Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αναζητηση που κανουμε με το πληκτρο δεξια, μπορουμε με καποιο τροπο να ρυθμισουμε εμεις τι θα κανει αναζητηση? 'Η ειναι χαρακτηριστικο μονο του sense?

Οταν ειχα sense rom, με ειχε βολεψει που το χρησιμοποιουσα μονο για αναζητηση επαφων, τωρα χωρις το sense δεν εχω βρει εξισου γρηγορο τροπο αναζητησης επαφων.

Την εφαρμογη, dialer one, δεν την ειχα συμπαθησει και την εβγαλα αμεσως..

Αν ανοιξεις την εφαρμογη dialer ή contactsκαι τοτε πατησεις το search button ψαχνει μονο επαφες.. επισης και απο το γενικο search αν πατησεις πανω στο εικονιδιο google πανω δεξια σου βγαζει επιλογες για το search

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια rom έχεις?

Την oxygen 1.0.4, αλλα βρηκα τη λυση που ειναι απο κατω :)

επισης και απο το γενικο search αν πατησεις πανω στο εικονιδιο google πανω δεξια σου βγαζει επιλογες για το search

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Σωστος, δεν ειχα προσεξει οτι αν πατησω πανω αριστερα το μπλε εικονιδιο google απο το κουμπι αναζητησης, μπορουσα να τσεκαρω ο,τι ηθελα να ψαχνει!

Καλησπέρα!

Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία official RUU για το desire; Θέλω να το κάνω unroot και το link στην πρώτη σελίδα όταν ξεκινάω να το κάνω μου βγάζει error 140.

Ευχαριστώ!

EDIT. ΟΚ το βρήκα..

Edited by vaggelis_grg
:D

καλησπερα root το κινητο το κανουμε με τον οδυγο που εχει στην πρωτη σελιδα?αν εχετε καποιο οδυγο στα ελληνικα και μπωρειτε να μου τον στειλετε με pm.το μονο που με ενδιαφερει στο κινητο ειναι να μεγαλωσω την μνημη για της εφαρμογες.ευχαριστω.

Πως μπορούμε να αλλάξουμε το πληκτρολόγιο? Εχω κατεβάσει το πληκτρολόγιο του gingerbread απο το market για να το δοκιμάσω, το έχω ενεργοποιήσει στο settings --> language & keyboard αλλα συνεχίζει να μου βγάζει αυτό του sense (έχω leedroid 2.3d). Κοίταξα και στις εφαρμογές για clear defaults αλλα δεν υπήρχε η σχετική επιλογή. Καμία ιδέα?

Κρατάς πατημένο το optical joystic και αλλάζεις απο κει τον τρόπο εισαγωγής.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καλησπέρα σε ολους

Πέρασα πριν απο λίγο την Oxygen 2.0 RC6 αφού πρώτα είχα κάνει backup με το titanium και είχα εκτελέσει ολα τα wipes.

Η ROM είναι όντως πολύ καλή αλλά έχω κάτι προβληματάκια:

α) Δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο (αυτό το ξέρω οτι έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω τώρα)

β) Μου βγάζει συνέχει για ένα android.process.media που τερματίζεται αναπάντεχα....

και τρίτο και κυριότερο.....

γ) Οταν έκανα restore τις εφαρμογές μου (κάπου 200) ο ελεύθερος χώρος στο κινητό ελατώθηκε επικίνδυνα και έφτασε τα 19MB (δεν θυμάμαι πόσα είχα με την sense). Ταυτόχρονα παρατήρησα οτι μου λείπανε αρκετά widgets.

Πάλι μέσω του titanium backup εκτέλεσα το batch που λέει μεταφορά των εφαρμογών χρήστη στην κάρτα sd, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο ελεύθερος χώρος στο κινητό στα 48,32 ΜΒ αλλά οι εφαρμογές να εμφανίζονται στο μενού διπλές (!).

Επίσης εξαφανίστηκαν κι άλλα widgets που είχα με αποτέλεσμα υπάρχουν τώρα ελάχιστα......

καμιά ιδέα;

Edited by gassim

καλησπέρα σε ολους

Πέρασα πριν απο λίγο την Oxygen 2.0 RC6 αφού πρώτα είχα κάνει backup με το titanium και είχα εκτελέσει ολα τα wipes.

Η ROM είναι όντως πολύ καλή αλλά έχω κάτι προβληματάκια:

α) Δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο (αυτό το ξέρω οτι έχει απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω τώρα)

β) Μου βγάζει συνέχει για ένα android.process.media που τερματίζεται αναπάντεχα....

και τρίτο και κυριότερο.....

γ) Οταν έκανα restore τις εφαρμογές μου (κάπου 200) ο ελεύθερος χώρος στο κινητό ελατώθηκε επικίνδυνα και έφτασε τα 19MB (δεν θυμάμαι πόσα είχα με την sense). Ταυτόχρονα παρατήρησα οτι μου λείπανε αρκετά widgets.

Πάλι μέσω του titanium backup εκτέλεσα το batch που λέει μεταφορά των εφαρμογών χρήστη στην κάρτα sd, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο ελεύθερος χώρος στο κινητό στα 48,32 ΜΒ αλλά οι εφαρμογές να εμφανίζονται στο μενού διπλές (!).

Επίσης εξαφανίστηκαν κι άλλα widgets που είχα με αποτέλεσμα υπάρχουν τώρα ελάχιστα......

καμιά ιδέα;

α) κατέβασε το HTC_IME από το xda, έχει link και στο thread της oxygen ή στο faq της.

β) κάτι μου θυμίζει αλλά δεν.. στη θέση σου θα έκανα ξανα wipe και flash και γι αυτό το λόγο αλλα και για το γ:

γ) το titanium by default κανει restore όλες τις εφαερμογές σου στην εσωτερική μνήμη (εκτός απο μερικές που αυτόματα μεταφέρονται στη κάρτα) οποτε αφού απο αυτά που γράφεις δεν έχεις φτιάξει ext partition στην sd σου γι αυτό μειώθηκε τόσο ο χώρος. Δεν θυμάται δηλαδή που είχες τη κάθε εφαρμογή για να κάνει το ίδιο. Το Batch τώρα που έκανες μετέφερε όλες τις εφαρμογές στην sd αλλά αν διαβάσεις και προηγούμενα posts θα δεις οτι apps που έχουν widgets και απο μονα τους δεν εχουν επιλογη μεταφορας στην sd, δεν πρέπει να τα μεταφέρεις με το titanium εαν θέλεις να σου λειτουργούν τα widgets. Εγώ λέω διάβασε πως θα κάνεις ext partition για να εκμεταλλευτείς το app2sd+ και ξαναπέρνα την oxygen απο την αρχή. Αλλιώς αν θες τα widgets μονο γύρνα στο internal οσες μεταφορές έχουν widgets που θες

Για όσους έχουν τη MIUI 1.1.07:

Είστε ικανοποιημένοι με τη camera?? Είναι το μόνο που μου τη σπάει σε αυτή τη rom, κατα τα άλλα τα σπάει! Κάνει συνέχεια autofocus με αυτό τον εκνευριστικό ήχο, οι φωτογραφίες στη καλύτερη αναλυση είναι άθλιες και το βιντεο που δεν έχει autofocus είναι θολο-άχρηστο (αν και το βίντεο δε με ενδιαφέρει). Επίσης όταν κλείνω το camera app ακούγεται ένα ελαφρύ "τσικ" πίσω στο φακό που δεν μου το έκανε καμία άλλη rom.. Βρήκα ένα camera 5mp widescreen add on στο site της miui_au αλλά δεν ξέρω αν θα δώ καμια διαφορά.. Κανεις με παρόμοια προβλήματα-λύση?

Edited by whatever123

ρε παιδια εχω την miui 1.1.7 κ ενω εχω 19 εφαρμογες στην μνημη τηλ εχω υπολοιπο 50mb γιατι?ειμαι s-off... Edited by mgeo81
Everything Is Possible....

ρε παιδια εχω την miui 1.1.7 κ ενω εχω 19 εφαρμογες στην μνημη τηλ εχω υπολοιπο 50mb γιατι?ειμαι s-off...

τι σου λέει το quick system info? μήπως χάλασε το ext partion σου? Η δεν είχες απο την αρχή? Εμενα που ήρθα απο oxygen με τις ίδιες εφαρμογες είχα και περισσότερο χώρο!

τι σου λέει το quick system info? μήπως χάλασε το ext partion σου? Η δεν είχες απο την αρχή? Εμενα που ήρθα απο oxygen με τις ίδιες εφαρμογες είχα και περισσότερο χώρο!

εχω κανει expartition μηπως χαλασε γιατι στο quick system κ λεει inetrnal mem total 148 free 50 κ a2sd total 458 free 423

εχω κανει expartition μηπως χαλασε γιατι στο quick system κ λεει inetrnal mem total 148 free 50 κ a2sd total 458 free 423

Θα κατεβασεις ένα. Terminal emulator από μάρκετ και θα δώσεις τις εξής εντολές

su

a2sd check

a2sd zipalign

a2sd cachesd

Edited by timos1968

Θα κατεβασεις ένα. Terminal emulator από μάρκετ και θα δώσεις τις εξής εντολές

su

a2sd check

a2sd zipalign

a2sd cachesd

το κατεβασα αλλα δεν μου δουλευει με πεταει εξω

EDIT:ενταξει το εκανα τωρα?

EDIT 2:εκανε reboot αφου πρωρα ελεγε create dalivk cashe η κατι τετοιο...ειναι καλο αυτο?

κ ναι μολισ η μνημη ανεβηκε στα 140mb thanks guys

Edited by mgeo81

Καλησπέρα στην παρέα, λοιπόν μιας και πρόσφατα έγινα co-mod στο forum θέλω να συμμαζέψω λίγο το 1ο post για καλό όλων μας.

Πριν ξεκινήσω λοιπόν θέλω να σας παρακαλέσω να μου στείλετε με pm τις προτάσεις σας σχετικά με το τι θα θέλατε να υπάρχει εκεί.

Προσωπικά, ίσως επειδή είμαι λίγο πιο προχωρημένος στο android από κάποιους άλλους, πολλά μπορεί να τα θεωρώ δεδομένα και

να ξεχάσω να τα συμπεριλάβω γι' αυτό θέλω μια βοήθεια ειδικά από πιο αρχάριους χρήστες στο τι θέλουν να υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ. Όποιος θέλει να βοηθήσει με κάποιον οδηγό (jastonas ακούς) μπορεί να το κάνει ελεύθερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα στην παρέα, λοιπόν μιας και πρόσφατα έγινα co-mod στο forum θέλω να συμμαζέψω λίγο το 1ο post για καλό όλων μας.

Πριν ξεκινήσω λοιπόν θέλω να σας παρακαλέσω να μου στείλετε με pm τις προτάσεις σας σχετικά με το τι θα θέλατε να υπάρχει εκεί.

Προσωπικά, ίσως επειδή είμαι λίγο πιο προχωρημένος στο android από κάποιους άλλους, πολλά μπορεί να τα θεωρώ δεδομένα και

να ξεχάσω να τα συμπεριλάβω γι' αυτό θέλω μια βοήθεια ειδικά από πιο αρχάριους χρήστες στο τι θέλουν να υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ.

ΥΓ. Όποιος θέλει να βοηθήσει με κάποιον οδηγό (jastonas ακούς) μπορεί να το κάνει ελεύθερα.

Καλησπέρα ειμαι κάτοχος μολις μιας εβδομάδας του κινητού,δεν ειμαι ασχετος με τo android διοτι ειχα το milestone!Είναι ομως τελείως διαφορετικά κινητα δίοτι το desire δεν εχει κλειδωμενο bootloader και μπορεις να βάλεις οποια rom θέλεις..

Μήπως θα μπορούσε να υπάρχει πιο εύκολος οδηγός για costum rom?κ επίσης το να rootαρεις το κινητο δεν μου φένεται κ πολυ εύκολο...κ επίσης θα ήθελα αν γίνεται να μπει ένας οδηγος όσον αφορα την διαδικασία του partition της κάρτας!τη είναι κ τι κάνει?Ευχαριστω προκαταβολικα!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπέρα ειμαι κάτοχος μολις μιας εβδομάδας του κινητού,δεν ειμαι ασχετος με τo android διοτι ειχα το milestone!Είναι ομως τελείως διαφορετικά κινητα δίοτι το desire δεν εχει κλειδωμενο bootloader και μπορεις να βάλεις οποια rom θέλεις..

Μήπως θα μπορούσε να υπάρχει πιο εύκολος οδηγός για costum rom?κ επίσης το να rootαρεις το κινητο δεν μου φένεται κ πολυ εύκολο...κ επίσης θα ήθελα αν γίνεται να μπει ένας οδηγος όσον αφορα την διαδικασία του partition της κάρτας!τη είναι κ τι κάνει?Ευχαριστω προκαταβολικα!

φίλε μου αν δεις στη πρώτη σελίδα το link για τη διαδικασία root είναι πάρα πολύ απλή. Εγώ θυμάμαι πρώτη φορα που τη διαβασα το έκανα απο περιέργεια, κι οχι γιατί ήθελα να κάνω root, αλλά όταν συνειδητοποίησα πόσο εύκολο ήταν δεν μπορεσα να αντισταθώ :P

Στο κομμάτι που ξεκλειδώνει το κινητό, απλά το συνδέεις στο pc και πατάς ένα click, καμια σχέση με παλιότερες μεθόδους!

Για τον οδηγό partition συμφωνώ μαζί σου, θα ήταν πολύ χρήσιμο για τους νέους χρήστες μια και με τις νεες rom είναι όλο και περισσότερο αναγκαίο. Θα μπορούσε να μπει και μια σύντομη περιγραφή για τις πιο δημοφιλείς rom καθώς και τα link τους στο xda, παλια είχα διαβάσει ένα πολύ καλό και αναλυτικό post κάπου εδω μέσα ;)

Edited by whatever123

Καλησπέρα σας,στο Desire πάω ρυθμίσεις-->ήχος-->ήχοι κλειδώματος οθόνης.....και πατάω πάνω για να τσεκάρω αυτή την επιλογή, αλλά μετά όταν κλειδώνω και ξεκλειδώνω τη συσκευή δεν μου κάνει κάποιο ήχο...???

Το ξέρω είναι λίγο περίεργη η απορία μου αλλά άν μπορεί καποιος ας βοηθήσει....:p

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

α) κατέβασε το HTC_IME από το xda, έχει link και στο thread της oxygen ή στο faq της.

β) κάτι μου θυμίζει αλλά δεν.. στη θέση σου θα έκανα ξανα wipe και flash και γι αυτό το λόγο αλλα και για το γ:

γ) το titanium by default κανει restore όλες τις εφαερμογές σου στην εσωτερική μνήμη (εκτός απο μερικές που αυτόματα μεταφέρονται στη κάρτα) οποτε αφού απο αυτά που γράφεις δεν έχεις φτιάξει ext partition στην sd σου γι αυτό μειώθηκε τόσο ο χώρος. Δεν θυμάται δηλαδή που είχες τη κάθε εφαρμογή για να κάνει το ίδιο. Το Batch τώρα που έκανες μετέφερε όλες τις εφαρμογές στην sd αλλά αν διαβάσεις και προηγούμενα posts θα δεις οτι apps που έχουν widgets και απο μονα τους δεν εχουν επιλογη μεταφορας στην sd, δεν πρέπει να τα μεταφέρεις με το titanium εαν θέλεις να σου λειτουργούν τα widgets. Εγώ λέω διάβασε πως θα κάνεις ext partition για να εκμεταλλευτείς το app2sd+ και ξαναπέρνα την oxygen απο την αρχή. Αλλιώς αν θες τα widgets μονο γύρνα στο internal οσες μεταφορές έχουν widgets που θες

Για όσους έχουν τη MIUI 1.1.07:

Είστε ικανοποιημένοι με τη camera?? Είναι το μόνο που μου τη σπάει σε αυτή τη rom, κατα τα άλλα τα σπάει! Κάνει συνέχεια autofocus με αυτό τον εκνευριστικό ήχο, οι φωτογραφίες στη καλύτερη αναλυση είναι άθλιες και το βιντεο που δεν έχει autofocus είναι θολο-άχρηστο (αν και το βίντεο δε με ενδιαφέρει). Επίσης όταν κλείνω το camera app ακούγεται ένα ελαφρύ "τσικ" πίσω στο φακό που δεν μου το έκανε καμία άλλη rom.. Βρήκα ένα camera 5mp widescreen add on στο site της miui_au αλλά δεν ξέρω αν θα δώ καμια διαφορά.. Κανεις με παρόμοια προβλήματα-λύση?

σε ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση.

Είχα κάνει ext partition παλιότερα.....όφειλα να ξανακάνω μετά τα wipes?

Καλησπέρα σας,στο Desire πάω ρυθμίσεις-->ήχος-->ήχοι κλειδώματος οθόνης.....και πατάω πάνω για να τσεκάρω αυτή την επιλογή, αλλά μετά όταν κλειδώνω και ξεκλειδώνω τη συσκευή δεν μου κάνει κάποιο ήχο...???

Το ξέρω είναι λίγο περίεργη η απορία μου αλλά άν μπορεί καποιος ας βοηθήσει....:p

μηπως το χεις αθορυβο; :p

με ρωτησε καποιος πως κανεις partition με recovery. δυστυχως τωρα χρησιμοποιω amonra recovery η οποια εχει επιλογη στο μενου της. αλλα πριν μηνες που ειχα κανει με clockwork, ειχε κι εκκεινη επιλογη. καταρχην επιβεβαιωστε οτι εχει τη recovery στην καρτα μνημης, δηλαδη υπαρχει ενα αρχειο update.zip χυμα στην καρτα.

μετα ανοιγουμε το κινητο πατωντας volume down+power, στις επιλογες που βγαζει επιλεγουμε με volume το recovery κι επιλεγουμε με power. μετα μας βγαζει ενα εικονιδιο του κινητου με θαυμαστικο, εκει αν πατησουμε volume up+power μας βγαζει καποιες επιλογες με μπλε γραμματα, επιλεγουμε το flash update.zip. θα φλασαρει τη recovery(προσωρινα) και θα μπουμε στη recovery. μετα ψαχνωντας τις επιλογες θα το βρουμε.

εγω ετσι το ειχα κανει το καλοκαιρι, οπως και με amonra μονο που με αυτη δε χρειαζεται να πατησε volume up+power γιατι μπαινει κατευθειαν.

Καλησπερα σας.να ρωτησω κατι σχετικα με το sygic.Το εχω εγκαταστησει και δουλευει κανονικα τις

περισσοτερες φορες .Υπαρχουν ομως φορες που χωρις λογο με πεταει εξω απο την εφαρμογη.Το

εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;

:baby:

ρε παιδες η πρωτη σελιδα ειναι κατατοπιστικοτατη και οι οδηγοι του kollatu πανευκολοι λιγο να εχει ασχοληθει καποιος αρκει να καταλαβει τι διαβαζει να εχει μια σχετικη εξικοίωση με υπολογιστη και να το ψαξει.δε γινετε αλλιως.ενταξη θελει λιγο διαβασμα και ψαξιμο αλλα καλο μας κανει ετσι δε θα βρεθουμε και προ δυσαρεστων εκπληξεων

Έχει καμμια βδομάδα που πήρα το desire και δεν μπορώ να ρυθμίσω το λογαριασμό μου στο hotmail έκανα τις ρυθμίσεις που βρήκα εδώ http://www.bfinternet.co.uk/news-info/how-to-set-up-your-pop3-account/set-up-pop3-hotmail-email-on-android-google-nexus-phone αλλά δεν μπορει να συνδεθεί. Το έχει κανείς αυτο το πρόβλημα;

Έχει καμμια βδομάδα που πήρα το desire και δεν μπορώ να ρυθμίσω το λογαριασμό μου στο hotmail έκανα τις ρυθμίσεις που βρήκα εδώ http://www.bfinternet.co.uk/news-info/how-to-set-up-your-pop3-account/set-up-pop3-hotmail-email-on-android-google-nexus-phone αλλά δεν μπορει να συνδεθεί. Το έχει κανείς αυτο το πρόβλημα;

φιλε μου εγω δεν το εκανα με χειροκινητες ρυθμισεις,απλα εβαλα username και password την πρωτη φορα που το σεταρα και επειτα πατησα ''ΕΠΟΜΕΝΟ'' και περασε μονο του τις ρυθμισεις

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

φιλε μου εγω δεν το εκανα με χειροκινητες ρυθμισεις,απλα εβαλα username και password την πρωτη φορα που το σεταρα και επειτα πατησα ''ΕΠΟΜΕΝΟ'' και περασε μονο του τις ρυθμισεις

Ούτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα δε μου τις παίρνει τι να κάνω

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...