Administrators athanaso77 Δημ. January 31, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ή το 2,1 της συσκευης σημαινει οτι συδεεται με Bluetooth v.2,1 και κατω..? Αυτό ακριβώς. Είναι backwards compatible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ενας συναδελφος μου που εχει το HTC Desire μου εδειξε σημερα οτι η αναβαθμιση που εγινε αυτοματα στο κινητο του ειναι η 2.2. Ειναι η froyo που ακουγεται η κατι αλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ενας συναδελφος μου που εχει το HTC Desire μου εδειξε σημερα οτι η αναβαθμιση που εγινε αυτοματα στο κινητο του ειναι η 2.2. Ειναι η froyo που ακουγεται η κατι αλλο; Εαν το λέει κάτω από το 'Android version' τότε ναι, είναι η Froyo.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια καλησπερα, θα αναβαθμηστει το κινητο σε official rom 2.3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 παιδια καλησπερα, θα αναβαθμηστει το κινητο σε official rom 2.3? Μολίς βγει η official 2.3 για το Nexus S, με sense κλπ, θα την έχουμε και για το desire μας. Cooked μεν, αλλα δεν θα παυει να ειναι official. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psariatros Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Μολίς βγει η official 2.3 για το Nexus S, με sense κλπ, θα την έχουμε και για το desire μας. Cooked μεν, αλλα δεν θα παυει να ειναι official. Για το Nexus One εννοείς γιατί το S έχει ήδη 2.3, αλλά και αυτή η cooked δε θα έχει sense. Αν θέλετε sense σε 2.3 θα πρέπει να περιμένετε μέχρι η htc να κυκλοφορήσει κάποια έκδοση 2.3 με sense ui και μετά να περιμένετε τους xda να το κάνουν port στο desire. THE DOC IS BACK... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Παίδες καλησπέρα! Ύστερα από 10 μήνες απόλυτα ευχάριστης συμβίωσης με το Desire, αποφάσισα μόλις χθες να κάνω perm root και flash rom. Εδώ να πω πως ο μοναδικός λόγος ήταν η αξιοποίηση του a2sd+ σε συνδυασμό με ext partition για περισσότερο χώρο για εφαρμογές. Παρόλα αυτά το κινητό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ καλό στην απόκριση. Στο κατά τώρα. Root με http://unrevoked.com/ και μετά flash την AuraxTSense από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255. Όλα τρέχουν ρολόι! Με 40 εφαρμογές ακόμα 100mb χώρος! Να πω ότι η sd είναι Kingston class 4 και η ταχύτητα του κινητού είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή με εργοστασιακή rom. Έχω όμως 2 απορίες για όσους ξέρουν: 1) Κάνει η συγκεκριμένη rom από μόνη της undervolt ανάλογα με τις συνθήκες? (αποτέλεσμα>εξοικονόμηση μπαταρίας σε stand by) 2) Ήμουν από stock όταν την flashara. Πρέπει να περάσω και radio? Στα info το radio που βλέπω είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή που δίνει o dev Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ.Γ.: Όποιος θέλει βοήθεια με την συγκεκριμένη διαδικασία ευχαρίστως να βοηθήσω. pm me Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εαν το λέει κάτω από το 'Android version' τότε ναι, είναι η Froyo.. Εχω διαβασει ακομα και εδω μεσα (εκτος και αν κανω λαθος σε αυτα που διαβασα γιατι με Android δεν εχω ασχοληθει) οτι η froyo εκδοση εχει βγει στην Κινα και στο 1ο τριμηνο του 2011 στην Αμερικη και κατα αρχες καλοκαιριου να το περιμενουμε στην Ευρωπη. Αν δεν κανω λαθος τοτε ή αυτα που διαβασα δεν ισχυουν ή δεν ξερω να διαβαζω!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 H Froyo (Android 2.2) υπάρχει στο κινητό εδώ και μήνες... H Gingerbread (Android 2.3) είναι αυτή που αναμένουμε (δεν νομίζω ότι έχει υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα από την HTC). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δεν ξερω αν εχει αλλος εμπειρια γιατι δεν ειναι προβληματου κινητου αλλα πολλες φορες οταν το βγαζω απο την οριζοντια θηκη ζωνης που το εχω ή απο τσεπη σακακιου ή μου ανοιγει χωρις να το ζητησω ή κανει αποριψη κλισης. Πρεπει να το βγαλω πολυ προσεκτικα πιανοντας το απο τα πλαϊα για να μην εχω προβλημα. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δεν ξερω αν εχει αλλος εμπειρια γιατι δεν ειναι προβληματου κινητου αλλα πολλες φορες οταν το βγαζω απο την οριζοντια θηκη ζωνης που το εχω ή απο τσεπη σακακιου ή μου ανοιγει χωρις να το ζητησω ή κανει αποριψη κλισης. Πρεπει να το βγαλω πολυ προσεκτικα πιανοντας το απο τα πλαϊα για να μην εχω προβλημα. Προσπάθησε καθώς το βγάζεις να μην σέρνεις τα δάχτυλα σου πάνω στην οθόνη :-) ! Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magichoom Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 2) Ήμουν από stock όταν την flashara. Πρέπει να περάσω και radio? Στα info το radio που βλέπω είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή που δίνει o dev Δεν είμαι κι εγώ σίγουρος, αλλά από ότι γράφει στη σελίδα του ''-Flash my ROM (If you have already last Radio you only have to install the rom Without Radio, and if not, install With Radio or separately).'' μάλλον έχεις το πιο καινούργιο οπότε δεν χρειάζεται! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Παίδες καλησπέρα! Root με http://unrevoked.com/ και μετά flash την AuraxTSense από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255. Έχω όμως 2 απορίες για όσους ξέρουν: 1) Κάνει η συγκεκριμένη rom από μόνη της undervolt ανάλογα με τις συνθήκες? (αποτέλεσμα>εξοικονόμηση μπαταρίας σε stand by) 2) Ήμουν από stock όταν την flashara. Πρέπει να περάσω και radio? Στα info το radio που βλέπω είναι μεγαλύτερη έκδοση από αυτή που δίνει o dev Υ.Γ.: Όποιος θέλει βοήθεια με την συγκεκριμένη διαδικασία ευχαρίστως να βοηθήσω. pm me 1) Η κάθε ρομ λογικά θα το λέει κάπου στην πρώτη σελίδα στο xda. Ψάξε για UV και αν δεν βρεις τότε δες τι kernel χρησιμοποιεί και ψάξε για τον kernel να δεις αν έχει uv. 2) Αυτό τώρα είναι υποκειμενικό. Ο καθένας έχει την δική του εμπειρία. Κάποια radio (και σε συνδυασμό ίσως με ril) βοηθάνε είτε για καλύτερη μπαταρία, είτε για καλύτερο σήμα, wifi κτλ. Εγώ προσωπικά πάντα βάζω το πιό καινούριο και ποτέ δεν είδα καμιά ουσιαστική διαφορά... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες παλιου Samsung κινητου στο desire ρε παιδια? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ερωτηση: Ξερει καποιος την ουσιαστηκη διαφορα του data2sd απο το A2sd? χρησιμοποιησα προσφατα 2 rom οι οποιες ειχαν αυτη τη διαφορα μαζι με καποιες αλλες.. στην data2sd flashαρα και ενα zip μετα τη rom. σαν αποτελεσμα ειδα οτι στα settings στην internal memmory εδειχνε 850 mb free! απ την αλλη στο a2sd δεν καταλαβα αν οντως δουλευει αφου μου δειχνει ναι μεν 135 mb free,(αν δεν δουλευε δεν θα ειχα ουτε 10mb free λογω του μεγεθους των εφαρμογων που εχω μεσα) αλλα απ την αλλη ποσα mb εχω ελευθερα απ΄το partition? 16gb class4 msdHC 14gb fat32+1gb ext4 Κανεις κατι για αυτο; Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες παλιου Samsung κινητου στο desire ρε παιδια? Τι λειτουργικο εχει; αν εχει android μεσω google backup. Αν οχι, μεσω του καλωδιου αν εχεις backup στον υπολογιστη και επειτα με το htc sync στο desire. Και ο 3ος τροπος αν σου δινει αυτη την επιλογη, αντιγραφη στην καρτα sim τις επαφες σου και μετα αντιγραφη απο τη sim στο desire.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavag Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 4) Θέλω να μεταφέρω όλες τις επαφές, τα μηνύματα SMS, ΜΜS ιστορικό κλήσεων κλπ από το παλιό τηλ. στο καινούριο. Είδα την εφαρμογή SPB Migration που κάνει αυτή τη δουλειά (αν και δεν πολυκατάλαβα το πώς) αλλά είναι με πληρωμή. Υπάρχει κάτι άλλο free; (To sprite migration είναι beta για το pc και δεν κάνει μετατροπή) Κάποια πρόταση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ διάφορες ROM από LeeDroid και AuraXTsense. Υπάρχει λόγος να περάσω σε κάποια HD ROM ή σε μη-HD αλλά κάποια άλλη καλύτερη από αυτές που προανέφερα? τι κερδίζω και τι χάνω; :rolleyes: Με ενδιαφέρει να υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά, να μην είναι ρυθμισμένη χαμηλά η αυτόματη φωτεινότητα, γενικά να είναι αξιόπιστη και γρήγορη και να έχει προεγκατεστημένες τις γνωστές βασικές εφαρμογές. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavag Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) (To sprite migration είναι beta για το pc και δεν κάνει μετατροπή) Έδρασα ως "γνήσιος Ελληνας" .... :D Για να μην γίνει πατάτα στα win 7 φόρτωσα τα XP και γύρισα το ρολόι ένα μήνα πίσω (32/12/2010) Το πρόγραμμα δούλεψε μια χαρά :) Έφτιαξε το αρχείο για Android ..... Όταν πάρω το κινητό θα δω τι παίζει Για το SPB migrate θα περιμένω pm από όποιον μπορεί να μου πεί πως θα το "μοιραστώ" με άλλους ;) Edited January 31, 2011 by zavag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή λέω να αγοράσω το desire θέλω να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια. 1. Έχω δει ότι η συσκευή δεν έχει ενσωματωμένη μνήμη. Έχει μόνο την κάρτα sd. Αν κατεβάσω μια εφαρμογή η οποία δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί στην sd τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ούτε λίγα ΜΒ στην συσκευή για να μπαίνουν εφαρμογές; 2. Το GPS που έχει λέει τίποτα; (χωρίς χρήση 3G) Θα πρέπει να είμαι root για να έχω λογισμικό και χάρτες της προκοπής; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Επειδή λέω να αγοράσω το desire θέλω να σας ρωτήσω κάποια πραγματάκια. 1. Έχω δει ότι η συσκευή δεν έχει ενσωματωμένη μνήμη. Έχει μόνο την κάρτα sd. Αν κατεβάσω μια εφαρμογή η οποία δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί στην sd τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ούτε λίγα ΜΒ στην συσκευή για να μπαίνουν εφαρμογές; 2. Το GPS που έχει λέει τίποτα; (χωρίς χρήση 3G) Θα πρέπει να είμαι root για να έχω λογισμικό και χάρτες της προκοπής; 1)Έχει λίγα mb αλλά οι περισσότερες αν όχι όλες μεταφέρονται στην κάρτα. Αν θες πολλές πολλές εφαρμογές τότε η μόνη λύση είναι root το οποίο είναι πανεύκολο. 2)Ναι 3)Όχι Υ.Γ. Μήπως ψάχνεις μεταχειρισμένο;; :Ρ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δεν ξερω αν εχει αλλος εμπειρια γιατι δεν ειναι προβληματου κινητου αλλα πολλες φορες οταν το βγαζω απο την οριζοντια θηκη ζωνης που το εχω ή απο τσεπη σακακιου ή μου ανοιγει χωρις να το ζητησω ή κανει αποριψη κλισης. Πρεπει να το βγαλω πολυ προσεκτικα πιανοντας το απο τα πλαϊα για να μην εχω προβλημα. Γιάννη κι εγώ έτσι το έχω αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Γιάννη κι εγώ έτσι το έχω αλλά χρησιμοποιώ Bluetooth. Οσα δοκιμασα δεν μπορω να τα δεχτω στο αυτι το ατιμο... Το κινητο μπορει να συνδεεται με δυο bluetooth ? Ενα στο αυτι και με αλλο στο αυτοκινητο ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Οσα δοκιμασα δεν μπορω να τα δεχτω στο αυτι το ατιμο... Το κινητο μπορει να συνδεεται με δυο bluetooth ? Ενα στο αυτι και με αλλο στο αυτοκινητο ? Την ίδια στιγμή μόνο με ενα.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο κλείνω το Bluetooth και συνδεομαι αυτόματα με του αυτοκινητου. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Την ίδια στιγμή μόνο με ενα.Όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο κλείνω το Bluetooth και συνδεομαι αυτόματα με του αυτοκινητου. Δεν γινεται ατο αυτοκινητο να δουλευουν και τα δυο και να επιλεγουμε οποιο θελουμε για να απαντησουμε ?Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 έβαλα την miui 1.1.26 και μετά την επαναφορά του backup των εφαρμογών με το titanum η εσωτερική μνήμη έχει πέσει στα 40 mb που με defrost και Leedroid είχα πάνω απο 100, ξέρει κανεις γιατί συμβαίνει αυτό? υποτίθεται ότι η miui είναι μικρή και ελαφριά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts