Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ερώτηση προς όλους όσους έβαλαν MIUI 1.1.7 με την μετάφρασή μου.

Η εφαρμογή Monitor (Έλεγχος κίνησης) τρέχει κανονικά;

οχι εμενα με πεταει εξω finn...

κ παρατηρησα οτι οταν με καλει καποιος στην οθονη που απανταμε την κληση μου εβγαλε κατι κινεζικα κ οταν πατησα το πληκτρο end μου εβγαλε στα αγγλικα call ended αντι για ελληνικα...

Everything Is Possible....

Κατέβασε το τελευταίο πακέτο που ανέβασα.

Τα κινέζικα διορθώθηκαν και έβαλα προηγούμενη έκδοση του Monitor.Δε μπορώ να καταλάβω τι προκαλέι τα force close.Δε χρειάζεται να κάνεις wipe btw.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Κατέβασε το τελευταίο πακέτο που ανέβασα.

Τα κινέζικα διορθώθηκαν και έβαλα προηγούμενη έκδοση του Monitor.Δε μπορώ να καταλάβω τι προκαλέι τα force close.Δε χρειάζεται να κάνεις wipe btw.

το δευτερο πακετοπου εδωσες το κατεβασα χτες το βραδυ ανεβασες κ αλλο?

Ναι σήμερα ανέβασα με κάτι διορθώσεις.Όσοι έχουν πέρασει έστω και ένα πακέτο μου τα επόμενα δε θέλουν wipe πριν το flashing.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ναι σήμερα ανέβασα με κάτι διορθώσεις.Όσοι έχουν πέρασει έστω και ένα πακέτο μου τα επόμενα δε θέλουν wipe πριν το flashing.

οκ το κατεβαζω τωρα κ θα αν ειναι ολα ενταξει...:thanks:

EDIT:τα περασα ολα οκ... κ στον ελεχγο κινησης ολα οκ δεν με πεταει εξω μπαινει κανονικα.

ΕDIT 2: ρε παιδια γιατι δεν μπορω να μετονομασω τουσ φακελους της mui...μπορει να μου καποιος πως το κανει να το δοκιμασω κ εγω...

Edited by mgeo81

Εχεις να προτεινεις καποιο link η καποιο αρθρο με μια πιο λεπτομερη επιχειρηματολογια πανω σε αυτο? Ειναι θεμα μνημης μπαταριας, κλπ?

To έχω προσέξει κι εγώ αυτό το πράγμα σε πολλά sites...

Μπορείς να το δεις εδώ, εδώ κι εδώ...

Απ'ότι ξέρω (και το λέει κι εδώ ) οι μπαταρίες λιθίου δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης... ;)

Τhe end of an era...

Η αναζητηση που κανουμε με το πληκτρο δεξια, μπορουμε με καποιο τροπο να ρυθμισουμε εμεις τι θα κανει αναζητηση? 'Η ειναι χαρακτηριστικο μονο του sense?

Οταν ειχα sense rom, με ειχε βολεψει που το χρησιμοποιουσα μονο για αναζητηση επαφων, τωρα χωρις το sense δεν εχω βρει εξισου γρηγορο τροπο αναζητησης επαφων.

Την εφαρμογη, dialer one, δεν την ειχα συμπαθησει και την εβγαλα αμεσως..

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τον chrome. Εγώ χρησιμοποιώ τον Dolphin και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι έχει την τάση να κάνει resize το κείμενο οταν ζουμαρω και κάποιες φορές με πετάει σε άλλο μέρος της σελίδας από αυτό που ήθελα να δω... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το resizing του κειμένου?

Ο Dolphin υποστηρίζει flash???

Αυτό το resize που λες νομίζω το κάνει και στο μαμά Browser :!:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Η αναζητηση που κανουμε με το πληκτρο δεξια, μπορουμε με καποιο τροπο να ρυθμισουμε εμεις τι θα κανει αναζητηση? 'Η ειναι χαρακτηριστικο μονο του sense?

Οταν ειχα sense rom, με ειχε βολεψει που το χρησιμοποιουσα μονο για αναζητηση επαφων, τωρα χωρις το sense δεν εχω βρει εξισου γρηγορο τροπο αναζητησης επαφων.

Την εφαρμογη, dialer one, δεν την ειχα συμπαθησει και την εβγαλα αμεσως..

Αν κι έχω wildfire με sense rom, ίσως να σε βοηθάει κι εσένα, οπότε:

Ρυθμίσεις->αναζήτηση->στοιχεία με δυνατότητα αναζήτησης... και διαλέγεις μετά που θα ψάχνει πατώντας το search button

Τhe end of an era...

Ο Dolphin υποστηρίζει flash???

Αυτό το resize που λες νομίζω το κάνει και στο μαμά Browser :!:

Ναι υποστηρίζει κανονικότατα.

Παιδια καλησπέρα , εχω βαλει την miui rom 1.11.07 με τα ελληνικα του FINN μπορει καποιος να μου πει τι γίνεται με το ελληνικο πληκτρολογιο γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω;Ευχαριστω

SOS

Κάνω nandroid και μου κόλλησε σε ένα αρχείο που παίζει να είναι corrupt... τι να κάνω ρε να πάρει;

Να βγάλω μπαταρία άφοβα...; Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αφού δεν γράφει, απλά διαβάζει...

Το αρχείο είναι libicuuc.so

εδιτ: έχω 3.5gb στην κάρτα άρα δεν φταίει ο χώρος..

Όπως βλέπετε από την υπογραφή μου... Problem solved:)

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Παιδια καλησπέρα , εχω βαλει την miui rom 1.11.07 με τα ελληνικα του FINN μπορει καποιος να μου πει τι γίνεται με το ελληνικο πληκτρολογιο γιατι δεν μπορω να το ενεργοποιησω;Ευχαριστω

Εχω εχω βάλει το πληκτρολόγιο HTC IME το οποίο έχει κ ελληνικα θα το βρεις στουσ xda γιατί από όσο γνωρίζω το πληκτρολόγιο της miui δεν έχει ελληνικα...

το φλασαρεις κανονικά από recovery αλλά κανε κ ένα backup καλού κακού..

Κ είσαι έτοιμος...

Αν κι έχω wildfire με sense rom, ίσως να σε βοηθάει κι εσένα, οπότε:

Ρυθμίσεις->αναζήτηση->στοιχεία με δυνατότητα αναζήτησης... και διαλέγεις μετά που θα ψάχνει πατώντας το search button

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ετσι το ειχα κανει πριν βαλω custom rom, τωρα απλα δεν υπαρχει η "αναζητηση" στις ρυθμισεις.. :O

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ετσι το ειχα κανει πριν βαλω custom rom, τωρα απλα δεν υπαρχει η "αναζητηση" στις ρυθμισεις.. :O

Ποια rom έχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

πως μπορουμε να αποχτησουμε μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη για εφαρμογες;αλλα χωρις αλλαγη της ρομς γιατι δεν σκαμπαζω απο αυτα,εχθες επιχειρησα να κανω ροοτ το κινητο και εκει που ηταν ετοιμο να αρχισει ο συχρονισμως κολουσε και ελεγε instaling flash card.

πως μπορουμε να αποχτησουμε μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη για εφαρμογες;αλλα χωρις αλλαγη της ρομς γιατι δεν σκαμπαζω απο αυτα,εχθες επιχειρησα να κανω ροοτ το κινητο και εκει που ηταν ετοιμο να αρχισει ο συχρονισμως κολουσε και ελεγε instaling flash card.

Κάνεις λίγο υπομονή. Διαβάζεις λίγα πράγματα στο ίντερνετ. Έρχεται η στιγμή που λες.. δεν πάει άλλο! Θα κάνω ρουτ και θα το σκίσω το κινητό.. :)

Οπότε αν δυσκολεύεσαι ή φοβάσαι να κάνεις root τότε απλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα σε διάβασμα και ψάξιμο γιατί είναι η μόνη λύση για περισσότερο χώρο!

Δοκίμασα την Ginger Villain 0.6 (Android 2.3) στην οποία μάλιστα δουλεύει και ο Camcorder!

Υπάρχει περίπτωση να δημιούργησε μόνη της ext partition στην SD, προκειμένου να μπορώ να εγκαταστήσω και εκεί εφαρμογές;

Ενώ μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ ασχολήθει με αυτό το θέμα (ext partitions, ap2sd κτλ), είδα μία επιλογή στο Applications (Settings) που λέει "Move to SD", και όντως αν την επιλέξεις, ο διαθέσιμος χώρος στο Internal Storage μεγαλώνει!

εισαι rooted? Αν ναι, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ OTA UPDATES ποτε! ο,τι θες κατεβάζεις απο xda

Ευχαριστω πολυ!!

Κ πως κανω την ενημερωση?

με την κλασσικη μεθοδο? σαν να περναω απ την αρχη μια rom?

Ετσι ομως δεν θα χασω τα δεδομενα κ τις εφαρμογες...?

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Ευχαριστω πολυ!!

Κ πως κανω την ενημερωση?

με την κλασσικη μεθοδο? σαν να περναω απ την αρχη μια rom?

Ετσι ομως δεν θα χασω τα δεδομενα κ τις εφαρμογες...?

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις wipe οπότε δεν χάνετε τίποτα ..αλλά προσωπικά καλού κακού πάντα τα περνάω όλα απο την αρχή(Την ROM εννοώ) .

Άλλωστε γι'αυτό είναι το Titanium Backup κάνεις backup όλες τις εφαρμογές που θέλεις και μετά τις επαναφέρεις (Μαζί και τα data π.χ ID,passwords ,levels σε ένα παιχνίδι κτλπ.. οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν χάνεις απολύτως τίποτα)

Θα να σου δώσω μια μικρή βοήθεια γιατί στην αρχή δεν το χρησιμοποιούσα επειδή βαριόμουν να το τρέξω και να δω τι "παίζει" (Προτιμούσα να τα κατεβάσω όλα απο την αρχή αντι να τα επαναφέρω σε 5 λεπτά, τί να πεις...)

Πάμε στο ψητό!

Για να κάνεις backup κάτι τρέχεις το titanium backup >πας στο "Αντ. ασφαλείας και επαναφορά" >άγγιγμα πάνω στην εφαρμογή που θέλεις να κάνεις backup >και "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας!" ...

Αυτόματα γίνεται backup στον φάκελο που σου αναφέρω πιο κάτω.

Για επαναφορά άγγιγμα στο όνομα της εφαρμογής και "επαναφορά"

Τα backup γίνονται στην καρτα sd στον φάκελο "TitaniumBackup" οπότε μην σβήσεις τον φάκελο αν δεν έχεις κάποιο λόγο.

Καλό ξημέρωμα.

Πραγματικά συγνώμη αν το post μου είναι άχρηστο αλλα δεν ήξερα τόσο καιρό τί έχανα :p Κολλημένος με το Sense δοκίμαζα μόνο τέτοιες ROM μέχρι χθές που άρχισα να πειραματίζομαι με τις MIUI (μετά απο μία γρήγορη ματιά στις DeFrost,Oxygen)..Πραγματικά έχω μείνει μαλάμας..Έβαλα τη MIUI του S-Murphy μαζί με το theme του J-Style και ελληνικό HTC IME εννοείται..Πραγματικά η ROM πετάει..Πολύ smooth , πολύ όμορφη και γενικά απίστευτα εύχρηστη..Προς το παρόν δε μου έχει λείψει καθόλου το Sense..Όποιος έχει όρεξη για flashάρισμα αξίζουν πολύ αυτές οι rom... :D

Κάνεις λίγο υπομονή. Διαβάζεις λίγα πράγματα στο ίντερνετ. Έρχεται η στιγμή που λες.. δεν πάει άλλο! Θα κάνω ρουτ και θα το σκίσω το κινητό.. :)

Οπότε αν δυσκολεύεσαι ή φοβάσαι να κάνεις root τότε απλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα σε διάβασμα και ψάξιμο γιατί είναι η μόνη λύση για περισσότερο χώρο!

jastona εχω που εχω την miui μπορω να κανω hboot το κινητο μ?ειμαι s-off παλι με τον δικο σου τροπο τοτε ειχα την oxygen:):)

Εχω εχω βάλει το πληκτρολόγιο HTC IME το οποίο έχει κ ελληνικα θα το βρεις στουσ xda γιατί από όσο γνωρίζω το πληκτρολόγιο της miui δεν έχει ελληνικα...

το φλασαρεις κανονικά από recovery αλλά κανε κ ένα backup καλού κακού..

Κ είσαι έτοιμος...

Ευχαριστώ πολύ.

jastona εχω που εχω την miui μπορω να κανω hboot το κινητο μ?ειμαι s-off παλι με τον δικο σου τροπο τοτε ειχα την oxygen:):)

Όχι δυστυχώς... ο hboot της oxygen δεν παίρνει άλλη ρομ για τον απλό λόγο πως όλες οι άλλες είναι πολύ μεγάλες. Ακόμα και η gingervillain. Αν κατεβάσεις μια ρομ, την κάνεις extract και είναι πάνω από 90mb τότε δεν μπορείς. Και η miui είναι σίγουρα πάνω από 130...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...