Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μετα απο 5 μερες με αυτο το υπεροχο gadget εχω τις εξης αποριες.

-gps free που θα βρουμε?? (δεχομαι και πμ για ευκολοτερη ανταλαγη αποψεων)

-skype??? ειναι δυνατον να μην βρισκουμε??

-για να βαλω ηχο κλησης σε μια επαφή εχω δει που λετε να φτιαξω καποιους εξτρα φακελους. πως φτιαχνουμε φακελο????? :O

-η αναφορα μηνυματος δεν εχει ήχο??

-η εκδοση 2,2 βγήκε? βγαινει?? ποτε θα εχουμε νέα και πόσο ευκολα θα την περάσουμε?? δεν κατεβαζω εφαρμογές για να μην γεμίσει η μνήμη. Αναμένουμε με αγωνία.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

1. Παρ'ολο που στα μηνυματα γραφω με κεφαλαια ελληνικα, το καθε μηνυμα δεν φτανει τους 160. Πρεπει να βαλω εφαρμογη ή να αλλαξω καποια ρυθμιση;

Αφού έχεις ήδη επιλέξει ως Ελληνική κωδικοποίηση αυτή των 7 bit θα πρέπει να προσέξεις να επιλέγεις λέξεις χωρίς τόνο από αυτές που σου προτείνει (ακόμα και στα κεφαλαία) ή να απενεργοποιήσεις την πρόβλεψη κειμένου έτσι ώστε να γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς τόνους.

2. Υπαρχει καποιος τροπος (εφαρμογη ισως; ) που να μπορω να ενημερωνομαι για το διαθεσιμο χρονο ομιλιας και data; Εχω το Vodafone Unlimited 35 με unlimited internet.

Αν θες μόνο για δεδομένα, το 3G Watchdog είναι καλύτερο. Αν θες και για ομιλία, το πιο ολολκηρωμένο είναι το Stats... Το βάζεις και του ορίζεις κάθε πότε θες να μηδενίζει και κρατάει πόσα έχεις χαλάσει κάθε μηνα για όλα: κλήσεις, μηνύματα, δεδομένα... ακόμα και wifi δεδομένα.

Το πρόβλημα είναι ότι με το unlimited πακέτο υπάρχει άλλος χρόνος για τα vodafone και άλλος για τα άλλα. Οπότε δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείς το χρόνο ομιλίας, εκτός από τη Vodafone (νομίζω με κάποιο μήνυμα σε ενημερώνει για το υπόλοιπό σου).

Αφού έχεις ήδη επιλέξει ως Ελληνική κωδικοποίηση αυτή των 7 bit θα πρέπει να προσέξεις να επιλέγεις λέξεις χωρίς τόνο από αυτές που σου προτείνει (ακόμα και στα κεφαλαία) ή να απενεργοποιήσεις την πρόβλεψη κειμένου έτσι ώστε να γράφεις κεφαλαία ελληνικά χωρίς τόνους.

Παρατηρω οτι οταν εχω ελληνικο περιβαλλον μπορω να γραψω μεχρι 160. Επειδη ομως προτιμω το αγγλικο, υπαρχει τροπος να γινει το ιδιο με τους ελληνικους χαρακτηρες;

μετα απο 5 μερες με αυτο το υπεροχο gadget εχω τις εξης αποριες.

-gps free που θα βρουμε?? (δεχομαι και πμ για ευκολοτερη ανταλαγη αποψεων)

-skype??? ειναι δυνατον να μην βρισκουμε??

-για να βαλω ηχο κλησης σε μια επαφή εχω δει που λετε να φτιαξω καποιους εξτρα φακελους. πως φτιαχνουμε φακελο????? :O

-η εκδοση 2,2 βγήκε? βγαινει?? ποτε θα εχουμε νέα και πόσο ευκολα θα την περάσουμε?? δεν κατεβαζω εφαρμογές για να μην γεμίσει η μνήμη. Αναμένουμε με αγωνία.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

gps ok. εβαλα το sygic και ειναι τελειο. θα το βρειτε στο γνοστο μαγαζακι που λετε και εσεις με οδηγιεσ εγκαταστασης. οποιος θελει βοηθεια πμ.

Αν και έχει αναφερθεί ξανά και απλά δεν το βρίσκω. Πως γίνεται να μην εμφανίζονται τα mp3 ringtones κτλ στη λίστα των τραγουδιών μου στο mp3 player; Μπαίνει κάποια κατάληξη μέσω του Astro;

καλησπερα.μπορει να ειμαι offtopic αλλα ειδα κατι πριν λιγο στο site του γερμανου και ηθελα να δω αν γνωριζει καποιος.εχει βαλει το samsung galaxys και δινει δωρο χαρτες mls destinator, απο οτι ξερω το galaxy ειναι android.αρα κανει και για το desire. ξερει καποιος κατι

Τώρα με τόσες custom froyo roms υπάρχει λόγος να βάλουμε την official...?

εγω που εκανα απλως root και market enabling...οταν θα βγει η 2.2 θα την παρω ή οχι?

δεν εχω βαλει αλλη rom απλως root εκανα και το market. ή θα χρειαστεί να ξαναγυρίσω σε προ root εποχή?

ευχαριστω..

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

υπαρχουν και οι non-rooted....

Εγώ ρωτάω αν γενικά θα έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει η official..

Η IGN γνωστει για τα παιχνιδια που εχει φτιαξει για το iPhone τωρα αρχιζει να βγαζει παιχνιδια και για Android

http://techtacy.blogspot.com/2010/07/ign-launches-coverage-of-android-games.html

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Παιδιά, αντέγραψα στην sd κάρτα με τον ES File Explorer ένα mp3 στο φάκελο MP3, εκεί που είναι και τα υπόλοιπα δηλαδή, αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή Μουσική δεν το εμφανίζει. Καμιά ιδέα;

Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ?

Για το πρωτο συνδεουμε το κινητι με το κλαωδιο με το pc και στην καρτα sd που βλεπουμε φτιαφνουμε οπως στα windows 3 φακελους

Ringtones

Notifications

Alarms

και μεσα σε καθε φακελο βαζουμε ηχους που θελουμε εκτος απο οσους εχει το κινητο.

Αν βαλεις το Handsend sms μπορεις να εχεις ηχο.

Edited by Nikos_s3

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

γενικα στο ιντερνετ κυκλοφορει ευρεως τις τελευταιες ωρες οτι αυριο βγαινει επισημα η 2.2

το μονο που μενει ειναι να περιμενουμε...

Παιδιά, αντέγραψα στην sd κάρτα με τον ES File Explorer ένα mp3 στο φάκελο MP3, εκεί που είναι και τα υπόλοιπα δηλαδή, αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή Μουσική δεν το εμφανίζει. Καμιά ιδέα;

εκανες επανεκκινηση;

εγω που εκανα απλως root και market enabling...οταν θα βγει η 2.2 θα την παρω ή οχι?

δεν εχω βαλει αλλη rom απλως root εκανα και το market. ή θα χρειαστεί να ξαναγυρίσω σε προ root εποχή?

ευχαριστω..

Και εγω αυτο θα ηθελα να μαθω!

Φοβερο κινητο!

Απιστευτη οθωνη!

και τρελη ταχυτητα!

Αυτη τη στιγμη ταυτοχρονα περναω αρχεια με το bluetooth, μιλαω στο τηλ και ανοιξα κατα λαθος κι ενα βιντεο μιλαμε δεν κολησε δευτερολεπτο!!!

Μπραβο HTC!

2 ερωτησεις:

Πως γραφεις το σημα του ισον = δεν το βρισκω πουθενα!!

Πως κλεινουν οι εφαρμογες που ειναι ανοιχτες πχ χαρτες, internet browser κλπ???

Φοβερο κινητο!

Πως κλεινουν οι εφαρμογες που ειναι ανοιχτες πχ χαρτες, internet browser κλπ???

Κάποιες έχουν exit, αυτές που δεν έχουν δεν χρειάζονται... έχει συζητηθεί πολλές πολλές φορές και το android δεν χρειάζεται task killer... Ψάξε στο google "why android does not to kill tasks" ή κάτι παρόμοιο. Δες εδώ ένα http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

Φοβερο κινητο!

Πως γραφεις το σημα του ισον = δεν το βρισκω πουθενα!!

Στο πληκτρολόγιο, εκεί που πας στα σύμβολα/αριθμούς έχει κάπου το 1/2.. σε πάει στην δεύτερη σελίδα συμβόλων.

Εχω προσεξει οτι στις εισερχομενες κλησεις το τηλεφωνο δεν εμφανιζει παντα την ιδια pick up screen. Καποιες φορες εχει την επιλογη slide to answer και αλλες την κλασικη answer και end (το στανταρ πρασινο η κοκκινο κουμπι). Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο και ποια οι διαφορα αναμεσα στις 2 επιλογες?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

εκανες επανεκκινηση;

Τώρα έκανα... Περίεργο να θέλει επανεκκίνηση για να δει το αρχείο. Thanks.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...