generation Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) απλως οι slcd σε σχεση με τις amoled διαφερουν κυριως στην χρωματικη αποδοση.. οι πρωτες ειναι καλυτερες υπο το φως του ηλιου ενω οι δευτερες εχουν μεγαλυτερη φωτεινοτητα... 1 κλικ μακρια εννοουσα για την αναβαθμιση στην 2.2 οι amoled διαβασα οτι εχουν οθονη απο γυαλι οι slcd ειναι κι αυτες απο γυαλι η απο αλλο υλικο? Edited September 20, 2010 by generation Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το root ειναι κατι σαν jailbreak στα iphone και που μπορω να βρω πως γινετε? κατι αντιστοιχο ειναι.. για περισσοτερα δες εδω.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189 αλλα και στην 1η σελιδα του θεματος εδω.. οι amoled διαβασα οτι εχουν οθονη απο γυαλι οι slcd ειναι κι αυτες απο γυαλι η απο αλλο υλικο? απο γυαλι, δεν νομιζω πως αλλαζει κατι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 οταν το κανεις root περνας εφαρμογες στην καρτα μνημης και κερδιζεις χωρο? με windows γινετε? Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 οταν το κανεις root περνας εφαρμογες στην καρτα μνημης και κερδιζεις χωρο? τις περνας στην καρτα μνημης, επομενως δεν περιοριζεσαι απο την εσωτερικη μνημη της συσκευης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) αν και εχω ασχοληθει αρκετα με pc και smartphones με μια ματια που εριξα για το πως κανουμε root μου φανηκε καπως δυσκολο αλλα πιστευω να τα καταφερω αν χρειαστει να το κανω...προς το παρων δεν εχω αλλες ερωτησεις αναμενω το τηλεφωνακη μου τελος σεπτεμβρη και θα επανελθω με καινουργιες αποριες ενα μεγαλο ευχαριστω ειναι λιγο για τις πολυτιμες συμβουλες που μου δωσατε!!!!!!! ελπιζω και παλι να εκανα σωστη αγορα γιατι θελω ενα τηλεφωνο ολοκληρωμενο οσο γινετε να εχει τουλαχιστων τα βασικα οταν σκαω λεφτα οχι να μην εχει αναφορα παραδοσης μυνηματων το ποιο απλο πραγμα σε ενα τηλ. γνωριζει καποιος αν η vodafone το htc desire το φερνει με το λογοτυποτης(branded) η οχι? τις περνας στην καρτα μνημης, επομενως δεν περιοριζεσαι απο την εσωτερικη μνημη της συσκευης... πως τις περνας?αν ειναι ευκολο εξηγησε λιγο την διαδικασια..απο το pc? συνδεδεμενο με το htc και αντιγραφη επικοληση? Edited September 21, 2010 by Nikos_s3 Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) γνωριζει καποιος αν η vodafone το htc desire το φερνει με το λογοτυποτης(branded) η οχι? δεν ειναι branded της vodafone.. πως τις περνας?αν ειναι ευκολο εξηγησε λιγο την διαδικασια..απο το pc? συνδεδεμενο με το htc και αντιγραφη επικοληση? με copy-paste... μετα μεσα απο εναν file explorer τις εγκαθιστας απο το κινητο μεσα σε δευτερολεπτα... ειναι ολα πολυ απλα φιλε μου.. μην αγχωνεσαι.. σε παρακαλω την επομενη φορα χρησιμοποιησε την επιλογη της τροποποιησης για να αποφυγεις τα συνεχομενα μηνυματα οπως εχεις κανεις ηδη 2 φορες τωρα ευχαριστω Edited September 20, 2010 by jpsih Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 αν και εχω ασχοληθει αρκετα με pc και smartphones με μια ματια που εριξα για το πως κανουμε root μου φανηκε καπως δυσκολο αλλα πιστευω να τα καταφερω αν χρειαστει να το κανω... Τον ίδιο ενδοιασμό είχα και εγώ, χρησιμοποίησα όμως το unrevoked και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στην κυριολεξία με ένα κλίκ το έκανα root :) Για να γίνω και λίγο ο δικηγόρους του διαβόλου, μόνο αν το κάνεις root δεν θα έχεις πρόβλημα με εφαρμογές... όσο το είχα μαμίσιο, χώραγαν ίσα ίσα καμιά εικοσαριά εφαρμογές και λίγα παιχνίδια (λέω ίσα-ίσα γιατί δεν ήθελα να κατέβω κάτω από τα 50mb ελεύθερα στην μνήμη, για caches κ.λπ.) Τώρα που είμαι rooted, έχοντας και μια rom που υποστηρίζει το a(pps)2sd+, έχω επάνω 150 εφαρμογές και παιχνίδια και έχω και πάλι 50mb ελεύθερα :) Εαν τυχόν όμως δεν θέλεις να αντιμετωπίσεις αυτό το δίλλημα και θέλεις/μπορείς α) να περιμένεις λίγο ακόμα και β) να διαθέσεις κάτι παραπάνω μπορείς να περιμένεις το Desire HD που θα έχει 1.5gb μνήμη. Virtually ατελείωτη. ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Για να σου δώσω να καταλάβεις: το Desire μου ήρθε με 2,1, έκανα το update σε 2,2, έκανα και το update που είχε βγει πριν μερικές μέρες και όλα καλά με το root. Φυσικά, όπως ξαναέγραψα, s-off κάνει μόνο στο CDMA Desire. Για το GSM, άγνωστο το πότε. Οπότε αν κάνεις root, καλύτερα ξέχνα τα OTA updates. Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει λίγο εκτενέστερα τι σημαίνει αυτό; Αν αποκτήσω δικαιώματα root με το unrevoked, δεν θα λαμβάνω πια ενημερώσεις του λειτουργικού; Αν θελήσω να κρατήσω την custom rom, έχω ήδη κάποια κέρδη (πχ. paid market, app->sd), ή πρέπει να εγκαταστήσω άλλη rom για να δρέψω καρπούς; Και όσον αφορά το παραπάνω σχόλιο, τι είναι το s-off και τα λοιπά που αναφέρονται εκεί; Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Θα μπορούσε κάποιος να εξηγήσει λίγο εκτενέστερα τι σημαίνει αυτό; Αν αποκτήσω δικαιώματα root με το unrevoked, δεν θα λαμβάνω πια ενημερώσεις του λειτουργικού; Αν θελήσω να κρατήσω την custom rom, έχω ήδη κάποια κέρδη (πχ. paid market, app->sd), ή πρέπει να εγκαταστήσω άλλη rom για να δρέψω καρπούς; Και όσον αφορά το παραπάνω σχόλιο, τι είναι το s-off και τα λοιπά που αναφέρονται εκεί; Οι custom ROMs, ανανεώνονται συνεχώς. Γίνονται update τα ενσωματωμένα τους προγραμματα, περνιούνται οι αλλαγές του kernel, διορθώνονται τυχον προβλήματα αν υπάρχουν κλπ. Οποιος παρακολουθει το thread της ROM του στο XDA, θα ειναι παντα ενημερωμένος. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Απο εσας που εχετε παραγγειλει και περιμενετε το Desire,σας ειπε καποιος πωλητης ακριβη ημερα που θα σας το φερουν η' σας πεταξαν ενα γενικο -τελος του μηνα-,οπως κ σε εμενα,και ειμαστε στο σκοταδι?? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Απο εσας που εχετε παραγγειλει και περιμενετε το Desire,σας ειπε καποιος πωλητης ακριβη ημερα που θα σας το φερουν η' σας πεταξαν ενα γενικο -τελος του μηνα-,οπως κ σε εμενα,και ειμαστε στο σκοταδι?? Τέλος του μήνα ... σκοτάδι δηλ!!!:) Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλημέρα παίδες. Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με root και το clockwordmod. Επειδή το κινητό που έχω το είχε άλλος χρήστης και δεν ξέρω τι έχει κάνει θέλω να μου εξηγήσετε λίγο. Πρώτα άπ'ολα μέσα έχει τα 2,2 και έχει και ένα app που λέει Superuser permission(Άρα πρέπει να είναι root). Σήμερα μου έβγαλε μήνυμα το κινητό μου ότι θέλει να κάνει update της htc. Όλα ok το καταβάζει, κλείνει το κινητό και με πετάει σε ένα "νεο" για τα δικά μου δεδομένα μενού που ήταν του clockwordmod. Κάτω πρέπει να έχει κάποιου είδος log γιατί απ ότι φαίνεται σταμάτησε η εγκατάσταση του update γιατί κάπου σκάλωσε στο signature. Τέλος πάντων ξανακάνω reboot ξανάμπαίνω στο android και ξανά μου ζιτάει για update. Τι να κάνω; Μήπως να τα ξηλώσω όλα του προηγούμενου χρήστη και να τα ξαναβάλω από την αρχή; και αν πως και τι;;;(το κινιτό πρέπει να είναι της orange γιατί πίσω έχει ένα αυτοκολλιτάκι της). Σας ευχαριστώ πολύ... Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycom Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 καλημερα.... εχθες το πρωι συνδεθηκα με το δικτυο του σπιτιου μου να συχρονισω το κινητο με μαιλ και αντζεντα και ταυτοχρονα κατεβασε και το update που εμφανισε στην οθονη.... Απο εκεινη την στιγμη δεν εχω μπορεσει να συνδεθω ξανα με κανενα δικτυο οτι και αν προσπαθησα.... Ειναι καποια ρυθμιση που ξεχασα? κατα τα αλλα το κινητο δουλευει κανονικοτατα ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Παιδιά, βλεποντας την συζητηση στις προηγουμενες σελιδες, ετρεξα το unrevoked... ολα καλα φαινονται. Μαλλον ειμαι rooted. Στο δια ταυτα.... Να βαλουμε μια ROM με HTC Sense, Apps2sd+ η πως το λετε... και να ναι market enabled. Κατα τα αλλα οσο ποιο μαμα γινεται... χωρις αλλαγες να το θεσω καλυτερα που θα μου ξενισουν αρκετα... Το αν θα λειπει κανα FB και Twitter μαλλον ευχαριστο θα ειναι... Πειτε μια ROM για περασμα λοιπον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 καλημερα.... εχθες το πρωι συνδεθηκα με το δικτυο του σπιτιου μου να συχρονισω το κινητο με μαιλ και αντζεντα και ταυτοχρονα κατεβασε και το update που εμφανισε στην οθονη.... Απο εκεινη την στιγμη δεν εχω μπορεσει να συνδεθω ξανα με κανενα δικτυο οτι και αν προσπαθησα.... Ειναι καποια ρυθμιση που ξεχασα? κατα τα αλλα το κινητο δουλευει κανονικοτατα ευχαριστω το κινητο σου φανταζομαι δεν ειναι ελληνικο... σωστα? απο που το αγορασες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 προσωπικη εμπειρια απο google navigation δεν εχω (μονο κατι βιντεακια) αλλα ρε παιδια εξαρτασαι παλι απο το δικτυο του παροχου σου... δεν ξερω.. ισως και τα δεδομενα που χρειαζεται να ειναι λιγα και να μην υπαρχει προβλημα οταν εχεις αργες ταχυτητες στο internet.. παντως με προγραμμα gps εξαρτασαι μονο απο το δορυφορο.. παντως καιρου δηλαδη.. Οπως ακριβως το πες, επειδη δεν εχεις εμπειρια, ειναι τελειως διαφορετικα απ οτι το φανταζεσαι. και εξηγω: 1. τα ΜΒ ειναι ελαχιστα, 3-4 για μια διαδρομη δεκαδων χμ. 2. Δεν κατεβαζει συνεχεια, αλλα με το που ξεκινησεις την διαδρομη, κατεβαζει τον χαρτη. Οποτε δεν χρειαζεσαι να εχεις σημα ολη την ωρα. Μαλιστα ενας τροπος να το χρησιμοποιεις χωρις το δικτυο κινητης, ειναι ο εξης: ανοιχτο Wifi, διαλεγεις διαδρομη και μολις σου ξεκινησει, το βαζεις σε airplane mode, που κλεινει ολες τις συνδεσεις και εισαι ετοιμος. Αυτο εχει κατεβασει ολα τα data που χρειαζεται... ;) Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spycom Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 το