truckman Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδιά μόλις έβαλα για πρώτη φόρτιση το Desire μου...... Και δεν περνάει η ώρα με τίποτα.......... :lol::lol::lol: Συγχαρητήρια για το πολύ καλό topic που έχετε κάνει..... Ξεκινάω διάβασμα...... :cool: Απο που το πηρες βρε θηριο?το εχω παραγγειλει εδω και 8 ημερες κι εχθες μου ειπαν οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι το τελος του μηνα γιατι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ουτε τσιμπιδακι απο desire πουθενα!!! καλοριζικο το μωρο :baby: Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Σε πολλα προβλήματα που παρουσιάζονται, η λύση βρίσκεται εύκολα, κάνοντας root και βάζοντας custom rom. Αφού λοιπόν υπάρχει η ευκολη λύση, θα κάτσουμε να τρελαθούμε να βρουμε λύση γι αυτα με άλλον τρόπο, επειδη κάποιος δεν θέλει να κάνει root;;;; Δεν λύνονται προβλήματα με το root και δεν είναι η εύκολη λύση το root. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 σχετικα με το rockplayer αυτο το προβλημα με τον ηχο που εχω αναφερει μερικες σελιδες πισω, το εχει κανενας αλλος? πως μπορω να το διορθωσω??? Εγώ πάντως δεν το έχω σε δύο εκδόσεις του rockplayer που έχω βάλει. Κράτησα τελικά την παλαιότερη έκδοση γιατί υποστήριζε την εγκατάσταση στην SD. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Απο που το πηρες βρε θηριο?το εχω παραγγειλει εδω και 8 ημερες κι εχθες μου ειπαν οτι θα πρεπει να περιμενω μεχρι το τελος του μηνα γιατι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ουτε τσιμπιδακι απο desire πουθενα!!! καλοριζικο το μωρο :baby: Φίλε μου πήγα στην Cosmote την προηγούμενη εβδομάδα, για να το πάρω με την αναβάθμιση. Είχα δει στο site της ότι το είχε (την προηγούμενη εβδομάδα). Με πήραν τηλ και πήγα σήμερα......:D:D Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά όπως είπες... Thanks για την ευχούλα σου όσον αφορά το "μωρό".....:p Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Οποιος είναι υπεύθυνος (και καλό είναι να είναι και κάτοχος του Desire ώστε να ενδιαφέρεται συχνα) ας ενημερώσει το 1ο post. Αν είναι καλά ενημερωμένο και οδηγίες FAQs κτλ δεν θα χρειάζεται καθε φορά να ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια και οταν υπάρχουν ουσιαστικές ερωτήσεις να χάνονται από το πλήθος των posts. Εν ολοίγις, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ 1ο post ! Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Δεν λύνονται προβλήματα με το root και δεν είναι η εύκολη λύση το root. Ελυσε το πρόβλημα της πυξίδας. Ελυσε το πρόβλημα της χωρητικότητας. Δυο σημαντικά θέματα. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ρε παιδες το app2sd+ που το βρισκουμε? όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 ρε παιδες το app2sd+ που το βρισκουμε? Δεν το βρίσκεις σαν εφαρμογή. Περιλαμβάνεται σε καποιες cooked roms, απαιτέι EXT3 partition και root. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 grrr δλδ δε μπορω να το βαλω πανω στην mama rom που εχω κανει root και ext3 δτην καρτα? όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 grrr δλδ δε μπορω να το βαλω πανω στην mama rom που εχω κανει root και ext3 δτην καρτα? Οχι. Αν βάλεις Rom με sense απο xda, δεν θα δεις διαφορα απο την μαμα ρομ. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Κάνε αυτό που έκανα και εγώ, αφού είχα rootarei την ρομ πέρασα από πάνω ( αφού είχα κάνει nandroid backup) την prerooted custom rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 για την οποία διάβασα τα καλύτερα στην οποία μπορείς να περάσεις με flashαρισμα ότι θέλεις από πάνω a2sd+ κτλπ. Εμένα δεν μου άσβησε τίποτα , το πέρασε σαν update πάνω από την mamisia χωρίς να χάσω τίποτα από εφαρμογές και ρυθμίσεις απλά μου ανανέωσε το superuser και τα mods... noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια,η αποστολη-ληψη αρχειων μεσω bluetooth γινεται κανονικα η θελει καποιο extra .apk? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μόλις φλάσαρα την Leedroid και πραγματικά άξιζε τον κόπο, κυρίως λόγω a2sd+! Ερώτηση! Αφού πέρασα πάνω ένα μάτσο apps, είδα πως ξέχασα να αναβαθμίσω και το radio στο 32.47.00.32_5.10.05.23 που δίνουν στο thread της Leedroid. Έχω το "μαμίσιο" 32.44.00. Θα δω καμία διαφορά (αν το έχει δοκιμάσει κάποιος); Δεν θα χρειαστεί wipe για να το περάσω έτσι; Απλά μπαίνω στο clockwork recovery και διαλέγω να εγκαταστήσει το zip σωστά; Θενξ ιν αντβάνς! ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 εμεις με το desire μας παραπονιομαστε διαρκως για την διαρκεια της μπαταριας...φανταστειται το desire hd που ανακοινωθηκε σημερα θα εχει 4.3 ιντσες οθονη και 1230mah μπαταρια..:p:p:p ριξτε μια ματια εδω: http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μια ερωτηση αν απο κάποια ρομ θέλεις να γυρίσεις σε κάποιο backup πρέπει να κάνουμε wipe? noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) εμεις με το desire μας παραπονιομαστε διαρκως για την διαρκεια της μπαταριας...φανταστειται το desire hd που ανακοινωθηκε σημερα θα εχει 4.3 ιντσες οθονη και 1230mah μπαταρια..:p:p:p ριξτε μια ματια εδω: http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php Όντως πολύ κουλό αυτό με την μπαταρία... Επίσης θα περίμενα να έχει και δεύτερη κάμερα. Εν ολίγοις τα σημαντικά σε σχέση με το Desire είναι η μεγαλύτερη οθόνη και το καλύτερο ηχείο που από ό,τι φαίνεται έχει. Άντε και η εσωτερική του μνήμη. Α νομίζω έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Από αυτά, εμένα προσωπικά μόνο το ηχείο με συγκινεί. Edited September 15, 2010 by YiannisF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδία. Μόλις το αγόρασα το Desire και έχω κάποιες γρήγορες ερωτησούλες. 1. Πως γίνεται να μειώσω τις slide screen από 6 σε 3. 2. Πως γίνεται στα μηνυματα να μην στέλνει κεφαλαία με τόνους(Τ9 inside) και απλά να στέλνει μόνο κεφαλαία και να μην έχει όριο μηνύματος 70χαρακτήρες αλλά 160(?) 3. Στο Car home Πως ενεργοποιήτε το Navigate καθώς όταν το πατάω εμφανίζει μήνυμα (activity not found) 4. Ψάχνω κάποιο app για εξικονόμηση μπαταριάς, ενα reminder και κάποια βολικά και ωραία widget για τις αρχικές οθόνες. Sorry άμα είναι σαν κατάλογος για super market αλλά είμαι μικρός και έχω απορίες. Edited September 15, 2010 by johnnymous Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Καλησπέρα παιδία. Μόλις το αγόρασα το Desire και έχω κάποιες γρήγορες ερωτησούλες. 1. Πως γίνεται να μειώσω τις slide screen από 6 σε 3. 2. Πως γίνεται στα μηνυματα να μην στέλνει κεφαλαία με τόνους(Τ9 inside) και απλά να στέλνει μόνο κεφαλαία και να μην έχει όριο μηνύματος 70χαρακτήρες αλλά 160(?) 3. Στο Car home Πως ενεργοποιήτε το Navigate καθώς όταν το πατάω εμφανίζει μήνυμα (activity not found) 4. Ψάχνω κάποιο app για εξικονόμηση μπαταριάς, ενα reminder και κάποια βολικά και ωραία widget για τις αρχικές οθόνες. Sorry άμα είναι σαν κατάλογος για super market αλλά είμαι μικρός και έχω απορίες. 1. Γιατι να το κάνεις αυτό. Αν θες μονο 3, βάλε widgets μονο σε 3. 2. Βάλε το Handcent SMS και ξέχνα το stock application. (αφαιρεσε τα notifications του stock application μετα) 3. Η πλοήγηση google δε παιζει στην ελλάδα. Πρεπει να βάλεις το Brut Maps. 4. Smooth Calendar, Gtasks, apps organizer beutiful widgets... ψάξε στο thread των android apps. θα βρεις πολλα. 3. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Όντως πολύ κουλό αυτό με την μπαταρία... Επίσης θα περίμενα να έχει και δεύτερη κάμερα. Εν ολίγοις τα σημαντικά σε σχέση με το Desire είναι η μεγαλύτερη οθόνη και το καλύτερο ηχείο που από ό,τι φαίνεται έχει. Άντε και η εσωτερική του μνήμη. Α νομίζω έχει και καλύτερο επεξεργαστή. Από αυτά, εμένα προσωπικά μόνο το ηχείο με συγκινεί. Οντως και εγω περιμενα 2η καμερα,αλλα δεν ειναι μονο αυτα τα υπερ.Εχει καλυτερη κατασκευη,αλουμινενιο σχεδον ολο,8mp καμερα με 2 led,μεγαλυτερη οθονη,περισσοτερα ram και rom(3x περισσοτερη),υποστηριζει dolby mobile -srs system και ο επεξεργαστης του δεν ειναι απλα καλυτερος,ειναι της 2ης γενιας(ενω εμας της πρωτης),εχει πολυ καλυτερη GPU ,ειναι μικροτερος και καταναλωνει συνεπως λιγοτερη μπαταρια,εγω μπορω να πω στα μειονεκτηματα ειναι η μπαταρια που λογικα δεν θα εξοικονομα και τοσο ο επεξεργαστης ή η οθονη που ειναι tft(αρα φωτιζεται το μαυρο) και θα ηταν καλυτερα να ηταν super amoled :D.Αυτα οπως καταλαβατε δεν μου αρεσε καθολου:p http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια,η αποστολη-ληψη αρχειων μεσω bluetooth γινεται κανονικα η θελει καποιο extra .apk? Κανονικότατα. Απλώς από ότι έχω δει δεν κάνει μαζική αποστολή. Γι' αυτό θα χρειαστείς app. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Α και κατι αλλο,ο επεξεργαστης αυτος υποστηριζει HSPA+ εως 14Mbps και πολλα αρχεια ταινιων(συμπεριλαβανομενου και του divx χωρις αλλο προγραμμα) http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Ακούστηκε τίποτα για updates στο Sense, αντίστοιχες με αυτές των νέων μοντέλων; Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Α και κατι αλλο,ο επεξεργαστης αυτος υποστηριζει HSPA+ εως 14Mbps και πολλα αρχεια ταινιων(συμπεριλαβανομενου και του divx χωρις αλλο προγραμμα) Για να δούμε από μπαταρία. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια,η αποστολη-ληψη αρχειων μεσω bluetooth γινεται κανονικα η θελει καποιο extra .apk? Ναι γίνεται. Μπορείς όμως αν θες να βάλεις και το eStrong File Manager με το οποίο: - Διαχειρίζεσαι ολα σου τα αρχεία - Εχει διαχείρηση bluetooth - Εχει Lan επικοινωνία με τα κοινόχρηστα αρχεία του pc σου !! (που σημαινει ότι δεν χρειάζεσαι ουτε καλωδια ουτε τπτ, κατεβάζεις μια φωτο εναν φακελο σου στο pc που τον εχεις κανει κοινοχρηστο και μετά το "τραβάς" από το κινητό ασύρματα) - Είναι στα Ελληνικά! Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimisa13 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παίδες με ψήνει και μένα το Desire καθώτι θέλω να περάσω σε κατι πιο γρήγορο και εξελιγμένο απο το i7500 που έχω τώρα. Αξίζει πραγματικά ή να ψάξω και κάτι αντίστοιχο? Παράδειγμα το Xperia ή το Milestone... Το Sense τι ακριβώς κάνει? Ευχαριστώ...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts