KONN Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ερώτησις. :grin: Στη Leedroid 2.2f το undervoltage λειτουργεί out of the box ή πρέπει να περάσω το script που έχει στα addon? το σκριπτακι ηταν για την 2.2e.στην f το εχει διορθωσει και μπουταρει με 998mhz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αγαπητοί φίλοι Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να έχει ιντερνετικό ράδιο με ελληνικούς σταθμούς ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsios Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Ποσο καιρο θα πρεπει να ειναι stock σε καταστημα για να ειναι με Amoled?Ε δεν μπορω και να πηγαινω σε καθε καταστημα να τους λεω να δω το κουτι του και να δω το κουτι του...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αγαπητοί φίλοι Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να έχει ιντερνετικό ράδιο με ελληνικούς σταθμούς ? Κατεβασε το TuneIn απο το market. Εχει σχεδον ολους τους ελληνικους (και μη) ραδιοφωνικους σταθμους. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Αγαπητοί φίλοι Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να έχει ιντερνετικό ράδιο με ελληνικούς σταθμούς ? TuneIn Radio http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=135x135&chl=market%3A%2F%2Fdetails%3Fid%3Dtunein.player%26referrer%3Dutm_source%253DAndrolib%2526utm_medium%253DPage%2526utm_campaign%253DAndrolib%2520Page Απλά η καλύτερη και δωρεάν! مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Κατεβασε το TuneIn απο το market. Εχει σχεδον ολους τους ελληνικους (και μη) ραδιοφωνικους σταθμους. Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 το σκριπτακι ηταν για την 2.2e.στην f το εχει διορθωσει και μπουταρει με 998mhz Με χαμηλότερο voltage? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pamarakos Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μήπως βρε παιδιά ξέρεται και για ελληνική τηλεόραση πως μπορώ να δώ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayro007 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 κανα κινεζικο θα ειναι με windows mobile http://alissasales2.en.made-in-china.com/product/UMnxrelVJKkP/China-HTC-G7-Desire-Windows-Mobile-6-5-Quadband-Dual-SIM-Cards-GPS-WiFi-Smart-Phone.html χλωμο σε κοβω για true desire.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Μήπως βρε παιδιά ξέρεται και για ελληνική τηλεόραση πως μπορώ να δώ ? Δυστυχως απ'οσο ξερω δεν παιζει κατι τετοιο ακομα στο market.:( http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 http://alissasales2.en.made-in-china.com/product/UMnxrelVJKkP/China-HTC-G7-Desire-Windows-Mobile-6-5-Quadband-Dual-SIM-Cards-GPS-WiFi-Smart-Phone.html χλωμο σε κοβω για true desire.... Τι βγάζουν οι άνθρωποι ρε παιδιά:lol: Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliskapa Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Συγνώμη που επαναφέρω την ερώτηση σας παρακαλώ άς μου απαντήσει κάποιος. (Διαβάζω με μεγάλη προσοχή όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφετε παιδιά αλλα ακόμα δέν έχω λύσει τις βασικές μου απορίες.Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί όταν κάνω εισαγωγή μιάς καινούργιας επαφής στην κάρτα SIM δέν μου επιτρέπει να γράψω παραπάνω απο έξη (6) χαρακτήρες;Σε άλλο τηλέφωνο στην ίδια SIM μπορώ.Τί πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) μόλις έκανα root και εγκατέστησα την εφαρμογή titanium backup. κατά την εκκίνηση μου ζητάει δικαιώματα superuser, τα δίνω και μου πετάει ένα μήνυμα πρόσβαση root - απέτυχε....... τι μπορεί να φταίει ? edit: εντάξει το βρήκα. :) Edited November 8, 2010 by gassim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) μόλις έκανα root και εγκατέστησα την εφαρμογή titanium backup. κατά την εκκίνηση μου ζητάει δικαιώματα superuser, τα δίνω και μου πετάει ένα μήνυμα πρόσβαση root - απέτυχε....... τι μπορεί να φταίει ? θα ανοιξεις την εφαρμογη και θα πατησεις το tab προβληματα και θα σου ζητησει να κατεβασει και να εγκαταστησει ενα αρχειο.μετα θα δουλευει κανονικα edit:βιαστηκα δεν προσεξα οτι το ειχες βρει! Edited November 8, 2010 by KONN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONN Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Με χαμηλότερο voltage? η ρομ ειναι uv οποτε υποθετω οτι ειναι undervolt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) το σκριπτακι ηταν για την 2.2e.στην f το εχει διορθωσει και μπουταρει με 998mhz Εγώ που έχω την e πρέπει να περάσω το scriptaki? Μέ πόσο μπουτάρει αλλιώς? edit Για να βάλω το scriptaki πρέπει να κάνω wipe και να ξαναπεράσω τη rom πρώτα ε? Μάλλον πάω για την f, αν και δεν μου κόλλησε σε κανένα bootαρισμα Edited November 8, 2010 by Dimitriss19 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Πολύ αμφιβάλλω για αυτό... Τελικα ηταν λαθος η περιγραφη του προιοντος. Εχει android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 παιδες εχει διαγράψει κανενας το FriendStream απ το zip της ρομ ισχύει οτι μετα δε το βρισκει και κανει συνεχεια sync? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 παιδες εχει διαγράψει κανενας το FriendStream απ το zip της ρομ ισχύει οτι μετα δε το βρισκει και κανει συνεχεια sync? δεν ισχυει κατι τετοιο. εγω δεν εχω αφησει τιποτα απο αυτο του τυπου εφαρμογες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 να μαι πάλι μετά από μεγάλη αποχη. έχει κανεις class2 κάρτα ? βρήκα μια καλή προσφορα αλλα είναι class 2 και το σκέφτομαι πάρτε και ένα link http://www.play.com/Mobiles/Mobile/-/1005/1250/-/11540450/PNY-16GB-Micro-SD-Memory-Card/Product.html?searchtype=genre&source=1100315111&cm_mmc=Silverpop-_-R2_wk44-_-L-_-MOBILE_PROD_1&utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=R2_2010_NOV_08_VOL3_XMAS_MM%20%28FINAL%29&utm_content= Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 (edited) δεν ισχυει κατι τετοιο. εγω δεν εχω αφησει τιποτα απο αυτο του τυπου εφαρμογες. ωραια! παει κι αυτο την εφτασα στα 140μβ τη ρομ λεω να σβησω και το rosie και να βαλω το lancherpro στο data αλλα φοβαμε μηπως κανω καμια λαλακια Edited November 8, 2010 by than_007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 να μαι πάλι μετά από μεγάλη αποχη. έχει κανεις class2 κάρτα ? βρήκα μια καλή προσφορα αλλα είναι class 2 και το σκέφτομαι πάρτε και ένα link http://www.play.com/Mobiles/Mobile/-/1005/1250/-/11540450/PNY-16GB-Micro-SD-Memory-Card/Product.html?searchtype=genre&source=1100315111&cm_mmc=Silverpop-_-R2_wk44-_-L-_-MOBILE_PROD_1&utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=R2_2010_NOV_08_VOL3_XMAS_MM%20%28FINAL%29&utm_content= Φίλε σου προτείνω αυτή εδώ http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-16GB-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-4-%2B-SDHC-Adaptor Την αγόρασα και γω, εξαιρετική και σε παρα πολύ καλή τιμή Και ειναι Kingston class4 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 έλεγα να πάρω μια 8αρα class 6 στα 15 ευρώ. αλλα και αυτή η 16αρα class 4 καλη ακουγεται στα 25 ευρώ :D http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Δεν την είχα δει αυτή αν και λίγο ακριβότερη τα αξίζει λόγο ταχύτητας. Σκέφτομαι μετά από 6 μήνες ήρθε ο καιρός να του κάνω root μιας βαρέθηκα να μην εχω μνήμη να περνάω ότι μλκ μου κατέβει. Αν κάνω 1g ext μετά.δεν θα μένει και τίποτα Είμαι ένα βήμα πριν το κάνω αλλά δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ ρε ****το. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 παιδες εχει διαγράψει κανενας το FriendStream απ το zip της ρομ ισχύει οτι μετα δε το βρισκει και κανει συνεχεια sync? Α γι αυτό δεν σβήνει το σηματάκι του Sync!!! HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts