PRATINAS Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Με την 2.10.405.2. έχει δει κανένας προβλήμα στο σήμα του κινήτου? Μερικές εώς αρκετές φορές, από την ημέρα του update το σήμα χάνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα ψαχνω ενα app για περιπτωση κλοπης.. εχω ακουσει διαφορα οπως π.χ με το που αλλαζεις καρτα να στελνει ενα sms σε καποιο αλλο κινητο η ακομα να δινει και GPS στίγμα.. εχει κανεις να μου προτεινει καποιο? (δεν με ενδιαφερει αν ειναι FREE η οχι αρκει αν ειναι αξιοπιστο) είναι ότι καλύτερο πιστεύω κυκλοφορεί! https://www.wavesecure.com/ carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Με την 2.10.405.2. έχει δει κανένας προβλήμα στο σήμα του κινήτου? Μερικές εώς αρκετές φορές, από την ημέρα του update το σήμα χάνεται. Αν σου πω... ναι;.. Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ. Αλλά μόνο στο HSDPA. Το σήμα είναι άθλιο. Σε EDGE κτλ, όλα καλά. Σχετικά με το unrevoked,δουλευεί και για την stock 2.2 από την htc με OTA? Γιατί κάτι διαβάζω δεξιά και αριστερά πως για την ώρα δεν μπορούν να κάνουν root λόγω του bootloader ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να κάνω downgrade δηλαδή? Για να σου δώσω να καταλάβεις: το Desire μου ήρθε με 2,1, έκανα το update σε 2,2, έκανα και το update που είχε βγει πριν μερικές μέρες και όλα καλά με το root. Φυσικά, όπως ξαναέγραψα, s-off κάνει μόνο στο CDMA Desire. Για το GSM, άγνωστο το πότε. Οπότε αν κάνεις root, καλύτερα ξέχνα τα OTA updates. Αν βγάλεις το πλαστικο που ειναι μπροστά στην κάμερα, πες μας αποτελέσματα. Υπάρχει φόβος να γδαρθει η επιφάνεια του φακού η ειναι αρκετα μέσα;; Ρε παιδιά, για να έχουν τζάμι εκεί, για κάποιον λόγο το έχουν. Γιατί δεν ρωτάτε στην htc πόσο (χρόνο/χρήμα) θα πάρει να σας το αλλάξουν καλύτερα; είναι ότι καλύτερο πιστεύω κυκλοφορεί! https://www.wavesecure.com/ Συνδρομητικό όμως. Κι άλλες συνδρομές.. Προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα Apps που σου υπόσχονται να βρείς το κινητό αν το χάσεις. Κι αν μετά εντοπίσεις την θέση του και είναι σε κάνα γκέτο, τι θα κάνεις; Θα "μπουκάρεις"; :p Η καλύτερη λύση είναι να μην το χάσεις. Edited September 15, 2010 by DJDB DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα εδω και αρκετες σελιδες αναφερεται συνεχεια κατι σχετικα με root/ rom κλπ, κατι για το οποιο εχουν δημιουργηθει πολλες σελιδες πριν και υπαρχουν σχετικες οδηγιες στην αρχη, ενω εχουν γινει και καποιες αλλες ερωτησεις τις οποιες κανεις δεν δινει σημασια. δεν νομιζω οτι αυτο ειναι σωστο και σε τελικη δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να κανουμε root, να βαλουμε αλλη rom. θελουμε να χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο οπως ειναι και εχουμε καποιες αποριες σχετικα! εγω ρωτησα για το rockplayer το οποιο δεν δουλευει καλα και συγκεκριμενα δεν ακουγεται ο ηχος του βιντεο αλλα ενα χουουου... απαντησα δεν πηρα γιατι καλυφθηκε απο θεματα οπως ειπα παραπανω.. ενας φιλος ρωτησε σχετικα με αν μπορουμε η υπενθυμιση να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ξεκινησει η υπενθυμιση αυτα!!! ευχαριστω γι ατον χρονο σας και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!! Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) καλημερα εδω και αρκετες σελιδες αναφερεται συνεχεια κατι σχετικα με root/ rom κλπ, κατι για το οποιο εχουν δημιουργηθει πολλες σελιδες πριν και υπαρχουν σχετικες οδηγιες στην αρχη, ενω εχουν γινει και καποιες αλλες ερωτησεις τις οποιες κανεις δεν δινει σημασια. δεν νομιζω οτι αυτο ειναι σωστο και σε τελικη δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να κανουμε root, να βαλουμε αλλη rom. θελουμε να χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο οπως ειναι και εχουμε καποιες αποριες σχετικα! εγω ρωτησα για το rockplayer το οποιο δεν δουλευει καλα και συγκεκριμενα δεν ακουγεται ο ηχος του βιντεο αλλα ενα χουουου... απαντησα δεν πηρα γιατι καλυφθηκε απο θεματα οπως ειπα παραπανω.. ενας φιλος ρωτησε σχετικα με αν μπορουμε η υπενθυμιση να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ξεκινησει η υπενθυμιση αυτα!!! ευχαριστω γι ατον χρονο σας και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!! Καλησπέρα, δεν ξέρω προς ποιον απευθύνεται το μήνυμα σου, αλλά σου απαντάω μιας και το έγραψες κάτω από το δικό μου. Νομίζω ότι όλοι συμμετέχουμε εθελοντικά σε αυτή τη συζήτηση και στο forum (και στο κάθε forum) και μοιράζουμε τις γνώσεις που έχουμε (ή που νομίζουμε πως έχουμε). Το αν κάποια ερώτηση έχει μείνει χωρίς απάντηση δεν είναι κάτι για το οποίο φταίει κάποιος συγκεκριμένα (ούτε για τις υπόλοιπες απαντήσεις που έχει δώσει ούτε για το αν δεν απάντησε σε κάποια άλλη). Αυτά τα λίγα, γιατί βγαίνουμε και offtopic. Στο βασικό μέρος τώρα, δεν νομίζω πως υποχρέωσε κανείς κανέναν να κάνει root. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες, ειδικά σε ένα θέμα το οποίο είναι τόσο "επίφοβο" και κάτι που ακόμη και όποιος σκέφτεται να το κάνει θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις άλλων, γνώσεις για αυτό και up-to-date εμπειρίες και εξελίξεις. Το αν θα κάνει κανείς root είναι δικό του θέμα, δικό του πρόβλημα και δική του ευθύνη. Αυτά, φιλικά. Και καλημέρα :). Χρήστος ΥΓ: Όπως θα είδες άλλωστε, στο προηγούμενο post μου απάντησα σε 4 θέματα. Ένα από αυτά ήταν για root. Edited September 15, 2010 by DJDB DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλησπέρα, δεν ξέρω προς ποιον απευθύνεται το μήνυμα σου, αλλά σου απαντάω μιας και το έγραψες κάτω από το δικό μου. Νομίζω ότι όλοι συμμετέχουμε εθελοντικά σε αυτή τη συζήτηση και στο forum (και στο κάθε forum) και μοιράζουμε τις γνώσεις που έχουμε (ή που νομίζουμε πως έχουμε). Το αν κάποια ερώτηση έχει μείνει χωρίς απάντηση δεν είναι κάτι για το οποίο φταίει κάποιος συγκεκριμένα (ούτε για τις υπόλοιπες απαντήσεις που έχει δώσει ούτε για το αν δεν απάντησε σε κάποια άλλη). Αυτά τα λίγα, γιατί βγαίνουμε και offtopic. Στο βασικό μέρος τώρα, δεν νομίζω πως υποχρέωσε κανείς κανέναν να κάνει root. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και τις εμπειρίες, ειδικά σε ένα θέμα το οποίο είναι τόσο "επίφοβο" και κάτι που ακόμη και όποιος σκέφτεται να το κάνει θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες απόψεις άλλων, γνώσεις για αυτό και up-to-date εμπειρίες και εξελίξεις. Το αν θα κάνει κανείς root είναι δικό του θέμα, δικό του πρόβλημα και δική του ευθύνη. Αυτά, φιλικά. Και καλημέρα :). Χρήστος ΥΓ: Όπως θα είδες άλλωστε, στο προηγούμενο post μου απάντησα σε 4 θέματα. Ένα από αυτά ήταν για root. το μηνυμα αυτο ηταν μια γενικη παρατηρηση και ισως να δημιουργηθει ενα ξεχωριστο θεμα για root/rom δεν ηθελα να προσβαλω καποιον αλλα ειμαστε εδω και εμεις οι αλλοι που εχουμε πιο καθημερινες αποριες και δεν προλαβαινουμε να παρουμε απαντησεις!! Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα σε ολους... το colornotes δεν εχει επιλογη "import from sd"..;;; πως θα περασω κατι σημειωσεις που εχω;;;:):) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Αν σου πω... ναι;.. Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ. Αλλά μόνο στο HSDPA. Το σήμα είναι άθλιο. Σε EDGE κτλ, όλα καλά. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα. Πάνω που πήγα να βγώ τρελός... Τι γίνεται με τα update στο desire? Σε κάθε update σου προσφέρουν και 2 - 3 bug, έτσι για να έχεις. Και δεν είναι αυτο το θέμα, αλλά κυρίως στο ότι το bug χτύπησε αυτή την φορά το σήμα του κινητού. Το πιό ουσιαστικό δηλαδή πράγμα, σε μια συσκευή. Εύχομαι να το πάρουν γρήγορα χαμπάρι αυτό το θέμα στην HTC και να το λύσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση σχετικά με το πρόβλημα στο σήμα. Πάνω που πήγα να βγώ τρελός... Τι γίνεται με τα update στο desire? Σε κάθε update σου προσφέρουν και 2 - 3 bug, έτσι για να έχεις. Και δεν είναι αυτο το θέμα, αλλά κυρίως στο ότι το bug χτύπησε αυτή την φορά το σήμα του κινητού. Το πιό ουσιαστικό δηλαδή πράγμα, σε μια συσκευή. Εύχομαι να το πάρουν γρήγορα χαμπάρι αυτό το θέμα στην HTC και να το λύσουν. Πρόσεξε: είναι δική μου εντύπωση. Δεν το έχω ψάξει σε διάφορα fora κτλ. Ίσως και να είναι ιδέα μου. Έχω αυτή την εντύπωση όμως. Πώς μετά το update, το HSDPA πάει χάλια. Τώρα που είμαι rootαρισμένος, σκέφτομαι να αρχίσω να πειράζω τα radio, να βάλω κανένα άλλο μήπως και δώ διαφορά. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μα προς θεού, κατάλαβα τον τρόπο που το είπες. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Πρόσεξε: είναι δική μου εντύπωση. Δεν το έχω ψάξει σε διάφορα fora κτλ. Ίσως και να είναι ιδέα μου. Έχω αυτή την εντύπωση όμως. Πώς μετά το update, το HSDPA πάει χάλια. Τώρα που είμαι rootαρισμένος, σκέφτομαι να αρχίσω να πειράζω τα radio, να βάλω κανένα άλλο μήπως και δώ διαφορά. Τι Radio έχεις τώρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Σήμερα το άφησα στον Γερμανο στη Κηφισιά αναφέροντας το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ο τεχνικός βλέποντας ένα χτύπημα μου λέει με ύφος "την έχει φάει την τούμπα του". Δεν απάντησα, που να εξηγώ τις ελλατωματικές μητρικές της HTC. 2 είναι οι προβληματισμοί μου : 1. Με αλλαγή μητρικής θα φτιάξει μόνιμα το πρόβλημα? 2. Αν πάει για αντικατάσταση, πώς θα αποφύγουμε την SLCD? κοιτα αμα τα παρω στο κρανιο κακου του κεφαλιου του...γενικα δεν σηκωνω πολλα πολλα....αντοιστοιχα ας πουμε πηγα πλαισιο και δεν μου αντικαθιστουσαν τις μνημες για ενα λαπτπο...σηκωσα στο ποδι ενα ολοκληρο μαγαζι..τις πηρα χτες και την επομενη μου λεγαν οτι θελουν...κακο του κεφαλιου του. 11 μιν μετα εφυγα με νεες μνημες και αφησα τις παλιες να τις φτιαξουν...παντως οταν μπαινω τωρα με εξυπηρετουν αμεσως....εδω στο ηρακλειο εχουμε επισημο service για htc...θα παω αν με κοιταξει περιεργα θα με αουσει και η θεσσαλονικη...τωρα με τις νεες οθονες μπορει να εχουμε προβλημα...δεν ξερω...θα δειξει αναλογα της συμπεριφορας α και κατι ακομα, οταν ενας τεχνικος στραβωνει το κανει μονο και μονο για να μην το παρει να κανει εχτρα δουλεια...τον απογειωνεις λεγοντας του να του πληρωσεις να παει διακοπες να ξεκουρασετει και οταν επιστρεψει να στο φταιξει...ακου εκει σε ειδε με μισο ματι....ανεπιτρεπτο...δουλεια του ειναι να φτιαχνει κινητα, τεχνικος ειναι, αλλιως να παει να κανει τον αγροτη μοναχος του Edited September 15, 2010 by re33m Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 μιας και λεμε για radio στο xda λενε οτι το τελευταιο ειναι ενεργοβορο αλλα εχει το καλυτερο σημα εγω το δοκιμασα και τωρα φοραω το ..17_2 δεν βλεπω διαφορα σε καταναλωση και ισως καλυτερο σημα [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Τι Radio έχεις τώρα; 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 και λέω να περάσω το 32.46.00.32U_5.10.05.17_2 Από το xda εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464) βλέπω πως υπάρχει και το 32.47.00.32U_5.10.05.23. Το έχει τσεκάρει κανείς; EDIT: Anyway, πέρασα την 32.46.00.32U_5.10.05.17_2 γιατί αυτή τρώει πάρα πολύ μπαταρία λέει. Αν διαπιστώσω διαφορά, θα αναφέρω. Edited September 15, 2010 by DJDB DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Από το xda εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=687464) βλέπω πως υπάρχει και το 32.47.00.32U_5.10.05.23. Το έχει τσεκάρει κανείς; Το έβαλα εγώ χθες το βράδυ αργά και δεν το έχω τεστάρει ακόμα. Σε 1-2 μέρες θα ξέρω να σου πω. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Για ποιά έκδοση λέτε ότι τρώει περισσότερη μπαταρία; Η 05.17_2 ή η 05.23; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Για να σου δώσω να καταλάβεις: το Desire μου ήρθε με 2,1, έκανα το update σε 2,2, έκανα και το update που είχε βγει πριν μερικές μέρες και όλα καλά με το root. Φυσικά, όπως ξαναέγραψα, s-off κάνει μόνο στο CDMA Desire. Για το GSM, άγνωστο το πότε. Οπότε αν κάνεις root, καλύτερα ξέχνα τα OTA updates. Ευχαριστώ για την απάντηση.Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα μιας και έκανες την διαδικασία.Θα γίνει wipe του κινητού ή όχι? Θα μπορώ μετά αν θέλω να κάνω unroot?Συγγνώμη για την κούραση και ευχαριστώ προκαταβοληκά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ρε παιδιά τελικά αν βρω κινητό αυτές τις ημέρες θα είναι με amoled ή έχουν έρθει τα καινούρια? Παίδες εγώ το έχω πάρει το τηλέφωνο από τον Γερμανό απο τις 17 Αυγούστου και είναι με οθόνη slcd.Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί πλέον στην αγορά καινούρια παραλαβή με amoled,μην τρελένεστε άδικα.... :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση.Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα μιας και έκανες την διαδικασία.