Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-00

Navar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Έφτιαξε μόνο του όμως.

EDIT:

Παιδιά τελικά το δοκίμασα (τι τολμηρός!) και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το πρόβλημα με τις αναφορές διορθώθηκε... απλά για να το ξέρετε και εσεις τι να κανετε σε περιπτωση που...

Edited by stagml
Αη - Phone

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φιλοι βοηθεια! Ειχα το κινητο μου στο μπανιο οσο πλενομουν για να ακουω μουσικη και παρατηρησα το σχηματισμο υγρασιας κατω απο το καπακι της οθονης... Πως μπορω να τη "διωξω" απο εκει???

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

φιλοι βοηθεια! Ειχα το κινητο μου στο μπανιο οσο πλενομουν για να ακουω μουσικη και παρατηρησα το σχηματισμο υγρασιας κατω απο το καπακι της οθονης... Πως μπορω να τη "διωξω" απο εκει???

Δοκίμασε να το βάλεις σε ένα μπολ με ρύζι και να το αφήσεις εκεί για 1-2 μέρες και ίσως το γλιτώσεις. Είναι γνωστό το ότι δεν πρέπει να αφήνουμε εκτεθειμένα τα κινητά μας στο μπάνιο όσο πλενόμαστε, γιατί μαζεύουν υγρασία και ύστερα δημιουργούνται προβλήματα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αλλη πιο αμεση λυση δεν υπαρχει??? Δεν εχω προβλημα με την λειτουργικοτητα αλλα με την αισθητικη καθως θολωνει η οθονη στα περιθωρια... Δοκιμασα με πιστολακι μαλλιων. Στην αρχη διορθωνεται το προβλημα αλλα μετα ξαναμαζευεται η υγρασια

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Αλλη πιο αμεση λυση δεν υπαρχει??? Δεν εχω προβλημα με την λειτουργικοτητα αλλα με την αισθητικη καθως θολωνει η οθονη στα περιθωρια... Δοκιμασα με πιστολακι μαλλιων. Στην αρχη διορθωνεται το προβλημα αλλα μετα ξαναμαζευεται η υγρασια

αφηνε το τα βραδια σε ενα μπωλ με ρυζι (την οθονη να κοιτα το ρυζι η και τελειως χωμενο)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

@Montblanc Πιο άμεση λύση θα μπορούσε να είναι,αν φυσικά έχεις τις γνώσεις τον εξοπλισμό και γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις,να ανοίξεις την συσκευή και να αφαιρέσεις την υγρασία ο ίδιος.

Προσωπική μου γνώμη,ακολούθησε την συμβουλή του stendor και μέχρι να απευθυνθείς σε κάποιο service,όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο,να έχεις την συσκευή απενεργοποιημένη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

@Montblanc Πιο άμεση λύση θα μπορούσε να είναι,αν φυσικά έχεις τις γνώσεις τον εξοπλισμό και γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις,να ανοίξεις την συσκευή και να αφαιρέσεις την υγρασία ο ίδιος.

Προσωπική μου γνώμη,ακολούθησε την συμβουλή του stendor και μέχρι να απευθυνθείς σε κάποιο service,όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο,να έχεις την συσκευή απενεργοποιημένη.

Ολα οκ! Το εβαλα ολη νυχτα στο ρυζι και εφυγε ολη η υγρασια. Να 'στε καλα παιδια

--

Ολα οκ! Το εβαλα ολη νυχτα στο ρυζι και εφυγε ολη η υγρασια. Να 'στε καλα παιδια

καλου κακου αστο και σημερα το βραδυ ;) μπορει να χει παραμεινει λιγη (βασικα σιγουρα εχει μεινει λιγη αλλα για σιγουρια....)

οκ φίλε μου. Σ'ευχαριστω για τη συμβουλή. Έχω άλλο ένα πρόβλημα στο κομμάτι του λογισμικού αυτή τη φορά. Έχω κατεβάσει τον handy taskman από κάποιο μαγαζάκι αλλά δεν κάνει αυτόματη εκκίνηση όταν ανοίγω το κινητό και πρέπει να το ανοίγω μόνος μου... Υπάρχει τροπος να πειράξω καμία ρύθμιση για να το αποφύγω?

--

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο,γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο?επειδη εχω κοντα μ καταστημα για σερβισ νοκια αν τους το παω για ναβθμισει λογισμικου θα μ το κανουν?επεισης απο εφαρμογες τι παιζει?εννοω αν βρισκεις ςυκολα και αν ειναι ευκολο να τις περασεισ.

Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο,γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο αυτο?επειδη εχω κοντα μ καταστημα για σερβισ νοκια αν τους το παω για ναβθμισει λογισμικου θα μ το κανουν?επεισης απο εφαρμογες τι παιζει?εννοω αν βρισκεις ςυκολα και αν ειναι ευκολο να τις περασεισ.

ποιος ο λογος να χαλας 16 € για κατι που κανεις ευκολα και μονος σου ??

εφαρμογες εχουμε αρκετουτσικες :D

ποιος ο λογος να χαλας 16 € για κατι που κανεις ευκολα και μονος σου ??

εφαρμογες εχουμε αρκετουτσικες :D

Μπορεις να μ δωσεις καποιο λινκ με οδηγειες για την αναβαθμηση αν σου ειναι ευκολο?και καμια λεπτομερεια παραπανω για εφαρμογες?

Καλο αδερφε μου. Ειχα το 5800 αλλα αυτο το C6 με το πληκτρολογιο ειναι αλλο πραμα. Μεγαλη ευκολια και πολυ συγχρονο κινητο. Γρηγορο και κομψο. Απο εφαρμογες οι κλασσικες του symbian 5. Αρνητικα ο σχετικα χαμηλος ηχος σε σχεση με 5800 και το βαρος του, αλλα στην τσεπη ολα το ιδιο μοιαζουν. Μπαταρια 3 ημερες κρατα με normal χρηση..

Αη - Phone

Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλες.Η πρωτη εχει σχεση με την συνομιλια ovi ( γνωριζεται τι ακριβως προσφερει; ).Οσο για την δευτερη...βαζω σημερινη ημερομηνια στο κινητο αλλα αυτο μου δειχνει οτι εχουμε Τριτη(μια μερα πριν δλδ).Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει.Ευχαριστω

Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησουλες.Η πρωτη εχει σχεση με την συνομιλια ovi ( γνωριζεται τι ακριβως προσφερει; ).Οσο για την δευτερη...βαζω σημερινη ημερομηνια στο κινητο αλλα αυτο μου δειχνει οτι εχουμε Τριτη(μια μερα πριν δλδ).Αν καποιος γνωριζει κατι ας μου απαντησει.Ευχαριστω

ελεγξε την χρονολογια, εχουμε 2011..:)

Αη - Phone

Καλο αδερφε μου. Ειχα το 5800 αλλα αυτο το C6 με το πληκτρολογιο ειναι αλλο πραμα. Μεγαλη ευκολια και πολυ συγχρονο κινητο. Γρηγορο και κομψο. Απο εφαρμογες οι κλασσικες του symbian 5. Αρνητικα ο σχετικα χαμηλος ηχος σε σχεση με 5800 και το βαρος του, αλλα στην τσεπη ολα το ιδιο μοιαζουν. Μπαταρια 3 ημερες κρατα με normal χρηση..

Στην μουσικη (απο τα ακουστικα) πως ειναι το C6? Συγκριτικα με το 5800XM?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

'Εχω το κινητό σχεδόν 3 μήνες.

Παρόλο που ήμουν πολύ χαρούμενος για το τηλέφωνο αυτό, μετά από 3 μήνες, είμαι δυσαρεστημένος από το κινητό.

Αν έχω 2 μέρες να του κάνω επανεκίννηση και πατήσω το κουμπί να ανοίξει η κάμερα, μου βγάζει "Μνήμη πλήρης".

Πατάω παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού και βλέπω μόνο 2 εικονίδια ανοιχτά

1. Του τηλεφώνου - αρχική οθόνη

2. Του μενού.

Αν κάνω επανεκίννηση, τότε η κάμερα παίρνει μπρος και ξεκινάει αμέσως.

Αν κάνω επανεκίννηση, 8 στις 10 φορές με ρωτάει για ημερομηνία και ώρα.

Επίσης, για να συνδεθεί σε νέο δίκτυο (wifi εννοώ), ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα.

Αν κάνω επανεκίννηση, τότε ξελαμπικάρει και συνδέεται πιο γρήγορα.

'Εχω το κινητό σχεδόν 3 μήνες.

Παρόλο που ήμουν πολύ χαρούμενος για το τηλέφωνο αυτό, μετά από 3 μήνες, είμαι δυσαρεστημένος από το κινητό.

Αν έχω 2 μέρες να του κάνω επανεκίννηση και πατήσω το κουμπί να ανοίξει η κάμερα, μου βγάζει "Μνήμη πλήρης".

Πατάω παρατεταμένα το πλήκτρο του μενού και βλέπω μόνο 2 εικονίδια ανοιχτά

1. Του τηλεφώνου - αρχική οθόνη

2. Του μενού.

Αν κάνω επανεκίννηση, τότε η κάμερα παίρνει μπρος και ξεκινάει αμέσως.

Αν κάνω επανεκίννηση, 8 στις 10 φορές με ρωτάει για ημερομηνία και ώρα.

Επίσης, για να συνδεθεί σε νέο δίκτυο (wifi εννοώ), ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα.

Αν κάνω επανεκίννηση, τότε ξελαμπικάρει και συνδέεται πιο γρήγορα.

Δοκίμασε να του περάσεις ξανά το firmware μέσω Ovi Suite ή κάνε μια επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις μήπως λυθεί αλλιώς καλύτερα είναι να πας σε ένα Nokia Care.

Το πιθανότερο να είναι από κάποια εφαρμογή που του πέρασες.

Edit: Πάντως αυτό με την ημερομηνία αν δεν είναι κάποια ρύθμιση τότε η συσκευή πιθανόν να έχει πρόβλημα. Αν είσαι μέσα σε εγγύηση να το πας σε ένα μαγαζί της Nokia να το κοιτάξουν.

Edited by Giannis_mathiou
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

εχω το κινητο απο το Δεκεβρη...

παρατηρησα απο την αρχη οτι τα πλαινα πληκτρα ηταν καπως χαλαρα αλλα δεν εδωσα σημασια...

μετα απο τοσους μηνες χαλαρωσαν πιο πολυ κ οταν ειδικα με καλουν κ εχω δονηση τριζει πολυ το κινητο...ετσι πηγα σημερα στη νοκια σε διπλανη πολη γιατι εδω που μενω δεν υπαρχει νοκια καταστημα...μου ειπε ο τεχνικος εκει

οτι πρεπει να το παω αλλη μερα η να το στειλω για να μου αλλαξει τη πλακετα ...το μισο τηλεφωνο βασικα. ευτυχως ειναι μεσα στην εγγυηση... εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα ?

Καλημερα. Έχω το κινητό περίπου μια εβδομάδα και δεν μπορώ αν εγκαταστήσω εφαρμογές με επέκταση .sis. Από όπου και αν τα κατεβάσω (ακόμη και από το ovi store) λεει "Unable to install". Με τα .jar δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Επίσης όταν το συνδέω με το PC δεν κάνει update το PC Suite support ούτε αναβαθμίζει στον καινουργιο player. Την πρώτη μέρα είχα εγκαταστήσει 2 sis files (χωρις να το ξέρω), τα απεγκατέστησα αλλά μετα δεν ήταν αδύνατο να τα ξαναεγκαταστήσω καθώς και ο,τιδήποτε αλλο. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα για το τι συμβαίνει. Ευχαριστώ.

Καλημερα σε ολους....

Παιδια εχω το κινητο μια εβδομαδα και παρολο το διαβασμα που εχω κανει στο φορουμ δεν εχω καταφερει να το συνδεσω με pc suite και ovi suite.

Να πω οτι επιλεγω την ρυθμιση στο κινητο οταν συνδεω το καλωδιο αλλα και παλι τιποτα...

Σας παρακαλω δωστε μου τις συμβουλες σας γιατι θελω να φτιαξω τις επαφες και δεν μπορω...

Γιωργος

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης η συσκευή αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης η συσκευή αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή;

Αναγνωριζει την καρτα μονο.Οταν το συνδεω στο Η/Υ μου βγαζει "nokia device connected" . Το ιδιο βγαζει και στο pc suite...

Γιωργος