kaltesterne Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Γεια κι από μένα, Έχω κι εγώ το Spiro εδώ και λίγες μέρες και γενικά είναι μια χαρά, έχω ένα θέμα όμως - και συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά: όταν πληκτρολογώ το pin μου, οι αριθμοί φαίνονται πρώτα και μετά γίνονται αστερίσκοι :blink: Λέει στις οδηγίες ότι αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται για αριθμούς με τους οποίους ξεκινάνε νούμερα άμεσης ανάγκης, όμως το pin μου δεν έχει τέτοιους αριθμούς κι επιπλέον εμφανίζονται όλοι με τη σειρά και μετά γίνονται αστερίσκοι. Έχω ψάξει όλα τα μενού, και δε βρίσκω τίποτα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Το pin σου μετατρέπεται σε αστεράκια για λόγους ασφαλείας. Αποτρέπεται με αυτόν τον τρόπο το να δει κάποιος το pin σου την ώρα που το πληκτρολογείς. Ότι ακριβώς συμβαίνει με τα password στους υπολογιστές. Απόλυτα φυσιολογικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaltesterne Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Αυτό το ξέρω - αυτό που ρωτάω είναι άλλο: γιατί εμφανίζονται πρώτα σαν αριθμοί και όχι απευθείας αστερίσκοι. Σε άλλα κινητά που είχα, το pin δεν εμφανιζόταν καθόλου, πληκτρολογούσα τους αριθμούς και έβγαιναν κατευθείαν αστερίσκοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Έτσι γίνεται στα SE τουλάχιστον. Φαίνοντα για λίγο προκειμένου να βεβαιωθείς ότι όντως πληκτρολόγησες το σωστό νούμερο και μετά μετατρέπονται σε αστερίσκο για λόγους ασφαλείας όπως είπαμε και πρίν. Ο λόγος που σου δείχνει για λίγο το κινητό τί ψηφίο έχεις πληκτρολογήσει είναι να αποφευχθεί λάθος εισαγωγή ΡΙΝ και να αποτραπεί τυχόν κλείδωμα του τηλεφώνου (μετά την τρίτη συνεχή λανθασμένη εισαγωγή) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaltesterne Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ευχαριστώ! :) Σκέφτηκα μήπως ήτανε κανένα bug αλλά προφανώς είναι εντάξει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Τελικά ξέρει κανείς πως γίνεται το debranding στο w100?:ninja: Γιατί το a2uploader που δοκιμάζω δεν το διαβάζει.. :ninja(σημ. εχει το c@&?ote myview:mad::mad::mad:) Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 παδιά μετά απο αναβάθμιση χάθηκαν τα Ελληνικά τελείως!!! Δεν υπάρχουν πουθενά Τι μπορώ να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Επίσκεψη σε Sony Ericsson Service Point Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Τελικά ο πιο εύκολος τρόπος για debrand και αλλαγή σετ γλωσσών για SE ειναι το wotan server-client.:clap: Εγγράφεσαι στο site, κατεβάζεις ένα προγραμματάκι, συνδεεις το κινητό κλειστο με πατημενο το c, το διαβάζει, και απλώς επιλέγεις πακέτο γλωσσών. (δεν έχει περιορισμό στο πόσες φορες θα το χρησιμοποιήσεις, ειναι free για debrand). Δοκίμασμένο 2 φορές σε SE (myview σε μαμά και vlive σε μαμά):wink: Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Βέβαια καλό είναι να αναφέρουμε ότι ο τελικός χρήστης αναλαμβάνει την ευθύνη της διαδικασίας με το wotan καθώς αυτή πιθανόν να ακυρώσει την εγγύηση της συσκευής του. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdmegara Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Βεβαίως και σε ευχαριστώ που το ανέφερες! :wink: Παράθεση Just Do It..... YOURSELF!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peorambo Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.Εχω προβλημα με τα sms.μου στελνει πολυ λιγους χαρακτηρες σε ενα μνμ.διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι πρεπει να απενεργοποιησης τους διεθνεις χαρακτηρες.το εκανα αλλα και εφτιαξε αλλα δεν μου γραφει Ελληνικα αλλα greeklish.μερικες γραφει ελληνικα αλλες greeklish και κεφαλαια γραμματα.ξερει κανεις τπτ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κεφαλαία γράμματα θα γράφεις ούτως ή άλλως. Δεν γίνεται να γράψεις με μικρά και 160 χαρακτήρες. Έχεις αλλάξει την γλώσσα γραφής του τηλεφώνου; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα κινητο sony ericsson spiro και το ειχα ως βασικο κινητο. Εκει περα λοιπον ειχα ολες τις επαφες μου. Πριν λιγο καιρο πηρα ενα Nokia E75 απο εναν φιλο και πηγα να περασω τις επαφες μου. Τις αποθηκευσα στην sim και τις εκανα αντιγραφη στο nokia.. Περιττο να πω πως ουτε οι μισες επαφες δεν αποθηκευονται! Και βγαινουν και αναποδα τα ονοματα (πχ αντι για Γαρμπης Ανδρεας γραφει Ανδρεας;Γαρμπης, με το ερωτματικο μεσα :P ) Τις στελνω και με bluetooth αλλα δεν μου τις ανοιγει. Εχετε καποιον τροπο ουτως ωστε να τις περασω στο nokia απο το ericsson; (Ειμαι ασχετος οπως καταλαβατε απο κινητα). Φχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Με το bluetooth λογικά θα έπρεπε να γίνεται κανονικά η μεταφορά. Διαφορετικά χρησιμοποιήσε το MyPhoneExplorer, κάνε extract τις εεπαφές σε .csv και πέρασέ τες στο NOKIA Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Τελικα τις περασα μια μια τις επαφες μεσω bluetooth και ολα καλα. Οταν τις περνουσα ομως ολες μαζι, ολον τον καταλογο δηλαδη, δεν τις επαιρνε. Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 καλημερα, εχω το σονι ερικσον σπιρο και χθες μου χαλασε και εκλεισε η συσκευη και δεν μπορω να την ανοιξω. επειδη γενικα ειναι πολυ προβληματικο το κινητο δεν με ενδιαφερει να το επισκευασω αλλα θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε αν υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις επαφες που ειχα στην συσκευη. να σας πω οτι δεν ανοιγει καθολου, δηλαδη με το που κανει την εναρξη τα αρχικα τα βηματα τα βγαζει αλλα οταν παει να βγαλει το κεντρικο μηνυμα κλεινει και επαναλαμβανεται η διαδικασια. σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ίσως σε κάποιο service σε βοηθήσουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 μπορει καποιος να βοιηθησει και να μου πει γιατι αναγνωριζει μονο 70 χαρακτηρες και οχι 160 ελληνικους σε ενα μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Πρέπει να ενεργοποιήσεις τους Εθνικούς χαρακτήρες στις επιλογές των μηνυμάτων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 πως μπορω να την κανω αυτη την ρυθμιση επειδη ειμαι αρκετα ασχετος με sony ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Θα πας στα μηνύματα και θα πατήσεις στις επιλογές. Εκεί θα πρέπει να το δεις. Δεν έχω το κινητό οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με ακρίβεια. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) πως μπορω να την κανω αυτη την ρυθμιση επειδη ειμαι αρκετα ασχετος με sony ericsson Θα πας "Μηνύματα", "Νέο Μήνυμα", "Μήνυμα", "Επιλογές", "Ρυθμίσεις Γραφής" και εκεί θα βρεις τους "Εθνικούς Χαρακτήρες" και θα τους απενεργοποιήσεις. :cool: Πολύ χάλια κινητό, παιδιά. Ολόκληρη ιστορία από την πρώτη μέρα που το έπιασα στα χέρια μου και ακόμη μου κάνει νερά. :( ΥΓ: Κόλπο για να δείτε πόσο καλό είναι το Spiro σας. Ανοίξτε το walkman και βάλ'τε ένα τραγούδι να παίζει, ενεργοποιήστε το bluetooth και απενεργοποιήστε το. Αν δεν γίνει τίποτε, είστε τυχεροί. Σ'εμένα κάθε φορά κλείνει και όντως έχει τέτοια προβλήματα (κλείνει από μόνο του κ.α ). ;) Edited June 11, 2012 by DonJuan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxat Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Καλημερα. Εχω το spiro και απο προχθες δεν αναβει η οθονη του αλλα δουλευει κανονικα. Θελω, αν μπορει καποιος να βοηθησει, να μου πει τα βηματα για αντιγραφη των επαφων απο το τηλ στην sim ωστε να τα κανω στα τυφλα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Έχει βγει κάποιο update για το Spiro από τότε που κυκλοφόρησε και αν "ναι", τι διορθώνει? Ένας φίλος μου που το έχει, λέει πως δεν μπορεί να βάλει δικό του ήχο κλήσης (mp3). Ισχύει κάτι τέτοιο ή μήπως κάνει κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts