Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

12. Unknown Οι Sim που προέρχονται από τον πάροχο συνήθως δεν κάνουν επανεκκίνηση αλλά δεν στο λέω με σιγουριά

Να προσθέσω και εγώ κάτι, μια και έχω διπλή κάρτα από cosmote. Η ίδια ακριβώς κάρτα στη προηγούμενη συσκευή μου (lg) δεν απαιτούσε κωδικό, όταν έκανα εναλλαγή γραμμής. Για κάποιο λόγο σε μια και μόνη εναλλαγή που έκανα με το desire μου ζήτησε κωδικό, αν εννοείς με αυτό επανεκκίνηση. Δεν έτυχε να κάνω ξανά εναλλαγή αυτό το μήνα που έχω τη συσκευή, για να βεβαιωθώ.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όποιον χρησιμοποιεί MyBackup: Έχετε δοκιμάσει να κάνετε restore επαφές?? Τις κάνει κανονικά?? Γιατί στο View τις ελληνικές επαφές μου τις δείχνει κινέζικα και δεν βλέπω να έχει ρύθμιση κωδικοποίησης.

Αν έχετε πρόταση για κάποια άλλη εφαρμογή σωστού Backup επαφών για περίπτωση ΟΤΑ χρήσης, ευπρόσδεκτη..:)

δεν έχεις λογαριασμό στο gmail? τις κατεβάζει στο μπαμ μόνο του στο πρώτο sync..;)

άλλο αξιόπιστο backup είναι το titanium backup..:)

δεν έχεις λογαριασμό στο gmail? τις κατεβάζει στο μπαμ μόνο του στο πρώτο sync..;)

άλλο αξιόπιστο backup είναι το titanium backup..:)

Έχω, απλώς τις περνάω πάντα επαφές τηλεφώνου και δεν είμαι φαν της ιδέας του συγχρονισμού τους με το gmail! Ευχαριστώ!:):)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Να ρωτησω κατι. Εχει να προτεινει κανεις καποια θηκη για το Desire που να προστατευει στοιχειωδως απο γρατζουνειες αλλα και απο καποια πτωση. Κοιταζα τις case-mate barely there clone απο ebay που ειναι πολυ φθηνες. Εχει να μου προτεινει κανεις κατι αλλο. Ευχαριστω.

Κατι ακομα, ξερει κανεις αν και πως γινεται να γινει syncronized με thunderbird γιατι δε χρησιμοποιω το outlook.

Edited by lalakis77

Είμαι και εγώ πλέον το από τους ευτυχείς κατόχους Desire... :)

Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές μέχρι τώρα. Είμαι στην διαδικασία διαβάσματος και εκμάθησης του κινητού. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Με αγγλικού μενού, απενεργοποιημένα τα πάντα στο Text input μου δίνει μόνο κεφαλαία ελληνικά σαν επιλογή στην εγγραφή sms. Παρόλα αυτά όμως όταν γράφω sms στο 2ο γράμμα μου πάει από τους 160 στους 70 χαρακτήρες. Τι γίνεται λάθος? :confused:

Παίδες έχει κανένας υπόψη του κάποιο πρόγραμμα για διαχείρηση προφίλ(δημιουργία διαφορετικών προφίλ-διαχείρηση-εναλλαγή κλπ).Έχω βρεί στο market το "simple profile manager"αλλά είναι πολύ-πολύ απλό χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις...Ευχαριστώ

Xρησιμοποιώ το Quick Profiles. Ωστόσο δεν ξέρω σε τι διαφέρει από το simple profile manager.

καλημερα σε ολους σας....

μια ερωτησουλα..οταν εβαλα την εφαρμογη 3dgallery εγκατασταθηκε και το flikiewallpapers hd...μπορω να την αφαιρεσω και να εχω μονο την 3dgallery ή πρεπει να τις εχω αναγκαστικα και τις δυο;;;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μπορείς να την αφαιρέσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

κι ομως την εβγαλα και δεν μου ανοιγει η 3dgallery...μου λεει οτι ειναι add-on της flikie και πρεπει να κατεβασω πρωτα αυτη:(:(:(...

Ηρακλής!

κι ομως την εβγαλα και δεν μου ανοιγει η 3dgallery...μου λεει οτι ειναι add-on της flikie και πρεπει να κατεβασω πρωτα αυτη:(:(:(...

ακυρο...βρηκα λυση κατεβασα απο το ιντερνετ τη νεα εκδοση για froyo και μπηκε κανονικα χωρις να χρειαζεται την flikie...:):):)

Ηρακλής!

Καλημέρα, ειμαι και εγω εδω και μια εβδομάδα ευτυχής κάτοχος του desire με την 2.2 froyo και τρώγομαι να κάνω downgrade για να το κάνω rooted και να δοκιμάσω κάποιες custom.

Ηθελα να ρωτήσω όλες οι custom ειναι multilanguage περιλαμβανομένου και των ελληνικών ή είναι μόνο αγγλικές; Επίσης διαθέτουν τα settings των παρόχων πχ vodafone ή τα περνάμε μόνοι μας; Και τρίτο μήπως να περιμένω λίγο μέχρι να κάνουν και το froyo root γιατί δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό είναι super, μόνο το A2SD+ θέλω....!

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

LauncherPro έχεις; Τι ROM;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ναι, αυτόν έχω

ROM Cyanogen 6 RC2, αλλά θα βάλω να δοκιμάσω και την OpenDesire τώρα...

Διαβάζοντας αρκετές σελίδες του thread για την αναβάθμιση σε FRoYo είδα ... και αρκετά μηνύματα που ανέφεραν ενοχλητικά προβλήματα και ρωτούσαν πώς γίνεται επαναφορά στο Eclair. ... Το κινητό μου σκοτώνει και έτσι όπως είναι και φοβάμαι μήπως πάω σε FroYo και το μετανιώσω μετά... Καμιά συμβουλή;

Δεν υπάρχει λόγος να μη το βάλεις.

Ευχαριστώ για τη απάντηση. Πάντως έχει παρατηρήσει κανείς ότι με 2.2 δε δουλεύει το Sygic Mobile Maps 10; Επίσης όταν ξαπλώνεις και κρατάς ανάσκελα το κινητό μετά την αναβάθμιση σε 2.2 μήπως η οθόνη γυρίζει ανεξέλεγκτα προς κάθε κατεύθυνση; Ισχύει ότι ο browser γίνεται πιο αργός στο scrollάρισμα και ότι το πληκτρολόγιο κατεβαίνει μόνο με το πλήκτρο "πίσω" καθώς έχει αφαιρεθεί το κουμπί που το κατέβαζε; Και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα... Αν ισχύουν αυτά και έχουν τύχει όχι σε 1-2 αλλά σε περισσότερους, πραγματικά θέλει σκέψη αν αξίζει να πας σε 2.2...

Υ.Γ: Το παλιο tattoo ενός φίλου μου και το wildfire της αδερφής μου σου δίνουν επιλογή κατά την αλλαγή της ταπετσαρίας να επιλέξεις αρχική οθόνη ή οθόνη κλειδώματος. Στο desire δεν την έχω βρει ακόμα αυτή την επιλογή. Μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία μόνο στην αρχική οθόνη. Από πού αλλάζω ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος; Thanks!

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Πάντως έχει παρατηρήσει κανείς ότι με 2.2 δε δουλεύει το Sygic Mobile Maps 10; Επίσης όταν ξαπλώνεις και κρατάς ανάσκελα το κινητό μετά την αναβάθμιση σε 2.2 μήπως η οθόνη γυρίζει ανεξέλεγκτα προς κάθε κατεύθυνση; Ισχύει ότι ο browser γίνεται πιο αργός στο scrollάρισμα και ότι το πληκτρολόγιο κατεβαίνει μόνο με το πλήκτρο "πίσω" καθώς έχει αφαιρεθεί το κουμπί που το κατέβαζε; Και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα... Αν ισχύουν αυτά και έχουν τύχει όχι σε 1-2 αλλά σε περισσότερους, πραγματικά θέλει σκέψη αν αξίζει να πας σε 2.2...

Δεν θέλει καμία σκέψη... Το froyo είναι πολύ καλύτερο / ταχύτερο σε όλα και σε κάθε περίπτωση τα μικρά του προβλήματα θα διορθωθούν. Για πολλούς λόγους δεν μένουμε σε μια παλιότερη έκδοση λογισμικού (ένας σημαντικός είναι ότι οι νέες εκδόσεις έχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας). Πάντως εμένα και μόνο η δυνατότητα να εγκαθιστώ σταδιακά όλο και περισσότερες εφαρμογές στην κάρτα θα μου αρκούσε.

Όσο για τα προβλήματα που αναφέρεις: Το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, διαβάζω ανάσκελα και η οθόνη δεν μου έχει γυρίσει ποτέ ανεξέλεγκτα, δεν έχω διαπιστώσει πρόβλημα ταχύτητας στο σκρολάρισμα (μόνο βελτιώσεις στην ταχύτητα) και όχι, δεν έχουν αφαιρέσει το κουμπί που κατεβάζει το πληκτρολόγιο (το βλέπω αυτή τη στιγμή ενώ γράφω ένα sms)

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Είμαι και εγώ πλέον το από τους ευτυχείς κατόχους Desire... :)

Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές μέχρι τώρα. Είμαι στην διαδικασία διαβάσματος και εκμάθησης του κινητού. Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Με αγγλικού μενού, απενεργοποιημένα τα πάντα στο Text input μου δίνει μόνο κεφαλαία ελληνικά σαν επιλογή στην εγγραφή sms. Παρόλα αυτά όμως όταν γράφω sms στο 2ο γράμμα μου πάει από τους 160 στους 70 χαρακτήρες. Τι γίνεται λάθος? :confused:

Μην βαζεις τονους. Οταν οι λεξεις ειναι τονισμενες το πιανει σαν special character και το γυριζει στο 70. Ειναι οντως προβλημα γιατι αν χρησιμοποιεις την αυτοματη διορθωση βγαζει σχεδον ολες τις λεξεις με τονους.

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Καλημέρα, ειμαι και εγω εδω και μια εβδομάδα ευτυχής κάτοχος του desire με την 2.2 froyo και τρώγομαι να κάνω downgrade για να το κάνω rooted και να δοκιμάσω κάποιες custom.

Ηθελα να ρωτήσω όλες οι custom ειναι multilanguage περιλαμβανομένου και των ελληνικών ή είναι μόνο αγγλικές; Επίσης διαθέτουν τα settings των παρόχων πχ vodafone ή τα περνάμε μόνοι μας; Και τρίτο μήπως να περιμένω λίγο μέχρι να κάνουν και το froyo root γιατί δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό είναι super, μόνο το A2SD+ θέλω....!

Ειναι multilanguage, οι ρυθμίσεις περνιούνται αυτόματα. Δεν εχει διαφορα απο τη stock ROM.

HTC Desire Root User

Ευχαριστώ πολύ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

ακυρο...βρηκα λυση κατεβασα απο το ιντερνετ τη νεα εκδοση για froyo και μπηκε κανονικα χωρις να χρειαζεται την flikie...:):):)

που το βρηκες στο δικτυο??

μπορεις να δωσεις λινκ??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

που το βρηκες στο δικτυο??

μπορεις να δωσεις λινκ??

σου στελνω pm...

Ηρακλής!

Ναι, αυτόν έχω

ROM Cyanogen 6 RC2, αλλά θα βάλω να δοκιμάσω και την OpenDesire τώρα...

Και εγώ τώρα με opendesire είμαι. Το calendar widget σου συγχρονίζει από facebook;

Εμένα όχι.. :(

Ευχαριστώ για τη απάντηση. Πάντως έχει παρατηρήσει κανείς ότι με 2.2 δε δουλεύει το Sygic Mobile Maps 10;

Εγώ με 2.2 και Sygic 10

Για να περάσω τη 2.2 χωρίς να έχω προβλήματα με μνήμη (υπολείματα προγραμμάτων κλπ.) τι πρέπει να κάνω; Κάτι διάβασα για hard reset αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται... Και πρέπει να σβήσω όλα τα περιεχόμενα της sd για να γίνει αυτό; Αν περάσω τη 2.2 έτσι, χωρίς να κάνω τίποτα, είναι πιθανό να μη "στρωσει" καλά έτσι όπως έχω φουλάρει το κινητό με διάφορα (προγράμματα, αρχεία, φακέλους κλπ κλπ); :worry: Edited by thouvou13

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Αν περάσεις τη 2.2 η δική μου εμπειρία είναι ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αντίθετα, θα κάνεις μετά μια βόλτα από τις ρυθμίσεις / εφαρμογές και θα διαπιστώσεις ότι αρκετές από αυτές (ένα 30% για την ώρα) είναι γραμμένες ειδικά για froyo, οπότε είναι δυνατή η μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους τους στην κάρτα μνήμης και η απελευθέρωση της μνήμης του τηλεφώνου.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Ευχαριστώ για τη απάντηση. Πάντως έχει παρατηρήσει κανείς ότι με 2.2 δε δουλεύει το Sygic Mobile Maps 10; Επίσης όταν ξαπλώνεις και κρατάς ανάσκελα το κινητό μετά την αναβάθμιση σε 2.2 μήπως η οθόνη γυρίζει ανεξέλεγκτα προς κάθε κατεύθυνση; Ισχύει ότι ο browser γίνεται πιο αργός στο scrollάρισμα και ότι το πληκτρολόγιο κατεβαίνει μόνο με το πλήκτρο "πίσω" καθώς έχει αφαιρεθεί το κουμπί που το κατέβαζε; Και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα... Αν ισχύουν αυτά και έχουν τύχει όχι σε 1-2 αλλά σε περισσότερους, πραγματικά θέλει σκέψη αν αξίζει να πας σε 2.2...

Υ.Γ: Το παλιο tattoo ενός φίλου μου και το wildfire της αδερφής μου σου δίνουν επιλογή κατά την αλλαγή της ταπετσαρίας να επιλέξεις αρχική οθόνη ή οθόνη κλειδώματος. Στο desire δεν την έχω βρει ακόμα αυτή την επιλογή. Μπορώ να αλλάξω ταπετσαρία μόνο στην αρχική οθόνη. Από πού αλλάζω ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος; Thanks!

το sygic 10 version 8.14 δουλευει κανονικα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

γεια σας πεδες ερωτηση θελω να στειλω fax απο το desire υπαρχει καμια δοκιμασμενη εφαρμογη απο το market απο τι εψαξα ολες ειναι για εκτος ελλαδα αν καποιος γνωριζει σιγουρα ασ ριξει μια ιδεα

ευχαριστω εκ τον προτερων!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...