Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ηρθε η ωρα να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Εχουμε και λεμε εκανα Root το κινητο και στη συνεχεια προσπαθησα να κανω την διαδικασια για το a2sd. Εκει ξεκινησε το προβλημα. Δεν τα καταφερα και προσπαθησα ξανα με αποτελεσμα να μου συμβαινουν τα εξης. Οταν ξεκιναω την διαδικασια και φτανω εδω "Επιλέξτε τώρα Flash zip from sdcard --> r1-a2sd-desire-dalvik-fresh-signed.zip. Επιβεβαιώστε με πάτημα του trackball και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία." μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνεχισει και κανει abort την διαδικασια.. Τι πρεπει να κανω ?? Εχω χρησιμοποιησει αυτον τον οδηγο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22662. Το κινητο μενει στην λευκη οθονη παγωμενο

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξεκίνα κατ' αρχήν από τα βασικά. το κινητό είναι rooted? ποια rom φοράς?

Δεν ξέρω αν είναι root διότι το πήρα μεταχειρισμένο. Πιθανόν να μην είναι μιας και μου έκανε κάποια στιγμή που άνοιξε update. Πείτε μου πως το βλέπω αυτό.

Δεν ξέρω αν είναι root διότι το πήρα μεταχειρισμένο. Πιθανόν να μην είναι μιας και μου έκανε κάποια στιγμή που άνοιξε update. Πείτε μου πως το βλέπω αυτό.

Σβήσε το κινητό, βγάλε την κάρτα μνήμης και κρατώντας πατημένο το volume down πάτα στιγμιαία το power και μόλις το κινητό ανάψει άσε το volume down. μετά περίμενε λίγο (κανένα λεπτό) και πήγαινε με τα volume στο recovery και επέλεξέ το πατώντας το power.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ηρθε η ωρα να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Εχουμε και λεμε εκανα Root το κινητο και στη συνεχεια προσπαθησα να κανω την διαδικασια για το a2sd. Εκει ξεκινησε το προβλημα. Δεν τα καταφερα και προσπαθησα ξανα με αποτελεσμα να μου συμβαινουν τα εξης. Οταν ξεκιναω την διαδικασια και φτανω εδω "Επιλέξτε τώρα Flash zip from sdcard --> r1-a2sd-desire-dalvik-fresh-signed.zip. Επιβεβαιώστε με πάτημα του trackball και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία." μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνεχισει και κανει abort την διαδικασια.. Τι πρεπει να κανω ?? Εχω χρησιμοποιησει αυτον τον οδηγο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22662. Το κινητο μενει στην λευκη οθονη παγωμενο

Βγάλε την κάρτα μνήμης και προσπάθησε να ανάψεις το κινητό. αν ανοίξει ακολούθα τον οδηγό στην 1η σελίδα για το root με το unrevoked αν δεν ανάψει βλέπουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάλε την κάρτα μνήμης και προσπάθησε να ανάψεις το κινητό. αν ανοίξει ακολούθα τον οδηγό στην 1η σελίδα για το root με το unrevoked αν δεν ανάψει βλέπουμε.

Αναβει και μενει κολλημενο. Ειχα froyo με τον 0.93 bootloader . Και το κινητο δεν ειναι βρανδ συσκευη

Σβήσε το κινητό, βγάλε την κάρτα μνήμης και κρατώντας πατημένο το volume down πάτα στιγμιαία το power και μόλις το κινητό ανάψει άσε το volume down. μετά περίμενε λίγο (κανένα λεπτό) και πήγαινε με τα volume στο recovery και επέλεξέ το πατώντας το power.

Το έκανα και μου βγάζει εικόνα ένα κινητό με ένα τρίγωνο κόκκινο και πάνω στο τρίγωνο ένα θαυμαστικό. Το αφήνω έτσι ή κάνω κάτι?

Αν θες να του επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το σετάρεις από την αρχή, πας με το vol down στο clear storage, το επιλέγεις πατώντας στιγμιαία το power και κάνεις confirm με το vol up.

Σου αναφέρει και οδηγίες στην οθόνη.

Αναβει και μενει κολλημενο. Ειχα froyo με τον 0.93 bootloader . Και το κινητο δεν ειναι βρανδ συσκευη

Κάνε κι εσύ το παρακάτω αλλά με την updated έκδοση και λογικά θα στρώσει. Βασικά πήγες να rootάρεις το κινητό με τον παλιό τρόπο και έγινε.....

Το έκανα και μου βγάζει εικόνα ένα κινητό με ένα τρίγωνο κόκκινο και πάνω στο τρίγωνο ένα θαυμαστικό. Το αφήνω έτσι ή κάνω κάτι?

Άρα δεν είναι rooted. Δες στην πρώτη σελίδα του forum τις οδηγίες που δίνει ο thanos για flash από fastboot και κάνε ότι λέει. Αλλά μην κατεβάσεις την 1.21 κατέβασε την official Froyo 2.2 (2.09.....) που δίνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν θες να του επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το σετάρεις από την αρχή, πας με το vol down στο clear storage, το επιλέγεις πατώντας στιγμιαία το power και κάνεις confirm με το vol up.

Σου αναφέρει και οδηγίες στην οθόνη.

Το εκανα αλλα ματαια εξακουλουθει και μενει παγωμενο

Κάνε κι εσύ το παρακάτω αλλά με την updated έκδοση και λογικά θα στρώσει. Βασικά πήγες να rootάρεις το κινητό με τον παλιό τρόπο και έγινε.....

