nnik_1969 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μετά από δοκιμές επί δοκιμών, πραγματικό "ξέσκισμα" του κινητού με HD roms, Gingerbread rom, MIUI roms, No Sense roms και τελικά την Starbust, το συμπέρασμα που έβγαλα (καθαρά υποκειμενικό) είναι ότι η LeeDroid ΔΕΝ υπάρχει! Σε συνδυασμό με το data to whatever, είναι ότι καλύτερο και σταθερότερο μπορείς να έχεις στο Desire σου! Σε σχέση με τη starburst μπορείς να κάνει μια σύγκριση; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά με ή χωρίς το data2whatever. Την Oxygen η αλήθεια είναι ότι την ερωτεύθηκα :O αλλά είχα κάποια θεματάκια που με ανάγκασαν να τη βγάλω. Το sense έχει τα καλούδια του το ρημάδι :p . Η MIUI μου άρεσε, αλλά είναι σα να έχω iphone και δεν γουστάρω :rolleyes: . Αν πάντως αποφασίσω να αλλάξω τη Leedroid κάποια στιγμή, η Oxygen θα είναι η μόνη μου επιλογή πλέον! Πάντως μαθαίνεις να ζεις χωρίς τα καλούδια μετά από λίγο καιρό... Κερδίζεις σε ταχύτητα, κερδίζεις σε customization, κερδίσεις στο να μάθεις το κινητό σου καλύτερα. Με το sense να τα κάνει όλα για εμένα νιώθω λίγο κλειδωμένος. Πάω να δοκιμάσω leedroid να παίξω λίγο... Α... ο πιό σοβαρός λόγος πλέον να έχεις oxygen ή άλλη aosp ρομ είναι ότι μπορεί να είναι λιγότερο από 90mb και να έχεις custom hboot και 330Mb ελεύθερα :) Πλέον δεν χρησιμοποιώ a2sd+ και μου αρέσει :) Edited February 22, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Παιδιά καλημέρα. kollatos και jastonas (που είστε moderators) διαβάζοντας τα post της τελευταίας εβδομάδας (επειδή είχα λίγο καιρό να μπω στο forum) παρατηρώ ότι κάθε 2-3 σελίδες υπάρχουν οι στανταρ απορίες (όσοι έχετε διαβάσει το thread από την αρχή τις ξέρετε) κυρίως από χρήστες που μόλις αγόρασαν το κινητό (ή μόλις είδαν ότι ο χώρος τους τελειώνει) κάτι που ισχύει από την αρχή του thread και που προσωπικά με δυσκολεύει αν θέλω να βρω μια "έξτρα" πληροφορία για κάποια ROM ή κάτι τέτοιο. Με όλη τη καλή διάθεση, μήπως υπάρχει δυνατότητα να "καθαρίσει" το thread (ή ίσως να δημιουργηθεί ένα δεύτερο που να καθαρίζετε); Καταλαβαίνω και φυσικό είναι οι νέοι χρήστες να έχουν απορίες αλλά είναι τόσες πολλές φορές απαντημένες που καταντάει πιστεύω κουραστικό για τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Παιδιά καλημέρα. kollatos και jastonas (που είστε moderators) διαβάζοντας τα post της τελευταίας εβδομάδας (επειδή είχα λίγο καιρό να μπω στο forum) παρατηρώ ότι κάθε 2-3 σελίδες υπάρχουν οι στανταρ απορίες (όσοι έχετε διαβάσει το thread από την αρχή τις ξέρετε) κυρίως από χρήστες που μόλις αγόρασαν το κινητό (ή μόλις είδαν ότι ο χώρος τους τελειώνει) κάτι που ισχύει από την αρχή του thread και που προσωπικά με δυσκολεύει αν θέλω να βρω μια "έξτρα" πληροφορία για κάποια ROM ή κάτι τέτοιο. Με όλη τη καλή διάθεση, μήπως υπάρχει δυνατότητα να "καθαρίσει" το thread (ή ίσως να δημιουργηθεί ένα δεύτερο που να καθαρίζετε); Καταλαβαίνω και φυσικό είναι οι νέοι χρήστες να έχουν απορίες αλλά είναι τόσες πολλές φορές απαντημένες που καταντάει πιστεύω κουραστικό για τους υπόλοιπους. Λίγο οfftopic αλλά να πω.. η άποψη μου είναι πως δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό εξυπηρετεί ένα forum που έχει τόσα άτομα. Αν είμασταν 50 θα ήταν διαφορετικά.. αλλά υπάρχουν εκατοντάδες εδώ. Το να σβήνεις κάθε ένα ποστ α) απαιτεί μετά να στέλνεις Pm να εξηγείς.. β) να μην κάνεις τίποτα και απλά να είσαι "αυστηρός" και "άκαρδος". Με το α) είναι σαν να κάνεις μάθημα στον καθένα συμπεριφοράς. Δυστυχώς δεν μπορείς να "εκπαιδεύσεις" τον καθένα να διαβάζει το πρώτο ποστ, ή ακόμα τα ποστ με τους κανόνες του φόρουμ και ούτω καθεξής. Με το β) απλά.. απλά γίνεσαι αστυνομία και πάλι δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνο σε trolling, γκρίνιες, κτλ.... Y.Γ. Ξέχασες τον Villis - moderator (aka Βασίλης) /kill offtopic-server Edited February 22, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μολις συνειδητοποιησα οτι το κινητο που πηρα δεν ειναι AMOLED, ενω απο το καταστημα μου χαν πει οτι ειναι και ξενερωσα... :( Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όντως ξέχασα τον Villis και του ζητώ συγνώμη.. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι: θέλεις (όχι εσύ προσωπικά αλλά ο οποιοσδήποτε) να βοηθήσεις και να απαντήσεις σε κάποιον που δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει ούτε τους κανόνες του forum, ούτε το πρώτο post αλλά αντίθετα έκανε εγγραφή για να κάνει μια ερώτηση, να διαβάσει την απάντηση και να εξαφανιστεί; ps. Συγνώμη κ για το offtopic αλλά το συγκεκριμένο θέμα με έχει προβληματίσει κ άλλες φορές και είπα να το εκφράσω Λίγο οfftopic αλλά να πω.. η άποψη μου είναι πως δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό εξυπηρετεί ένα forum που έχει τόσα άτομα. Αν είμασταν 50 θα ήταν διαφορετικά.. αλλά υπάρχουν εκατοντάδες εδώ. Το να σβήνεις κάθε ένα ποστ α) απαιτεί μετά να στέλνεις Pm να εξηγείς.. β) να μην κάνεις τίποτα και απλά να είσαι "αυστηρός" και "άκαρδος". Με το α) είναι σαν να κάνεις μάθημα στον καθένα συμπεριφοράς. Δυστυχώς δεν μπορείς να "εκπαιδεύσεις" τον καθένα να διαβάζει το πρώτο ποστ, ή ακόμα τα ποστ με τους κανόνες του φόρουμ και ούτω καθεξής. Με το β) απλά.. απλά γίνεσαι αστυνομία και πάλι δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνο σε trolling, γκρίνιες, κτλ.... Y.Γ. Ξέχασες τον Villis - moderator (aka Βασίλης) /kill offtopic-server Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όντως ξέχασα τον Villis και του ζητώ συγνώμη.. Έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι: θέλεις (όχι εσύ προσωπικά αλλά ο οποιοσδήποτε) να βοηθήσεις και να απαντήσεις σε κάποιον που δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει ούτε τους κανόνες του forum, ούτε το πρώτο post αλλά αντίθετα έκανε εγγραφή για να κάνει μια ερώτηση, να διαβάσει την απάντηση και να εξαφανιστεί; ps. Συγνώμη κ για το offtopic αλλά το συγκεκριμένο θέμα με έχει προβληματίσει κ άλλες φορές και είπα να το εκφράσω Θέλω γιατί καταλαβαίνω ότι απλά δεν ξέρει. Δεν έχει κουλτουρα ιντερνετική, δεν έμπαινε σε φόρουμ από το 95 όπως εμείς (και καλά ψαγμένοι εμείς :Ρ). Είναι θέμα παιδείας.. δεν γίνεται. Αυτό είναι για κοινωνιολογική κουβέντα. Όπου κόσμος θα υπάρχουν προβλήματα, διαφορετικοί χαρακτήρες κτλ κτλ. Δεν θα βγει άκρη. Όπως είπες όμως ίσως να προσπαθήσουμε για λίγο καλύτερο Moderating αν αυτό θα βοηθήσει... In other news... Ποιός θέλει να δει το κινητό μου με HONEYCOMB ;; http://twitpic.com/427kf6 http://twitpic.com/427klp http://twitpic.com/427kof http://twitpic.com/427kt8 http://twitpic.com/427kxk http://twitpic.com/427kxk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Θέλω γιατί καταλαβαίνω ότι απλά δεν ξέρει. Δεν έχει κουλτουρα ιντερνετική, δεν έμπαινε σε φόρουμ από το 95 όπως εμείς (και καλά ψαγμένοι εμείς :Ρ). Είναι θέμα παιδείας.. δεν γίνεται. Αυτό είναι για κοινωνιολογική κουβέντα. Όπου κόσμος θα υπάρχουν προβλήματα, διαφορετικοί χαρακτήρες κτλ κτλ. Δεν θα βγει άκρη. Όπως είπες όμως ίσως να προσπαθήσουμε για λίγο καλύτερο Moderating αν αυτό θα βοηθήσει... In other news... Ποιός θέλει να δει το κινητό μου με HONEYCOMB ;; http://twitpic.com/427kf6 http://twitpic.com/427klp http://twitpic.com/427kof http://twitpic.com/427kt8 http://twitpic.com/427kxk http://twitpic.com/427kxk Εγώ νομίζω ότι είναι φωτογραφίες του Honeycomb που τις προβάλεις στο κινητό σου.:lol: Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ok. Για τώρα με κάλυψες. Thanks. Honeycomb βλέπω...Πολλά Like...:) Δουλέυεται στο κινητό ή απλά είναι για "πειραματική διάταξη"; ;) Θέλω γιατί καταλαβαίνω ότι απλά δεν ξέρει. Δεν έχει κουλτουρα ιντερνετική, δεν έμπαινε σε φόρουμ από το 95 όπως εμείς (και καλά ψαγμένοι εμείς :Ρ). Είναι θέμα παιδείας.. δεν γίνεται. Αυτό είναι για κοινωνιολογική κουβέντα. Όπου κόσμος θα υπάρχουν προβλήματα, διαφορετικοί χαρακτήρες κτλ κτλ. Δεν θα βγει άκρη. Όπως είπες όμως ίσως να προσπαθήσουμε για λίγο καλύτερο Moderating αν αυτό θα βοηθήσει... In other news... Ποιός θέλει να δει το κινητό μου με HONEYCOMB ;; http://twitpic.com/427kf6 http://twitpic.com/427klp http://twitpic.com/427kof http://twitpic.com/427kt8 http://twitpic.com/427kxk http://twitpic.com/427kxk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εγώ νομίζω ότι είναι φωτογραφίες του Honeycomb που τις προβάλεις στο κινητό σου.:lol: Ok. Για τώρα με κάλυψες. Thanks. Honeycomb βλέπω...Πολλά Like...:) Δουλέυεται στο κινητό ή απλά είναι για "πειραματική διάταξη"; ;) Να ναι καλά τα παιδιά στο xda... είναι μόνο για πειράματα και παιχνίδια. Τώρα σε λίγο θα ανεβάσει κάποιος version που δουλεύει και το wifi. Κάποιος επίσης είπε έβαλε launcherpro και πήγαινε μια χαρά/σφαίρα (δεν θυμάμαι τι από τα δύο είπε). Όποιος θέλει .. honeycomb sdk port for desire Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Να πω κ εγώ την άποψη μου σχετικά με όσες rom έχω δοκιμάσει.. τελευταία είμαι με starburst και data2sd αλλά δεν μπορώ να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση κατευθείαν με φλασάρισμα χωρίς wipe και τέτοια και της βάζω ένα μείον (βαριέμαι να φλασάρω από την αρχή όλα) , κατά τ' άλλα άψογη, σταθερή και γρήγορη. Oxygen rc7, data2whatever. Πυραυλοκίνητη rom, όλα λειτουργούν τέλεια αλλά εγώ τουλάχιστον έχω θέμα με την ειδοποίηση του led, βασικά δεν παίρνω καμία ειδοποίηση και για τίποτα, σοβαρό μείον, λέω να δοκιμάσω την oxygen 1.0 με data2whatever. hd roms, δοκίμασα μερικές αλλά όλες το ίδιο μου φάνηκαν πέραν μίας που γυρίζει η οθόνη σε landscape (το ίδιο γίνεται και με custom launcher οπότε ποιός ο λόγος να βάλεις μία τέτοια απλά μόνο για το landscape). Προβλήματα αρκετά και ταχύτητα προβληματική. Miui. Δοκίμασα την 1.1.26, αρκετά καλή σε ταχύτητα και κάτι τελείως διαφορετικό από τις άλλες rom αλλά αντιμετώπισα προβλήματα με παιχνίδια που δεν ήθελαν με τίποτα να εγκατασταθούν. Δοκίμασα να περάσω την 1.2.11 με data2whatever αλλά δεν τα κατάφερα γιατί κόλλησε στο αρχικό λογότυπο. Θα δοκιμάσω κάποια άλλη έκδοση με ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Oxygen rc7, data2whatever. Πυραυλοκίνητη rom, όλα λειτουργούν τέλεια αλλά εγώ τουλάχιστον έχω θέμα με την ειδοποίηση του led, βασικά δεν παίρνω καμία ειδοποίηση και για τίποτα, σοβαρό μείον, λέω να δοκιμάσω την oxygen 1.0 με data2whatever. Και σε μενα με Oxygen 1.0.4 και Data2w , το led δεν αναβει στις αναπαντητες, και δεν βρισκω να υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις γι αυτο. Στα μηνυματα, ας ειναι καλα το handcent. Παντως αν η Starbust εβγαινει και χωρις sense, θα τη δοκιμαζα asap. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Oxygen rc7, data2whatever. Πυραυλοκίνητη rom, όλα λειτουργούν τέλεια αλλά εγώ τουλάχιστον έχω θέμα με την ειδοποίηση του led, βασικά δεν παίρνω καμία ειδοποίηση και για τίποτα, σοβαρό μείον, λέω να δοκιμάσω την oxygen 1.0 με data2whatever. Είχα κι εγώ θέμα με το led, ΜΟΝΟ στην περίπτωση των αναπάντητων κήσεων (έμενε αναμένο ΜΟΝΟ για 1-1,5 λεπτό, μετά έσβηνε). Αυτό μου το έκανε σε όλες τις rom που πέρασα μετά το root (LeeDrOiD, Z, RCMixHD). Δεν γνωρίζω τί γινόταν με την stock, μιας και έκανα root από την πρώτη στιγμή. Βλέποντας το πρόβλημα, κατέβασα την εφαρμογή Blink και μέσα από τις ρυθμίσεις που έκανα εκεί για missed call, sms, mms πλέον το led μένει αναμμένο. Για ρίξ' της μια ματιά. Έτσι ίσως ξαναβάλεις την Oxygen που σου άρεσε και λυθεί το πρόβλημα σου ;) Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 ευχαριστώ φίλε, θα το δοκιμάσω γιατί μου άρεσε πολύ η oxygen, ευτυχώς που την έχω backup και μέσα σε 2 λεπτά επιστρέφω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 hd roms, δοκίμασα μερικές αλλά όλες το ίδιο μου φάνηκαν πέραν μίας που γυρίζει η οθόνη σε landscape (το ίδιο γίνεται και με custom launcher οπότε ποιός ο λόγος να βάλεις μία τέτοια απλά μόνο για το landscape). Προβλήματα αρκετά και ταχύτητα προβληματική. Μηπως δεν κανεις εσυ κατι σωστα? και σε ρωταω διοτι εγω εχω την insert coin HD με A2SD και μου δουλευει μια χαρα ουτε το παραμικρο κολλημα ουτε τιποτα.. την εχω σχεδον 1 μηνα τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Με την starbust kai data2sd ειχα προβλημα λογω αργης καρτας, ψηλοκολαγε! Οσο για τον custom luncher, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καλυτερος απο τον sense.. γνωμη μου παντα! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Σε σχέση με τη starburst μπορείς να κάνει μια σύγκριση; Σχεδόν ίδιες είναι. Ελάχιστες διαφορές. Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μηπως δεν κανεις εσυ κατι σωστα? και σε ρωταω διοτι εγω εχω την insert coin HD με A2SD και μου δουλευει μια χαρα ουτε το παραμικρο κολλημα ουτε τιποτα.. την εχω σχεδον 1 μηνα τωρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Με την starbust kai data2sd ειχα προβλημα λογω αργης καρτας, ψηλοκολαγε! Οσο για τον custom luncher, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος καλυτερος απο τον sense.. γνωμη μου παντα! Όλα σχετικά είναι και το πως θα κάτσει σε κάθε κινητό η κάθε rom είναι άγνωστο, πάντα αναφέρομαι στην δικιά μου περίπτωση. Με starburst που ακόμα είμαι όλα καλά και γρήγορα, με hd romς όπως και με aurax είχα αρκετά κολλήματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Σχεδόν ίδιες είναι. Ελάχιστες διαφορές. Τότε γιατί προτιμάς τη leedroid; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Τότε γιατί προτιμάς τη leedroid; Διότι μου φαίνεται ότι συμπεριφέρεται καλύτερα το κινητό (κάποιες μικρολεπτομέρειες). Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Παιδιά καλημέρα. kollatos και jastonas (που είστε moderators) διαβάζοντας τα post της τελευταίας εβδομάδας (επειδή είχα λίγο καιρό να μπω στο forum) παρατηρώ ότι κάθε 2-3 σελίδες υπάρχουν οι στανταρ απορίες (όσοι έχετε διαβάσει το thread από την αρχή τις ξέρετε) κυρίως από χρήστες που μόλις αγόρασαν το κινητό (ή μόλις είδαν ότι ο χώρος τους τελειώνει) κάτι που ισχύει από την αρχή του thread και που προσωπικά με δυσκολεύει αν θέλω να βρω μια "έξτρα" πληροφορία για κάποια ROM ή κάτι τέτοιο. Με όλη τη καλή διάθεση, μήπως υπάρχει δυνατότητα να "καθαρίσει" το thread (ή ίσως να δημιουργηθεί ένα δεύτερο που να καθαρίζετε); Καταλαβαίνω και φυσικό είναι οι νέοι χρήστες να έχουν απορίες αλλά είναι τόσες πολλές φορές απαντημένες που καταντάει πιστεύω κουραστικό για τους υπόλοιπους. Εμένα πάλι αυτό που με ενοχλεί είναι να διαβάζω το πρώτο post, να ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες για να rootαρω το κινητό τρέμοντας μην το κάψω όντας άσχετος, να μην έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα (προφανώς από δικό μου λάθος), να ψάχνω αρκετές δεκάδες σελίδες του thread μήπως βρω πρόβλημα παρόμοιο με το δικό μου, να απογοητεύομαι γιατί δε βρίσκω τίποτα μέσα στο χάος των 800+ σελίδων, να γράφω μια ερώτηση στις 21.30 το βράδυ όταν έιχα αρχίσει τη διαδικασία στις 16.00 το μεσημέρι, να μου απαντούν ευγενικά κάποιοι και μετά να εμφανίζεται ο hacker που απαξιεί να βλέπει τα ενοχλητικά μηνύματα των κοινών θνητών και να απαιτεί καθάρισμα του thread από τα σκουπίδια. :mad: Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εμένα πάλι αυτό που με ενοχλεί είναι να διαβάζω το πρώτο post, να ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες για να rootαρω το κινητό τρέμοντας μην το κάψω όντας άσχετος, να μην έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα (προφανώς από δικό μου λάθος), να ψάχνω αρκετές δεκάδες σελίδες του thread μήπως βρω πρόβλημα παρόμοιο με το δικό μου, να απογοητεύομαι γιατί δε βρίσκω τίποτα μέσα στο χάος των 800+ σελίδων, να γράφω μια ερώτηση στις 21.30 το βράδυ όταν έιχα αρχίσει τη διαδικασία στις 16.00 το μεσημέρι, να μου απαντούν ευγενικά κάποιοι και μετά να εμφανίζεται ο hacker που απαξιεί να βλέπει τα ενοχλητικά μηνύματα των κοινών θνητών και να απαιτεί καθάρισμα του thread από τα σκουπίδια. :mad: Δεν το συνεχίζουμε άλλο αυτό το θέμα... παρακαλώ! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έχω ένα προβληματάκι με τη StarBurst... Κάθε φορά που περνάω μία ROM, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να πάω στο Mobile Network Settings και να επιλέγω GSM Only για να απενεργοπιήσω το 3G. Στην StarBurst όμως, αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά που φορτώνει το λειτουργικό μετά από reboot! Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα! Σε όλους εχω μια απορία ClockworkMod Recovery πως αλλάζεις? Εχω την 2.5.0.7 και θέλω να βάλω την current version - 3.0.0.5... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα! Σε όλους εχω μια απορία ClockworkMod Recovery πως αλλάζεις? Εχω την 2.5.0.7 και θέλω να βάλω την current version - 3.0.0.5... Από το rom manager νομίζω μπορείς να το αλλάξεις. Αλλιώς από fastboot αλλά θέλει S-OFF. Γνώμη μου πάντως είναι να μην το αλλάξεις. Δεν κερδίζεις κάτι με τη νέα έκδοση. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα! Σε όλους εχω μια απορία ClockworkMod Recovery πως αλλάζεις? Εχω την 2.5.0.7 και θέλω να βάλω την current version - 3.0.0.5... μπες στο rom manager και θα σου βγαλει ενημερωση...btw βγηκε η εκδοση 3.0.0.6 πλεον...;) edit:με προλαβε o kollatos...:) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts