Jump to content

andrewgarb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    173
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andrewgarb

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

andrewgarb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά παρέλαβα πριν απο 5 λεπτά το κινητό. Χθες πήρα όμως (λόγω καλύτερης φωτογραφικής) το Z1 compact απο media markt. Όποιος θέλει το Be x (ανοίχτηκε μόνο για να δω ότι δεν είναι σπασμένο), μου στέλνει ένα πμ να το πάρει. Στα 80ευρώ που μου στοίχισε. edit: δόθηκε
  2. Καποια συμβατη θηκη σιλικονης εχει βρει κανεις;
  3. Με την βοηθεια του φιλου astronaytis, βρεθηκε λυση μεσω του smart keyboard. Ευχαριστω!
  4. Εχει αυτο 3x4 πληκτρολογιο; Και αν ναι, πως το επιλεγω; Δεν μπορω πουθενα να το βρω στην trial εκδοση του.
  5. Καλησπερα παιδια. Ημουν πολλα χρονια κατοχος κινητων xperia και ειχα συνηθισει το πληκτρολογιο τους. Αγορασα πλεον το s3 mini και το 3x4 πληκτρολογιο που χρησιμοποιω δεν με βολευει καθολου μιας και το τ9 ειναι κλασεις κατωτερο των sony. Υπαρχει καποιο app που να ειναι 'σχεδον ιδιο' το πληκτρολογιο με αυτο των sony; Οσο και αν εψαξα, δεν βρηκα κατι. Ή υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο (:ninja:) apk αρχειο του sony keyboard? Το κινητο δεν ειναι ρουταρισμενο και δεν εχω χρονο να το ρουταω (ειμαι και παντελως ασχετος). Ευχαριστω!
  6. Δεν το εθεσα σωστα πριν. Σε φιλο ηρθε επιδοτηση στα 100ευρω. Το θεμα ειναι πως αν ηταν δικη μου η επιδοτηση, σιγουρα θα εκανα μειωση παγιου. Ο φιλος ομως θελει λεει αποκλειστικα και μονο συσκευη με τα χρηματα αυτα. Να του χαλασουμε το χατηρι και να του πουμε οχι; Ας κανει ο,τι θελει :P Για αυτο και ψαχνω τα μαγαζια που μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης.
  7. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει απαντηθει νωριτερα, αλλα χαθηκα με τοσες σελιδες που διαβασα. Μου ηρθε επιδοτηση απο την κοσμοτε στα 100ευρω. Κοιταξα τις τιμες στο σαιτ της κοσμοτε και οι τιμες ειναι τουλαχιστον 20% επανω συγκριτικα με τον ανταγωνισμο. Εκτος απο κοσμοτε, μπορω να αξιοποιησω την επιδοτηση σε Γερμανο. Σημερα εμαθα οτι μπορω να την αξιοποιησω και στο mobilehellas.com Σε ποια αλλα μαγαζια μπορω να κανω χρησης της επιδοτησης απο κοσμοτε; Ευχαριστω!
  8. Τελικα τις περασα μια μια τις επαφες μεσω bluetooth και ολα καλα. Οταν τις περνουσα ομως ολες μαζι, ολον τον καταλογο δηλαδη, δεν τις επαιρνε. Σε ευχαριστω!
  9. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα κινητο sony ericsson spiro και το ειχα ως βασικο κινητο. Εκει περα λοιπον ειχα ολες τις επαφες μου. Πριν λιγο καιρο πηρα ενα Nokia E75 απο εναν φιλο και πηγα να περασω τις επαφες μου. Τις αποθηκευσα στην sim και τις εκανα αντιγραφη στο nokia.. Περιττο να πω πως ουτε οι μισες επαφες δεν αποθηκευονται! Και βγαινουν και αναποδα τα ονοματα (πχ αντι για Γαρμπης Ανδρεας γραφει Ανδρεας;Γαρμπης, με το ερωτματικο μεσα :P ) Τις στελνω και με bluetooth αλλα δεν μου τις ανοιγει. Εχετε καποιον τροπο ουτως ωστε να τις περασω στο nokia απο το ericsson; (Ειμαι ασχετος οπως καταλαβατε απο κινητα). Φχαριστω!
  10. Επισης καλα προγραμματα για θερμοκρασιες ειναι τα: Hw monitor, Speecy.
  11. Εε μα, απο Αμερικη περιμενες να στο εφερναν; :p Το Προ το εχω σε ενα πολυ ομορφο τορρεντ.. :rolleyes: Απο χειριστηρια προτεινω logitech Chillstream (αν εχεις παιξει σε χειριστηριο xbox και σου αρεσε, ειναι ολα τα λεφτα).
  12. Απο ποιο καταστημα αγοραστηκε;
  13. Καλεσε στην vaio και λογικα θα σου πουν αμεσως την λυση. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα -αλλα μετα απο φορματ- και μεσω ενος προγραμματος τα ειχαμε ρυθμισει.
  14. Φυσικα και μπορεις να το κανεις αυτο που θες. Δεν εχεις ομως ηδη καρτα γραφικων;
×
×
  • Create New...