κινητο σου φανταζομαι δεν ειναι ελληνικο... σωστα? απο που το αγορασες? Ελληνικο ειναι απο cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Οπως ακριβως το πες, επειδη δεν εχεις εμπειρια, ειναι τελειως διαφορετικα απ οτι το φανταζεσαι. και εξηγω: 1. τα ΜΒ ειναι ελαχιστα, 3-4 για μια διαδρομη δεκαδων χμ. 2. Δεν κατεβαζει συνεχεια, αλλα με το που ξεκινησεις την διαδρομη, κατεβαζει τον χαρτη. Οποτε δεν χρειαζεσαι να εχεις σημα ολη την ωρα. Μαλιστα ενας τροπος να το χρησιμοποιεις χωρις το δικτυο κινητης, ειναι ο εξης: ανοιχτο Wifi, διαλεγεις διαδρομη και μολις σου ξεκινησει, το βαζεις σε airplane mode, που κλεινει ολες τις συνδεσεις και εισαι ετοιμος. Αυτο εχει κατεβασει ολα τα data που χρειαζεται... ;) Επειδή έχεις ξαναπεί ότι δουλεύεις το Google Navigation ειναι εύκολο να μου πεις ποιές είναι οι τελευταίες εκδόσεις για το NavLauncher και το mod του brut? Τα είχα κατεβάσει πριν καιρό αλλά δεν εχω προκόψει ακόμα να τα δοκιμάσω. Αλλά νομιζω ότι αξίζει τον κόπο γιατί έχει πολύ καλό χάρτη. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Γεια σας παιδια...σημερα συνδεθηκα με wifi και ειδα οτι υπαρχει ενημερωση...τι ακριβως ειναι; την εχει κανει κανεις; υπαρχει κανενα προβλημα; οποιος την εκανε και εχει σπασμενο sygic μπορει να τσεκαρει αν λειτουργει κανονικα; γιατι στην προηγουμενη ενημερωση ειχα προβλημα με το sygic... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Επειδή έχεις ξαναπεί ότι δουλεύεις το Google Navigation ειναι εύκολο να μου πεις ποιές είναι οι τελευταίες εκδόσεις για το NavLauncher και το mod του brut? Τα είχα κατεβάσει πριν καιρό αλλά δεν εχω προκόψει ακόμα να τα δοκιμάσω. Αλλά νομιζω ότι αξίζει τον κόπο γιατί έχει πολύ καλό χάρτη. HTC Desire/Tapatalk Τον καλυτερο χαρτη τον εχει το igo με τον Teleatlas (ειμαι ψαγμενος με τα θεματα του gps).To Google Navigation ειναι ακομη σε εποχες παλαιολιθικης εποχης σε μονοδρομησεις κλπ,δεν θα κανεις την δουλεια σου,στο λεω εκ πειρας!! Αυτο που δεν εχω δοκιμασει ακομη ειναι το destinator για android.Το συγκεκριμενο (wm εκδοση) το εχω στο mio p560 και οταν χρειαζομαι σοβαρη πλοηγηση δουλευω με αυτο.To Google Navigation ειναι,πως να το πω,για χαβαλε,με τους δορυφορικους χαρτες,να βλεπεις που εισαι εκεινη τη στιγμη (φυσικα θα σε σκισουν τα data με το συνεχες download των δορυφορικων χαρτων,οπως επισης μην παραξενευτεις αν στη θεση του σπιτιου σου δεις καμια ψησταρια-το στεκι του γκαβου κλπ-,γιατι οι χαρτες αυτοι ανανεωνονται καθε 5-6 χρονια). Edited September 21, 2010 by truckman Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Τον καλυτερο χαρτη τον εχει το igo με τον Teleatlas (ειμαι ψαγμενος με τα θεματα του gps).To Google Navigation ειναι ακομη σε εποχες παλαιολιθικης εποχης σε μονοδρομησεις κλπ,δεν θα κανεις την δουλεια σου,στο λεω εκ πειρας!! Αυτο που δεν εχω δοκιμασει ακομη ειναι το destinator για android.Το συγκεκριμενο (wm εκδοση) το εχω στο mio p560 και οταν χρειαζομαι σοβαρη πλοηγηση δουλευω με αυτο.To Google Navigation ειναι,πως να το πω,για χαβαλε,με τους δορυφορικους χαρτες,να βλεπεις που εισαι εκεινη τη στιγμη (φυσικα θα σε σκισουν τα data με το συνεχες download των δορυφορικων χαρτων,οπως επισης μην παραξενευτεις αν στη θεση του σπιτιου σου δεις κανενα περιπτερο,γιατι οι χαρτες αυτοι ανανεωνονται καθε 5-6 χρονια). Μέχρι τώρα κι εγω για πλοήγηση χρησιμοποιώ το destinator που εχω στο Diamond στο οποίο εχω και το iGo. Για να είμαι ειλικρινής με πλοήγηση στο android δεν εχω ασχοληθεί καθόλου. Απλώς εχω ακούσει δμάοο αρκετούς πως οι χάρτες της Google είναι πολύ καλοί. Δεν το εχω τσεκαρει σε πραγματικές συνθήκες γιατί σου λέω, δεν δουλεύω το Desire για Gps. Απλώς είπα κάποια στιγμή να το τεστάρω.. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να καθορίζω πότε θα είναι ανοιχτό το wifi? Πχ. θελω αυτόματα μεταξύ 3-7 το βραδυ να είναι πάντα κλειστό και μετα τις 7 το πρωΐ να ανοιγει ξανά.. Γι αυτο που ρωτας ειχε γινει μια συζητηση λιγες σελιδες πριν,ριξε μια ματια μηπως σε βοηθησει. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Για πλοήγηση στην αθήνα με δορυφορικούς χάρτες και χωρίς χρεωση ιντερνετ, καλό ειναι το ΝDrive. Αν έχετε χώρο στην κάρτα, τα δορυφορικά δεδομένα της πόλης ειναι 2.7GB. Αλλα η απεικόνιση ειναι απιθανη. Ειναι σαν το bird's eye view του microsoft maps. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 τελικα για να καταλαβω και για να αποφασισω τελικα αν θα ακυρωσω την παραγγελια του htc desire.ας πουμε οτι ερχεται το κινητο μου με την 2.1 και με wifi αναβαθμιζω στην 2.2 απλα και ωραια ας μου απαντηση καποιος γιατι εχω ψαξει ολο το διαδυκτιο και μια ξεκαθαρη απαντηση δεν εχω βρει απο πουθενα.αναβαθμιζοντας σε 2.2 χανω τιποτα απο το εργοστασικο τηλ? π.χ κατι ακουσα για sense UI κ.α και αν τελικα στην 2.2 υπαρχει επιτελους η επιλογη να πανε οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ στην καρτα μνημης?? ολοκρηρες η εστω οι μισες? γιατι αν ειναι να αγορασω ενα καινουργιο τηλ. και να καθομαι να κανω root κα πολλα για να περναω εφαρμογες στην sd βρασε οριζα..παρακαλω την βοηθεια απο οποιον γνωριζει!!!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 αναβαθμιζοντας σε 2.2 χανω τιποτα απο το εργοστασικο τηλ? Τίποτα απολύτως και αν τελικα στην 2.2 υπαρχει επιτελους η επιλογη να πανε οι εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ στην καρτα μνημης?? ολοκρηρες η εστω οι μισες? Αν το υποστηρίζει η εφαρμογή, το μεγαλύτερο μέρος της (αν όχι ολόκληρη) μπορεί να μεταφερθεί στην κάρτα. Πολλές εφαρμογές ήδη το υποστηρίζουν αυτό με όλο και περισσότερες να αναβαθμίζονται για την μεταφορά τους στην κάρτα. γιατι αν ειναι να αγορασω ενα καινουργιο τηλ. και να καθομαι να κανω root κα πολλα για να περναω εφαρμογες στην sd βρασε οριζα..παρακαλω την βοηθεια απο οποιον γνωριζει!!!...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Όλοι μας το είπαμε αυτό πρίν μπούμε στο τριπάκι του root :cool: Γενικά, εκτός από μεταφορά εφαρμογών, το root σου δίνει δυνατότητα αλλαγής ρομ, αγοράς εφαρμογών από το μάρκετ (χωρίς root μπορείς να κατεβάζεις μόνο free, εκτός αν έχεις κάποια αγγλική sim για παράδειγμα), διαχείρησης των cache, δυνατότητα backup και γενικώς την δυνατότητα μεγαλύτερου ελέγχου και παραμετροποίησης του κινητού. Το αν τα χρειάζεσαι αυτά βέβαια είναι άλλο θέμα :cool: ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts