Cuore_Sportivo Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδιά που μπορώ να βρω την στιγμιαία αλλά και τη μέγιστη συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή; Έχω περασμένο έναν kernel με τίτλο SVS + CFS 1113Mhz, οπότε φαντάζομαι ότι η μέγιστη συχνότητα θα είναι στα συγκεκριμένα MHz, αλλά στο setCPU μου εμφανίζει "998 max 245 min"... Τελικά τί από τα δύο ισχύει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα. Εχω περασει την Oxygen v1.0.4 (FroYo STABLE) & σκεφτομαι να κανω S-off & Hboot. Γινεται? 'Η γινεται μονο στην Oxygen v2.0-RC7 (Gingerbread RC)? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα. Εχω περασει την Oxygen v1.0.4 (FroYo STABLE) & σκεφτομαι να κανω S-off & Hboot. Γινεται? 'Η γινεται μονο στην Oxygen v2.0-RC7 (Gingerbread RC)? Σε όλες γίνεται! Κάνε το, αξίζει. Αν θες δες οδηγίες στην υπογραφή μου ή στείλε μήνυμα Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Σε όλες γίνεται! Κάνε το, αξίζει. Αν θες δες οδηγίες στην υπογραφή μου ή στείλε μήνυμα Sent from my HTC Desire using Tapatalk Θα ηθελα βοηθεια. Θα σου ηταν κοπος αν σου εδινα το Msn μου να με βοηθησεις απο εκει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) jastonas με επεισαν οσα διαβασα απο σενα κι ετσι εκανα ευκολα s-off με τον οδηγο σου,αλλα ακομα πιο ευκολα h-boot περνωντας απλα ενα zip αρχειο στη καρτα και στη συνεχεια flash(χωρις καθολου pc δηλ)...ελπιζω να το πετυχα γιατι μου λεει αποθ. χωρος 293mb.ολα οκ;;τι λες;;; επισης το εκανα αυτο το τελευταιο κομματι αμεσως μετα το flashαρισμα της oxygen.μηπως πρεπει να τη ξανα flashαρω απ την αρχη;;; Edited January 24, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 jastonas με επεισαν οσα διαβασα απο σενα κι ετσι εκανα ευκολα s-off με τον οδηγο σου,αλλα ακομα πιο ευκολα h-boot περνωντας απλα ενα zip αρχειο στη καρτα και στη συνεχεια flash(χωρις καθολου pc δηλ)...ελπιζω να το πετυχα γιατι μου λεει αποθ. χωρος 293mb.ολα οκ;;τι λες;;; επισης το εκανα αυτο το τελευταιο κομματι αμεσως μετα το flashαρισμα της oxygen.μηπως πρεπει να τη ξανα flashαρω απ την αρχη;;; Εγώ για καλό και κακό έκανα ξανά φλας... Ήθελα να το νιώθω ΦΡΈΣΚΟ! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εγώ για καλό και κακό έκανα ξανά φλας... Ήθελα να το νιώθω ΦΡΈΣΚΟ! Sent from my HTC Desire using Tapatalk ok...θα το κανω κι εγω τωρα αμεσως...μια τελευταια ερωτηση και δε σε ενοχλω αλλο...αν θελουμε καποια αλλη ρομ π.χ. sense τι γινεται με τα s-off,h-boot;;;δε τα πειραζουμε ξανα;κι αν θελουμε επιστροφη σε official επισης;;; δε θα σε κουρασω αλλο.θα τη ψαξω καλα την oxygen γιατι φαινεται να αξιζει....ευχαριστω για τη βοηθεια Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) jastonas θα ηθελα λιγη βοηθεια. jastonas θα ηθελα λιγη βοηθεια. Οταν bootarw το Pc απο το cd & μου ζητησει να συνδεσω το κινητο. Το κινητο πρεπει να ειναι ανοικτο ή κλειστο? Edited January 24, 2011 by jastonas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ok...θα το κανω κι εγω τωρα αμεσως...μια τελευταια ερωτηση και δε σε ενοχλω αλλο...αν θελουμε καποια αλλη ρομ π.χ. sense τι γινεται με τα s-off,h-boot;;;δε τα πειραζουμε ξανα;κι αν θελουμε επιστροφη σε official επισης;;; δε θα σε κουρασω αλλο.θα τη ψαξω καλα την oxygen γιατι φαινεται να αξιζει....ευχαριστω για τη βοηθεια jastonas θα ηθελα λιγη βοηθεια. Οταν bootarw το Pc απο το cd & μου ζητησει να συνδεσω το κινητο. Το κινητο πρεπει να ειναι ανοικτο ή κλειστο? Ανοιχτό. Παιδιά.. αν χρειάζεστε καμιά βοήθεια θα είμαι στο http://tinychat.com/jastonas/ ok...θα το κανω κι εγω τωρα αμεσως...μια τελευταια ερωτηση και δε σε ενοχλω αλλο...αν θελουμε καποια αλλη ρομ π.χ. sense τι γινεται με τα s-off,h-boot;;;δε τα πειραζουμε ξανα;κι αν θελουμε επιστροφη σε official επισης;;; δε θα σε κουρασω αλλο.θα τη ψαξω καλα την oxygen γιατι φαινεται να αξιζει....ευχαριστω για τη βοηθεια Για άλλη rom πρέπει να αλλάξεις hboot πάλι. Πάντως εγώ από τότε που έβαλα oxygen δεν έχω αλλάξει :) Είναι και λίγο διαδικασία βέβαια αλλά δεν μου λείπουν πλέον οι άλλες. Σε official, αν περάσεις official rom, περνάει και τον αρχικό hboot ξανά Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Τώρα εγώ πώς κατάφερα και έβαλα την κανονική διευθυνση στην Ελλάδα και όλα πηγαν καλά; Έβαλα ακριβώς όλα τα σωστά στοιχεία και σε λίγα λεπτά,αμέσως σχεδόν, είχα προσβαση στις εφαρμογές επί πληρωμή. Έτσι ακριβώς κι εγώ φίλε.Δεν χρειάζονται ψεύτικα στοιχεία. Δεν ξέρω, εγώ οταν είχα εγγραφεί 2-3 μήνες πριν, δεν υπήρχε στη λίστα η χώρα Ελλάδα. Λογικό μου είχε φανεί αφού θεωρητικά δεν υποστήριζε paid apps η χώρα μας. Το ίδιο είχα διαβάσει και από άλλα παιδιά. Τωρα αφού εσεις το βρήκατε μια χαρα! :p Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 βάζεις κανονικά τη πστωτική σου και απλά βάζεις μούφα διεύθυνση στο checkout η οποία δεν έχει και σημασία, πρέπει να είναι για το billing. Εγώ έχω βάλει Ισπανία :P Τώρα εγώ πώς κατάφερα και έβαλα την κανονική διευθυνση στην Ελλάδα και όλα πηγαν καλά; Έβαλα ακριβώς όλα τα σωστά στοιχεία και σε λίγα λεπτά,αμέσως σχεδόν, είχα προσβαση στις εφαρμογές επί πληρωμή. μπορει καποιος να μου πει ακριβως την διαδικασια για να πληρωσεις κατι στο market?? υπαρχει καποιος συνοπτικος οδηγος γιατι μου φαινεται περιεργο οτι σε καποιους εβγαλε την ελλαδα στις επιλογες ενω σε καποιους αλλους οπως και σε μενα οχι.. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Σε όλους το βγάζει ρε παιδιά. Απλά θα μπείτε στο checkout.google.com και θα βάλατε εκεί τα στοιχεία σας. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Δεν έχει ακόμα Ελλάδα το market... δεν είναι παράνομο να δώσεις τα στοιχεία σου φυσικά, αλλά δεν πρόκειται να δεις εφαρμογές επί πληρωμή.... εδώ είναι οι χώρες που μπορούν να αγοράσουν apps, για την ώρα: http://www.google.com/support/androidmarket/bin/answer.py?hl=en&answer=143779 Στην Ελλάδα και στις χώρες που δεν είναι στη λίστα, ο μόνος τρόπος να δεις paid apps στο market είναι να είσαι root και να έχεις εγκαταστήσει κάτι σαν το market access. Edited January 24, 2011 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ναι, αλλά μπορείς να βάλεις κανονικά τα στοιχεία σου. Όχι μέσα από τη φόρμα που εμφανίζεται στο κινητό, αλλά μέσα από το http://checkout.google.com και μετά θα σου εμφανίσει αυτόματα την κάρτα σου όταν θα πας να αγοράσεις κάτι. Φυσικά και θα πρέπει να έχεις το market enabler ή κάρτα sim από χώρα όπου επιτρέπεται η αγορά εφαρμογών. مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ναι, αλλά μπορείς να βάλεις κανονικά τα στοιχεία σου. Όχι μέσα από τη φόρμα που εμφανίζεται στο κινητό, αλλά μέσα από το http://checkout.google.com και μετά θα σου εμφανίσει αυτόματα την κάρτα σου όταν θα πας να αγοράσεις κάτι. Φυσικά και θα πρέπει να έχεις το market enabler ή κάρτα sim από χώρα όπου επιτρέπεται η αγορά εφαρμογών. Προσπαθωντας να λειτουργησω το google checkout αφου κανω login με τον λογαριασμο μου google που χρησιμοποιω και στο market μου λεει αυτο το μηνυμα "Δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Google Checkout στο λογαριασμό σας. Εγγραφείτε από τον υπολογιστή σας" Αλλα δεν μου δινει κατι για να εγγραφω.... Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παιδιά, όσον αφορά το θέμα market νομίζω η συζήτηση έχει ξεφύγει στο συγκεκριμένο thread! Καλό θα ήταν να την μεταφέρετε εδώ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλησπερα παιδια εχω την miui 1.1.22 και σημερα πηγα να βαλω ραδιο & δεν βρηκα την εφαρμογη υπαρχει? η οχι? whatever 123 εχεις προσεξει τπτ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλησπερα παιδια εχω την miui 1.1.22 και σημερα πηγα να βαλω ραδιο & δεν βρηκα την εφαρμογη υπαρχει? η οχι? whatever 123 εχεις προσεξει τπτ? Αν έχεις την κινέζικη με τη δική μου μετάφραση τότε υπάρχει. Αν έχεις κάποια άλλη έκδοση ίσως να μη το έχουν προσθέσει. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Αν έχεις την κινέζικη με τη δική μου μετάφραση τότε υπάρχει. Αν έχεις κάποια άλλη έκδοση ίσως να μη το έχουν προσθέσει. φινν εχω του S-Murphy υπαρχει τροπος να το περασω? :) μου στελνεις την κινεζικη 1.1.22 & την μεταφραση ευχαριστω:) δεν μου ανοιγει το λινκ της untranslated edit:ευχαριστω!! Edited January 24, 2011 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Στην υπογραφή μου και τα 2 http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 καλησπερα παιδια εχω την miui 1.1.22 και σημερα πηγα να βαλω ραδιο & δεν βρηκα την εφαρμογη υπαρχει? η οχι? whatever 123 εχεις προσεξει τπτ? δεν εχω βαλει ακομα την 1.22 γιατί στα comments διαβάζω κατι ψιλοπροβληματακια με app2sd+ οπότε περιμένω την R2. Βέβαια δεν είδα πουθενά να λέει οτι έβγαλαν το radio, εντύπωση μου κάνει. Αν θές δες στο zip που κατέβασες αν έχει κανένα radio.apk μέσα.. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Παίδες... είμαστε στο tinychat.com/jastonas και προσπαθούμε να λύσουμε κάτι προβλήματα.. ο ItsApostolis πάει να περάσει hboot και του βγάζει sending 'hboot' <512KB> ... FAILED <status malformed <1bytes>> Όποιος ξέρει κάτι.. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Πως μπορω να προσθεσω rss για ροη ειδησεων? Πηγαινω στις συνδρομες,προσθηκη ροων, , προσθηκη απο Url βαζω για παραδειγμα το In.gr και δεν το δεχεται σαν διευθυνση! Μαλλον κατι πολυ λαθος κανω ε? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_skari Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Πως μπορω να προσθεσω rss για ροη ειδησεων? Πηγαινω στις συνδρομες,προσθηκη ροων, , προσθηκη απο Url βαζω για παραδειγμα το In.gr και δεν το δεχεται σαν διευθυνση! Μαλλον κατι πολυ λαθος κανω ε? :) Εντοπίζεις στη σελίδα που σε ενδιαφέρει όπου έχει σηματακι rss και κοιτάς κάτω αριστερά στον browser τη σελίδα που σε στέλνει . Για παράδειγμα αυτή που αναφέρεις είναι http://rss.in.gr/feed/news Edited January 24, 2011 by g_skari Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Πήγαινε Πρόσωπα->menu->Προβολή κι άσε μόνο τις επαφές που θέλεις να πάνε στο gmail. Μετά πάτα manu->Εισαγωγή/Εξαγωγή->Εξαγωγή στην κάρτα sim και μετά με τον ίδιο τρόπο κάν' τες εισαγωγή στο Google. @costsa41: RIL->Radio Interface Layer, ελπίζω τώρα να καταλάβεις στο περίπου τι κάνει το RIL. Καλημερα. Πηγα να το κανω τωρα αλλα η επιλογη Εξαγωγή στην κάρτα sim δεν υπαρχει.Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε ομως !!!:(:(:( Καποια βοηθεια ? Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts