Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή αποφάσισα να πάω σε Android OS , ανάμεσα σε Desire και Nexus One ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σε κανουν να αγοράσεις το Desire και όχι το N1 και αντίστροφα ? (επειδή βλέπω οτι πολλοι έχουν δουλέψει ήδη και τα 2 κινητά).

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο και ταυτόχρονα σχετικό :). Τι ακριβώς είναι ο bootloader στα Android κινητά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

O bootloader υπάρχει σε όλες τις συσκευές που τρέχουν κάποιο είδος λειτουργικού συστήματος (router, τηλεοράσεις, κινητά κλπ) και όχι μόνο στο Android. Είναι εκείνο το κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει να γίνει η εκκίνηση του λειτουργικού σε πολύ αρχικά στάδια. Είναι κατ' αντιστοιχία, ό,τι το BIOS στα PC.

Παιδιά επειδή αποφάσισα να πάω σε Android OS , ανάμεσα σε Desire και Nexus One ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σε κανουν να αγοράσεις το Desire και όχι το N1 και αντίστροφα ? (επειδή βλέπω οτι πολλοι έχουν δουλέψει ήδη και τα 2 κινητά).

Για τέτοια θέματα είναι καλύτερο να απευθυνόμαστε στους διαξιφισμούς.

http://twitpic.com/1iwzwx

Αν όλα πάνε καλά από αύριο θα είναι και το desire

rooted,σύμφωνα με τα λεγόμενα του Paul,στο twitter.:)

Καταπληκτικά νέα!!!

Modding is starting!

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

να υποθεσω οτι αυτο που εχει σημασια στη φωτο ειναι το εικονιδιο superuser perimission;

να υποθεσω οτι αυτο που εχει σημασια στη φωτο ειναι το εικονιδιο superuser perimission;

ναι αυτο ηταν το ζητουμενο.

to android σαν λειτουργικο τι παραπανω δηλαδη μπορει να δωσει?ακομα και μια custom rom ναμπει δεν νομιζω οτι θα δωσει μεγαλες διαφορες

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

to android σαν λειτουργικο τι παραπανω δηλαδη μπορει να δωσει?ακομα και μια custom rom ναμπει δεν νομιζω οτι θα δωσει μεγαλες διαφορες

Τι εννοεις?Γενικα οι custom rom,ειναι παντα πιο γρηγορες και ελαφριες,απο την μαμα rom.

γρηγορο ειναι ετσι και αλλιως

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

γρηγορο ειναι ετσι και αλλιως

Πίστεψε με καμία σχέση.με το hd2 έχουμε φτάσει σε σημείο να κρατάμε ένα εντελώς καινούργιο κινητό κάθε φορά που φλασαρουμε μια καινούργια ρομ.έχει πολλά θετικά η διαδικασία.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Παιδιά επειδή δεν είχα ποτέ πρίν smartphone , υπάρχει κανένα σχετικό άρθρο με το root , για παράδειγμα πως γίνεται που μπορώ να το κάνω κλπ ?

Παιδιά επειδή δεν είχα ποτέ πρίν smartphone , υπάρχει κανένα σχετικό άρθρο με το root , για παράδειγμα πως γίνεται που μπορώ να το κάνω κλπ ?

αν εχεις το desire νομιζω δεν μπορεις να κανεις. Ακομα....

με το ραδιοφωνο τι γινεται?ορισμενες φορες πιανει καλα αλλοτε παλι με πολλα παρασιτα.το εχει παρατηρησει κανεις?

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

νεα ημερομηνια διαθεσης η 15 μαιου

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

2106068600 ace hellas πωλησεις

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εχω και εγω εδω και 3 μερες το τηλεφωνο,πριν ειχαν ενα iphone 3gs και πιο πριν Ν97,το κινητο ποιοτικα ειναι αψογο και το android φοβερα ευκολοχρηστο και γρηγορο και η πιο ολοκληρομενη συσκευη που εχω χειριστει στο ιντερνετ!οι εφαρμογες πληθαινουν με πολυ γρηγορο ρυθμο αποτι ειδα και στο android market και οι περισσοτερες εφαρμογες που ειχα στο μηλοφωνο τις βρηκα και για android
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

ερωτηση.Πως μπορουμε να ξεχωρισουμε τα εισερχομενα απο τα εξερχομενα sms?

Οταν ανοιγω τα μηνυματα μου τα δειχνει ολα μαζι και εισερχομενα και εξερχομενα.

Πως μπορουμε να κανουμε ενα διαχωρισμο?

Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος κάποια θήκη? Μια της HTC που έχω βρει και μου αρέσει, είναι άγνωστο πότε θα είναι διαθέσιμη σε ξένα e-shop. Άλλα λένε σύντομα, άλλα μέσα στον Μάιο. Στο expansys μάλιστα την αναμένουν 27/6!!!
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος κάποια θήκη? Μια της HTC που έχω βρει και μου αρέσει, είναι άγνωστο πότε θα είναι διαθέσιμη σε ξένα e-shop. Άλλα λένε σύντομα, άλλα μέσα στον Μάιο. Στο expansys μάλιστα την αναμένουν 27/6!!!

Sorry for the use of english but I can't use greek at the moment. I ordered this one. Its for the Google Nexus One but should be fine for the Desire as well. You can also have it engraved with any personal message.

http://www.senacases.com/htc-cases/htc-google-nexus-one-cases/ultra-slim-pouch-sleeve/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...