Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-00

Navar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι καθε φορα που μου στελνει αναφορα ακουγεται ο ηχος του μηνυματος? συμβαινει και σε εσας?

παντως απο πρωτες εντυπωσεις, το κινητο φυσαει σε σχεση με το 5800 που ειχα πριν. το μονο θετικο που εχει το 5800 ειναι ο πιο δυνατος αλλα οχι απαραιτητα καλυτερος ηχος... τιποτα αλλο. το qwerty με τις συντομευσεις κανει τα πραγματα ευκολοτερα+η αρχικη οθονη με τις συντομευσεις κλπ..

Αη - Phone

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατι καθε φορα που μου στελνει αναφορα ακουγεται ο ηχος του μηνυματος? συμβαινει και σε εσας?

παντως απο πρωτες εντυπωσεις, το κινητο φυσαει σε σχεση με το 5800 που ειχα πριν. το μονο θετικο που εχει το 5800 ειναι ο πιο δυνατος αλλα οχι απαραιτητα καλυτερος ηχος... τιποτα αλλο. το qwerty με τις συντομευσεις κανει τα πραγματα ευκολοτερα+η αρχικη οθονη με τις συντομευσεις κλπ..

στην αναφορα μηνυματος εμενα δεν στελνει ηχο..

υπαρχει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για αυτο?

Καλησπερα.

Λοιπον εχω μια ερωτηση. Που μπορω να βρω την εκδοση του κινητου μου?

Και πως μπορω να την κανω αναβαθμιση?

Καλησπερα.

Λοιπον εχω μια ερωτηση. Που μπορω να βρω την εκδοση του κινητου μου?

Και πως μπορω να την κανω αναβαθμιση?

Καλώς ήρθες στο myphone.

Τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου θα τις βρεις στο Πως βλέπω την έκδοση λογισμικού της συσκευής μου; και Τι είναι και πως κάνω αναβάθμιση λογισμικού;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

κανεις δεν γνωριζει?

Με νορμάλ χρήση (λίγο σκάλισμα, τηλέφωνο κανένα 20λεπτο την ημέρα, wifi/blutetooth off) μου πάει δύο μέρες και κάτι.

Με εντατική χρήση, μία μέρα και κάτι.

Κανείς? Το κανει και σε εσας?

Αη - Phone

Εχω αλλη μια ερωτηση : Υπαρχει δυνατοτητα να αντικαταστησω τα handsfree που ειχε μεσα με αλλα καλυτερα? Εννοω υπαρχουν αλλα handsfree για το c6?

Εχω αλλη μια ερωτηση : Υπαρχει δυνατοτητα να αντικαταστησω τα handsfree που ειχε μεσα με αλλα καλυτερα? Εννοω υπαρχουν αλλα handsfree για το c6?

Καλημέρα.

Μπορείς να τοποθετήσεις ότι hands free θες αρκεί να έχει βύσμα 3,5mm. Μπορείς να κοιτάξεις και άλλων εταιριών εκτός της Nokia. Για πιο πολλά αξεσουάρ διάβασε το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα).

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κανείς? Το κανει και σε εσας?

εγώ ρώτησα πως κατόρθωσες (ρύθμισες) να σου βγάζει τον ήχο στην αναφορά παράδοσης αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα

εγώ ρώτησα πως κατόρθωσες (ρύθμισες) να σου βγάζει τον ήχο στην αναφορά παράδοσης αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα

εν ξερω φιλε αλλα δεν ειναι φυσιολογικο... λογικα καποιο κολλημα εχει φαει...

Αη - Phone

Συγνωμη παιδια αλλα οταν λετε επανακινηση τι ενοειται?

το κλεινω και το ξαναανοιγω? αν οχι πως αλλιως γινετε

Ασχετος βλεπεις.................

Μπορείς για να κάνεις επανεκκίνηση είτε να κλείσεις και να ανοίξεις την συσκευή,είτε να το κάνεις με κάποιο πρόγραμμα.Μπορείς να απευθυνθείς στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS 9.4 για να δεις τι επιλογές υπάρχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Με νορμάλ χρήση (λίγο σκάλισμα, τηλέφωνο κανένα 20λεπτο την ημέρα, wifi/blutetooth off) μου πάει δύο μέρες και κάτι.

Με εντατική χρήση, μία μέρα και κάτι.

Ευχαριστω για την απαντηση , της φιλης μου κραταει μια μερα με το ζορι και κλεισαμε και το 3γ αλλα τιποτα παλι

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

έχει κάποιος tips and tricks site για το πληκτρολογιο qwerty σχετικα με συντομευσεις και κολπακια που μπορουμε να κανουμε κατα την συνταξη μηνυματων ή και στην πλοήγηση στο κινητο? ευχαριστω
Αη - Phone

έχει κάποιος tips and tricks site για το πληκτρολογιο qwerty σχετικα με συντομευσεις και κολπακια που μπορουμε να κανουμε κατα την συνταξη μηνυματων ή και στην πλοήγηση στο κινητο? ευχαριστω

Φιλε δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα κολπακια.

Με το shift και το sym αλλαζεις γλωσσα. αυτο πιστευω ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα :D

Αυτό που είναι άξιο λόγου, είναι αυτό που κάνει το δικό μου.

Η μπαταρία μπορεί να είναι στο φουλ.

Αν κάνω επανεκίννηση, με ρωτάει πάντα για την ώρα και την ημερομηνία. Λες και το είχα για κανέναν χρόνο ξεφόρτιστο!

Καλησπερα, εχω ενα προβληματακι :p εχει τελειωσει η προσφορα μου στο καταστημα της ovi και τωρα δεν μπορω να κατεβασω θεματα, εφαρμογες κτλ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλος τροπος ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα, εχω ενα προβληματακι :p εχει τελειωσει η προσφορα μου στο καταστημα της ovi και τωρα δεν μπορω να κατεβασω θεματα, εφαρμογες κτλ.

Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλος τροπος ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

τι εννοεις τελειωσε η προσφορα σου ? :blink: εννοεις 5 εφαρμογες που ηταν δωρεαν ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τι εννοεις τελειωσε η προσφορα σου ? :blink: εννοεις 5 εφαρμογες που ηταν δωρεαν ?

Οταν εμπαινα στο καταστημα μου ελεγε επανω "η προσφορα σας ληγει σε 40 μερες"

Και την περασμενη βδομαδα τελειωσαν η μερες που μου ελεγε και τωρα δεν μπαινει :wacko::wacko::wacko:

παιδια εχει αρχισει και γινεται ενοχλητικο το bug που εχω με το θεμα της αναφορας που αντι για απλο ηχο ειδοποιησης μου στελνει και ηχο μηνυματος. αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα χασω ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες ή απλα τις ρυθμισεις?
Αη - Phone

παιδια εχει αρχισει και γινεται ενοχλητικο το bug που εχω με το θεμα της αναφορας που αντι για απλο ηχο ειδοποιησης μου στελνει και ηχο μηνυματος. αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα χασω ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες ή απλα τις ρυθμισεις?

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Έφτιαξε μόνο του όμως.

Μόνο Nokia!

Οταν εμπαινα στο καταστημα μου ελεγε επανω "η προσφορα σας ληγει σε 40 μερες"

Και την περασμενη βδομαδα τελειωσαν η μερες που μου ελεγε και τωρα δεν μπαινει :wacko::wacko::wacko:

αυτο δεν εχει καποια σχεση με το ovi store... οταν απλα πατας πανω τι δειχνει ? αν δεν ανοιγει δοκιμασε μια επανεκινηση

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.