Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δείτε κάτι άλλο ωραίο που παρατήρησα.

Το Desire έχει μια κλασσική αριθμομηχανή.

Όταν το γυρίσεις σε οριζόντια θέση, η κλασσική αριθμομηχανή γίνεται επαγγελματική αριθμομηχανή....Πολύ καλό!!!!

Πρεπει να ειναι χαρακτηριστικο των android αυτο γιατι κι εγω μολις τωρα διαπιστωσα το ιδιο πραγμα και στο galaxy s :)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι συνέχεια. Συνήθως γίνεται όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή. Τώρα το έβαλα στο 50% και έχει σταματήσει για την ώρα...

Κοίτα κακό δεν είναι να τους το πας, να ακούσουμε και μια επίσημη γνώμη για το θέμα. Απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να τους δείξεις το πρόβλημα, μιας και δεν αναπαράγεται εύκολα.

Δείτε κάτι άλλο ωραίο που παρατήρησα.

Το Desire έχει μια κλασσική αριθμομηχανή.

Όταν το γυρίσεις σε οριζόντια θέση, η κλασσική αριθμομηχανή γίνεται επαγγελματική αριθμομηχανή....Πολύ καλό!!!!

Καλό, αλλά πρέπει να χάνει...

sin(30)=1/2=0,5 αλλά για βάλτε το στο Desire να δείτε τι βγάζει...

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Δηλαδή σου το κάνει συνεχώς αυτό με την οθόνη;

Ωραίος! Δεν το είχα προσέξει!

Eγω εχω βαλει το speedcalc.Ειναι πολυ καλο ! Υποστηριζει και πραξεις μεσα σε παρενθεσεις.:D:D

ρε παιδες μια βοηθεια παρακαλω πολυ.εχω κατεβασει την full version documents to go.αλλα το κλειδι μου ηρθε στο e-mail του pc μου.ακομα δεν εχω συχρονισει το κινητο να βλεπει τα mail μου.μπορω να το κατεβασω στον υπολογιστη μου και απο εκει οταν συνδεσω κινητο και pc να το αντιγραψω στο κινητο η πρεπει να περαστει over the air στο κινητο?ευχαριστω!!

Παιδια αποφάσισα να κάνω root το desire μου.Έχω froyo 2.2 . Διαβασα διάφορους οδηγούς πρόσεξα όμως ότι πρέπει να κάνω downgrade το ΗBOOT απο 0.92 που έχω τώρα σε 0.80 .Ξέρει κάποιος τι επιπτώσεις έχει αυτή η υποβάθμιση?? Μηπως μπορώ να κάνω root με 0.92 ???

Παιδια μια βοηθηεια...

Ειμαι διακοπες και συνδεομαι με τον φορητο με στικακι Voafone.

Ενεργοποιω το Wifi hot spot στο κινητο , ενεργοποιω και την ασυρματη καρτα δικτυου του φορητου αλλα δεν καταφερνω να συνδεθω με το κινητο σε internet. Οταν ενεργοποιω το wifi hot spot απενεργοποιειται το wifi.

Τι μπορω να κανω ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση για να είμαι σίγουρος, γιατί το ρώτησα και στη Vodafone αλλά δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη: αν μπαίνω στο net από το laptop μέσω tethering υπάρχει χρέωση ή καλύπτεται από το data plan που έχω για το internet στο κινητό;

Παιδια αποφάσισα να κάνω root το desire μου.Έχω froyo 2.2 . Διαβασα διάφορους οδηγούς πρόσεξα όμως ότι πρέπει να κάνω downgrade το ΗBOOT απο 0.92 που έχω τώρα σε 0.80 .Ξέρει κάποιος τι επιπτώσεις έχει αυτή η υποβάθμιση?? Μηπως μπορώ να κάνω root με 0.92 ???

Δεν μπορείς να κάνεις root με την 0.92. Το downgrade θελει goldcard,τα βήματα της διαδικασίας θα τα βρεις στο XDA. Δεν έχει καμία επίπτωση. Θα βάλεις μια rooted 2.2 room, την τελευταια radio rom, και είσαι έτοιμος. Καλή επιτυχία.

Εγκατέστησα το πρόγραμμα Quadrant Standard που κάνει benchmarks στο κινητό.

Μου έβγαλε 1135, στα ιδια επίπεδα με το Moto Droid, και αρκετά πιο πίσω απο το Nexus One. Αυτό που με παραξένεψε ειναι το γεγονός ότι το HTC Desire το έχει σαν αναφορά σχεδόν στο μισό απο ότι έβγαλε το δικό μου. Μήπως η μέτρηση που έχουν ειναι με 2.1 ?

Edited by Nikos_s3
HTC Desire Root User

Γεια σας παιδιά

Συγκεντρώνω μερικές απορίες που έχω με το Desire μου, το οποίο κατέχω 20 μέρες τώρα. Είμαι στο δίκτυο της cosmote, έχω κάνει upgrade σε 2.2 froyo -και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ. Ελπίζω ότι οι απορίες μου δεν έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά εχμ... είναι λίγο μεγάλο το τόπικ... Διάβασα τις τελευταίες 15 σελίδες πριν ποστάρω.

α) Μετά τις πρώτες μέρες η πυξίδα δεν δουλεύει ικανοποιητικά. Αναφέρθηκε από άλλο μέλος. Στην περίπτωσή μου δεν θυμάμαι αν έγινε μετά ή πριν την αναβάθμιση σε 2.2. Δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή, καθώς εγκατέστησα δύο και κάνουν το ίδιο. Πχ. η «compass» της synaptic διορθώνεται πρόσκαιρα μετά από 3-4 καλιμπραρίσματα, αλλά η σωστή λειτουργία κρατάει ελάχιστα, κολλάει ξανά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με «γειτονικά μαγνητικά πεδία» την έχω δοκιμάσει παντού. Το έχετε διαπιστώσει και εσείς;

β) Το έξοχο google night sky δεν δουλεύει ικανοποιητικά μετά τις πρώτες μέρες. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα εμφανίστηκε επί... των ημερών froyo. Υποθέτω είναι ανάλογο με το πρόβλημα της πυξίδας, γιατί επιμένει να μου δείχνει το βορρά ή τη δύση... όπου νομίζει. Κάνω 90 μοίρες στροφή, είμαι πλέον στο νότο, και το πρόγραμμα πιστεύει ότι είμαι ακόμα στη δύση. Γαμ#&@, τις πρώτες μέρες ήταν ένα φανταστικό πρόγραμμα και σου αναγνώριζε αστραπιαία κάθε αστέρι του ουρανού που σημάδευες!

γ) Στις επαφές, περνώ φυσικά και σταθερά τηλέφωνα οπότε στη στη λεπτομερή οθόνη μου δίνει υποχρεωτικά για κάθε τηλέφωνο εκτός από την επιλογή «κλήση» και την επιλογή «αποστολή μηνύματος». Αλλά στα σταθερά δεν στέλνουμε μηνύματα, πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από την εμφάνιση της επιλογής;

δ) Πού στην ευχή είναι αυτό το... ίντρε, που βρέχει συνέχεια; Δεν το βρίσκω στην εγκυκλοπαίδεια και έχω περιέργεια. (Φαντάζομαι το εμφανίζει και εσάς ως μια από τις προεπιλεγμένες τοποθεσίες καιρού).

ε) Στον προεπιλεγμένο browser, δεν βρίσκω επιλογή για αποθήκευση της σελίδας. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό αν έχεις για λίγα λεπτά ίντερνετ και θες να κατεβάσεις κάτι και να το διαβάσεις αργότερα. Υπάρχει σχετική επιλογή ή πρέπει να εγκαταστήσω άλλο browser; (Ναι, έχει δυνατότητα αποθήκευσης ο dolphin, αλλά με είχε εκνευρίσει που take over εντελώς το τηλέφωνό σου: πατούσα το εικονίδιο του προ-επιλεγμένου browser και άνοιγε ο dolphin με το έτσι θέλω, οπότε τον απεγκατέστησα).

στ) Σχετικό με το παραπάνω: Οι εξαιρετικές εφαρμογές New York Times, BBC, Guardian Lite, σε λίγα δευτερόλεπτα κάνουν update στα διαθέσιμα άρθρα και τα κρατάνε στη μνήμη όσο θες, με αποτέλεσμα να διαβάζεις άνετα off line. Εφαρμογές όπως world newspaper ή ειδήσεις (που εμφανίζουν πχ. Ελευθεροτυπία, Νέα, Ναυτεμπορική) δεν κρατάνε τα άρθρα τους. Υπάρχει κάποιο τρικ να το κάνουν; Διαφορετικά φυσικά είναι άχρηστες, αν είμαι διακοπές και κατεβάσω 3 άρθρα με 3G, δεν είναι άδικο να τα ξαναπληρώσω το βράδυ, όταν θελήσω να τα διαβάσω με την ησυχία μου;

ζ) Στέλνω μηνύματα στα ελληνικά με κεφαλαίους χαρακτήρες μόνο. Το πλήκτρο που αλλάζει σε πεζά / κεφαλαία, είναι θολό. Υπάρχει τρόπος να γράψω πεζά; Το να γράφεις ή να διαβάζεις μήνυμα σε κεφαλαία είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα στον κόσμο...

η) Με την ευκαιρία: Στη σύνταξη sms, το πλήκτρο με την ένδειξη της γλώσσας πιστεύω ότι πρέπει να αντιστραφεί. Κάθε πλήκτρο δηλώνει τι κάνει άμα το πατήσεις. Πχ. πατώντας το «λ», γράφεις το λάμδα. Όταν η γλώσσα των πλήκτρων είναι ελληνικά, το πλήκτρο της γλώσσας πρέπει να γράφει «En» (και όχι EL), αφού άμα το πατήσεις γυρνάει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, right?

θ) Μικρή ενόχληση: Όταν έχω επιλέξει μια εφαρμογή από την οθόνη «όλες οι εφαρμογές» και επιστρέψω, θα ήθελα να με βγάζει πάλι στην ίδια οθόνη (για να επιλέξω άλλη εφαρμογή) και όχι στην αρχική. Γίνεται;

ι) Γνωρίζετε αν θα έχουμε στην Ελλάδα τη δυνατότητα αγοράς εφαρμογών σύντομα; Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι ήδη ενεργή. Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να πουλάει σε περισσότερο κόσμο κάτι που διαθέτει ήδη σε άλλους;

Συγνώμη για τον «ποταμό», παρακαλώ απαντήστε σε αυτά που γνωρίζετε.

Edited by nikosal
typo

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

a) Εγώ το είχα αναφέρει. Μετά το rooting και την αλλαγή της radio rom, δουλευει κανονικά.

β) Δεν δουλευει σωστά αφου δεν δουλευει η πυξίδα σωστα.

γ) Ελα ντε! Καλη ερώτηση. Το σκεφτόμουν πριν λίγο. Στο wm εμφανίζει μόνο για το πεδίο του κινητού.

δ) ΔΓ/ΔΑ :)

ε) Δοκίμασε Dolphin HD, ή άλλον.

ζ) Με το Handcent SMS γραφεις μικρά, και τα στελνει κεφαλαία. Διαβάζεις κεφαλαία όμως μετά.

η) right, αλλα μικρό το κακό. Και τίποτα να μην έγραφε, πάλι θα έκανες την δουλεία σου απο συνήθεια.

θ) Νομίζω ότι κάπου έχω διαβάσει ότι γίνεται. Με έξτρα application.

ι) Δεν καιγόμαστε και ιδιαίτερα... :p ;)

HTC Desire Root User

ΚΑλησπέρα παιδιά.μια ερώτησή γιατί δεν εχω καταλάβεις το στο κινητό σε ΤΙ χρησιμεύει ακριβώς γιατί το έκανα και δεν βλέπω διαφορά στην ελευθερία κινήσεων που αναφέρετε.μπορεί να με κατατοπισει κάποιος?

ΚΑλησπέρα παιδιά.μια ερώτησή γιατί δεν εχω καταλάβεις το στο κινητό σε ΤΙ χρησιμεύει ακριβώς γιατί το έκανα και δεν βλέπω διαφορά στην ελευθερία κινήσεων που αναφέρετε.μπορεί να με κατατοπισει κάποιος?

To ποιο?? :blink:

HTC Desire Root User

Τι να σου πω φιλε μου......και πριν σου ειπα οτι το κανει και το δικο μου και μαλιστα εκει που εχει 3 και 4 μπαρες με το που το πιανω δε μου βγαζει ουτε μια μπαρα.....(ενταξη εδω που ειμαι δεν εχει και τοσο καλο σημα)αλλα γενικως και μενα μου το κανει σχεδον παντου......Αλλα δεν με εχει κοψει ουτε μια φορα στη συνομηλια και οχι μονο δεν ακουγομαι με διακοπες κτλ....αλλα με ακουνε μαλιστα και πιο καθαρα απο οποιοδοιποτε αλλο τηλεφωνο κι αν ειχα πριν.....(και μαλιστα η πλακα ειναι οτι μου το λενε κιολας.......π.χ πρωτη φορα σε ακουμε τοσο καλα κτλ...)

Εμπαση περιπτωση να ακουσουμε κι αλλες γνωμες και εαν ειναι τελικα και αποφασισης και το πας στην αντιπροσωπια ποσταρε και εδω και πες μας και μας τι εγινε να εχουμε υποψην μας......εγω παντως ενω το εχω παρατηρηση απο την αρχη δεν μου εχει δημιουργηση κανενα προβλημα απολυτως και δεν το ειχα δωση σημασια.....εσυ πιθανως να δινεις με βαση αριθμους και db.

To προβλημα με το iphone ηταν οτι κατα τη διαρκεια κλησεων επεφτε η γραμμη και οτι οχι μονο πεφτανε οι μπαρες οταν το κρατουσανε με τη λεγομενη λαβη του θανατου αλλα εμενε το κινητο χωρις σημα γενικος.

Y.Γ.

Αλλα εαν παμε και παραπονεθουμε ολοι ισως με αυτον τον τροπο φιλοτιμηθουν και μας δωσουν καμια δερματινη θηκη δωρο και μας :lol:

σημασία έχει οτη όσο ψάχνει καταναλώνει και περισσότερη μπαταρία.το κάνει Και μένα και το κάνει Και στο εξπιρια εγώ εχω βρει λύση αν δεν μπαίνω μέσω 3g βάζω δίκτυο μόνο gsm μα το σημα σαε αυτόματος στο φουλ.

To ποιο?? :blink:

Όταν κάνεις το κιν root ΤΙ έχεις παραπάνω γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά

Edited by Nikos_s3

Όταν κάνεις το κιν root ΤΙ έχεις παραπάνω γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά

Η κυριότερη διαφορά ειναι οτι έχω περάσει μέσα 120 εφαρμογές(μερικές απο αυτές πολύ μεγάλες) κι έχω ακόμα 30 ΜΒ ελευθερα.

Μπορείς να πάρεις backup. Να βάλεις custom roms, και άλλα utilities ελεγχου της συσκευής.

Μπορείς να μεταφέρεις την cache των εφαρμογών στην κάρτα.

Μπορείς να αφαιρέσεις stock εφαρμογες που δεν σε ενδιαφέρουν.

Μπορείς να κάνεις έυκολα reboot.

Τέλος, έχεις διαφορετική αίσθηση όταν νιώθεις ότι εισαι "κύριος" του κινητού σου :lol:

HTC Desire Root User

Σημερα επαθα ζημια,πραγματικα! :cry:

Ειπα να βαλω να το κινητο να ψαχνει μονο για WCDMA και μετα απο 2 ωρες βλεπω την μπαρα της μπαταριας στο πορτοκαλι και το κινητο ετοιμο να σβησει.!

Δεν μπορουσε να βρει μαλλον και εψαχνε ολοι την ωρα.Οποτε καλυτερα να το εχετε σε GSM/WCDMA και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο . ;)

παιδια ο τροπος που περιγραφεται στην 1η σελιδα για rooting, (unrevoked), ισχυει και τον Hboot .92 ?
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Σημερα επαθα ζημια,πραγματικα! :cry:

Ειπα να βαλω να το κινητο να ψαχνει μονο για WCDMA και μετα απο 2 ωρες βλεπω την μπαρα της μπαταριας στο πορτοκαλι και το κινητο ετοιμο να σβησει.!

Δεν μπορουσε να βρει μαλλον και εψαχνε ολοι την ωρα.Οποτε καλυτερα να το εχετε σε GSM/WCDMA και να εχετε το κεφαλι σας ησυχο . ;)

Και στο σκέτο GSM ακόμα πιο ήσυχο :)

(αλλαγή σε 3G πριν ανοίξετε ίντερνετ, μέσω widget)

HTC Desire Root User

παιδια ο τροπος που περιγραφεται στην 1η σελιδα για rooting, (unrevoked), ισχυει και τον Hboot .92 ?

Θες downgrade. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες

http://www.android-tutorials.org/dev/?page_id=78

HTC Desire Root User

θελει και GoldCard ε? πολυ ταλαιπωρια γμτ. Και βασικα η Google εβγαλε τα Voice Actions και θελω να κατεβασω. Μονο κ μονο βασικα για το Market Enabler αξιζει το rooting
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Απο ποστ που εχω διαβασει μεχρι τωρα ειδα οτι το κινητο δεν βιντεοσκοπει με το φλας ανοικτο.κατι τετοιο ισχυει.ενδιαφερομαι πολυ για android συσκευη μιας κ ως ευχαριστημενος κατοχος symbian θελω να μεινω ικανοποιημενος.επισης θελω να μαθω το κινητο τραβαει βιντεο οπως τα υπολοιπα (galaxy s,n8) στα 720p?το κινητο θα το παρω κατα τον οκτωμβρη με νοεμβρη κ θελω απο τωρα να γνωριζω μερικα στοιχεια για τη συσκευη.συγγνωμη αν εχουν αναφερθει ηδη αυτα που ρωταω αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα να ψαξω σε ολα τα ποστ των σελιδων γιατι μπαινω απο το ιντερνετ της βονταφονε Edited by Nickozzz

Δεν μπορείς να κάνεις root με την 0.92. Το downgrade θελει goldcard,τα βήματα της διαδικασίας θα τα βρεις στο XDA. Δεν έχει καμία επίπτωση. Θα βάλεις μια rooted 2.2 room, την τελευταια radio rom, και είσαι έτοιμος. Καλή επιτυχία.

ευχαριστώ david να σαι καλα φιλε!

Eπισης θελω να μαθω το κινητο τραβαει βιντεο οπως τα υπολοιπα (galaxy s,n8) στα 720p?

ναι, 720 (με λειτουργικό 2.2)

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...