Θα γίνει wipe του κινητού ή όχι? Θα μπορώ μετά αν θέλω να κάνω unroot?Συγγνώμη για την κούραση και ευχαριστώ προκαταβοληκά. Αν χρησιμοποιήσεις το unrevoked για root, όχι, δεν θα γίνει wipe. Το να φέρεις το τηλ στην εργοστασιακή κατάσταση είναι το μόνο εύκολο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδιά μόλις έβαλα για πρώτη φόρτιση το Desire μου...... Και δεν περνάει η ώρα με τίποτα.......... :lol::lol::lol: Συγχαρητήρια για το πολύ καλό topic που έχετε κάνει..... Ξεκινάω διάβασμα...... :cool: Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Αν χρησιμοποιήσεις το unrevoked για root, όχι, δεν θα γίνει wipe. Το να φέρεις το τηλ στην εργοστασιακή κατάσταση είναι το μόνο εύκολο :) Ευχαριστώ πολύ. Πάω λοιπόν να οργανωθώ για root... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 σχετικα με το rockplayer αυτο το προβλημα με τον ηχο που εχω αναφερει μερικες σελιδες πισω, το εχει κανενας αλλος? πως μπορω να το διορθωσω??? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) καλημερα εδω και αρκετες σελιδες αναφερεται συνεχεια κατι σχετικα με root/ rom κλπ, κατι για το οποιο εχουν δημιουργηθει πολλες σελιδες πριν και υπαρχουν σχετικες οδηγιες στην αρχη, ενω εχουν γινει και καποιες αλλες ερωτησεις τις οποιες κανεις δεν δινει σημασια. δεν νομιζω οτι αυτο ειναι σωστο και σε τελικη δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να κανουμε root, να βαλουμε αλλη rom. θελουμε να χρησιμοποιουμε το τηλεφωνο οπως ειναι και εχουμε καποιες αποριες σχετικα! εγω ρωτησα για το rockplayer το οποιο δεν δουλευει καλα και συγκεκριμενα δεν ακουγεται ο ηχος του βιντεο αλλα ενα χουουου... απαντησα δεν πηρα γιατι καλυφθηκε απο θεματα οπως ειπα παραπανω.. ενας φιλος ρωτησε σχετικα με αν μπορουμε η υπενθυμιση να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ξεκινησει η υπενθυμιση αυτα!!! ευχαριστω γι ατον χρονο σας και συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα!!! Σε πολλα προβλήματα που παρουσιάζονται, η λύση βρίσκεται εύκολα, κάνοντας root και βάζοντας custom rom. Αφού λοιπόν υπάρχει η ευκολη λύση, θα κάτσουμε να τρελαθούμε να βρουμε λύση γι αυτα με άλλον τρόπο, επειδη κάποιος δεν θέλει να κάνει root;;;; Οσο γι αυτο με την υπενθύμιση, εμφανίζεται κανονικα στην αρχική οθόνη οταν ξεκινήσει. Μηπως εννοείς κάτι άλλο; Edited September 15, 2010 by David HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 σχετικα με το rockplayer αυτο το προβλημα με τον ηχο που εχω αναφερει μερικες σελιδες πισω, το εχει κανενας αλλος? πως μπορω να το διορθωσω??? Εκτός αυτού, με παλαιότερη εκδοση του Rockplayer επαιζαν κάποια video ή ταινιες 720p. Πλεον δεν τις ανοίγει καν. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Σε πολλα προβλήματα που παρουσιάζονται, η λύση βρίσκεται εύκολα, κάνοντας root και βάζοντας custom rom. Αφού λοιπόν υπάρχει η ευκολη λύση, θα κάτσουμε να τρελαθούμε να βρουμε λύση γι αυτα με άλλον τρόπο, επειδη κάποιος δεν θέλει να κάνει root;;;; κοιταξε μπορει και καποιος αλλος να εχει αυτο το προβλημα και να αντιμετωπιζεται διαφορετικα χωρις να απαιτειται να γινει root.. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts