιζει και την μπαταρια. Ειμαι σε galaxy s,και το αγορασα κανονικα απτο market. ΚΑποιος αλλος να επιβεβαιωσει? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Κατεβασα σημερα το cut the rope. Εθιστικο παιχνιδακι αλλα νομιζω αρκετα laggy(κατα το ανοιγμα του παιχνιδιου) και ξεζουμιζει και την μπαταρια. Ειμαι σε galaxy s,και το αγορασα κανονικα απτο market. ΚΑποιος αλλος να επιβεβαιωσει? Για τη μπαταρια δεν θα το ελεγα, την τρωει οπως και αλλα παιχνιδια, δεν προσεξα καποια διαφορα. Τωρα αν ειναι laggy, μου εκανε και μενα κατι μικροκαθυστερησεις, πιο πολυ στις αλλαγες των επιπεδων, αλλα δεν το θεωρησα ενοχλητικο. Μεσα στο παιχνιδι ειναι ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 κατι σε strategy παιζει ? κατεβασα το paradise island.. αλλα εδ τρελαθηκα.. δεν μ αρεσε.. Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 κατι σε strategy παιζει ? κατεβασα το paradise island.. αλλα εδ τρελαθηκα.. δεν μ αρεσε.. Δεν είναι strategy το Paradise. Αν θες πραγματικό strategy κοιτάς για το Highborn που το έχω αναφέρει και πιο πάνω, αλλά εκτός market. ;) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 κατι σε strategy παιζει ? κατεβασα το paradise island.. αλλα εδ τρελαθηκα.. δεν μ αρεσε.. Σε strategy ισως να σου αρεσει το Robo defence. Και το Plants vs Zombies πολυ καλο, εχω κολλησει τελευταια. Θυμιζει τετοια κατηγορια, αλλα εχει ωραια γραφικα και gameplay. Και ειναι αρκετα ευχαριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) εγω παιδια κολησω με το death worm και το GtRaceing........ (χ8) και ..... τα παιχνιδια τα συνηστω ανεπιφιλακτα. . . . . Edited July 15, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Σε strategy ισως να σου αρεσει το Robo defence. Και το Plants vs Zombies πολυ καλο, εχω κολλησει τελευταια. Θυμιζει τετοια κατηγορια, αλλα εχει ωραια γραφικα και gameplay. Και ειναι αρκετα ευχαριστο. Μπορείς να δώσεις Link για το Plants Vs Zombies γιατί δεν το βρίσκω στο market? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Μπορείς να δώσεις Link για το Plants Vs Zombies γιατί δεν το βρίσκω στο market? Την εχει το Amazon store, και πριν πολυ καιρο αν δεν κανω λαθος ηταν για μια μερα δωρεαν. Αν και κυκλοφορει και αλλου, πιστευω οτι αξιζει καποιος να πληρωσει για την συγκεκριμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Στο angry birds στην καινουρια πιστα "Mine and dine" λειτουργει κανονικα το 1ο επιπεδο ενω τα αλλα 2 γραφουν coming soon και ειναι κλειδομενα.Ποτε θα ξεκλειδωσουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Τα παιχνίδια που έχω εγώ στο κινητό μου αυτή τη στιγμή είναι : Paper Toss :P Guns & Glory , υπέροχο παιχνίδι στρατηγικής. Θεματολογία - άγρια δύση. Robo Defence , στρατηγικής που ολοένα ανεβαίνει η δημοτικότητά του Μοto XTreme , φοβερό. Όσοι θυμούνται το Elastomania...αυτό είναι!! Τοwer of Clumps , εθιστικό Puzzle Jewels, άλλο κλασσικό puzzle ANgry Birds , ποιός δε το ξέρει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Lane Splitter! Α-πί-στε-υτο και δωρεάν παιχνίδι! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 παιδια τα androids games εχουν ανεβει επιπεδο οπως iphone?η ειναι πολυ πισω?και περισσοτερω εννοω αν υπαρχουν games hd 3d κλπ οπως στο iphone και οχι games οπως puzzle αλλα prince of percia gangstar και τετοια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 παιδια τα androids games εχουν ανεβει επιπεδο οπως iphone?η ειναι πολυ πισω?και περισσοτερω εννοω αν υπαρχουν games hd 3d κλπ οπως στο iphone και οχι games οπως puzzle αλλα prince of percia gangstar και τετοια:) υπαρχουν αρκετα hd games αλλα νομιζω πως ακομα δεν εχει φτασει το επιπεδο του app store....σιγουρα ομως δεν θα αργησει να γινει και αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 παιδια πιοσ μπορει να προτινει παιχνιδα γιατο ζτε racer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 παιδια πιοσ μπορει να προτινει παιχνιδα γιατο ζτε racer Αν θέλεις γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις μισή γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Την εχει το Amazon store, και πριν πολυ καιρο αν δεν κανω λαθος ηταν για μια μερα δωρεαν. Αν και κυκλοφορει και αλλου, πιστευω οτι αξιζει καποιος να πληρωσει για την συγκεκριμενη. Όντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι!!Κολλάς και μετά από ένα σημείο γίνεται και αρκετά δυσκολούτσικο! Ένα ακόμη παιχνίδι που μου έκανε εντύπωση και έχω κολλήσει είναι το old offender/Escape from jail https://market.android.com/details?id=com.izumi.old_offender&feature=search_result Φοβερό....έχω κολλήσει σε ένα σημείο τώρα και ψάχνω μπας και βρω άκρη!;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Όντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι!!Κολλάς και μετά από ένα σημείο γίνεται και αρκετά δυσκολούτσικο! Ένα ακόμη παιχνίδι που μου έκανε εντύπωση και έχω κολλήσει είναι το old offender/Escape from jail https://market.android.com/details?id=com.izumi.old_offender&feature=search_result Φοβερό....έχω κολλήσει σε ένα σημείο τώρα και ψάχνω μπας και βρω άκρη!;) Πολυ ωραιο!Επαιξα ενα μισαωρο αλλα κολλησα εκει που βρισκεις το βιβλιο στο τραπεζι. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Κατεβασα σημερα τα Pro Evolution Soccer 2011, NFL 2011 , Assassins Creed και εντυπωσιαστηκα. Δεν περιμενα ενα κινητο να εχει τοσο ωραια παιχνιδια. Επαιξα και Modern Combact 2 Black pegasus και δεν μου αρεσε πολυ κυριως λογω του οτι βρηκα δυσκολο τον χειρισμό. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Zenonia 3. Δωρεάν ψιλόRPG σε στυλ Zelda! Οι φαν, σπεύσατε..! Άντε ρε Nintendo, βγάλε τα παιχνίδια σου για Android και iOS να καούμε ακόμα περισσότερο... Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Angry Birds...:D Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Τα παιχνίδια που έχω εγώ στο κινητό μου αυτή τη στιγμή είναι : Μοto XTreme , φοβερό. Όσοι θυμούνται το Elastomania...αυτό είναι!! αν σου αρεσε αυτο, το Trial Xtreme θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο. Το καλυτερο στο ειδους του για μενα, το εχω αγορασει κανονικα και αξιζει και με το παραπανω. Όντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι!!Κολλάς και μετά από ένα σημείο γίνεται και αρκετά δυσκολούτσικο! Ένα ακόμη παιχνίδι που μου έκανε εντύπωση και έχω κολλήσει είναι το old offender/Escape from jail https://market.android.com/details?id=com.izumi.old_offender&feature=search_result Φοβερό....έχω κολλήσει σε ένα σημείο τώρα και ψάχνω μπας και βρω άκρη!;) Ναι κι εγω το εχω προχωρησει, και εχουν αρχισει τα ζορια, χαχα. Θελει σκεψη και το τι εφοδια θα επιλεξεις,γιατι ειναι πολλα, και οι θεσεις για να μπουν λιγες. Ωραιο φαινεται το old offender, θυμιζει την σειρα απο το Mystigue. Αν ξερεις αλλα παρομοια, ή καποιος αλλος ας τα αναφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 (edited) αν σου αρεσε αυτο, το Trial Xtreme θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο. Το καλυτερο στο ειδους του για μενα, το εχω αγορασει κανονικα και αξιζει και με το παραπανω. Ναι κι εγω το εχω προχωρησει, και εχουν αρχισει τα ζορια, χαχα. Θελει σκεψη και το τι εφοδια θα επιλεξεις,γιατι ειναι πολλα, και οι θεσεις για να μπουν λιγες. Ωραιο φαινεται το old offender, θυμιζει την σειρα απο το Mystigue. Αν ξερεις αλλα παρομοια, ή καποιος αλλος ας τα αναφερει! Βρε παλικάρια τι ακριβώς κάνουμε στο old offender|Escape from jail και πως να πει κάποιος για την πρώτη (πίστα) μπας και μπω στο νόημα:wacko: και το ξεκινήσω...!!!:lol: βρήκα το νόμισμα και το σκηνή και την οδοντόβουρτσα..... τώρα..??? Edited July 20, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Όντως πολύ ωραίο παιχνιδάκι!!Κολλάς και μετά από ένα σημείο γίνεται και αρκετά δυσκολούτσικο! Ένα ακόμη παιχνίδι που μου έκανε εντύπωση και έχω κολλήσει είναι το old offender/Escape from jail https://market.android.com/details?id=com.izumi.old_offender&feature=search_result Φοβερό....έχω κολλήσει σε ένα σημείο τώρα και ψάχνω μπας και βρω άκρη!;) Αν σου αρεσει αυτό το στυλ, κοιτα και τα Infernus 1 και 2 και το Grisly Manor.Τα γουσταρω πολύ αυτά του τυπου και τα τερματιζω πολύ γρήγορα. Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.350Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Βρε παλικάρια τι ακριβώς κάνουμε στο old offender|Escape from jail και πως να πει κάποιος για την πρώτη (πίστα) μπας και μπω στο νόημα:wacko: και το ξεκινήσω...!!!:lol: βρήκα το νόμισμα και το σκηνή και την οδοντόβουρτσα..... τώρα..??? Θα σου δωσω μια βοηθεια.Επελεξε το νομισμα και κοιτα κατω απο το κρεβατι και μετα... Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts