Jump to content

Sony Ericsson Spiro

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακομα ενα νεο walkman κινητο απο τη Sony Ericsson,ονομαζεται Spiro και θα ερθει το τριτο τριμηνο το 2010.

Το Sony Ericsson Spiro ειναι μια mid-range συκευη της Sony Ericsson,υποστηριζει καρτες μνημης τυπου Microsd εως 16GB,ενω εχει και 3.5mm jack.Τα χαρακτηριστικα του συμπεριλαμβανουν ακομα fm radio με RDS,2MP camera,υποστηριξη υπηρεσιων κοινωνικης δικτυωσης(Facebook,Twitter) και θυρα microusb.

Τα αναλυτικα χαρακτηριστικα του ειναι:

Δικτυο:dual-band/edge

Διαστασεις:92 x 48 x 16.8 mm,90 g

Οθονη:TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 2.2 inches

Mνημη:5MB,microsd up to 16gb

Καμερα:2MP,video recording

Λοιπα Χαρακτηριστικα:

-Bluetooth, v2.1 with A2DP

-Stereo FM radio with RDS

-Java,MIDP 2.0

- Walkman 4.0 player

- MP3/eAAC+/WAV player

- Track ID

- MP4/H.263/H.264 player

- Facebook, Twitter applications

- Organizer

- Flashlight

- T9

Επισημη ιστοσελιδα προιοντος:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/spiro?cc=gr&lc=el

http://img.gsmarena.com/vv/pics/sonyericsson/se-spiro-colors.jpg

Bιντεο-Παρουσιαση του Κινητου:http://www.youtube.com/watch?v=sRfG0EMdTcA

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SE SPIRO ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ HANDSFREE ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

• Απαντήσεις 203
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αμα το αγορασεις βψε το μπλε και πετα το στη θαλασσα. συνεχεια κολληματα τρωει.. μονο η μπαταρια του αξιζει κατα τα αλλα ενα αχρηστο κινητο. κατα την γνωμη σου θα εβλεπα κινητα alcatel που εχουν πολυ καλη τιμη και καλη αποδοση (λογω προσωπικης πειρας οχι λογω διαφημισης)

• 3 weeks later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SE SPIRO ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ HANDSFREE ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Πάρε κάτι άλλο ...μην πεταξεις τα λεφτά σου, το έχω εγώ αλλα δεν λέει και πολλά.

Με ασύρματο hands free συνδέεται ...

Pixel 6a

• 3 weeks later...
Καλημερα.

Εχω το spiro και απο προχθες δεν αναβει η οθονη του αλλα δουλευει κανονικα.

Θελω, αν μπορει καποιος να βοηθησει, να μου πει τα βηματα για αντιγραφη των επαφων απο το τηλ στην sim ωστε να τα κανω στα τυφλα.

Ευχαριστω.

Πήγαινε στις "Επαφές" που θα βρεις στο μενού, πήγαινε στο πρώτο που σου εμφανίζει (δεν είναι επαφή - είναι για να βάλεις τα στοιχεία σου) και από'κει πάτα "Επιλογές", "Περισσότερα", "Για προχωρημένους" και εκεί θα βρεις την επιλογή "Αντιγραφή στη SIM". :)

Έχει βγει κάποιο update για το Spiro από τότε που κυκλοφόρησε και αν "ναι", τι διορθώνει?

Ένας φίλος μου που το έχει, λέει πως δεν μπορεί να βάλει δικό του ήχο κλήσης (mp3). Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως κάνει κάτι λάθος?

Ήχοι κλήσης, τόσο mp3, mp4, wma όσο και απλοί πολυφωνικοί, μπορούν να μπουν κανονικότατα. Αν ο φίλος σου αντιμετωπίζει πρόβλημα από τη "Διαχείριση αρχείων", μπορεί να πάει στις "Ρυθμίσεις", στην καρτέλα με τους ήχους και να επιλέξει από'κει το τραγούδι της επιλογής του. :)

Το συγκεκριμένο κινητό συνδέεται κανονικά με ασύρματο bluetooth handfree (έχω δοκιμάσει hf της Nokia και δουλεύει απροβλημάτιστα), ωστόσο στις μέρες μας δεν αξίζει να το πάρεις και καλύτερα να δεις κανένα άλλο κινητό. Δυστυχώς, εγώ την πάτησα και νόμιζα πως πρόκειται για ένα καλό, "συνηθισμένο" κινητό της SE, αλλά τελικά έχει πολλά προβλήματα. Καλύτερα να το ψάξεις καθώς με ~20€ παραπάνω (αν κοστίζει ακόμη 59,99€) μπορείς να αγοράσεις ένα φθηνό Android smartphone το οποίο δεν θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα (βλ. Vodafone Joy) . :)

μονο η μπαταρια του αξιζει κατα τα αλλα ενα αχρηστο κινητο.

Δεν μπορώ να πω πως η μπαταρία του αξίζει. Σε σύγκριση με το παλιό μου SE, η μπαταρία κρατάει το πολύ 2 ημέρες με μέτρια χρήση (κλήσεις που δεν ξεπερνούν τα 10 λεπτά και 5-10 λεπτά χρήσης του walkman). Επίσης, στη δική μου περίπτωση, η μπαταρία πάει μετά από 2-3 λεπτά από το σημείο που θα το βάλω για φόρτιση (π.χ 10%) στο 58% και μέσα σε 1 ώρα έχει φορτίσει. :worry:

Πλέον το έχω για τρίτο με τα προβλήματα που έχει. :(

Edited by DonJuan

• 1 month later...
Οταν αναφερουν αναβαθμιση εννοουν οτι εχει βγει καποια καινουρια εκδοση του λειτουργικου του ή επαναφορα στις εργοστασιακιες ρυθμισεις γιατι κολλαει αρκετα.τι να κανω;

• 1 month later...

Έβαλα cosmote 2in1 sim σε sony ericsson spiro W100i και δεν δουλεύει το δεύτερο νούμερο, την έχει δοκιμάσει κανείς στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, ή ξέρει κανείς κάποιο τρόπο για να δουλέψει;

Ευχαριστώ

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

• 2 weeks later...
Παιδια σαν κινητο ειναι χαλια! κλεινει μονο του,κολλαει :/ πολλα προβληματα παιδι μου..

Ναι κανει πολλα τρελα απ οσο θυμαμαι...

• 3 weeks later...
Μπορεί κανείς να μου πει πως κάνουμε αναβάθμιση σ'αυτό το κινητό; :O

Αν και δεν νομιζω να εχει καποιο καινουριο λειτουργικο το συγκεκριμενο κινητο,μπορεις να το φερεις στη αρχικη κατασταση οπως το πηρες, κανοντας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.βρισκεται στις ρυθμισεις.

Αν και δεν νομιζω να εχει καποιο καινουριο λειτουργικο το συγκεκριμενο κινητο,μπορεις να το φερεις στη αρχικη κατασταση οπως το πηρες, κανοντας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.βρισκεται στις ρυθμισεις.

Ευχαριστώ πολύ!! Το έχει μια φίλη μου και της είχε κολλήσει το κινητό και το σύνδεσα με τον Η/Υ αλλά το έβρισκε σαν σκληρό δίσκο...και έτσι του έκανα επαναφορά και έφτιαξε. Και σκέφτηκα μήπως εγώ δεν έκανα κάτι καλά.

...Life goes on...;)

Εχω αυτο το κινητακι απο την Γερμανια αλλα δεν εχει Ελληνικη γλωσσα.

Υπαρχει καποιοσ τροπος να μπορεσω να το βαλω?

• 1 month later...

Προσπαθώ να αποθηκεύσω τις επαφές από ένα Spiro με χαλασμένη οθόνη.

Θα ήθελα κάποιος που έχει το τηλέφωνο να μου πει τη διαδρομή για:

Menu --> Contacts --> Options --> More --> Advanced --> Back up to memory card

Ή το αντίστοιχο στα Ελληνικά.

Δυστυχώς το Spiro δεν μιλάει με PC Suite για να τα τραβήξω σε υπολογιστή. Επίσης δεν έχω βρει κανένα simulator ή φωτογραφίες από τα μενού. Αν κάποιος ξέρει να υπάρχει οτιδήποτε από αυτά, είναι εξίσου ευπρόσδεκτα.

Το «MyPhoneExplorer» δεν το βλέπει; Δοκίμασες;

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Δεν το αναφέρει στα supported phones. Το πρόβλημα είναι ότι το Spiro έχει proprietary Sony Ericsson λειτουργικό, γι΄αυτό ψάχνω αντισυμβατικές λύσεις :)

Δεν το αναφέρει στα supported phones. Το πρόβλημα είναι ότι το Spiro έχει proprietary Sony Ericsson λειτουργικό, γι΄αυτό ψάχνω αντισυμβατικές λύσεις :)

Το K800i το διαχειρίζεσαι μέσω αυτού νομίζω. Και ένα που έχει συγγενής είναι 100 χιλιόμετρα μακριά, για να σε βοηθούσα. :(

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Προσπαθώ να αποθηκεύσω τις επαφές από ένα Spiro με χαλασμένη οθόνη.

Θα ήθελα κάποιος που έχει το τηλέφωνο να μου πει τη διαδρομή για:

Menu --> Contacts --> Options --> More --> Advanced --> Back up to memory card

Ή το αντίστοιχο στα Ελληνικά.

Δυστυχώς το Spiro δεν μιλάει με PC Suite για να τα τραβήξω σε υπολογιστή. Επίσης δεν έχω βρει κανένα simulator ή φωτογραφίες από τα μενού. Αν κάποιος ξέρει να υπάρχει οτιδήποτε από αυτά, είναι εξίσου ευπρόσδεκτα.

Αν θυμάμαι καλά το Spiro έχει navi key. Θυμάμαι το path μέχρι ένα σημείο οπότε θα σου πω το υπόλοιπο μόλις παω σπίτι και τσεκάρω το W705 μου που μάλλον έχουν το ίδιο μενού.

Το «MyPhoneExplorer» δεν το βλέπει; Δοκίμασες;

Πρέπει να ενεργοποιήσει bluetooth για το myphoneexplorer εκτός κι αν έχει καλώδιο.

EDIT:

Έχει navi key αν θυμάμαι καλά οπότε:

Enter για να μπει στο μενού, κλικ κάτω για να πάει στις επαφές, Enter, κλικ στο αριστερό πλήκτρο για να πάει στις Επιλογές, κλικ στο επάνω βελάκι για να πάει στην τελευταία επιλογή που είναι το "Άλλες επιλογές", κλικ στο πάνω βελάκι ξανά για να πάει στην τελαυταία επιλογή που είναι το "Για προχωρημένους" και τέλος τέσσερα κλικ προς τα κάτω για να πάει στο backup στην κάρτα μνήμης.

Ας ελπίσουμε ότι το path είναι σωστό κι ότι θα κάνεις τη δουλειά σου. :)

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• 2 weeks later...
Αν θυμάμαι καλά το Spiro έχει navi key. Θυμάμαι το path μέχρι ένα σημείο οπότε θα σου πω το υπόλοιπο μόλις παω σπίτι και τσεκάρω το W705 μου που μάλλον έχουν το ίδιο μενού.

Πρέπει να ενεργοποιήσει bluetooth για το myphoneexplorer εκτός κι αν έχει καλώδιο.

EDIT:

Έχει navi key αν θυμάμαι καλά οπότε:

Enter για να μπει στο μενού, κλικ κάτω για να πάει στις επαφές, Enter, κλικ στο αριστερό πλήκτρο για να πάει στις Επιλογές, κλικ στο επάνω βελάκι για να πάει στην τελευταία επιλογή που είναι το "Άλλες επιλογές", κλικ στο πάνω βελάκι ξανά για να πάει στην τελαυταία επιλογή που είναι το "Για προχωρημένους" και τέλος τέσσερα κλικ προς τα κάτω για να πάει στο backup στην κάρτα μνήμης.

Ας ελπίσουμε ότι το path είναι σωστό κι ότι θα κάνεις τη δουλειά σου. :)

Καλημερα. Εκανα την ιδια διαδικασια αλλα μου πηρε μονο τις επαφες τις sim. Το προβλημα ειναι οτι θελω τις επαφες που ειναι μεσα στο τηλεφωνο. Υπαρχει καποιος τροπος;

Περίεργο αυτό που λες. Θα ξανά κοιτάξω το μενού του W705 και θα επανέλθω.

Περίεργο αυτό που λες. Θα ξανά κοιτάξω το μενού του W705 και θα επανέλθω.

Καλημερα φιλε μου. Βρηκες κατι; Περα απο το bakup στην καρτα μνημης θα μπορουσα να το κανω και με αντιγραφη απο το τηλ στην sim. Αλλα με την οθονη να μην αναβει ειναι αδυνατον αν δεν μου δωσει καποιος οδηγιες να γινει στα τυφλα.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα, παιδιά. :)

Βρήκα χθες ξανά το Spiro μου το οποίο είχα αρκετό καιρό να το χρησιμοποιήσω και το είχα αφήσει στο συρτάρι άριστο (χωρίς ίχνος γρατζουνιάς, με screen protector και κυρίως πλήρως λειτουργικό). Σήμερα, λοιπόν, αφού του έβαλα μια κάρτα SIM για να αντιγράψω κάποια νούμερα τα οποία δεν είχα μεταφέρει στη κάρτα μου, είδα ότι το κινητό έχει το εξής πρόβλημα: Όταν το καπάκι είναι κλειστό ή ανοικτό η οθόνη είναι μαύρη, ενώ τα πλήκτρα παραμένουν ανοικτά και φυσικά δέχεται κανονικά τις εντολές. Η οθόνη ανοίγει μόνο όταν κάνω το slide προς τα κάτω και το φτάσω περίπου στη μέση, πριν κλειδώσουν τα πλήκτρα.

Αύριο θα το πάω σε κάποιο SE Service Point μιας και έχει ακόμη ένα χρόνο + για να λήξει η εγγύηση, αλλά μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την καλωδιοταινία του κινητού.

Καλύπτεται από την εγγύηση, σωστά; :worry:

Αν δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα και αν έχεις την απόδειξη λογικά ναι.

• The title was changed to Sony Ericsson Spiro