lverg1 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 φιλε αυτην την ρομ την περασες με ελληνικα ειναι η κινεζικη η του s-murphy?εχεις πακετα δεδομενων?λειτουργουν οκ? καμια ιδεα φινν πως θα φτιαξουμε τα πακετα δεδομενων...εχω φρικαρει:wacko::wacko::wacko:μηπως φταιει το πακετο σου? δεν ξερω τι να κανω συγνωμη:cry::cry: Σου προτείνω αν εχεις MIUI_Au, radio 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 και kernel vorkKernel-HAVS-CFS-BFQ-SLQB-X-mas και τα δεδομένα σου θα δουλέψουν μια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μην κάνεις ποτέ restore επαφές, μηνύματα και ρυθμίσεις από το titanium γιατί δημιουργεί προβλήματα. Sent from my Desire HD using Tapatalk kollatos μιλάς για στην MIUI R2 συγκεκριμένα που είχε ο φίλος το πρόβλημα ή γενικά σε οποιαδήποτε custom ROM?Και αν ισχύεί το δεύτερο τότε ποιό άλλο πρόγραμμα προτείνεις για backup/restore SMS? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλημέρα σε όλους, Οκ το καταλαβα... μπορεις να μου πεις πως να επαναφερω το τηλεφωνο ? να κανω data wipe ? κ υπαρχει τροπος να βαλω τις επαφες μου τουλαχιστον ξανα πισω στην MIUI που τρεχω τωρα ?? Μου πεταει μονιμως force.acore.process f/c κ δεν μπορω να μπω στις επαφες,τηλεφωνο,sms κλπ Για τις επαφές μπορείς είτε να τις έχεις στην κάρτα μνήμης ή να τις συγχρονίσεις με το gmail, οπότε δεν τις χάνεις ποτέ κι επανέρχονται μόνες τους μετά από συγχρονισμό.. Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής απορία...γιατί όταν κάποιος κάνει root την συσκευή του λέτε ότι χάνει την εγγύηση?? Δεν ισχύει ότι μπορούμε μετά να επαναφέρουμε το κινητό μας ξανά στην αρχική του μορφή??:worry: Ισχύει ότι μπορούμε να το επαναφέρουμε αλλά πρέπει ο άλλος που κάνει root να ξέρει πως όταν η συσκευή είναι root τότε δεν έχει εγγύηση για να μην κάνει το λάθος και το πάει για service και του το βγάλουν εκτός εγγύησης. :blink: φιλοι μου εβαλα το morelocale 2 και οκ μπορω να γραψω στα ελληνικα αλλαααα τα μενου ειναι αγγλικα...εβαλα και την επιλογη γαλλικα για παραδειγμα και τα εκανε ολα γαλλικα...αλλα οταν βαζω ελληνικα δεν το κανει με τιποτα το γ...........ο :) τι κανω σε αυτην την περιπτωση? σας ευχαριστω εκ των προτερων:O Αφού δεν βρίσκει τα ελληνικά σημαίνει ότι έχουν αφαιρεθεί από το σύστημα οπότε η λύση είναι root και custom rom, αλλά πρόσεξε πριν το κάνεις δες ποια έκδοση φοράει για να ξέρεις να το επαναφέρεις αν χρειαστεί. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να φτιάξεις και gold card αλλά είναι πολύ εύκολο. Ρε παιδια επειδη χτες το εψαχνα αλλα δεν το βρηκα με λιγη ωρα που ασχοληθηκα πως στελνεις πολλαπλα contacts απο το desire σε αλλη συσκευη με bluetooth? Με το default πρόγραμμα που έχει το Desire (το Πρόσωπα) νομίζω δεν μπορείς να στείλεις πολλαπλές επαφές. Δες στο market κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης επαφών μήπως μπορεί να στείλει. kollatos μιλάς για στην MIUI R2 συγκεκριμένα που είχε ο φίλος το πρόβλημα ή γενικά σε οποιαδήποτε custom ROM?Και αν ισχύεί το δεύτερο τότε ποιό άλλο πρόγραμμα προτείνεις για backup/restore SMS? Το πρόβλημα είναι γενικό. Επαναφορά μπορείς να κάνεις με το SMS Backup & Restore, που θα βρεις free στο market. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλημέρα σε όλους, Για τις επαφές μπορείς είτε να τις έχεις στην κάρτα μνήμης ή να τις συγχρονίσεις με το gmail, οπότε δεν τις χάνεις ποτέ κι επανέρχονται μόνες τους μετά από συγχρονισμό.. Ισχύει ότι μπορούμε να το επαναφέρουμε αλλά πρέπει ο άλλος που κάνει root να ξέρει πως όταν η συσκευή είναι root τότε δεν έχει εγγύηση για να μην κάνει το λάθος και το πάει για service και του το βγάλουν εκτός εγγύησης. Αφού δεν βρίσκει τα ελληνικά σημαίνει ότι έχουν αφαιρεθεί από το σύστημα οπότε η λύση είναι root και custom rom, αλλά πρόσεξε πριν το κάνεις δες ποια έκδοση φοράει για να ξέρεις να το επαναφέρεις αν χρειαστεί. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να φτιάξεις και gold card αλλά είναι πολύ εύκολο. Με το default πρόγραμμα που έχει το Desire (το Πρόσωπα) νομίζω δεν μπορείς να στείλεις πολλαπλές επαφές. Δες στο market κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης επαφών μήπως μπορεί να στείλει. Το πρόβλημα είναι γενικό. Επαναφορά μπορείς να κάνεις με το SMS Backup & Restore, που θα βρεις free στο market. καλημερα kollatos o οδηγος σου για partition δεν μπορει να γινει πιο ξεκαθαρος !!:) μπραβο! Και μην ξανα ακουσω πως κανουμε partition :lol: τωρα εγω οταν ειχα κανει root δυστυχως δεν ειχα δει πια εκδοση φορουσα αρα αν χρειαστει δεν μπορω να το επαναφερω? ευχαριστω:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 καλημερα kollatos o οδηγος σου για partition δεν μπορει να γινει πιο ξεκαθαρος !!:) μπραβο! Και μην ξανα ακουσω πως κανουμε partition :lol: τωρα εγω οταν ειχα κανει root δυστυχως δεν ειχα δει πια εκδοση φορουσα αρα αν χρειαστει δεν μπορω να το επαναφερω? ευχαριστω:) Φυσικά και μπορείς, απλά σε περίπτωση που δεν είναι ελληνικό θα παιδευτείς λίγο παραπάνω για να βρεις την σωστή έκδοση. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ειχα το 32.44.00.32U_5.09.05.30 αλλα με αυτο τιποτα μετα δοκιμασα το τελαιυταιο 32.49.00.32U_5.11.05.27 κ παλι τιποτα κ γυρισα 32.44.00.32U_5.09.05.30 ξανα... Εγω έχω το 5.11.05.14 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Btw προς όλους όσους παίζουν με miui. Κάθε φορά που είναι να βάλω νέα έκδοση εφαρμογές επαναφέρω με mybackup pro, επαφες με google sync,sms με το sms backup and restore και wifi apns & bt pairs με titanium.Το titanium δεν είναι για να κάνεις πολλά μαζί του. Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Για οποιον ενδιαφέρουν οι HD Roms, πέρασα απο RCMix 0.14b σε 0.15, και η διαφορά σε ταχύτητα ειναι αισθητή. Android 2.2.1 πλέον. Θέλει wipe. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Σου προτείνω αν εχεις MIUI_Au, radio 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 και kernel vorkKernel-HAVS-CFS-BFQ-SLQB-X-mas και τα δεδομένα σου θα δουλέψουν μια χαρά! Παιδια εμενα τα πακετα ειναι ενεργοποιημενα κανονικα αλλα οταν παω ρυθμισεισ.-σχετικα με το τηλ-κατασταση σηματοσ λεει οτι κατασταση δικτυου ειναι απενεργοποιημενη... εχω την miui την κινεζικη εψεψαχνα ν βρω την au αλλα το site δεν υπαρχει. Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδια καλησπέρα rootαρα την 2,2 πριν απο λιγο με επιτυχια!θελω να κανω μια ερώτηση όμως οσον αφορα το partition εκανα την διαδικασια που λεει ο οδηγος (εχω 8gb καρτα) πως μπορω να καταλάβω οτι πέτυχε?Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) http://www.miui-au.com/miui_au-1-1-7-r2-release/ Θυμηθηκα οτι ειχα κανει vcard κ το ειχα αποθηκευμενο στην SD οποτε ξαναφλασαρα την miui κ πηρα τις επαφες εντελως ακοπα.. τωρα αυριο ολες τις εφαρμογες απο την αρχη.. :lol: Τις εφαρμογές σου κανονικά με το titanium μη φοβάσαι, μονο επαφές μηνύματα και τέτοια δεν πρέπει να μεταφέρεις όταν περνάς σε διαφορετικές ROM Εγω έχω το 5.11.05.14 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Btw προς όλους όσους παίζουν με miui. Κάθε φορά που είναι να βάλω νέα έκδοση εφαρμογές επαναφέρω με mybackup pro, επαφες με google sync,sms με το sms backup and restore και wifi apns & bt pairs με titanium.Το titanium δεν είναι για να κάνεις πολλά μαζί του. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εγώ επειδή είμαι πολύ fan του titanium κανω restore: user apps+data με αυτό sms backup and restore για μηνυματα + call log backup and restore για κλησεις+ google sync για επαφές. Για απλό update της ROm, οπως τώρα που πήγα από miui-au R1 σε R2, Με titanium κανω restore τα πάντα! Δηλαδή και homescreen,και μηνυματα κλπ. Μόνο επαφές κανω uncheck οχι γιατί δε γίνεται απλά επειδή αν χρησιμοποιείς google sync καλό είναι να το αφήνεις να τις επαναφέρει μόνο του. To μόνο μυστικό είναι οτι θέλει ένα REBOOT στα καπάκια για να τα επαναφέρει όλα στη θέση τους. Και το backup pro ειναι πολύ καλο αλλά δεν ήθελα να πληρώσω και τα 2 και το titanium αμα τα δουλέψεις πετάει! :) Edited January 13, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδια εμενα τα πακετα ειναι ενεργοποιημενα κανονικα αλλα οταν παω ρυθμισεισ.-σχετικα με το τηλ-κατασταση σηματοσ λεει οτι κατασταση δικτυου ειναι απενεργοποιημενη... εχω την miui την κινεζικη εψεψαχνα ν βρω την au αλλα το site δεν υπαρχει. Μολισ πέρασα του Murphy κ πακέτα μ λειτουργούν... :Dκολαει πολύ όμως γιατί? Ν αλλάξω κερνελ η όχι? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδια καλησπέρα rootαρα την 2,2 πριν απο λιγο με επιτυχια!θελω να κανω μια ερώτηση όμως οσον αφορα το partition εκανα την διαδικασια που λεει ο οδηγος (εχω 8gb καρτα) πως μπορω να καταλάβω οτι πέτυχε?Ευχαριστω! Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ρομ με a2sd και να δεις (με το quick system info) αν δουλεύει. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτησω κάτι σε ένα προβληματάκι που έχω. Εχω official rom και unrooted. έχω κάνει την πατέντα για να περνάω τις εφαρμογές στην κάρτα. Αλλά κάθε φορά που γίνεται ένα restart ή κλείνει απο μπαταρία, κάποια widgets εξαφανίζονται και μου βγάζει "Πρόβλημα φόρτωσης widget" στην θέση που ήταν . Ξέρετε κάτι; Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Τα widgets δε πρέπει να τα μεταφέρεις στην κάρτα μνήμης.Κάθε φορά που ξεκινάει το τηλέφωνο κάνει και mount την κάρτα SD.Τα widgets όταν είναι εκεί δε φορτώνονται. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ρομ με a2sd και να δεις (με το quick system info) αν δουλεύει. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Swype in greek? Weird!! No greek font on my desire :) Sent from my HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Μολισ πέρασα του Murphy κ πακέτα μ λειτουργούν... :Dκολαει πολύ όμως γιατί? Ν αλλάξω κερνελ η όχι? κι εγω του murphy έχω και δουλεύει μια χαρά το mobile internet. Επίσης δε μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά και έχει μηδέν lag.. με τον kernel που ήδη έχει (vork). Εγώ λέω κάνε full wipe, ξαναφλάσαρε και όπως λέει και στις οδηγίες κάνε κανα δυο reboot πριν αρχίσεις να κάνεις τα restore σου. Η rom πετάει κανονικα. Παιδιά θέλω να ρωτησω κάτι σε ένα προβληματάκι που έχω. Εχω official rom και unrooted. έχω κάνει την πατέντα για να περνάω τις εφαρμογές στην κάρτα. Αλλά κάθε φορά που γίνεται ένα restart ή κλείνει απο μπαταρία, κάποια widgets εξαφανίζονται και μου βγάζει "Πρόβλημα φόρτωσης widget" στην θέση που ήταν . Ξέρετε κάτι; όπως είπε και ο fin δεν πρέπει να μεταφέρεις apps με widgets στη κάρτα με οποιαδήποτε πατέντα. Για μένα κάνε root και αν σου αρέσει τόσο πολύ η official ρίξε μια ματία στο xda για τις roms του teppic που είναι stock με a2sd+ add on. Η πατέντα που λες δε νομίζω να σε καλύψει για πολύ ακόμα.. @co-mods Eίχα βρει παλιότερα και αυτό το site που εξηγεί όλους τους τεχνικούς όρους του android. Ίσως θα βοηθούσε ένα link στη 1η σελίδα γιατί είναι καλό για ξεκίνημα πιστεύω :) http://www.villainrom.co.uk/vBwiki/index.php?title=Dictionary Edited January 13, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Ξέρετε πως απεγκαθιστούμε εφαργμογή την οποία έχουμε εγκαταστήσει μέσω recovery; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 κι εγω του murphy έχω και δουλεύει μια χαρά το mobile internet. Επίσης δε μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά και έχει μηδέν lag.. με τον kernel που ήδη έχει (vork). Εγώ λέω κάνε full wipe, ξαναφλάσαρε και όπως λέει και στις οδηγίες κάνε κανα δυο reboot πριν αρχίσεις να κάνεις τα restore σου. Η rom πετάει κανονικα. τωρα εστρωσε μια χαρα αλλα στην αρχη κολουσε πολυ:confused:...τον κερνελ δηλ να μην τον αλλαξω οπως μου εγραψες πιο πανω??:) παντως σε ευχαριστω πολυ...:D:D:D Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Είναι λογικό που 3 φορές (τις δύο με DHD ROM και πρίν 2 μέρες με τη MIUI) και ενώ έκανα restore τις επαφές μου απ' την κάρτα μνήμης, το κινητό αυτοβούλως τις διαγράφει? :confused: Μπαίνω στις επαφές μου και είναι κενές......Καμιά ιδέα γιατί γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Είναι λογικό που 3 φορές (τις δύο με DHD ROM και πρίν 2 μέρες με τη MIUI) και ενώ έκανα restore τις επαφές μου απ' την κάρτα μνήμης, το κινητό αυτοβούλως τις διαγράφει? :confused: Μπαίνω στις επαφές μου και είναι κενές......Καμιά ιδέα γιατί γίνεται? που τις έχεις αποθηκευμένες? το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι μήπως στις ρυθμίσεις έχεις sync με gmail και οταν γίνεται το sync επειδή δε βλέπει τίποτα στο mail σου τις διαγράφει. Το λογικό θα ήταν να τις μετέφερε στο mail σου αλλά μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα :/ δοκίμασε πάντως να απενεργοποιήσεις το sync contacts εαν δε το χρησιμοποιείς τωρα εστρωσε μια χαρα αλλα στην αρχη κολουσε πολυ:confused:...τον κερνελ δηλ να μην τον αλλαξω οπως μου εγραψες πιο πανω??:) παντως σε ευχαριστω πολυ...:D:D:D κοιτα κι εγώ απο kernels δεν ξέρω πολλά αλλά κάτι φίλοι πιο πανω έγραφαν πως ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός. Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ούτε σε επιδόσεις ούτε σε μπαταρια Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Swype in greek? Weird!! No greek font on my desire :) Sent from my HTC Desire Αν κατάλαβα καλά, λες ότι εσύ δεν έχεις swype με ελληνικούς χαρακτήρες στο Desire σου. Αν θέλεις να το εγκαταστήσεις, δες το post #2 σ' αυτή τη σελίδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Παίδες καλησπέρα!:) Είμαι καινούριος στα android, μόλις αγόρασα το HTC Desire και εγκατέστησα στο Navigon. Δεν έχω απεριόριστο internet στην σύνδεσή μου στο κινητό, θα μου δημιουργήσει πρόβλημα στην πλοήγηση;:O Επίσης μόλις πάω να ανοίξω την εφαρμογή μου γράφει ότι δεν έχω τοποθετήσει κάρτα μνήμης. Έχω κάνει install την Navigon v2.6.1. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι να κάνω;:confused: Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 που τις έχεις αποθηκευμένες? το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι μήπως στις ρυθμίσεις έχεις sync με gmail και οταν γίνεται το sync επειδή δε βλέπει τίποτα στο mail σου τις διαγράφει. Το λογικό θα ήταν να τις μετέφερε στο mail σου αλλά μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα :/ δοκίμασε πάντως να απενεργοποιήσεις το sync contacts εαν δε το χρησιμοποιείς κοιτα κι εγώ απο kernels δεν ξέρω πολλά αλλά κάτι φίλοι πιο πανω έγραφαν πως ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός. Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ούτε σε επιδόσεις ούτε σε μπαταρια Το περίεργο είναι οτι τις επαφές μου τις έχω και στο gmail :confused: Τί να πώ θα δείξει.. Πάντως όσο αφορά τους kernel έβγαλα τον R8 που είχε του S-Muprhy και έβαλα τον X-mas..Αν και στα νούμερα ο παλιός έβγαζε μεγαλύτερα αποτελέσματα , μου φαίνεται πιο smooth με τον X-mas.. Άλλο ένα "πρόβλημα" που έχω εντοπίσει είναι πώς ό,τι και να κάνω στα εισερχόμενα sms δεν έχω δόνηση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lverg1 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Το περίεργο είναι οτι τις επαφές μου τις έχω και στο gmail :confused: Τί να πώ θα δείξει.. Πάντως όσο αφορά τους kernel έβγαλα τον R8 που είχε του S-Muprhy και έβαλα τον X-mas..Αν και στα νούμερα ο παλιός έβγαζε μεγαλύτερα αποτελέσματα , μου φαίνεται πιο smooth με τον X-mas.. Άλλο ένα "πρόβλημα" που έχω εντοπίσει είναι πώς ό,τι και να κάνω στα εισερχόμενα sms δεν έχω δόνηση :X είναι ποιο smooth o xmas και ειναι καλύτερος σε διάρκεια μπαταρίας. Με βγάζει άνετα 3 μέρες με μέτρια χρήση! Το τι βγάζει στο quadrant δεν έχει και πολυ σημασία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 είναι ποιο smooth o xmas και ειναι καλύτερος σε διάρκεια μπαταρίας. Με βγάζει άνετα 3 μέρες με μέτρια χρήση! Το τι βγάζει στο quadrant δεν έχει και πολυ σημασία. ανετα 3 μερες?? :wacko::wacko: ποιον απο τους xmas εχεις? να τον δοκιμασω αν ειναι! Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts