Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω με καποιο τροπο να κρατησω την δικια μου σαν εργοστασιακη και να την βαλω οποτε θελω... οταν θελησω να καταργησω π.χ το root???

Δεν γίνεται αυτό που λες. Απο τη στιγμή που θα κάνεις root τα nanadroid backup που θα κάνεις γίνονται για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη κατάσταση αν πάει κατι στραβά ή δε σου αρέσει η rom που έβαλες. Το root δεν βγαίνει με ένα τέτοιου είδους restore. Καλό είναι πρίν κάνεις οτιδήποτε να εξοικιωθείς πρώτα με τέτοιου είδους έννοιες γιατί θα γλυτώσεις πολλές στιγμές άγχους :P

Το root βγαίνει με τελείως διαφορετική διαδικασία η οποία δεν είναι δύσκολη και θα κάνει το κινητό σου πάλι του κουτιού. Απλά κατα 90% δεν προκειται να θελήσεις ποτέ να το κάνεις unroot, Πέρα απο μεταπώληση ή service

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την απαντηση αν και επιμενω.. αυτο που λεει το μελος Petr3_Dinamik

"Πριν φλασαρεις αλλη rom θα αναγκαστεις να κανεις system backup μεσω του recovery (nandroid) οποτε με ενα wipe data/cache κ μετα ενα system restore παλι απο recovery εχεις το τηλεφωνο ακριβως οπως οταν ειχες κανει το backup πριν φλασαρεις σε αλλη rom... δλδ την rom που ειχες με τις εφαρμογες που ειχες ακριβως (widgets ταξινομημενα κλπ) "

δεν γινεται???

δλδ πως μπορουμε και βρισκουμε roms εργοστασιακες.. δεν μπορω με καποιο τροπο να κρατησω την δικια μου σαν εργοστασιακη και να την βαλω οποτε θελω... οταν θελησω να καταργησω π.χ το root???

Οι "μαμά" rom που βρίσκουμε είναι αυτές που δίνει η HTC, όχι κάποιου χρήστη.

Αυτό που λέει ο Petr3_Dinamik, είναι ότι για να μην κάνεις καμιά πατάτα και μετά τρέχεις θα πρέπει να κρατήσεις

σε backup την rom που έχεις κι αν χρειαστεί (πχ όταν βάλεις την νέα να μην ανάβει το τηλέφωνο) την επαναφέρεις.

Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για να καταφέρεις να κάνεις το backup θα πρέπει να έχεις root access,

άρα θα έχεις ήδη πειράξει την rom οπότε όταν την επαναφέρεις δεν θα είναι η ίδια με αυτή που είχε το κινητό

όταν το πήρες γιατί θα το έχεις ήδη πειράξει.

Και σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service αν το στείλεις με την rom που επανέφερες θα στο βγάλουν

εκτός γιατί το έχεις πειράξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Δεν γίνεται αυτό που λες. Απο τη στιγμή που θα κάνεις root τα nanadroid backup που θα κάνεις γίνονται για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη κατάσταση αν πάει κατι στραβά ή δε σου αρέσει η rom που έβαλες. Το root δεν βγαίνει με ένα τέτοιου είδους restore. Καλό είναι πρίν κάνεις οτιδήποτε να εξοικιωθείς πρώτα με τέτοιου είδους έννοιες γιατί θα γλυτώσεις πολλές στιγμές άγχους :P

Το root βγαίνει με τελείως διαφορετική διαδικασία η οποία δεν είναι δύσκολη και θα κάνει το κινητό σου πάλι του κουτιού. Απλά κατα 90% δεν προκειται να θελήσεις ποτέ να το κάνεις unroot, Πέρα απο μεταπώληση ή service

ευχαριστω για την απαντηση... ο λογος που ισως θα θελησω να γινει unroot ειναι για να κατεβαζω τα νεα updates της συσκευης ota.. αυτο μπορει να γινει με αλλο τροπο??

Οι "μαμά" rom που βρίσκουμε είναι αυτές που δίνει η HTC, όχι κάποιου χρήστη.

Αυτό που λέει ο Petr3_Dinamik, είναι ότι για να μην κάνεις καμιά πατάτα και μετά τρέχεις θα πρέπει να κρατήσεις

σε backup την rom που έχεις κι αν χρειαστεί (πχ όταν βάλεις την νέα να μην ανάβει το τηλέφωνο) την επαναφέρεις.

Αυτό που λέω εγώ είναι ότι για να καταφέρεις να κάνεις το backup θα πρέπει να έχεις root access,

άρα θα έχεις ήδη πειράξει την rom οπότε όταν την επαναφέρεις δεν θα είναι η ίδια με αυτή που είχε το κινητό

όταν το πήρες γιατί θα το έχεις ήδη πειράξει.

Και σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει για service αν το στείλεις με την rom που επανέφερες θα στο βγάλουν

εκτός γιατί το έχεις πειράξει.

ευχαριστω για την απαντηση.

εγω απλα θελω να κανω το τηλ. root και μονο. δεν θελω να βαλω αλλη rom. απλα νομιζω απο οτι εχω καταλαβει για να γινει Unroot το κινητο θα πρεπει να γινει κατι σαν format και να βαλω την εργοστασιακη rom που θα κατεβασω απο καπου. εγω αντι να την κατεβασω θελω να χρησιμοποιησω την δικια μου οπως ηταν πριν το root.

Κατι τετοιο που εχει αναφερθει πιο πανω θα με βολευε

http://android.modaco.com/content/htc-desire-z-desirez-modaco-com/322658/19-nov-r14-visionary-one-click-root/

αν βεβαια δεν δημιουργει αλλο προβλημα στο τηλεφωνο..

Edited by kollatos
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

εχει καταφέρει κανεις να εχει ελληνικα με gingerbread Πληκτρολόγιο;

εβαλα την oxygen 2.0 rc7 και πραγματικά ειναι ετοιμη για καθημερινή χρήση.

ειναι οτι πιο γρήγορο εχω βάλει

με Launcher pro πάει σφάιρα.

ολα γινονται αμέσως...

εβαλα και το n1 table και εχει απειρο χώρο για εφαρμογές μαζι με το a2sd

μπράβο adam!!! :)

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

να ρωτησω κατι που δε το βρισκω;;θελω να περασω καινουριο kernel,βασικα αυτον που προτινεται στη ρομ που εχω βαλει.ομως παω να τον flashαρω απο recovery και τρωω αρνηση!!πως flashαρουμε καποιον kernel;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

εβαλα την oxygen 2.0 rc7 και πραγματικά ειναι ετοιμη για καθημερινή χρήση.

ειναι οτι πιο γρήγορο εχω βάλει

με Launcher pro πάει σφάιρα.

ολα γινονται αμέσως...

εβαλα και το n1 table και εχει απειρο χώρο για εφαρμογές μαζι με το a2sd

μπράβο adam!!! :)

Δεν υπάρχει ακόμα ελληνικό πληκτρολόγιο Gingerbread, αν θες ελληνικά βάλε το HTC_IME.

Επίσης θα σου πρότεινα να περάσεις το Oxygen_hboot που είναι ειδικά γι' αυτήν τη rom.

να ρωτησω κατι που δε το βρισκω;;θελω να περασω καινουριο kernel,βασικα αυτον που προτινεται στη ρομ που εχω βαλει.ομως παω να τον flashαρω απο recovery και τρωω αρνηση!!πως flashαρουμε καποιον kernel;

Ποιόν kernel πήγες να περάσεις και σε ποια rom? Η διαδικασία είναι αυτή ακριβώς που λες (flash από recovery, όπως όταν περνάς μια rom).

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω για την απαντηση... ο λογος που ισως θα θελησω να γινει unroot ειναι για να κατεβαζω τα νεα updates της συσκευης ota.. αυτο μπορει να γινει με αλλο τροπο??

εγω απλα θελω να κανω το τηλ. root και μονο. δεν θελω να βαλω αλλη rom. απλα νομιζω απο οτι εχω καταλαβει για να γινει Unroot το κινητο θα πρεπει να γινει κατι σαν format και να βαλω την εργοστασιακη rom που θα κατεβασω απο καπου. εγω αντι να την κατεβασω θελω να χρησιμοποιησω την δικια μου οπως ηταν πριν το root.

http://android.modaco.com/content/htc-desire-z-desirez-modaco-com/322658/19-nov-r14-visionary-one-click-root/

εδω μπορω να εχω καποια απαντηση-βοηθεια... πλσ???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

αυτον που γραφει για τη Z v.06 HD rom:''New coutts99 kernel 925mV - 2.6.32.27 (BFS/BFQ/SLQB/HAVS/OC1190Mhz/EXT4/CIFS/TUN)''

νομιζα οτι επειδη την εχει στα features, flashαρωντας τη ρομ τη περναει αυτοματα,αλλα στις πληρ λογισμικου μου βγαζει kernel 2.6.32.15 chgrmod3...

δε θα τον αλλαζα,αλλα βλεπω οτι η rom δεν ειναι καθολου smooth και πιθανον να φταει αυτο...

δε νομιζω οτι πρεπει να κανω παλι ta wipes,ε;;

Edited by elthis

Follow me on XDA

εδω μπορω να εχω καποια απαντηση-βοηθεια... πλσ???

Ο καθενας που κάνει ρομ την ενημερωνει πάντα με τις αναβαθμίσεις της htc.Μη σε απασχολεί αυτό.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αυτον που γραφει για τη Z v.06 HD rom:''New coutts99 kernel 925mV - 2.6.32.27 (BFS/BFQ/SLQB/HAVS/OC1190Mhz/EXT4/CIFS/TUN)''

νομιζα οτι επειδη την εχει στα features, flashαρωντας τη ρομ τη περναει αυτοματα,αλλα στις πληρ λογισμικου μου βγαζει kernel 2.6.32.15 chgrmod3...

δε θα τον αλλαζα,αλλα βλεπω οτι η rom δεν ειναι καθολου smooth και πιθανον να φταει αυτο...

δε νομιζω οτι πρεπει να κανω παλι ta wipes,ε;;

Όχι δεν χρειάζεται wipe τίποτα, απλά φρόντισε ο kernel που κατεβάζεις να είναι για Sense rom κι όχι για AOSP.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι :p

ψαξε στους xda και θα το βρεις με ελληνικα αλλα χωρις greek dictionary :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Φίλε αυτό το temp root λειτουργεί μια χαρα.Το έχω κάνει εγώ στο desire .Κάνε το άφοβα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν υπάρχει ακόμα ελληνικό πληκτρολόγιο Gingerbread, αν θες ελληνικά βάλε το HTC_IME.

Επίσης θα σου πρότεινα να περάσεις το Oxygen_hboot που είναι ειδικά γι' αυτήν τη rom.

ναι αυτο το εχω κάνει απλα ηθελα αυτο το καινουργιο κόλπο στο πληκτρολόγιο που σου βγάζει ενα χοντρο δεικτη απο κατω την λεξη που γράφεις και μπορεις να μετακινηθείς με ακρίβεια μεσα στην λέξη.απο οτι ειδα το κάνει και το htc_ime τελικα :)

του έβαλα την Ν1 , δεν νομίζω να εχω πρόβλημα χώρου στις εφαρμογές

εχω καταλατρεψει το oxygen.ειναι ταχυτατο!!!!

ναι :p

ψαξε στους xda και θα το βρεις με ελληνικα αλλα χωρις greek dictionary :)

αυτό ειχα βάλει στην αρχή απλά τα ελληνικά τα εβγαζε κινέζικα :O

τελοςπαντων htc_ime και μυαλά κάγκελα :p

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Και σε μένα βγάζει άλλον kernel η Z v 0.6 αυτον που γράφει ο φίλος παραπάνω. Όμως η rom τρέχει σαν τρελή!! Κάποια στιγμή έκανε κάποια lag αλλά απο rom manager έκανα fix permition και έκανα και boot από recovery και από τότε πάει σφαίρα! Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε με αυτό που έκανα αλλά τώρα δεν παίζεται από ταχύτητα. Ίσως ο kernel που αναγράφεται να είναι για την 0.7 που είναι data2sd και ext4. Ίσως να κάνω και λάθος! Πάντως σε μένα τρέχει αφάνταστα γρήγορα και πολυ σωστά.

καλημερα...σε μενα δυστυχως τρωει αρκετα κολληματα...πχ εισαι σε μια εφαρμογη,πατας home και η αποκριση ειναι 1-2 δευτερολεπτα περισσοτερο πχ απο leedroid η στο scrolling της οθονης η.αλλαξα τον kernel τελικα,ειδα λιιιιγο καλυτερα αποτελεσμενα,αλλα οχι αυτο που περιμενα.βεβαια το Quadrant βγαζει οντως μεγαλυτερα αποτελεσματα,το φορτωμα των εφαρμογων ειναι καλο(στο browser ειναι λιγο πιο αργο),αλλα αυτο με τα μικροκολληματα και την λιγο περισσοτερη αναμονη αποκρισης,ειναι λιγο σπαστικο για μενα...κατα τ αλλα οντως ειναι πολυ ομορφη...

Follow me on XDA

Πήγαινε Πρόσωπα->menu->Προβολή κι άσε μόνο τις επαφές που θέλεις να πάνε στο gmail.

Μετά πάτα manu->Εισαγωγή/Εξαγωγή->Εξαγωγή στην κάρτα sim και μετά με τον ίδιο τρόπο κάν' τες εισαγωγή στο Google.

@costsa41: RIL->Radio Interface Layer, ελπίζω τώρα να καταλάβεις στο περίπου τι κάνει το RIL.

Καλημερα.

Πηγα να το κανω τωρα αλλα η επιλογη Εξαγωγή στην κάρτα sim δεν υπαρχει.Ειμαι σιγουρος οτι υπηρχε ομως !!!:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημερα!! Και σε μένα αυτά έκανε που περιγράφεις και μαλιστα μετά απο δύο μερες χρήση. Απογοητεύτηκα λίγο, μια και δεν ήθελα να την αλλάξω, αλλά όταν έκανα αυτό που είπα πριν, τρέχει τώρα σαν τρελή! Πάντως αυτο που ανοίγει και κλείνει σε δευτερόλεπτα δεν το έχει καμία άλλη!!

εχεις δικιο για το γρηγορο ανοιγμα.εντυπωσιακο,οπως και καποιες αλλες λειτουργιες.εκανα ομως αυτο που προτινες και δεν ειδα καποια διαφορα.γυρισα στη leedroid λοιπον και θα περιμενω να την ολοκληρωσουν γιατι οντως αξιζει.

Follow me on XDA

Παιδιά καλημέρα ισχύει οτι η κινητάρα μας θα πάρει official hd rom?
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά καλημέρα ισχύει οτι η κινητάρα μας θα πάρει official hd rom?

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι :):):):)

το πιο σιγουρο ειναι να παρουμε την επισημη 2.3

για το νεο sense που εχει το hd μου φαινεται αρκετα απιθανο :wacko:

Ηρακλής!

ξερει κανεις πως μπορω να κανω δικτυο το κινητο με τον υπολογιστη για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη...? δοκιμασα το gmote αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Πάντως το Greek Input Method από το Market δουλεύει μια χαρά σε Android 2.3 ROM, χωρίς μάλιστα να αλλάζει κατά πολύ την εμφάνιση του default πληκτρολογίου.

ξερει κανεις πως μπορω να κανω δικτυο το κινητο με τον υπολογιστη για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη...? δοκιμασα το gmote αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω...

CIFS Manager, ES File Explorer, ASTRO SMB Modules διάλεξε και πάρε ότι σε βολεύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

CIFS Manager, ES File Explorer, ASTRO SMB Modules διάλεξε και πάρε ότι σε βολεύει.

ευχαριστω...! εβαλα τον cifsmanager...

παταω add new share...

μετα τι βαζω στις επιλογες.....?

εχω κ τον es explorer αλλα οταν παταω lan, νεο, ανιχνευση, δεν μου βγαζει τπτ...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

λοιπον παιδια χτες βρηκα ενα φιλο μου ο οποιος ειχε το iphone 4 κ βαλαμε μια κοντρα γιατι μου ελεγε οτι το κινητο μας ειναι αργο(τι χαζος χαχα)

παιδια τον εσκισα σε ολα οτι ανοιγαμε το desire ανοιγε πιο γρηγορα μιλαμε δεν το πιστευα:lol::lol:

σε ολα ημερολογιο,επαφες,μαιλ,σμσ ολα ολα...:D:D

στο μονομ που με περνουσε ηταν οτι οταν ανοιγαμε μια εφαρμογη την πρωτη φορα που ανοιγε το desire επαιρνε την πρωτια αλλα οταν ηταν τηνκλειναμε κ την ανοιγαμε παλι για κλασματα ανοιγε πιο γρηγορα...

VIVA HTC DESIRE!!!!!!!!!!!!!!!:p:p:

Everything Is Possible....

λοιπον παιδια χτες βρηκα ενα φιλο μου ο οποιος ειχε το iphone 4 κ βαλαμε μια κοντρα γιατι μου ελεγε οτι το κινητο μας ειναι αργο(τι χαζος χαχα)

παιδια τον εσκισα σε ολα οτι ανοιγαμε το desire ανοιγε πιο γρηγορα μιλαμε δεν το πιστευα:lol::lol:........

ετσι ακριβως ειναι...κι εγω το εχω συγκρινει το δικο μου με το μηλοφωνο το 4αρι και μονο στο browsing ηταν λιγο πιο smooth...στα αλλα............ετρωγε σκονη!!!!:lol::lol::lol:

τωρα και με την καινουργια πλακετα δεν καταλαβαινει χριστο :p

Ηρακλής!

καλησπέρα παιδιά!

Η νέα MIUI-au που κατέβασα είναι μικρότερη απο 90 mb, λέτε να παίζει και με oxygen hboot?:wacko:

Την έχει βάλει κανεις με N1 table? αξίζει το κόπο να το στήσω κάπως έτσι?

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...