gassim Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 οταν πηγαίνω στις εφαρμογές βλέπω εγκατεστημένο το street view, αλλά δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω.....κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σαν επιλογή απο το google maps? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Αρχικό μήνυμα από OculatusAbis Εμφάνιση Μηνύματος Αν τελικά εγκαταστήσεις την 2.3b, δώσε μας εντυπώσεις για μπαταρία και lag γιατί εγώ έχω πρόβλημα και στα δύο... εγκατέστησα την 2.3b αλλά μου παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα, έκανε συνεχώς επαννεκινήσεις τον sense, κόλαγε στο μενού,κάποια widgets κολούσαν γενικώς και ξαναγύρισα στην 2.2f που είναι σταθερότατη. Δεν ξέρω αν φταίει επειδή την πέρασα από πάνω και δεν έκανα κανένα wipe. φλασαρε την ξανα Edited December 21, 2010 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τα είπες όλα! Και εγώ τα ίδια έχω να πω... Η ρομ τρέχει όσο σφαίρα όσο και η 1.0.4. Πολύ ρισπέκτ στον AdamG. Αναρωτιέμαι αν η Defrost (που έχω να δοκιμάσω 2 βδομάδες) είναι τόσο γρήγορη αν και δεν θυμάμαι να έχει καμία ρομ τέτοια απόκριση... ΕΙΔΙΚΑ οι sense! Και περί zeam... και εγώ στην αρχή είχα καλομάθει με τους άλλους launchers αλλά είναι 500kb μόνο και για να τον χρησιμοποιεί ο adamg κάτι ξέρει! Τώρα βέβαια έβαλα τον go launcher γιατί έχει κάνει φοβερές βελτιώσεις. Τις εφαρμογές τις κάνεις sort όπως θες εσύ.. είτε ios style (date installed sort), είτε android style (αλφαβητικά) είτε αντίστροφο ios style! Επίσης έχει ενσωματωμένο task manager που βλέπεις τι τρέχει, folders όπως το Ios (που πετάς εφαρμογή πάνω σε άλλη και δημιουργείς folder) καθώς και εύκολο Uninstall!!! Αυτό το τελευταίο ειδικά λείπει από το android γενικά.. ή μάλλον έλειπε μέχρι που ήρθε ο Go Launcher! Την πέρασα και γω και όντως τρέχει σφαίρα, καθόλου lag και μου φαίνεται και πιο γρήγορη απο DeFrost. Θα διορθώσει και αυτα τα bugs και θα τα σπάει άγρια! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Εγω παντως την εχω καταβρει με τον zeam launcher! :) Στο μελλον λετε θα υποστηριζει αναπαραγωγη avi η να το παρω απλα αποφαση.. ? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Εγω παντως την εχω καταβρει με τον zeam launcher! :) Στο μελλον λετε θα υποστηριζει αναπαραγωγη avi η να το παρω απλα αποφαση.. ? Πιστεύω ότι σίγουρα θα βρεθεί άκρη με την αναπαραγωγή video. Απλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Μην ξεχνάτε είμαστε ακόμη στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της Gingerbread. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πιστεύω ότι σίγουρα θα βρεθεί άκρη με την αναπαραγωγή video. Απλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Μην ξεχνάτε είμαστε ακόμη στις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας της Gingerbread. στην πραγματικοτητα το gingerbread δεν κυκλοφορει ακομα επισημα. δεν εχει ξεκινησει ακομα η αναβαθμιση σε 2.3. μονο το nexus s εχει την 2.3 ε'αρχης. απλα η google επισημα εχει δωσει το sdk του gingerbread στις εταιρειες συσκευων και στις εταιρειες που φτιαχνουν λογισμικο, οπως επισης και στους προγραμματιστες εφαρμογων. αυτο το sdk το εχουν παρει στο xda και εχουν βγαλει καποιες custom rom. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Στην 2.2 παιζουν μια χαρά τα avi.Στην 2.3 είναι laggy? Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 στην πραγματικοτητα το gingerbread δεν κυκλοφορει ακομα επισημα. δεν εχει ξεκινησει ακομα η αναβαθμιση σε 2.3. μονο το nexus s εχει την 2.3 ε'αρχης. απλα η google επισημα εχει δωσει το sdk του gingerbread στις εταιρειες συσκευων και στις εταιρειες που φτιαχνουν λογισμικο, οπως επισης και στους προγραμματιστες εφαρμογων. αυτο το sdk το εχουν παρει στο xda και εχουν βγαλει καποιες custom rom. Και όμως η Gingerbread έχει κυκλοφορήσει. :) http://www.engadget.com/2010/12/17/android-2-3-gingerbreads-source-code-now-available/ Αν κάτι λείπει είναι οι drivers για τις συσκευές που δεν έχουν δώσει ακόμα οι κατασκευαστές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Και όμως η Gingerbread έχει κυκλοφορήσει. :) http://www.engadget.com/2010/12/17/android-2-3-gingerbreads-source-code-now-available/ Αν κάτι λείπει είναι οι drivers για τις συσκευές που δεν έχουν δώσει ακόμα οι κατασκευαστές. φιλε μου το ιδιο πραγμα ακριβως λεμε και το ιδιο πραγμα γραφει και το συγκεκριμενο αρθρο. επισημως δεν εχει δωσει αναβαθμιση η Google στους κατοχους των κινητων. το εχει δωσει στους κατασκευαστες και στις εταιρειες λογισμικου. το αν εχει γινει leaked απο εκει δεν σημαινει οτι το εδωσε η google επισημως. ο source code ειναι στην ουσια το sdk που εγραψα και πριν. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Άλλο το SDK κι άλλο το source code. Το SDK είναι πλατφόρμα για να γράψεις εφαρμογές συμβατές με το 2.3 και το AOSP είναι ο κώδικας του λογισμικού για να κάνει ελέυθερα ο καθένας τα builds του. Οπότε επισήμως το έχει δώσει η google.Το πως θα κινηθούν οι εταιρίες είναι άλλη δουλειά.Η HTC έχει κώδικα να γράψει μιας και κοτσάρει το Sense πάνω. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 φιλε μου το ιδιο πραγμα ακριβως λεμε και το ιδιο πραγμα γραφει και το συγκεκριμενο αρθρο. επισημως δεν εχει δωσει αναβαθμιση η Google στους κατοχους των κινητων. το εχει δωσει στους κατασκευαστες και στις εταιρειες λογισμικου. το αν εχει γινει leaked απο εκει δεν σημαινει οτι το εδωσε η google επισημως. ο source code ειναι στην ουσια το sdk που εγραψα και πριν. Με συγχωρείς αλλά θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε! Άπαξ και βγήκε το source code κυκλοφόρησε. Τέλος. Το αν ο κάθε κατασκευαστής (συμπεριλαμβανομένης και της Google) έδωσε ή όχι αναβάθμιση στους δικούς του δε σημαίνει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει η νέα έκδοση. Εφόσον μπορείς να την κάνεις compile από τον κώδικα που σου δίνεται για τη συσκευή σου, έχει κυκλοφορήσει. Η κυκλοφορία ξαναλέω δεν έχει καμμία σχέση με την αναβάθμιση λογισμικού. Και δεν έχει γίνει leaked, έχει δωθεί ηθελημένα. Τελευταία φορά που τσέκαρα leaked σημαίνει διέρευσε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Με συγχωρείς αλλά θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε! Άπαξ και βγήκε το source code κυκλοφόρησε. Τέλος. Το αν ο κάθε κατασκευαστής (συμπεριλαμβανομένης και της Google) έδωσε ή όχι αναβάθμιση στους δικούς του δε σημαίνει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει η νέα έκδοση. Εφόσον μπορείς να την κάνεις compile από τον κώδικα που σου δίνεται για τη συσκευή σου, έχει κυκλοφορήσει. Η κυκλοφορία ξαναλέω δεν έχει καμμία σχέση με την αναβάθμιση λογισμικού. Και δεν έχει γίνει leaked, έχει δωθεί ηθελημένα. Τελευταία φορά που τσέκαρα leaked σημαίνει διέρευσε. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.:) φιλε μου δεν αμφισβητω ουτε τις γνωσεις σου αλλα ουτε τις γνωσεις κανενος. συζητηση κανουμε σε φιλικο τονο παντα. εγω οταν λεω "επισημα" εννοω επισημη αναβαθμιση καποιας συσκευης απο την εταιρεια κατασκευης της. νομιζω οτι στην ουσια λεμε σχεδον τα ιδια πραγματα. εκτος απο το nexus s που κυκλοφορει ηδη με την 2.3 μεσα, υπαρχει καποια συσκευη που να κυκλοφορει στην αγορα, η οποια να εχει παρει επισημη αναβαθμιση σε 2.3 ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 φιλε μου δεν αμφισβητω ουτε τις γνωσεις σου αλλα ουτε τις γνωσεις κανενος. συζητηση κανουμε σε φιλικο τονο παντα. εγω οταν λεω "επισημα" εννοω επισημη αναβαθμιση καποιας συσκευης απο την εταιρεια κατασκευης της. νομιζω οτι στην ουσια λεμε σχεδον τα ιδια πραγματα. εκτος απο το nexus s που κυκλοφορει ηδη με την 2.3 μεσα, υπαρχει καποια συσκευη που να κυκλοφορει στην αγορα, η οποια να εχει παρει επισημη αναβαθμιση σε 2.3 ? Επίσημη αναβάθμιση για την Gingerbread δεν έχει πάρει κάποια άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 εχει βαλει κανεις αυτη τη Oxygen v2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Αρχικό μήνυμα από OculatusAbis Εμφάνιση Μηνύματος Αν τελικά εγκαταστήσεις την 2.3b, δώσε μας εντυπώσεις για μπαταρία και lag γιατί εγώ έχω πρόβλημα και στα δύο... εγκατέστησα την 2.3b αλλά μου παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα, έκανε συνεχώς επαννεκινήσεις τον sense, κόλαγε στο μενού,κάποια widgets κολούσαν γενικώς και ξαναγύρισα στην 2.2f που είναι σταθερότατη. Δεν ξέρω αν φταίει επειδή την πέρασα από πάνω και δεν έκανα κανένα wipe. φλασαρε την ξανα Την ξαναφλάσαρα και τώρα δουλεύει κανονικότατα,thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 οταν πηγαίνω στις εφαρμογές βλέπω εγκατεστημένο το street view, αλλά δεν έχω καταφέρει να το χρησιμοποιήσω.....κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει σαν επιλογή απο το google maps? πηγαινε πχ στο κεντρο του Παρισιου, πατα παρατεταμενα πανω σε μια οδο, οταν εμφανισει την ονομασια της οδου, αν εχει διπλα και μια εικονιτσα παει να πει οτι εχει street view, πατα πανω και επελεξε το δεξια εικονιδιο με το ανθρωπακι, θα σε βγαλει στο street view. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 εβαλα την Oxygen v2.0 για να δουμε τι θα δουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 @Jastonas: Όσον αφορά τον go launcher, όντως είναι καλός. Αλλά επειδή βλέπω να λες για quick uninstall, δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως όταν παίρνεις ένα εικονίδιο απο μια επιφάνεια εργασίας και το κάνεις drag κάτω στον κάδο, αν περιμένεις 2 δεύτερα, απο drop to delete, θα γίνει drop to uninstall. Σε όλους τους launchers που έχω βάλει γίνεται αυτό. Φυσικά μπορείς να το κάνεις drag και απο το app drawer, απλά αντί για τοποθέτηση στην επιφάνεια, θα το πας κατευθείαν στον κάδο. Θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα σχετικά με την oxygen 2.0. Είναι πολύ νωρίς, και είναι απορίας άξιον πως έχουμε τόσο καλή gingerbread rom τόσο νωρίς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 wipe the cache partition and wipe data/factory reset. Αυτό πώς γίνεται; φυσικά θέλει root ή όχι; Ευχαριστώ! Θέλει root και γίνεται μέσα από το recovery. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ. Το trackball τι είναι; Πώς από πάμε πίσω και μπροστά όταν είμαστε στην άσπρη οθόνη με τα ανθρωπάκια και κάνουμε διάφορα; Επιλογή κάνουμε με το power button; trackball εννοουν το κεντρικο οπτικο κουμπι το οποιο πατωντας το ενεργοποιητε η οθονη στην oxygen 2 δεν ειναι ενεργο ή εγω δεν το βρήκα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 trackball εννοουν το κεντρικο οπτικο κουμπι το οποιο πατωντας το ενεργοποιητε η οθονη στην oxygen 2 δεν ειναι ενεργο ή εγω δεν το βρήκα? Δεν είναι,.., στην rc2 θα είναι ;) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Δεν είναι,.., στην rc2 θα είναι ;) σε κανα 2-3 μερες θα την εχει βγαλει την νεα εκδοση. ασχολειται πολυ ο τυπος!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπέρα Έχει κάνει κάποιος συνάδελφος root από το unrevoked? Έχει γίνει σωστά? Επίσης, οι Gingerbread ROMs περνάνε με απλό flash από .zip αρχείο, όπως έκανα με το Hero? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλησπερα σε όλους!Θα ήθελα την βοήθεια σας ενδιαφέρομαι για την συσκευη την βρισκω στο skroutz απο 384 εως 610 ευρω... 1.τη πρεπει να προσέξω??? 2. η μπαταρία είναι καλη?γιατι διαβάζω πολλα αρνητικα σχόλια... οποιος μπορεί ας μου απαντήσει ευχαριστω προκαταβολικα! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 @Jastonas: Όσον αφορά τον go launcher, όντως είναι καλός. Αλλά επειδή βλέπω να λες για quick uninstall, δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πως όταν παίρνεις ένα εικονίδιο απο μια επιφάνεια εργασίας και το κάνεις drag κάτω στον κάδο, αν περιμένεις 2 δεύτερα, απο drop to delete, θα γίνει drop to uninstall. Σε όλους τους launchers που έχω βάλει γίνεται αυτό. Φυσικά μπορείς να το κάνεις drag και απο το app drawer, απλά αντί για τοποθέτηση στην επιφάνεια, θα το πας κατευθείαν στον κάδο. Και να γιατί το android δεν είναι το πιό καλό λειτουργικό ακόμα και όλοι λένε πως το ios είανι καλύτερο. Για τέτοια μικροπράγματα. Συνεχίζω να γουστάρω ανδροιδ περισσότερο αλλά έχει χώρο για βελτίωση! Το gingerbread είναι μια καλή βελτίωση. Ένα μικρό που μου άρεσε είανι πως όταν κάνεις scroll και φτάνει στο τέρμα.. σου βγάζει αυτό το πορτοκαλί να πάρεις τα χαμπάρια σου. Μου είχε κακοφανεί πολύ στην αρχή όταν "ήρθα" από iphone... Νόμιζα ότι κολλάει το κινητό και προσπαθούσα να κάνω κι άλλο scroll και δεν έκανε τίποτα. flik, σε ΥΠΕΡευχαριστώ για το τιπ. Έχω λιώσει το κινητό.. παίζω ασταμάτητα και αυτό το μικρό πράγμα δεν το ήξερα :/ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts