Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!Έχω περάσει την leedroid κ πραγματι το κινητό πετάει!Ειναι πιο γρήγορο κ επιπλέον έχει βελτιωθέι η απόδοση του στα παιχνίδια που με ενδιαφέρει!θέλω να κάνω μια ερώτηση όσον αφορα αυτούς που έχουν περάσει rom hd:

τι σου προσφέρει μια rom hd?Ευχαριστω!Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει!

Edited by aris_volos
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα!Έχω περάσει την leedroid κ πραγματι το κινητό πετάει!Ειναι πιο γρήγορο κ επιπλέον έχει βελτιωθέι η απόδοση του στα παιχνίδια που με ενδιαφέρει!θέλω να κάνω μια ερώτηση όσον αφορα αυτούς που έχουν περάσει rom hd:

τι σου προσφέρει μια rom hd?Ευχαριστω!Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει!

Χθες πηρα ενα με rom Hd

Παρατηρησα οτι μπορει να συνδεθει μεσω usb με το pc και να εχει internet.

Επισης μπορει να γινει εξαξωγη επαφων σε sd

Εχει και λειτουργια αυτοκινητου χωρις να το ψαξω τι κανει.

Αν θυαμαμαι καλα αυτα δεν τα εχει η εργοστασιακη.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω από κάποιους που λένε ότι με περίπου 100 εφαρμογές τους έχουν μείνει 110 mb περίπου εσωτερική μνήμη. Με leedroid 2.2d και ext partision στα 512mb έχω περίπου 35 εφαρμογές και παιχνίδια και από το partision μου έχουν μείνει 222mb ενώ η εσωτερική μνήμη έχει πέσει στα 43mb περίπου (ότι λέει το system info). Αυτό είναι φυσιολογικό ή όχι; Κάποιες εφαρμογές γνωρίζω και βλέπω ότι έχουν αρκετά mb ως data και ότι αυτά καταναλώνουν εσωτερική μνήμη αλλά σε σχέση με αυτά που διαβάζω μήπως μου έχει μείνει πολύ λίγη;

Είναι φυσιολογίκο αυτό φίλε, ειδικά κάποιες εφαρμογές όπως τα προγράμματα πλοήγης και παιχνίδια γράφουν αρκετά mb στην μνήμη οπότε και βλέπεις να μειώνεται, όπως και σε μένα.

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα....

έχω περασμένη την leedroid 2.3d, αλλά θέλοντας να δοκιμάσω κάποιες άλλες rom πάντα καταλήγω να κολάει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της htc για πάνω από μισή ώρα ώσπου αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία και να το επαναφέρω με nandroid. Έχω δοκιμάσει την aurax και 2 hd και πάντα κολάω στο ίδιο σημείο. Γίνονται κανονικά τα wipe όλα και του ext3 αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει για ποιο λόγο γίνεται αυτό?

εχω το εξης προβλημα... παω να περασω μια αλλη ρομ κ οταν παταω να κανω back up την παλια μου η ακομα κ χωρις αυτο, μου βγαζει αυτο:

E:cant find misk

E:cant mound cashe :recovery/command

E:cant mount cashe : recavery/log

ξερει κανεις τι μπορω να κανω....???

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό σημαίνει corrupted recovery. Δοκίμασε να περάσεις πάλι το recovery

είτε πατώντας το "-apply sdcard:update.zip" είτε από το Rom Manager μέσα από το κινητό.

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα....

έχω περασμένη την leedroid 2.3d, αλλά θέλοντας να δοκιμάσω κάποιες άλλες rom πάντα καταλήγω να κολάει στην αρχική οθόνη με το λογότυπο της htc για πάνω από μισή ώρα ώσπου αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία και να το επαναφέρω με nandroid. Έχω δοκιμάσει την aurax και 2 hd και πάντα κολάω στο ίδιο σημείο. Γίνονται κανονικά τα wipe όλα και του ext3 αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα.

Μπορεί κανείς να βοηθήσει για ποιο λόγο γίνεται αυτό?

Κατ' αρχήν είσαι σίγουρος ότι κάνεις όλα τα wipe? Και dalvik-cache?

Σχετικά τις HD rom πάντως αυτό δεν είναι απαραίτητα κάποιο πρόβλημα γιατί πολλές φορές αργούν να μπουν την πρώτη φορά.

Ο μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος σχετικά με το τι παίζει είναι το logcat, οπότε με το που κάνεις το reboot τρέξε ένα

"adb logcat" και ανέβασε το κείμενο που θα βγει σε ένα txt εδώ να δούμε τι δεν του αρέσει.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω από κάποιους που λένε ότι με περίπου 100 εφαρμογές τους έχουν μείνει 110 mb περίπου εσωτερική μνήμη. Με leedroid 2.2d και ext partision στα 512mb έχω περίπου 35 εφαρμογές και παιχνίδια και από το partision μου έχουν μείνει 222mb ενώ η εσωτερική μνήμη έχει πέσει στα 43mb περίπου (ότι λέει το system info). Αυτό είναι φυσιολογικό ή όχι; Κάποιες εφαρμογές γνωρίζω και βλέπω ότι έχουν αρκετά mb ως data και ότι αυτά καταναλώνουν εσωτερική μνήμη αλλά σε σχέση με αυτά που διαβάζω μήπως μου έχει μείνει πολύ λίγη;

Βαλε την εφαρμογή diskusage,και θα σου πει αναλυτικά πόσο χώρο πιάνει κάθε εφαρμογή. Μπορεί να έχεις 100 εφαρμογές, αλλά μόνο 2-3 (gps ή μεγάλα παιχνίδια πχ gameloft) να σου πιάνουν 30-50mb από την internal.

φίλε kollatos τρέχω κανόνικά όλα τα wipe και η αναμονή ήταν πάνω από 40 λεπτά. Εβγαλα την κάρτα μνήμης και αμέσως bootaρε κανονικά, την ξαναέβαλα μετά και κολάει, δεν μου το κάνει αυτό με την leedroid. Να της τραβήξω ένα format?

Θα ανεβάσω και το log

Edited by argiris77

φίλε kollatos τρέχω κανόνικά όλα τα wipe και η αναμονή ήταν πάνω από 40 λεπτά. Εβγαλα την κάρτα μνήμης και αμέσως bootaρε κανονικά, την ξαναέβαλα μετά και κολάει, δεν μου το κάνει αυτό με την leedroid. Να της τραβήξω ένα format?

Θα ανεβάσω και το log

Κάνε format και αν δεν θες πάνω από 512mb σου προτείνω να το κανείς με manager. Επίσης, μετά το φορμάτ, θυμήσου να πατήσεις flash clockwork mod στο rom manager

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση:Δημιούργησα ext3 partition με τον τρόπο που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα,αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω mount την κάρτα με τίποτα για να μπορέσω να επαναφέρω τα αρχεία που είχε μέσα.Καμιά βοήθεια??
:mobile:

Απαντώντας στην απορία μου πιο πάνω δοκίμασα καναδυό άλλες ROM. Αυτή που μου φαίνεται καλή τελικά (για sense HD) είναι η DHD ενός baadnwz.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Η reflex έχει έναν θέμα( ; ) που είναι φτιαγμένο από τον ίδιο. Υπάρχει τρόπος να το πάρω με κάποιο τρόπο και να το περάσω σε άλλη ROM;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Θα ανεβάσω και το log

Κάποιο κατάλοιπο έχει μείνει στην κάρτα σου και δεν μπουτάρει το τηλέφωνο, αν δεν θες να κάνεις format (που δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε)

απλά σβήσε τους φακέλους που ξεκινάνε με τελεία(.) και λογικά θα παίξει, αλλιώς σβήσε όλους τους φακέλους εκτός φυσικά από αυτούς που

έχεις φτιάξει εσύ και αυτούς που είχε από τη μάνα του (νομίζω είναι οι DCIM,manual,mp3).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Θα ανεβάσω και το log

επειδή το επαθα και εγω οταν πήγα να βαλω την leedroid.

Οταν επιλέγεις WIPE ALL δεν κάνει wipe στην dalvik-cache και εκει μπορεί να εχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση.

πριν την leedroid ήμουν στην Defrost.σε μια συγκριση μπορώ να πω οτι η defrost είναι έτη φωτος γρηγορότερη και γενικα πιο ελαφριά.ειδικά αν εχεις launcher pro αγορασμένο με τα widget τότε ειναι το ιδιο καλό με το sense.

επισης δοκιμασα και για 1-2 μέρες την oxygen rc6 gingerbread και ειναι εντυπωσιακά γρήγορη!!!

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό σημαίνει corrupted recovery. Δοκίμασε να περάσεις πάλι το recovery

είτε πατώντας το "-apply sdcard:update.zip" είτε από το Rom Manager μέσα από το κινητό.

Δοκίμασα όπως μου είπες κ πάλι μια από τα ίδια μου λέει.. please help..

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Ποια έκδοση recovery έχεις; Προτείνω να βάλεις την clockworkmod 2.5.0.7.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ποια έκδοση recovery έχεις; Προτείνω να βάλεις την clockworkmod 2.5.0.7.

Αυτην εχω..! στην προηγούμενη σελίδα λέει ακριβώς τι κοτ βγάζει, αν έχεις χρόνο ριξε μια μάτια μήπως κ καταλάβεις εσυ τι γίνεται γιατί εγώ εχω μπερδευτεί..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Nα ρωτησω κατι ασχετο. Θέλω να πάρω μια 16αρα microsd

Είμαι ανάμεσα σε δύο όμως.

Kingston Class 4 16GB - £18.99

Kingston Class 4 16GB Micro SDHC card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

SanDisk Class 2 16GB - £15.99

SanDisk 16GB microSDHC Memory Card: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

΄

Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να βρώ class 6 16gb απο kingston ή sandisk ή γνωστή εταιρία που να αξίζει.

Σκέφτομαι να πάω με την kingston λόγω class αλλα η sandisk απο πείρα γνωρίζω οτι ακομη και σε class 2μπορεί να πετύχω καλύτερες ταχύτητες

Επίσης ενα τελευταίο είναι οτι στην kingston ο πωλητής στο amazon λέει "Not compatible with standard microSD-enabled device/readers". Τι ακριβώς εννοεί?

Καμία πρόταση?

Να ξανακανω εγω την ερωτηση γιατι δεν φαινεται να συγκινηθηκε κανεις :lol::lol:

ή απλα ενα γκάλοπ. Τι κάρτα έχετε όσοι έχετε flasharei την rom. :)

Αυτην εχω..! στην προηγούμενη σελίδα λέει ακριβώς τι κοτ βγάζει, αν έχεις χρόνο ριξε μια μάτια μήπως κ καταλάβεις εσυ τι γίνεται γιατί εγώ εχω μπερδευτεί..

Βρες απ το market έναν terminal emulator.

Κατέβασε αυτό και βάλτο στο root της sd κάρτας σου.

Τρέξε τον terminal emulator και γράψε

su

flash_image recovery /sdcard/recovery-RA-desire-v2.0.0.img

Κάνε επανεκκίνηση και δες αν έχεις amonra recovery.Αν ναι δοκίμασε να φλασάρεις πάλι την rom поυ θες.

Να ξανακανω εγω την ερωτηση γιατι δεν φαινεται να συγκινηθηκε κανεις :lol::lol:

ή απλα ενα γκάλοπ. Τι κάρτα έχετε όσοι έχετε flasharei την rom. :)

εγω εχω 16αρα C4 Toshiba. Η 6αρα C4 Sandisk που ειχα 3 χρονια, νομιζω ηταν πιο γρηγορη στο pc αλλα στο κινητο δεν εχω καταλαβει διαφορα και γενικα ολα πηγαινουν μια χαρα.

Νομιζω οντως οι Sandisk ειναι ενα κλικ πανω.

Κάποιο κατάλοιπο έχει μείνει στην κάρτα σου και δεν μπουτάρει το τηλέφωνο, αν δεν θες να κάνεις format (που δεν χρειάζεται εδώ που τα λέμε)

απλά σβήσε τους φακέλους που ξεκινάνε με τελεία(.) και λογικά θα παίξει, αλλιώς σβήσε όλους τους φακέλους εκτός φυσικά από αυτούς που

έχεις φτιάξει εσύ και αυτούς που είχε από τη μάνα του (νομίζω είναι οι DCIM,manual,mp3).

έκανα format την κάρτα και ξαναδημιούργησα το ext3, wipe τα πάντα όλα, φλασάρισμα την ρομ αλλα τώρα ειτε ειναι μέσα η κάρτα είτε όχι κολάει πάλι στο htc logo:mad:

περασε κανεισ την MIUI 1.1.14 Deodexed να μασ πει την γνωμη του??:D

τα πακετα δεδομενων λειτουργουν οκ?γιατι στην προηγουμενη εκδοση ειχα ενα θεμα...:O;):wacko:

Everything Is Possible....

Βρες απ το market έναν terminal emulator.

Κατέβασε αυτό και βάλτο στο root της sd κάρτας σου.

Τρέξε τον terminal emulator και γράψε

su

flash_image recovery /sdcard/recovery-RA-desire-v2.0.0.img

Κάνε επανεκκίνηση και δες αν έχεις amonra recovery.Αν ναι δοκίμασε να φλασάρεις πάλι την rom поυ θες.

Πατάώ τις εντολές μου βγάζει flash image not found.. είναι δικό μου λάθος πληκτρολόγησης..? Το αρχείο που κατέβασα το εχω χύμα στην κάρτα πάντως..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Πατάώ τις εντολές μου βγάζει flash image not found.. είναι δικό μου λάθος πληκτρολόγησης..? Το αρχείο που κατέβασα το εχω χύμα στην κάρτα πάντως..

δες μπας και το πληκτρολογησες λαθος.

δε θελει s-off για να φλασαρει recovery απο terminal; δε θυμαμαι. εισαι s-off sakis697;

δες μπας και το πληκτρολογησες λαθος.

δε θελει s-off για να φλασαρει recovery απο terminal; δε θυμαμαι. εισαι s-off sakis697;

όχι δεν είμαι.. κ το τσεκαρα με τις εντολές..! Μόνο σε εμένα γίνονται αυτα

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

δε θελει s-off.φρόντισε να γράψεις σωστά το όνομα του αρχειου

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...