Το root το εκανα με το τελευταιο unrevoked

αρα τότε πρέπει να μπαίνεις στο recovery. μπες και κάνε wipe τα πάντα και μετά reboot να δούμε τι θα κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αρα τότε πρέπει να μπαίνεις στο recovery. μπες και κάνε wipe τα πάντα και μετά reboot να δούμε τι θα κάνει.

Απολυτως τιποτα και τωρα ειναι που αρχιζω και απογοητευομαι

Απολυτως τιποτα και τωρα ειναι που αρχιζω και απογοητευομαι

τι εννοείς δεν μπαίνει σε recovery?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες ευχαριστώ αλλά δεν λέει να παίξει με τίποτα. Ανάβει και κάνει δόνηση τρεις φορές και παραμένει ανοιχτό γράφοντας HTC. Τώρα αν το αφήσω χωρίς να κάνω κάτι σβησμένο για 5 λεπτά ανοίγει κανονικά αλλά με την πρώτη επανεκκίνηση πάλι τα ίδια. Τέσπα δεν θα σκάσω κιόλας απλά θα το δώσω πίσω. Έχει απόδειξη από vodafone δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει.

Μπαινει κανω wipe ξεκιναει και μενει κολλημενο

ε τότε μια χαρά είναι! κατέβασε μια custom rom όποια προτιμάς και πέρασε την και θα στρώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε τότε μια χαρά είναι! κατέβασε μια custom rom όποια προτιμάς και πέρασε την και θα στρώσει.

Αντε να δουμε:cry:

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί, αλλά έχω την απορία:

αν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη έκδοση skype για Android με δυνατότητα κλήσεων όμως (εκτός της φτωχής "skype lite beta 1.0.0.5" που έχω ήδη βρει, όμως δεν εχει κλήσεις :( αλλά μόνο chat)... κάπου διάβασα για έκδοση skype 1.0.0.8 για Android, αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά να την κατεβάσω :(

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Edited by fpap71

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

Αντε να δουμε:cry:

Γιατί προσπαθείς να βάλεις το App2SD+ σαν έξτρα σε ROMs και δεν βάζεις μια που να το χει έτοιμο να τελειώνεις;;; LeeDroid, AuraxSense κλπ.

HTC Desire Root User

Μια ερώτηση ρε παιδια ..

Εβαλα το Τapatalk Pro στο desire μου . Αλλα μερικά forum που παρακολουθω δεν μπορει να τα βρει . Μήπως μπορεί καποιος να μου πει πως μπορώ να τα εισαγω ?

για παραδειγμα το fazerclub.gr πως μπορώ να το βλέπω από το Tapatalk ή το ellinadiko.com

Οσο και αν το εψαξα εγώ δεν καταφερα να βρώ τιποτα . Ελπίζω να ξέρετε εσείς τουλάχιστον ..... :(

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

Νομίζω μόνο μέσω wifi μπορείς να κάνεις το update μιας και είναι αρκετά μεγάλο (γύρω στα 90mb) για gprs.

Αλλά μην σκας είναι 1000% σίγουρο ότι το κινητό θα φοραέι την 2.2 έκδοση (εκτός αν δεν πάρεις κάποιο καινούριο αλλά κάποιο μεταχειρισμένο).

Βασικά ας το κοιτάξει και κάποιος που φοράει την 2.2 με το κλασικό sense γιατί εγώ είμαι με τη rom του Desire HD η οποία έχει τη δυνατότητα να μπαίνει το κινητό στο net μέσω υπολογιστή με σύνδεση usb, αλλά το παλιό sense δεν θυμάμαι αν είχε τέτοια δυνατότητα.

όσοι χρησιμοποιείτε την ROM του Desire HD, έχετε καθόλου προβλήματα σε κάποιο από τα applications? είναι γενικά σταθερή ROM;

καλημερα...

μου συμβαινει το εξης κουλο με τον καιρο στο sense:ορισμενες φορες οπως τωρα που ειναι 9:10 το πρωι του κανω ανανεωση και δειχνει οτι ειναι βραδυ ακομη...και χθες το πρωι στις 9:30 παλι βραδυ εδειχνε.....:mad::mad::mad:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ειδα εχθες ενα desire ενος φιλου και μου εκανε παραπονα για τις φωτογραφιες οτι δεν ειναι καλες (αλλα του εξηγησα οτι ειχε χαλασει το καπακι τις μπαταριας και ηταν θαμπο) ξερει κανεις που θα βρω καπακι για τον φιλο και αν υπαρχει κατι πιο καλο, γιατι και το δικο μου (αν και το εχω σε θηκη εχει καποια σημαδακια)

επισης εχουμε τιποτα για αρχεια (live streaming .asx & .m3u) και γενικα online kanalia tv

Edited by jgk31
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

με 250mb προγραμα στο internet τι βγαζω 1 μηνα? χωρισ youtube με καμια 15αρια σελιδες surfing την ημερα?

Σχεδόν 10mb την μέρα καλά είναι λογικά αλλά εξαρτάται και σε τι σελίδες μπαίνεις. Αν είναι mobile friendly τότε λογικά θα είσαι καλά.

όσοι χρησιμοποιείτε την ROM του Desire HD, έχετε καθόλου προβλήματα σε κάποιο από τα applications? είναι γενικά σταθερή ROM;

Εγώ την έβαλα αλλά μου είχε κανά δυό προβληματάκια. Εκτός του βασικού ότι δεν δουλεύει η κάμερα, αν θυμάμαι καλά δεν μου έκανε sync τις επαφές από facebook.

Γενικά το στάνταρ πρόβλημα της είναι η κάμερα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...