wotanmetal Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Τίποτα ρε παιδιά;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία καλή εφαρμογή για επεξεργασία της status bar με πολλές επιλογές για επεξεργασία. Δοκίμασα αυτή που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν με κάλυψε. Καμιά βοήθεια;:wacko: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calsto.omega.statusbar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calsto.omega.statusbar.pro Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το lwp που έχει το asus padfone 2 με το δέντρο; Έχω δοκιμάσει κάποια από το ίντερνετ αλλά δε δουλεύουν...Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ποιό/ά Icon Pack &/ή Theme προτείνετε? με μία μικρή αναζήτηση εντόπισα (καλά φαίνονται) το Glass από themes & αρκετά packs από τον Stealthychief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 ποιό/ά Icon Pack &/ή Theme προτείνετε? με μία μικρή αναζήτηση εντόπισα (καλά φαίνονται) το Glass από themes & αρκετά packs από τον Stealthychief Glass EX- και Plates EX δύο σχετικά όμοια αρκετά καλά κατα τη γνώμη μου, και με πάνω από 1000 icons. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 θελω να περασω καποια ringtones στη καρτα μνημης αλλα δεν θελω να τα βλεπει ο player εχω samsung galaxy s3 με 4.2.1 το κολπο με το .txt αρχειο σχυει ακομα? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 θελω να περασω καποια ringtones στη καρτα μνημης αλλα δεν θελω να τα βλεπει ο player εχω samsung galaxy s3 με 4.2.1 το κολπο με το .txt αρχειο σχυει ακομα? Αρκετοί players έχουν επιλογή να διαλέξεις ποιοι φάκελοι θα μπουν στο media library. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calsto.omega.statusbar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calsto.omega.statusbar.pro Πολλά bugs η εφαρμογή φίλε μου.. Κάποια άλλη εφαρμογή για customize της status bar;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Αρκετοί players έχουν επιλογή να διαλέξεις ποιοι φάκελοι θα μπουν στο media library. δουλευω τον stock Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnFigo Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Ένα από τα αγαπημένα μου wallpapers για το νέο Galaxy S4 - Batman - Joker from the movie! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 (edited) Πολλά bugs η εφαρμογή φίλε μου.. Κάποια άλλη εφαρμογή για customize της status bar;;; Δοκίμασε και το Super Status Bar ,αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτι που να δουλεύει χωρις root . Είδα στο xda μια homescreen με ενα υπέροχο wallpaper ,έψαξα , το βρήκα και σας το παραθέτω για οποίον το θέλει . http://img189.imageshack.us/img189/3734/blueabstractipadwallpap.jpg Edited April 2, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δοκίμασε και το Super Status Bar ,αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτι που να δουλεύει χωρις root . Αυτή ήταν καλύτερη αλλά και αυτή έχει bugs.. Απ ότι φαίνεται δεν θα έχω ποτέ μία status bar της προκοπής.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Αυτή ήταν καλύτερη αλλά και αυτή έχει bugs.. Απ ότι φαίνεται δεν θα έχω ποτέ μία status bar της προκοπής.. :( Δεν ξέρω τι θες να κάνεις στη status bar αλλά πολλές custom ROMs προσφέρουν αξιοπρεπές customization. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Δυστυχώς δεν είμαι root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Για κάτι διαφορετικό δες το cool tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δυστυχώς δεν είμαι root... καιρός να γίνεις! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία καλή εφαρμογή για επεξεργασία της status bar με πολλές επιλογές για επεξεργασία. Δοκίμασα αυτή που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν με κάλυψε. Καμιά βοήθεια;:wacko: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jim2&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Φίλε νομίζω αυτή η εφαρμογή είναι για την notification bar και όχι για την status bar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Καλησπέρα παίδες! Θα ήθελα να μου προτείνεται μία καλή εφαρμογή για επεξεργασία της status bar με πολλές επιλογές για επεξεργασία. Δοκίμασα αυτή που θεωρείται από τις καλύτερες αλλά δεν με κάλυψε. Καμιά βοήθεια;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Δυστυχώς δεν είμαι root... Κάνε root και βάλε custom ROm αν θες επιπλέον customization. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 και τα δύο είναι επί πληρωμής, αλλά πιο είναι καλύτερο συνολικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Tα hd widgets με αρεσαν περοσσοτερο και υπαρχουν πιο πολλες επιλογες. Δε γνωριζω αν αλλαξε κατι τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 πρόσθεσαν ένα νέο them pack πριν μερικές μέρες, αυτό μόνο πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κι εγώ hd widgets χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό ενώ πριν είχα το beautiful widgets. Γενικά είναι όλα πιο προσεγμένα στο μάτι και το έχω και στο nexus10 αφού και για ταμπλέτα η υλοποίηση του είναι καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Είναι γεγονός ότι το design στο hdwidgets είναι πιο προσεγμένο σε σχέση με το beautiful widget παρόλες τις προσπάθειες βελτίωσης του τελευταίου αλλά το hd είναι και πιο βαρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts