Jump to content

Android-Customization (fonts, ringtones, themes, widgets, icons, apps κλπ)

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η φωτογραφια ειναι απο Htc one

Με το widget locker γίνεται, απλά πρέπει να βρεις αυτό το θέμα. Κοίτα στο xda για θέματα, εκτός αν το δίνει στο mycolorscreen ο τύπος.

• Απαντήσεις 793
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν με νοιαζει να ειναι το συγκεκριμενο θεμα απλα να ξεκλειδωνει ετσι. Δεν ξερω πως να ψαξω για τετοια θεματα. Οταν γραφω sliders μου βγαζει για το volume

Δεν με νοιαζει να ειναι το συγκεκριμενο θεμα απλα να ξεκλειδωνει ετσι. Δεν ξερω πως να ψαξω για τετοια θεματα. Οταν γραφω sliders μου βγαζει για το volume

Κατέβασες πρώτα αυτό; Δεν έχει δωρεάν έκδοση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

Μετά θέματα θα βρεις όσα θες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=968613

Η φωτογραφια ειναι απο Htc one

Widgetlocker forever! :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Έχω εγκαταστήσει το motif theme. Μου αρέσει πολύ μια ταπετσαρία που έχει και ψάχνω με file Explorer να τη βρω αλλά δεν μπορώ. Υπάρχει η δυνατότητα να τη βρω σαν ξεχωριστό αρχείο;
Φιλικά, Κατερίνα

Έχω περάσει μέσω rom toolbox άλλη γραμματοσειρά και θέλω να περάσω πάλι της rom. Πως το κάνω; Φοράω slim 8.

Έχω εγκαταστήσει το motif theme. Μου αρέσει πολύ μια ταπετσαρία που έχει και ψάχνω με file Explorer να τη βρω αλλά δεν μπορώ. Υπάρχει η δυνατότητα να τη βρω σαν ξεχωριστό αρχείο;

Άνοιξε το apk του θέματος ως zip και θα βρεις τις ταπετσαρίες στα resources λογικά

Άνοιξε το apk του θέματος ως zip και θα βρεις τις ταπετσαρίες στα resources λογικά

:-( Δεν μπορώ να το βρω καν.....

Φιλικά, Κατερίνα

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να αλλάξω στις επαφές δεξια την μπάρα με το αλφάβητο απο αγγλικά σε ελληνικά χωρίς όμως να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή.Εαν γνωρίζει κάποιος την διαδικασία να μου την πεί αναλυτικά γιατί είμαι νεος χρήστης android(πριν είχα iphone στο οποίο την είχα αλάξει απο αγγλικά στα ελληνικά)ελπίζω να γίνεται και εδώ.Ευχαριστώ πολύ και περιμένω νέα σας

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να αλλάξω στις επαφές δεξια την μπάρα με το αλφάβητο απο αγγλικά σε ελληνικά χωρίς όμως να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή.Εαν γνωρίζει κάποιος την διαδικασία να μου την πεί αναλυτικά γιατί είμαι νεος χρήστης android(πριν είχα iphone στο οποίο την είχα αλάξει απο αγγλικά στα ελληνικά)ελπίζω να γίνεται και εδώ.Ευχαριστώ πολύ και περιμένω νέα σας

Θεωρητικα (αν δεν εχουμε πεσει σε κανενα device dependant issue), αν βαλεις ως γλωσσα συσκευης τα Ελληνικα θα πρεπει να σου αλλαξει και η μπαρα.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

οποιος ειναι με Atom Launcher ας ριξει μια ματια στο Blue Sapphire θεμα του,μολις το δοκιμασα και το θεωρω πολυ ομορφο

Που μπορώ να βρω θέματα για Xtheme engine? Για το s4 φυσικά

Για δες εδω

Samsung galaxy s21+

Που μπορούμε να βρούμε ήχους ειδοποιήσεων (sms, calendar, mail κλπ)? Γιατί αυτούς που έχει το S4 είναι λίγο απαράδεκτοι.

Δοκίμασε με την εφαρμογή zedge

Κατά καιρούς κάποια παιδιά έχουν ρωτήσει αν γίνεται να έχουν μεγαλύτερες γραμματοσειρές, βρήκα την εφαρμογή fontup που κάνει ακριβώς αυτό, αρκει να έχουμε root. Το κάνει επί τόπου, χωρίς επανεκκίνηση.

Δοκίμασε με την εφαρμογή zedge

Ακριβώς ότι ζητούσα. Ευχαριστώ πολύ.

Επίσης ξέρετε αν γίνεται να βάλουμε άλλον ήχο για μηνύματα και άλλον για αναφορά παράδοσης?

Επίσης ξέρετε αν γίνεται να βάλουμε άλλον ήχο για μηνύματα και άλλον για αναφορά παράδοσης?

Στην ουσία η αναφορά είναι μήνυμα. Αρα δεν μπορείς. Τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το handCent SMS που έχει αθόρυβη αναφορά. Με τικ. Όπως στο WhatsApp messenger

Στην ουσία η αναφορά είναι μήνυμα. Αρα δεν μπορείς. Τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το handCent SMS που έχει αθόρυβη αναφορά. Με τικ. Όπως στο WhatsApp messenger

Γίνεται με αυτή την εφαρμογή. Όταν είχα Samsung όπου η αναφορά ερχόταν σαν μήνυμα, είχε κάνει δουλειά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jgui.android.test.sms.rx

Θα το δοκιμάσω.

Μιας και το φερε η κουβέντα, ποια θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για sms?

Θα το δοκιμάσω.

θα σου προτεινα το gosms pro

αυτο χρησιμοποιω τοσο καιρο

δοκιμασε το

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Θα το δοκιμάσω.

88sms

Το μόνο που δείχνει την πραγματική ώρα αποστολής ενός μηνύματος και όχι την ώρα λήψης. Πολύ ελαφρύ.

Βρπαιδιά μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον ήχο που κάνει η οθόνη στο άγγιγμα (το εκνευριστικό πλιτσι πλιτσι ).Είμαι root και με το es explorer είχα βρει το system/media/audio/ui και είχα αλλάξει τον ήχο. Τώρα το προσπαθώ αλλά μου λέει ότι είναι read only file και δεν αλλάζει ...τι έχει αλλάξει;
Φιλικά, Κατερίνα

Βρπαιδιά μια βοήθεια γιατί θα το σπάσω. Πριν λίγο καιρό είχα αλλάξει τον ήχο που κάνει η οθόνη στο άγγιγμα (το εκνευριστικό πλιτσι πλιτσι ).Είμαι root και με το es explorer είχα βρει το system/media/audio/ui και είχα αλλάξει τον ήχο. Τώρα το προσπαθώ αλλά μου λέει ότι είναι read only file και δεν αλλάζει ...τι έχει αλλάξει;

μηπως πρεπει να δωσεις root δικαιωματα στον file manager μεσα απο τις ρυθμισεις του;

μηπως πρεπει να δωσεις root δικαιωματα στον file manager μεσα απο τις ρυθμισεις του;

Του είχα δώσει και πάλι δεν το έκανε. Έκανα εγκατάσταση ξανά. Ξέρεις από που δίνω πάλι τα δικαιώματα ;

Φιλικά, Κατερίνα