Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω για την Modaco. Με την LeeDroid που έχω χρησιμοποιήσει, ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ισως υπάρχει και καλύτερη. Θα δοκιμάσω κι άλλη.

Το app2SD+ ειναι όλα τα λεφτα πάντως!

(ενα σημαντικό ήταν ότι έφτιαξε η πυξιδα)

που μπορω να τη βρω και τι διαφορες εχει εγω δεν μπορω να κανςω partision

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια...ενα νεο προβλημα που δημιουργηθηκε μετα απο φορματ στη καρτα και στο κινητο...εαν το αφησω ανενεργο για καποια ωρα το κινητο και δεν το ακουμπισω, τοτε δεν ξαναανοιγει η οθονη...δηλαδή παταω πληκτρο power φωτιζονται τα κατω πληκτρα αλλα η οθονη δεν κανει τίποτα....ειναι ενεργο σιγουρα γιατι χτυπουσε το ξυπνητηρι αλλα δεν μπορουσα να το κανω ανενεργο...εκανα 30 restart βγαζοντας μπαταρια για να ξαναανοιξει και ολα οκ. καπου μαλλον πρπει να κανω clear data και εγω για να στρωσει....pls helpppppppppppppp

update παιδια μολις διαβασα οτι εχει σχεση με την sd card....εχει κανεις καμια λυση?????εκει που διαβασα δεν λεει τπτ για λυση....:(((((((

Edited by Nikos_s3

re33m θα σε παρακαλέσω να μη γράφεις με γραφή τύπου sms (δλδ,τπτ,π,τ...κτλ) ...απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι κρίμα να σβήνονται ουσιώδη πόστς γι'αυτόν τον λόγο..

thanks..:)

Για όσους ενδιαφέρονται, η Vodafone λεει οτι θα έχει καινούργιο στοκ απο αύριο (1η Σεπτεμβρίου), μάλλον με SLCD (εγώ το λεω αυτό).

Μια ερώτηση, είναι τα Desire της ελληνικής αγοράς ξεκλείδωτα? Δηλαδή το firmware update έρχεται απο την HTC ή τον πάροχο?

Για όσους ενδιαφέρονται, η Vodafone λεει οτι θα έχει καινούργιο στοκ απο αύριο (1η Σεπτεμβρίου), μάλλον με SLCD (εγώ το λεω αυτό).

Μια ερώτηση, είναι τα Desire της ελληνικής αγοράς ξεκλείδωτα? Δηλαδή το firmware update έρχεται απο την HTC ή τον πάροχο?

Από την HTC. Κανένα δεν είναι κλειδωμένο...

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους Desire χωρις root που έκαναν την αναβάθμιση σε FRoYo. Διαβάζοντας αρκετές σελίδες του thread είδα μηνύματα που ήταν υπέρ της αναβάθμισης παρουσιάζοντας τα θετικά, αλλά και αρκετά μηνύματα που ανέφεραν ενοχλητικά προβλήματα και ρωτούσαν πώς γίνεται επαναφορά στο Eclair. Συνολικά και μετά από 1+ μήνα χρήσης του FroYo θα προτρέπατε κάποιον να κάνει την αναβάθμιση ή να μείνει στο Eclair; Δεν έχω κάνει ακόμα το upgrade αν και πολλές φορές με τρώει το δάχτυλό μου να πατήσω "Εγκατάσταση" αφενός λόγω ενός φίλου μου που μου έχει φάει τα αυτιά ότι το FroYo είναι προβληματικό και αφετέρου εξαιτίας κάποιων αρνητικών μηνυμάτων που διαβάζω εδώ μέσα. Το κινητό μου σκοτώνει και έτσι όπως είναι και φοβάμαι μήπως πάω σε FroYo και το μετανιώσω μετά... Καμιά συμβουλή;

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

πελαγωσα...σε τι φορματ ειναι το μεμορυ στικ... ntfs η fat 32? βοηθεια δεν το αναγνωριζει

Fat32 είναι κανονικά η κάρτα

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους Desire χωρις root που έκαναν την αναβάθμιση σε FRoYo. Διαβάζοντας αρκετές σελίδες του thread είδα μηνύματα που ήταν υπέρ της αναβάθμισης παρουσιάζοντας τα θετικά, αλλά και αρκετά μηνύματα που ανέφεραν ενοχλητικά προβλήματα και ρωτούσαν πώς γίνεται επαναφορά στο Eclair. Συνολικά και μετά από 1+ μήνα χρήσης του FroYo θα προτρέπατε κάποιον να κάνει την αναβάθμιση ή να μείνει στο Eclair; Δεν έχω κάνει ακόμα το upgrade αν και πολλές φορές με τρώει το δάχτυλό μου να πατήσω "Εγκατάσταση" αφενός λόγω ενός φίλου μου που μου έχει φάει τα αυτιά ότι το FroYo είναι προβληματικό και αφετέρου εξαιτίας κάποιων αρνητικών μηνυμάτων που διαβάζω εδώ μέσα. Το κινητό μου σκοτώνει και έτσι όπως είναι και φοβάμαι μήπως πάω σε FroYo και το μετανιώσω μετά... Καμιά συμβουλή;

Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην κάνεις… εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχει λόγος να μη το βάλεις.

HTC Desire Root User

Και να το βάλεις χωρίς sense.

Άσχετο, έχω περάσει με flash το θέμα του Galaxy S, ξέρει κανείς πώς να επαναφέρω τα κανονικά εικονίδια χωρίς να κάνω flash πάλι;

Ευχαριστώ αλλά δεν την βρίσκω στο market.Μήπως είναι για rooted συσκευές επί πληρωμή?Γιατί εγώ δεν έχω κάνει root..

Βλέπω πολλους που προτείνω να βάλουν roms χωρίς Sense. Πιστευω ότι δίνει πολλα στην ευχρηστία του κινητού. Ειναι βαρύ μηπως;

HTC Desire Root User

Βλέπω πολλους που προτείνω να βάλουν roms χωρίς Sense. Πιστευω ότι δίνει πολλα στην ευχρηστία του κινητού. Ειναι βαρύ μηπως;

Ασφαλώς και είναι βαρύ. Γενικώς είναι γεγονός ότι έχει κάποια χρήσιμα widgets, αλλά αν δοκιμάσεις να βάλεις το Launcher Pro (θα το βρεις στο market) θα δεις ότι είναι πολύ πιο smooth και ωραία η εμπειρία χρήσης του κινητού, χωρίς ιδιαίτερα σπασίματα.

Ασφαλώς και είναι βαρύ. Γενικώς είναι γεγονός ότι έχει κάποια χρήσιμα widgets, αλλά αν δοκιμάσεις να βάλεις το Launcher Pro (θα το βρεις στο market) θα δεις ότι είναι πολύ πιο smooth και ωραία η εμπειρία χρήσης του κινητού, χωρίς ιδιαίτερα σπασίματα.

Σ ευχαριστώ φίλε, θα δοκιμάσω το launcher pro στην rom που έχω, κι αν με βολέψει θα περάσω κάποια ROM χωρίς sense.

HTC Desire Root User

ολη μερα κανω φορματ στο μεμορυ στικ. μονο εγω αντιμετωπιζω προβλημα...εχει βαλει κανεις τη καρτα της san disk 32gb hc class 4?παιζει ευρυτερο προβλημα τελικα σε ολα τα desire...ειναι ασταθης....αν ξερει καποιος κατι ας το πει

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Άλλο το launcherpro + sense και άλλο με non-sense...

Χωρίς sense το people widget δεν μου βγάζει φωτογραφίες των επαφών και πρέπει να κατεβάσω άλλη εφαρμογή για να το φτιάξω. Το Calendar επίσης δεν κάνει sync με το facebook άρα 2ο σημαντικό πρόβλημα για εμένα.

Όταν τα λύσω αυτά θα πάω σε non-sense rom...

ολη μερα κανω φορματ στο μεμορυ στικ. μονο εγω αντιμετωπιζω προβλημα...εχει βαλει κανεις τη καρτα της san disk 32gb hc class 4?παιζει ευρυτερο προβλημα τελικα σε ολα τα desire...ειναι ασταθης....αν ξερει καποιος κατι ας το πει

Εγω φιλε μου εχω στο δικο μου 16GB HC SanDisk Class4 αλλα δεν εχω το παραμικρο προβλημα...τωρα για 32GB δεν ξερω

Παιδιά καλησπέρα. Μερικές ερωτήσεις περί Desire:

1. Μπορώ να έχω αγγλικό μενού με ελληνική+αγγλική γραφή?

2. Στην εισαγωγή κειμένου πχ σε μνμ, ιστοσελίδες, λίστα επαφών κλπ μπορώ να εισάγω ταυτόχρονα αγγλικά αλλά και ελληνικά πεζά-κεφαλαία με τονισμούς? αν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα ποιο είναι αυτό? Η εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών γίνεται εύκολα/άμεσα?

3. Μπορώ να χρησιμοποιώ το κλασικό keypad (σαν τα παλιά κινητά) και να γράφω άγγλικά-ελληνικά με τονισμούς?

4. Στη λίστα επαφών πόσοι χαρακτήρες χωράνε μέχρι να μπουν οι τελίτσες της απόκρυψης? πχ το όνομα Παπαδόπουλος Γεώργιος που κόβεται και αρχίζουν οι τελίτσες?

5. Έχει προβλήματα διαχείρισης ram ή χρειάζεται κάποια πρόσθετη εφαρμογή?

6. Μπορούν να υπάρχουν σε μια επαφή πχ 6 τηλέφωνα ή υπάρχει περιορισμός πχ στα 5 τηλέφωνα (βάσει outlook)

7. H φόρτιση μέσω usb μπορεί να απενεργοποιηθεί?

8. Από αυτονομία θα βγάλει 2 μέρες αν κάνω ημερησίως κάπου 45' κλήσεις και 30' internet? Πραγματικά οι επίσημες αναφορές περί αυτονομίας στα smartphones είναι εντελώς ανακριβείς πλέον...

9. Μπορούμε μέσω εφαρμογής στο pc να κάνουμε backup τα μνμ, ημερολόγιο, επαφές, σημειώσεις, διάφορες ρυθμίσεις και κωδικούς (πχ από WiFi) σε ενιαίο αρχείο?

10. Η οθόνη του είναι αντιχαρακτική?

11. Το όνομα του παρόχου (πχ Cosmote) φαίνεται κάπου στην αρχική οθόνη? Αν έχουμε κάρτα sim 2in1 φαίνεται ο τίτλος που δίνουμε σε κάθε γραμμή?

12. Σε κάρτα sim 2in1 η αλλαγή μεταξύ γραμμών γίνεται μέσω επανεκκίνησης ή απλώς χάνει το σήμα από την 1η γραμμή και το επαναφέρει στη 2η χωρίς επανεκκίνηση?

13. Η ένταση και ποιότητα του ηχείου και του ακουστκού είναι καλή?

ευχαριστώ! :)

Edited by OculatusAbis

Θα σου στείλω PM ποιο μετά.

Από πού πείρες την κάρτα ; είναι σίγουρα αυθεντική ; γιατί στο ebay κτλ κυκλοφορούν μαϊμούδες, φαίνονται κανονικά σας 32gb πχ αλλά ή δεν παίρνουν data μετά τα 6-7gb ή παίρνουν αλλά γίνονται corrupt.

Είναι χαζομάρα, για εμένα τουλάχιστον.

Και το επιβαρύνει το τηλέφωνο, πιστεύω.

Παιδιά καλησπέρα. Μερικές ερωτήσεις περί Desire:

1. Μπορώ να έχω αγγλικό μενού με ελληνική+αγγλική γραφή?

2. Στην εισαγωγή κειμένου πχ σε μνμ, ιστοσελίδες, λίστα επαφών κλπ μπορώ να εισάγω ταυτόχρονα αγγλικά αλλά και ελληνικά πεζά-κεφαλαία με τονισμούς? αν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα ποιο είναι αυτό? Η εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών γίνεται εύκολα/άμεσα?

3. Μπορώ να χρησιμοποιώ το κλασικό keypad (σαν τα παλιά κινητά) και να γράφω άγγλικά-ελληνικά με τονισμούς?

4. Στη λίστα επαφών πόσοι χαρακτήρες χωράνε μέχρι να μπουν οι τελίτσες της απόκρυψης? πχ το όνομα Παπαδόπουλος Γεώργιος που κόβεται και αρχίζουν οι τελίτσες?

5. Έχει προβλήματα διαχείρισης ram ή χρειάζεται κάποια πρόσθετη εφαρμογή?

6. Μπορούν να υπάρχουν σε μια επαφή πχ 6 τηλέφωνα ή υπάρχει περιορισμός πχ στα 5 τηλέφωνα (βάσει outlook)

7. H φόρτιση μέσω usb μπορεί να απενεργοποιηθεί?

8. Από αυτονομία θα βγάλει 2 μέρες αν κάνω ημερησίως κάπου 45' κλήσεις και 30' internet? Πραγματικά οι επίσημες αναφορές περί αυτονομίας στα smartphones είναι εντελώς ανακριβείς πλέον...

9. Μπορούμε μέσω εφαρμογής στο pc να κάνουμε backup τα μνμ, ημερολόγιο, επαφές, σημειώσεις, διάφορες ρυθμίσεις και κωδικούς (πχ από WiFi) σε ενιαίο αρχείο?

10. Η οθόνη του είναι αντιχαρακτική?

11. Το όνομα του παρόχου (πχ Cosmote) φαίνεται κάπου στην αρχική οθόνη? Αν έχουμε κάρτα sim 2in1 φαίνεται ο τίτλος που δίνουμε σε κάθε γραμμή?

12. Σε κάρτα sim 2in1 η αλλαγή μεταξύ γραμμών γίνεται μέσω επανεκκίνησης ή απλώς χάνει το σήμα από την 1η γραμμή και το επαναφέρει στη 2η χωρίς επανεκκίνηση?

13. Η ένταση και ποιότητα του ηχείου και του ακουστκού είναι καλή?

ευχαριστώ! :)

1. Ναι

2. Ναι ναι yes ναι yes... ελπίζω να το έπιασες..

3. Γιατί να το κανείς αυτό; Αν το χρειαστείς σίγουρα θα υπάρχει κάτι.

4. Πολλοί! Υπολογίζω κοντά στους 30

5. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό. Όχι.

6. Unknown

7. Unknown

8. Ναι

9. Για κωδικούς δεν ξέρω. Γενικά πολλά settings τα περνάς στην SD. Για επαφές μπορείς και βολεύει να κανείς με gmail χωρίς να χρειάζεσαι καλώδια...

10. Unknown

11. Όχι. Unknown

12. Unknown

13. Όχι πολύ... συγκριτικά με iPhone που είχα υστερεί...

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Είναι χαζομάρα, για εμένα τουλάχιστον.

Και το επιβαρύνει το τηλέφωνο, πιστεύω.

LauncherPro έχεις; Τι ROM;

Σου απάντησε σχεδόν σε όλα, απαντώ σε 2 ακόμα:

1. Ναι

2. Ναι ναι yes ναι yes... ελπίζω να το έπιασες..

3. Γιατί να το κανείς αυτό; Αν το χρειαστείς σίγουρα θα υπάρχει κάτι. Μπορείς μέσω των ρυθμίσεων πληκτρολογίου. Έχει full qwerty, compact qwerty και πληκτρολόγιο τηλεφώνου

4. Πολλοί! Υπολογίζω κοντά στους 30

5. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό. Όχι.

6. Unknown

7. Unknown

8. Ναι

9. Για κωδικούς δεν ξέρω. Γενικά πολλά settings τα περνάς στην SD. Για επαφές μπορείς και βολεύει να κανείς με gmail χωρίς να χρειάζεσαι καλώδια...

10. Unknown

11. Όχι. Unknown Φαίνεται στην οθόνη κλειδώματος οπότε υποθέτω πως εκεί θα φαίνεται και ο ενεργός αριθμός

12. Unknown Οι Sim που προέρχονται από τον πάροχο συνήθως δεν κάνουν επανεκκίνηση αλλά δεν στο λέω με σιγουριά

13. Όχι πολύ... συγκριτικά με iPhone που είχα υστερεί...

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για όποιον χρησιμοποιεί MyBackup: Έχετε δοκιμάσει να κάνετε restore επαφές?? Τις κάνει κανονικά?? Γιατί στο View τις ελληνικές επαφές μου τις δείχνει κινέζικα και δεν βλέπω να έχει ρύθμιση κωδικοποίησης.

Αν έχετε πρόταση για κάποια άλλη εφαρμογή σωστού Backup επαφών για περίπτωση ΟΤΑ χρήσης, ευπρόσδεκτη..:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...