ixgkami Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα σε ολους. μια μικρη βοηθεια. σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω ενα αρχειο .apk που εχω κατεβασει απο το web για να το κανω εγκατασταση? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nklive Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το HTC desire σε λευκό, αν και είναι η πρώτη συσκευή με android, μπορώ να πω ότι το κινητό είναι παρά πολύ καλό. Όλα δουλεύουν ρολόι με μαμίστικη ρομ. Ειδικά το wifi πάει σφαίρα. Έχω Thomson TG 585 router στην forthnet. Έχει βάλει κανένας σας την RCMixHD v2.0 FINAL 1.72.405.3 A2SD+/D2EXΤ rom; Είναι του Desire HD και είναι πολύ καλή. Με ενδιαφέρει γιατί έχει το car panel application και θα μου ήταν χρήσιμο μια και σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ στο αμάξι μου. Και το A2SD+ ή το D2EXΤ είναι σημαντικά; Είναι απαραίτητο να κάνουμε ext4 στην κάρτα μνήμης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 καλησπερα σε ολους. μια μικρη βοηθεια. σε ποιο φακελο πρεπει να βαλω ενα αρχειο .apk που εχω κατεβασει απο το web για να το κανω εγκατασταση? ευχαριστω Όπου θες το βάζεις.Το βρίσκεις μετα μ ενα file manager και το εγκαθιστας. Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα το HTC desire σε λευκό, αν και είναι η πρώτη συσκευή με android, μπορώ να πω ότι το κινητό είναι παρά πολύ καλό. Όλα δουλεύουν ρολόι με μαμίστικη ρομ. Ειδικά το wifi πάει σφαίρα. Έχω Thomson TG 585 router στην forthnet. Έχει βάλει κανένας σας την RCMixHD v2.0 FINAL 1.72.405.3 A2SD+/D2EXΤ rom; Είναι του Desire HD και είναι πολύ καλή. Με ενδιαφέρει γιατί έχει το car panel application και θα μου ήταν χρήσιμο μια και σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ στο αμάξι μου. Και το A2SD+ ή το D2EXΤ είναι σημαντικά; Είναι απαραίτητο να κάνουμε ext4 στην κάρτα μνήμης; Αν σε ενδιαφέρει μόνο η εφαρμογή για το αμάξι ψάξε στο market γιατί σίγουρα υπάρχει κάτι αντίστοιχο! τώρα αν θες να βάλεις κάποια rom θα πρέπει να κάνεις ακριβώς ότι λέει όσον αφορά το partition γιατί το χρησιμοποιεί. A2SD+ ή το D2EXΤ είναι πολύ σημαντικά. τα συγκεκριμένα είναι αιτία για να μεταβείς σε τέτοιου είδους rom, καθώς σου παρέχει πολύ περισσότερο χώρο για εγκατάσταση εφαρμογών.πίστεψε με θα τον χρειαστείς αυτόν τον χώρο κάποια στιγμή! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Θυμισε μου γιατι προτιμας την amoled απο την slcd και γιατι ήταν ο μόνος λόγος που θα έπαιρνε το desire εναντι του iphone??? Αν θες κατι εφαμιλο του iphone δε θα πας για το desire αλλα για το desire hd που κοστιζουν και τα ιδια λεφτα. Μην συγκρινεις Μercedes με Lamborghini. Τα πάντα είναι σχέση αξίας - τιμής. Με βάση αυτό ακόμα και σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του το Desire το απλό (ειδικά αν πρόλαβες τα μοντέλα με την AMOLED) είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε smartphone. Προσφέρει εφάμιλλες υπηρεσίες με τον ανταγωνισμό (πλην φωτογραφικών δυνατοτήτων αλλά εκεί πας σε φωτογραφικό κινητό) και κοστίζει μόλις 370 €. Τα 120 € παραπάνω του HD δεν συμβαδιζουν με τη διαφορά αξίας των 2 κινητών, ενώ για τα 300 € (!!!) παραπάνω που στοιχίζει το iphone για να πάρεις κινητό με πρόβλημα σήματος, έλλειψη ραδιοφώνου και σύνδεση αποκλειστικά με itunes δε γίνεται καν λόγος. Προσωπικά θα θεωρήσω ότι ο ανταγωνισμός ξεπέρασε το Desire το απλό και θα πάω για αλλαγή μόνο αν αποδειχθεί στην πράξη ότι οι διπύρηνοι προσφέρουν ουσιαστική διαφορά στη λειτουργία του κινητού, έρθουν οθόνες 3D ή άλλα specs που μέχρι σήμερα δεν προσφέρουν τα smartphones. Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 7 μήνες σε "μαμά" mode, την έκανα την καλή και μαζί με το απαραίτητο root πέρασα και την (εξαιρετική ως τώρα) AuraxTSense v8.3 HTC Sense 2.2 και καπάκι (2 ημέρες μετά) το 32.54.00.32U_5.14.05.17 radio με το οποίο είδα μεγάλη βελτίωση στα καθέκαστα. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια, και παρακαλώ θα προτιμούσα μία απάντηση τεκμηριωμένη και σίγουρη, γιατί έχω διαβάσει διάφορα κι εδώ και σε άλλες πηγές στο internet και έχω ψιλομπερδευτεί. 1. Το ext3 partition πρέπει σώνει και καλά να είναι 512MB ; Το ότι εγώ το έχω 2GB θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; (προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόϊ) 2. Εάν θέλω στο μέλλον να εγκαταστήσω μια νέα ROM, τη στιγμή που η συσκευή μου είναι ήδη rooted, χρειάζεται να την ξανακάνω πάλι root ; Ερωτώ διότι αναφέρθηκε σε κάποιο post (σε παρόμοια ερώτηση άλλου χρήστη) ότι πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή (αυτή που αναφέρεται στις οδηγίες της 1ης σελίδας, root και μετά flash τη νέα ROM). Ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited February 5, 2011 by avesalom Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πρεπει να ξανακανω την διαδικασια για να ξαναγινει root η συσκευη ή μπορω ετσι οπως ειναι τωρα να περασω αλλη εκδοση ? Ευχαριστω.φευγω για λιγες ωρες και ελπιζω στην βοηθεια σας. πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια απο την αρχη... Oπως ειναι τωρα με την μαμα rom δεν μπορω να περασω καμμια αλλη rom ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Oπως ειναι τωρα με την μαμα rom δεν μπορω να περασω καμμια αλλη rom ? Για να περάσεις άλλη rom πρεπει να έχεις κάνει root! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (πλην φωτογραφικών δυνατοτήτων αλλά εκεί πας σε φωτογραφικό κινητό) φωτογραφίες ημουν και εγω απογοητευμενος. μεχρι που εκανα μια τρυπα στο πλαστικό της κάμερας και το κινητό δίνει ρέστα!!!!!! θα σας βάλω sample αυριο http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 φωτογραφίες ημουν και εγω απογοητευμενος. μεχρι που εκανα μια τρυπα στο πλαστικό της κάμερας και το κινητό δίνει ρέστα!!!!!! θα σας βάλω sample αυριο Τι εννοείς? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 7 μήνες σε "μαμά" mode, την έκανα την καλή και μαζί με το απαραίτητο root πέρασα και την (εξαιρετική ως τώρα) AuraxTSense v8.3 HTC Sense 2.2 και καπάκι (2 ημέρες μετά) το 32.54.00.32U_5.14.05.17 radio με το οποίο είδα μεγάλη βελτίωση στα καθέκαστα. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια, και παρακαλώ θα προτιμούσα μία απάντηση τεκμηριωμένη και σίγουρη, γιατί έχω διαβάσει διάφορα κι εδώ και σε άλλες πηγές στο internet και έχω ψιλομπερευτεί. 1. Το ext3 partition πρέπει σώνει και καλά να είναι 512MB ; Το ότι εγώ το έχω 2GB θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; (προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόϊ) 2. Εάν θέλω στο μέλλον να εγκαταστήσω μια νέα ROM, τη στιγμή που η συσκευή μου είναι ήδη rooted, χρειάζεται να την ξανακάνω πάλι root ; Ερωτώ διότι αναφέρθηκε σε κάποιο post (σε παρόμοια ερώτηση άλλου χρήστη) ότι πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή (αυτή που αναφέρεται στις οδηγίες της 1ης σελίδας, root και μετά flash τη νέα ROM). Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1.δε θα σου δημιουργησουν κανενα προβλημα τα παραπανω mb στο ext.Τα 512 που δινουν ειναι τα miminum requirements(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος). 2.προφανως αναφερεσαι στην ερωτηση του γιαννη...ο γιαννης απ οτι καταλαβα ηταν root,εκανε επαναφορα σε official(εγινε unrooted) και θελει να περασει παλι καποια custom rom.αρα θα πρεπει να γινει παλι root.εσυ που εισαι ηδη rooted δε χρειαζεται να επαναλαβεις αυτο το βημα οποτε θελησεις να αλλαξεις rom. Edited February 5, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 1. Το ext3 partition πρέπει σώνει και καλά να είναι 512MB ; Το ότι εγώ το έχω 2GB θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; (προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόϊ) 2. Εάν θέλω στο μέλλον να εγκαταστήσω μια νέα ROM, τη στιγμή που η συσκευή μου είναι ήδη rooted, χρειάζεται να την ξανακάνω πάλι root ; Ερωτώ διότι αναφέρθηκε σε κάποιο post (σε παρόμοια ερώτηση άλλου χρήστη) ότι πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία από την αρχή (αυτή που αναφέρεται στις οδηγίες της 1ης σελίδας, root και μετά flash τη νέα ROM). Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1) Οχι κανεναν προβλημα δεν υπαρχει. λενε οτι μεχρι τα 2gb ειναι το οριο για να μην αντιμετωπιζεις προβληματα με το market. Αν λειτουργουν ολα ok, δεν χρειαζεται να το αλλαξεις. Μονο αν σε καποια rom προτεινουν να εχεις ext4, αναλογα τι υποστηριζει, αλλα για το μεγεθος εισαι μια χαρα. φωτογραφίες ημουν και εγω απογοητευμενος. μεχρι που εκανα μια τρυπα στο πλαστικό της κάμερας και το κινητό δίνει ρέστα!!!!!! θα σας βάλω sample αυριο Μηπως ηταν γδαρμενο ή θαμπο το καλυμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Oπως ειναι τωρα με την μαμα rom δεν μπορω να περασω καμμια αλλη rom ? Γιάννη μην τη φοβάσαι τη διαδικασία. Αν ποτέ χρειαστείς να επιστρέψεις σε official κατάσταση, απλά τρέχεις την stock rom και όλα επανέρχονται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,όταν κάνετε εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών rom πως επαναφέρετε τις επαφές και το call log?Όλα τα υπόλοιπα με titanium οκ,αλλά αυτά?Ευχαριστώ :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 1.δε θα σου δημιουργησουν κανενα προβλημα τα παραπανω mb στο ext.Τα 512 που δινουν ειναι τα miminum requirements(ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος). 2.προφανως αναφερεσαι στην ερωτηση του γιαννη...ο γιαννης απ οτι καταλαβα ηταν root,εκανε επαναφορα σε official(εγινε unrooted) και θελει να περασει παλι καποια custom rom.αρα θα πρεπει να γινει παλι root.εσυ που εισαι ηδη rooted δε χρειαζεται να επαναλαβεις αυτο το βημα. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις! :) Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,όταν κάνετε εναλλαγές μεταξύ διαφορετικών rom πως επαναφέρετε τις επαφές και το call log?Όλα τα υπόλοιπα με titanium οκ,αλλά αυτά?Ευχαριστώ οι επαφες επαναφερονται με sync απο τον λογαριασμο σου gmail που εχεις.τα υπολοιπα με titanium. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Λοιπόν, σύμφωνα με τον οδηγό δημιουργούμε τα δύο partitions όπου το ένα είναι ext3. Τώρα το ext4 υποθέτω είναι διαφορετικό. Χρειάζεται στις roms που το ζητάνε, γιατί βλέπω όλο και περισσότερες με ext4. Δημιουργείται με άλλον τρόπο; H χρησιμοτητά του; με το GParted δημιουργεις ext4.εγγραφη σε cd και reboot το pc σου απο το cd.δες εδω το βιντεο,θα βοηθησει. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) παίδες βάζω αυτην την στιγμή την AURA8.3 με ext3 partition 1gb -μου έχει φλασάρει κανονικά rom και radio αλλα εχει γύρω στο μισάωρο τώρα στο πρώτο boot στη φάση που λέει η στην οθόνη HTC quitly brilliant και δεν μπουτάρει......τι μπορεί να παίζει? οπα....το εβγαλα μπαταρία και μπουταρε κανονικα τωρα..δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε στο πρώτο! οκ! όλα μια χαρά φαίνονται την AURA αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.... έκανα την κάρτα μνήμης 3,7gb partition σε fat32 2.7gb και σε 1gb περίπου το ext3. στο πρώτο boot έχω ελεύθερα 140 εσωτερική μνήμη....είμαι οκ? πως λειτουργεί η κατάσταση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο!η ρομ μπήκε στο partition? Edited February 6, 2011 by kollatos HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Γιάννη μην τη φοβάσαι τη διαδικασία. Αν ποτέ χρειαστείς να επιστρέψεις σε official κατάσταση, απλά τρέχεις την stock rom και όλα επανέρχονται. Ευχαριστω. Την επαναφορατην εκανα Γιαννη και ειναι ευκολη.Την αλλη φοβαμαι και δεν ξερω και ποια rom να διαλεξω. Σε youtube υπαρχει καποιο δειγμα απο αυτες ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Ευχαριστω. Την επαναφορατην εκανα Γιαννη και ειναι ευκολη.Την αλλη φοβαμαι και δεν ξερω και ποια rom να διαλεξω. Σε youtube υπαρχει καποιο δειγμα απο αυτες ? Googlαρε τη rom και πιθανον να εχει βιντεο.επισης πολλες εχουν και δειγμα στις σελιδες τους.αλλα τι ψαχνεις κι εχεις μπερδευτεις;εχεις καταληξει στο τι ζητας;μη φοβασαι καμμια διαδικασια.απλα να ακολουθεις πιστα τα βηματα.αν παραδοξος κατι δε παει καλα,τα παιδια εδω σιγουρα θα σε βοηθησουν να λυσεις το προβλημα Sent from my HTC Desire using Tapatalk οκ! όλα μια χαρά φαίνονται την AURA αλλά έχω μπερδευτεί λίγο.... έκανα την κάρτα μνήμης 3,7gb partition σε fat32 2.7gb και σε 1gb περίπου το ext3. στο πρώτο boot έχω ελεύθερα 140 εσωτερική μνήμη....είμαι οκ? πως λειτουργεί η κατάσταση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο!η ρομ μπήκε στο partition? Η rom μπαινει στο system storage και η εσωτερικη μνημη που εχεις ειναι μια χαρα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Mod Edit: Όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στα μηνύματά μας χρησιμοποιούμε την "Τροποποίηση". Edited February 6, 2011 by kollatos Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με δυσκολεύει μάλλον η όλη διαδικασία και ακόμα δεν την πολυκαταλαβαίνω. Bέβαια τώρα με την Aurax και με καμια 70αρια συνολικά εφαρμογες έχω ελεύθερα 110ΜΒ οπότε ποιος ο λόγος; Αν βάλει εδώ το καλό μας παιδί πάλι κανένα οδηγο,ξέρει αυτός ποιος είναι, τότε μπορει. τελικά σε μία κάρτα μπορούμε να έχουμε και τα τρία partition fat, ext3, ext4 ; Για το τελευταιο radio δε διάβασα καλά πράγματα στους XDA και το ril είναι ίδιο με του παλιού οπότε ποια η διαφορά τους; κι εγω αποφευγω να μπω στη διαδικασια να κανω επιπλεον ext μεχρι να μου χρειαστει πραγματικα.τωρα ειμαι μια χαρα σε συνδυασμο με την auraxtsense...ναι,σε μια καρτα μπορεις να εχεις και τα 3 partitions.για το καινουριο radio προσωπικα διαβασα στη σελιδα της aurax και τα παιδια ελεγαν καλα λογια.τωρα αν γενικα στους xda δεν ειναι ευχαριστημενοι η δε ταιριαζει καλα με αλλες rom δε το ξερω.παντως,οπως προειπα,το radio το εβαλα κατευθειαν απ την αρχη,αρα δεν εχω αποψη για να συγκρινω.δεν εχω κανενα παραπανω απο τις λειτουργιες του!αντιθετως!αν ομως εισαι κι εσυ ευχαριστημενος με το radio που εχεις,δεν εχεις κανενα λογο να το αλλαξεις!;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλημερα παιδια :) κι εγω εχω το καινουριο ραδιο με την insertcoin HD port 1.8h & ειμαι ευχαριστημενος με το wi fi & το σημα, δεν εχω τσεκαρει το gps ακομα οταν το δω θα σας πω :) παντως το wi fi ειναι πολυ βελτιωμενο ,το λεω αυτο γιατι στην δουλεια υπαρχει ενα open στο οποιο συνδεομουνα αλλα εχανα σημα καθε λιγο ,τωρα ειμαι μεσα συνεχομενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Googlαρε τη rom και πιθανον να εχει βιντεο.επισης πολλες εχουν και δειγμα στις σελιδες τους.αλλα τι ψαχνεις κι εχεις μπερδευτεις;εχεις καταληξει στο τι ζητας;μη φοβασαι καμμια διαδικασια.απλα να ακολουθεις πιστα τα βηματα.αν παραδοξος κατι δε παει καλα,τα παιδια εδω σιγουρα θα σε βοηθησουν να λυσεις το προβλημα Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ευχαριστω.Δεν θα ειχα λογο να αλλαξω rom αλλα επειδη το bluetooth μου κανει προβληματα λεω μηπως διορθωθει με καποια αλλη. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ευχαριστω.Δεν θα ειχα λογο να αλλαξω rom αλλα επειδη το bluetooth μου κανει προβληματα λεω μηπως διορθωθει με καποια αλλη. τωρα εισαι σε official root rom;αν ναι,για να μην αλλαξουν πραγματα(αισθητικα κυριως) δοκιμασε μια απο leedroid η auraxtsense.προσωπικα πηγα aurax λογω μπαταριας(και ειδα διαφορα)αν και πανω κατω ειναι ομοιες.δουλευω παντως μια χαρα το bluetooth απο τοτε που την εβαλα. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 τωρα εισαι σε official root rom;αν ναι,για να μην αλλαξουν πραγματα(αισθητικα κυριως) δοκιμασε μια απο leedroid η auraxtsense.προσωπικα πηγα aurax λογω μπαταριας(και ειδα διαφορα)αν και πανω κατω ειναι ομοιες.δουλευω παντως μια χαρα το bluetooth απο τοτε που την εβαλα. Ευχαριστω.Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισω να κανω το ...αλμα σε root μονος μου.Αν κατι δεν παει καλα υπαρχει κινδυνος ζημιας στην συσεκυη ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts