Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοιγωντας το search,του υπολογιστη πληκτρολογω τα αρχικα που λεει ο οδηγος,ανοιγω με adminnistrator αλλα μου βγαζει το μυνημα που λεω παραπανω και δεν μπορω να προχωρησσω....

γράψε σκέτο cmd ή πήγαινε από έναρξη->όλα τα προγράμματα->βοηθήματα->command prompt

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εβαλα ενα επεισοδιο lost μαζι με υποτιτλο στα ελληνικα,αλλα το rockplayer τα δειχνει κινεζικα...μηπως δεν κανω κατι καλα?

Θα ανοίξεις το αρχείο των υποτίτλων με το σημειωματάριο των windows,μετά θα πας έναρξη->αποθήκευση ως , εκεί θα αλλάξεις την κωδικοποίηση του υπότιτλου απο ANSI σε UTF-8 και μετά αποθήκευση.Τώρα οι υπότιτλοι θα παίζουν κανονικά!

παιζει το rockplayer υπότιτλους? Δεν το ήξερα :)

Τώρα εμένα στο menu, που το έχω πάρει από το 'μαγαζάκι' μου το λέει demoPlayer αλλά δουλεύει ρολόι.. Έχει σημασία? Συμβαίνει και σε εσάς αυτό?

παιζει...εχει kαι επιλογη στα settings....

Παιδιά πως ρυθμιζω την εμφανιση των επαφών μου στο φρογιο πρώτα επώνυμο και μετά όνομα

Ευχαριστώ

Παιδιά πως ρυθμιζω την εμφανιση των επαφών μου στο φρογιο πρώτα επώνυμο και μετά όνομα

Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει ρύθμιση. Αν έχεις περάσει τις επαφές σωστά στα πεδία 'όνομα' και 'επώνυμο' σου εμφανίζει στάνταρ πρώτα το επώνυμο. Εγώ έχω έτσι τις επαφές μου στον mac μου, τις έσωσα σε vcard και τις φόρτωσα στις επαφές του λογαριασμού google και από εκεί τις πήρε σωστά.

Δυο-τρεις φορες μουχει παρουσιασει το εξης κοληματακι.Εχοντας ανοιχτο το widget ειδησεις και καιρος και πατωντας καποια ειδηση,ανοιγει ο dolphin browser.Τελειωνοντας το διαβασμα βγαινω με exit απο τον dolphin browser και επανερχεται στο καιρος και ειδησεις.Μολις λοιπον πατησω το κουμπι back για να επανελθω στην κεντρικη οθονη,εκεινη τη στιγμη σκαει ασπρη οθονη,αμεσως μετα το σημε της htc και μετα απο 3-4 ξαναφορτωνει η κεντρικη οθονη

Τοχει κανει σε κανεναν απο εσας?

Παιδιά και εμένα έχω διαπιστώσει πως η μπαταρία φτάνει για μια μέρα στο όριο.

Δεν έχω live wallpaper και προχθές το γύρισα σε GSM σε μια προσπάθεια να κάνουμε οικονομία μπαταρίας....

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι με ένα Hard Reset υπάρχει περίπτωση να στρώσει κάπως...ενδεχομένως, και λέω να το δοκιμάσω.

Αλλά για πείτε μου κάτι. Ότι προγράμματα έχω από το Android Market θα χαθούν? Θα επανέλθει σε εργοστασιακή μορφή? Μπορώ να κρατήσω back-up?

Για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ...

Μόλις τσέκαρα χειροκίνητα αν υπάρχει αναβάθμιση και μου την έβγαλε. Για δείτε και οι υπόλοιποι :)

Μέσο wifi κατεβάζει σφαίρα πάντως 90mb σε 3 λεπτά (500kb/sec)

Το βρήκε και σε μένα! :)

Δεν υπάρχει ρύθμιση.

Υπάρχει!

Ευχαριστώ

Πας στην επαφή που θέλεις να αλλάξεις την εμφάνιση πατάς επεξεργασία και μετά

πατάς πάνω στο όνομα και αλλάζεις την Περιγραφή Ονόματος και βάζεις ότι θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω! Και σε εσενα demoplayer εμφανιζεται στο μενου?

Το βρήκε και σε μένα! :)

Πηρα σημερα τηλ στην htc, εδωσα το imei μου και σε μια ωρα ηρθε το update.

Τυχαιο? Δε νομιζω :p

Μου ειπαν πανε με τη σειρα γι αυτο δεν το πηραμε ολοι μαζι

Edited by Nikos_s3

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Πηρα σημερα τηλ στην htc, εδωσα το imei μου και σε μια ωρα ηρθε το update.

Τυχαιο? Δε νομιζω :p

Μου ειπαν πανε με τη σειρα γι αυτο δεν το πηραμε ολοι μαζι

Μ@λ@κίες σου είπαν. Το δικό μου το πήρα 16/7 και 1/8 έκανα κανονικά την αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά δεν μπορώ να βρώ με τιποτα το κινητό να το αγοράσω(βαρέθηκα να περιμένω την wind με την επιδότηση...)Δέν υπάρχει πουθενά και μιλάω φυσικά για κινητά ελληνικής αντιπροσωπείας!!!είναι σε ελλειψη παντού.Λέτε να παίζει τίποτα με την αλλαγή της οθόνης σε SLCD? εχω ψάξει σε όλα τα "e-shop" και σε όλα τα γνωστά μαγαζιά αλλά τπτ.Καμια ιδέα κανείς????

εχω κατεβάσει το navigon την δοκιμαστική έκδοση που μου φαίνεται συμπαθητική.

αυτό σου μου κάνει εντύπωση είναι γιατί χρειάζεται δίκτυο internet μόνο για να ανοίξει το πρόγραμμα ενώ αν το κλείσω στην πορεία δεν υπάρχει πρόβλημα.δουλεύει κανονικά..?

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Παιδιά δεν μπορώ να βρώ με τιποτα το κινητό να το αγοράσω(βαρέθηκα να περιμένω την wind με την επιδότηση...)Δέν υπάρχει πουθενά και μιλάω φυσικά για κινητά ελληνικής αντιπροσωπείας!!!είναι σε ελλειψη παντού.Λέτε να παίζει τίποτα με την αλλαγή της οθόνης σε SLCD? εχω ψάξει σε όλα τα "e-shop" και σε όλα τα γνωστά μαγαζιά αλλά τπτ.Καμια ιδέα κανείς????

χμμμμμ...........περιεργο κατι τετοιο μου φαινεται και μενα οτι παιζει...........δεν μπορει ετσι ξαφνικα να εχει ελλειψη....μαλλον εχει εξαντληθη οτι υπηρχε αποθεμα και ετοιμαζεται να βγει η καινουρια παρτιδα με της οθονες SLCD...........

Η πλακα ειναι οτι εχουν φυγει και τα δειγματα που ειχαν τα μαγαζια....εχουν πουληθη ολα.

Για να δουμε λοιπον :worry:

Να ρωτησω και κατι.......μολις πριν λιγη ωρα πηρα και εγω την αναβαθμηση σε 2.2

Μπηκα απο της ρυθμησης στις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να μεταφερω παρα μονο πολυ λιγες στην καρτα μνημης......

Στις υπολοιπες δεν με αφηνει........κανω κατι λαθος ?...μεταφερονται διαφορετικα ή ετσι ειναι?

Edited by makouin

Παιδιά και εμένα έχω διαπιστώσει πως η μπαταρία φτάνει για μια μέρα στο όριο.

Δεν έχω live wallpaper και προχθές το γύρισα σε GSM σε μια προσπάθεια να κάνουμε οικονομία μπαταρίας....

Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι με ένα Hard Reset υπάρχει περίπτωση να στρώσει κάπως...ενδεχομένως, και λέω να το δοκιμάσω.

Αλλά για πείτε μου κάτι. Ότι προγράμματα έχω από το Android Market θα χαθούν? Θα επανέλθει σε εργοστασιακή μορφή? Μπορώ να κρατήσω back-up?

Για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ...

Δοκίμασες το κολπάκι με τη μπαταρία που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα?? Εγώ το ξαναέκανα μετα την αναβάθμιση και ε'ιδα μια κάποια βελτίωση. Πάντως με πολύ χρήση εκεί είσαι...στην μέρα... μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές.

Ναι, με hard reset τα χάνεις. Backup μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα. Εγώ έχω το MyBackup αλλά επαναφορά δεν έχω κάνει για να σου πω τι παίζει. Συνήθως όταν κάνω hard reset και θέλω να τσεκάρω κάτι προτιμώ να ξαναστήνω τη συσκευή.

ΥΓ: Πάντως μετά από πειράματα για τη διάρκεια της μπαταρίας προτιμώ τη 1 μέρα με full χρήση παρά το 1 και κάτι ψιλά που μπορεί να σου δώσει αν προσέξεις. Συνήθως αυτά τα ψιλά είναι τις πρωινές ώρες που δεν σε παίρνει να το αφήσεις για κανονική φόρτιση γιατί πρέπει να φύγεις!! Ενώ με 1 το βάζεις το βράδυ και ησυχάζεις!!:lol::p

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν υπάρχει ρύθμιση. Αν έχεις περάσει τις επαφές σωστά στα πεδία 'όνομα' και 'επώνυμο' σου εμφανίζει στάνταρ πρώτα το επώνυμο. Εγώ έχω έτσι τις επαφές μου στον mac μου, τις έσωσα σε vcard και τις φόρτωσα στις επαφές του λογαριασμού google και από εκεί τις πήρε σωστά.

πως τις μετετρεψες -φορτωσες απο vcard σε csv(google)??????

:)

Δοκίμασες το κολπάκι με τη μπαταρία που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα?? Εγώ το ξαναέκανα μετα την αναβάθμιση και ε'ιδα μια κάποια βελτίωση. Πάντως με πολύ χρήση εκεί είσαι...στην μέρα... μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές.

Ναι, με hard reset τα χάνεις. Backup μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα. Εγώ έχω το MyBackup αλλά επαναφορά δεν έχω κάνει για να σου πω τι παίζει. Συνήθως όταν κάνω hard reset και θέλω να τσεκάρω κάτι προτιμώ να ξαναστήνω τη συσκευή.

ΥΓ: Πάντως μετά από πειράματα για τη διάρκεια της μπαταρίας προτιμώ τη 1 μέρα με full χρήση παρά το 1 και κάτι ψιλά που μπορεί να σου δώσει αν προσέξεις. Συνήθως αυτά τα ψιλά είναι τις πρωινές ώρες που δεν σε παίρνει να το αφήσεις για κανονική φόρτιση γιατί πρέπει να φύγεις!! Ενώ με 1 το βάζεις το βράδυ και ησυχάζεις!!:lol::p

Το έχω κάνει το κόλπο και μετά το update σε 2.2....

Το σκέφτομαι για ένα hard reset πάντως....

Ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν κατατοπιστική...

Eγω παλι παιδια δεν καταλαβα τι εννοειται με το που λετε μια μερα και 1 και κατι ψιλα.

Το μια μια μερα ειναι ια μερα.....το 1 και κατι ψιλα δεν μπορεσα να καταλαβω :blink:

Eγω παλι παιδια δεν καταλαβα τι εννοειται με το που λετε μια μερα και 1 και κατι ψιλα.

Το μια μια μερα ειναι ια μερα.....το 1 και κατι ψιλα δεν μπορεσα να καταλαβω :blink:

Προφανώς, 1 μέρα ολόκληρη και μερικές ώρες ακόμα.

Προφανώς, 1 μέρα ολόκληρη και μερικές ώρες ακόμα.

19 ωρες μετρημενες με 5 λεπτα ομιλια, 5 λεπτα browsing... κλειστο 3G, ανοιχτο wifi, σε ενα μέρος με καλό σημα...

Περιμενα να βγάζει έστω ενα 30ωρο... :( Απο το Froyo και μετα σιγουρα εχει πεσει η αυτονομια του. (μαζι με την ταχυτητα στα μενου)

Παιδια μαλλον πλακα κανετε ετσι?

Με μετρια χρηση και οταν λεω μετρια εννοω κανα μισαωρο τηλεφωνα τη μερα 30 λεπτα ιντερνετ περιπου μεσω κινητης τηλεφωνιας με ελαχιστο παιχνιδι αντε 2-3 φορες τη μερα και μετριο σκαλισμα της συσκευης και με συνεχομενα ανοιχτο bluetouth λογο handsfree κραταει ανετοτατα την μιαμιση μερα για να μην πω δυο

Να ρωτησω και κατι.......μολις πριν λιγη ωρα πηρα και εγω την αναβαθμηση σε 2.2

Μπηκα απο της ρυθμησης στις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να μεταφερω παρα μονο πολυ λιγες στην καρτα μνημης......

Στις υπολοιπες δεν με αφηνει........κανω κατι λαθος ?...μεταφερονται διαφορετικα ή ετσι ειναι?

Επειδή δεν είδα να απαντάει κανένας.

Επειδή μετέφερες έστω και λίγες, το κάνεις σίγουρα σωστά. Είναι φυσιολογικό που δεν μεταφέρονται όλες, γιατί εκτός του ότι πρέπει να έχεις εσύ το FroYo πρέπει και η εφαρμογή να υποστηρίζει την μεταφορά στην κάρτα μνήμης. Αυτές οι λίγες που μετέφερες, προφανώς το υποστηρίζουν, ενώ οι υπόλοιπες όχι. Λογικά σου έχει κλειστό το κουμπί που τις μεταφέρεις και δεν μπορείς να το πατήσεις.

Σιγά-σιγά, θα βγάζουν οι developers των εφαρμογών αναβαθμίσεις που θα σου έρχονται μέσω του Market (λογικά, ξέρεις πως) και πολύ πιθανόν να προσθέτουν και αυτό. Εμένα μου είχαν έρθει πολύ πριν βγει η αναβάθμιση της HTC κάτι αναβαθμίσεις εφαρμογών και έλεγαν ότι υποστηρίζει την μεταφορά στην SD αν έχεις 2.2. Έτσι μόλις έβαλα το 2.2 τις έβαλα στην κάρτα μνήμης. Στις υπόλοιπες δεν γίνετε. ;)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Χθες βραδυ εβαλα και το Froyo οποτε δεν ξερω εαν μπορει να επηρεαση την αναμονη και τη διαρκεια της μπαταριας οποτε θα μαθω συντομα.......

Επειδή δεν είδα να απαντάει κανένας.

Επειδή μετέφερες έστω και λίγες, το κάνεις σίγουρα σωστά. Είναι φυσιολογικό που δεν μεταφέρονται όλες, γιατί εκτός του ότι πρέπει να έχεις εσύ το FroYo πρέπει και η εφαρμογή να υποστηρίζει την μεταφορά στην κάρτα μνήμης. Αυτές οι λίγες που μετέφερες, προφανώς το υποστηρίζουν, ενώ οι υπόλοιπες όχι. Λογικά σου έχει κλειστό το κουμπί που τις μεταφέρεις και δεν μπορείς να το πατήσεις.

Σιγά-σιγά, θα βγάζουν οι developers των εφαρμογών αναβαθμίσεις που θα σου έρχονται μέσω του Market (λογικά, ξέρεις πως) και πολύ πιθανόν να προσθέτουν και αυτό. Εμένα μου είχαν έρθει πολύ πριν βγει η αναβάθμιση της HTC κάτι αναβαθμίσεις εφαρμογών και έλεγαν ότι υποστηρίζει την μεταφορά στην SD αν έχεις 2.2. Έτσι μόλις έβαλα το 2.2 τις έβαλα στην κάρτα μνήμης. Στις υπόλοιπες δεν γίνετε. ;)

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.......ησουν πολυ κατανοητος και κατατοπιστικοτατος......

Edited by Nikos_s3

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.......ησουν πολυ κατανοητος και κατατοπιστικοτατος......

Μ'αυτόν εδώ τον τρόπο όμως http://www.lorinbute.com/posts/how-to-force-apps-to-move-to-the-sd-card-on-froyo.html μπορείς να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις στην sd κάρτα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...