hraklhs57 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους, τρεις ερωτησουλες απλες: 1)πως θα αφαιρεθει η δονηση απο το πληκρολογιο και απο τα νουμερα στον dialer; 2)χθες του περασα μια ταινια μορφης mp4 (ηταν divx και μεσω του format factory εκανα convertion) και δεν την επαιζε ο ενσωματωμενος player και ακουγοταν μονο ο ηχος,τι μπορει να φταιει; 3)εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο προγραμμα σημειωσεων διοτι χθες εβαλα το AKnotepad και δεν μου τις διαβαζε ουτε τις εβρισκε (οι σημειωσεις ειναι σε μορφη .pwi και της ειχα δημιουργησει στο προηγουμενο ομνια 2 μου...) Edited July 10, 2010 by hraklhs57 Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια καλημερα.εκανα χθες reset επειδει αντιμετωπιζα καποιο προβληματακι με τι νετ.ειχα μεσα ενα προγραμματακι το οποιο ηταν κατι αντοιστοιχο του itrack.ακουγε το τηλ καποιο μουσικο κομματι η το σφυριζες ρυθμικα και σου ελεγε ποιο κομματι ειναι. Λεγοταν SOUND.... καπως, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει δινοντας μου την ονομασια του?Ευχαριτω. Εγώ για αυτή τη δουλειά έχω το Shazam. my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια καλημερα.εκανα χθες reset επειδει αντιμετωπιζα καποιο προβληματακι με τι νετ.ειχα μεσα ενα προγραμματακι το οποιο ηταν κατι αντοιστοιχο του itrack.ακουγε το τηλ καποιο μουσικο κομματι η το σφυριζες ρυθμικα και σου ελεγε ποιο κομματι ειναι. Λεγοταν SOUND.... καπως, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει δινοντας μου την ονομασια του?Ευχαριτω. sound hound! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 mms σε vodafone πως παιρνουμε ρε παιδια? με αυτες τις ρυθμισεις που κυκλοφορουν καθε φορα που παω να κανω download καποιο mms μου κλεινει το internet, δεν το κατεβαζει και για να ξαναμπω internet θελει reset s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλημερα σε ολους, τρεις ερωτησουλες απλες: 1)πως θα αφαιρεθει η δονηση απο το πληκρολογιο και απο τα νουμερα στον dialer; Settings, language and keyboard κάπου εκεί είναι λογικά Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδια καποιος που εχει κανει root το κινητο σε Mac μπορει να βοηθησει γιατι εχω προσπαθησει με διαφορους οδηγους και δεν πετυχαινει Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά, αυτό που ακούγεται ότι όσες συσκευές παραδίδονται από τον Ιούλιο δεν θα εχουν amoled οθόνη ισχύει τελικά ? :shock: Αν ναι, αυτό που με καίει είναι πώς μπορώ να διαπιστώσω όταν μου ερθει το κινητό (Δευτέρα) αν εχει ή όχι amoled οθόνη ?? :this: Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Settings, language and keyboard κάπου εκεί είναι λογικά σε ευχαριστω πολυ:):)...αυτο ηταν.. αναμενω και τις υπολοιπες απαντησεις... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 σε ευχαριστω πολυ:):)...αυτο ηταν.. αναμενω και τις υπολοιπες απαντησεις... Καλό είναι να κάνουμε και ένα google search πάντως. Εδώ σε κάθε σελίδα έχουν γεμίσει 10 ερωτήσεις με μια απάντηση.. Λίγο που έψαξα για το pwi μάλλον είναι φορμάτ του omnia μόνο. Βρες έναν converter και άλλαξε τες. Όσον αφορά το xvid, κάποιο codec δεν θα παίζει. Ψάξε το και αυτό στο ίντερνετ. Δες τι αρχεία παίζει και ίσως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που στα μετατρέπει έτσι ώστε να παίζονται αμέσως στο desire. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά, αυτό που ακούγεται ότι όσες συσκευές παραδίδονται από τον Ιούλιο δεν θα εχουν amoled οθόνη ισχύει τελικά ? :shock: Αν ναι, αυτό που με καίει είναι πώς μπορώ να διαπιστώσω όταν μου ερθει το κινητό (Δευτέρα) αν εχει ή όχι amoled οθόνη ?? :this: το γραφει στο κουτι απο τη πισω μερια φιλε μου Display: 3.7-inch AMOLED touch-sensitive screen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια καλημερα.εκανα χθες reset επειδει αντιμετωπιζα καποιο προβληματακι με τι νετ.ειχα μεσα ενα προγραμματακι το οποιο ηταν κατι αντοιστοιχο του itrack.ακουγε το τηλ καποιο μουσικο κομματι η το σφυριζες ρυθμικα και σου ελεγε ποιο κομματι ειναι. Λεγοταν SOUND.... καπως, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.Μηπως μπορει καποιοσ να με βοηθησει δινοντας μου την ονομασια του?Ευχαριτω. midomi soundhound ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Σε φυλλάδιο του Γερμανού που είδα το έχει προσφορά 400ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Παιδιά, αυτό που ακούγεται ότι όσες συσκευές παραδίδονται από τον Ιούλιο δεν θα εχουν amoled οθόνη ισχύει τελικά ? :shock: Αν ναι, αυτό που με καίει είναι πώς μπορώ να διαπιστώσω όταν μου ερθει το κινητό (Δευτέρα) αν εχει ή όχι amoled οθόνη ?? :this: δεν νομιζω παντως σε καμια περιπτωση να μην εχει amoled... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Σε φυλλάδιο του Γερμανού που είδα το έχει προσφορά 400ευρώ. είναι σίγουρο???? γιατί αν είναι έτσι να πάω τώρα να το πάρω στο site πάντως το έχει 499 όπως όλοι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Σε φυλλάδιο του Γερμανού που είδα το έχει προσφορά 400ευρώ. τι λες ρε φιλε σοβαρα...;;;;;; χθες το πηρα απο γερμανο 499€:mad::mad::mad: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Το φυλλάδιο έλεγε 11/7 εως τέλη Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Από 500 στο έδινε προσφορά 400 για αγορά με μετρητά.. Στα Νέα το βρήκα το φυλλάδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε, μπορεί να λένε 400 ευρώ, 350 και δε ξερω κι εγω τι αλλο αλλά να σε υποχρεώνουν να μπεις σε ενα συμβόλαιο με πάγιο καμιά 100αρα ευρώ.. οπότε κοιτάτε για σκέτες συσκευές. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) επιβεβαιώνω...399.20 χωρίς σύνδεση και από 15/7 εώς 3/8...:) Edited July 10, 2010 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Ε αμα ειναι ετσι τοτε...κριμα..μολις χθες το πηρα:(:( Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) παίδες έχουμε κανένα link για την τιμή αυτή στο γερμανό? γιατί στο site δεν λέει κάτι. ακόμα ξέρει κανείς αν ισχύει για όλα τα καταστήματα ή μόνο σε μερικά? ακόμα ξέρουμε αν θα είναι Ελληνικά ή παραεισαγωγή? Edited July 10, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Αν ισχυει αυτο το τηλεφωνο θα γινει αναρπαστο Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παίδες έχουμε κανένα link για την τιμή αυτή στο γερμανό? γιατί στο site δεν λέει κάτι. ακόμα ξέρει κανείς αν ισχύει για όλα τα καταστήματα ή μόνο σε μερικά? ακόμα ξέρουμε αν θα είναι Ελληνικά ή παραεισαγωγή? απο τη στιγμη που στο site της HTC υπαρχει ως επισημο καταστημα λιανικης πωλησης ο γερμανος, το κινητο θα ναι ελληνικο (αυτο λεει η λογικη - αν και με παραξευνευει η τοσο χαμηλη τιμη, κατι που σου φερνει στο μυαλο την περιπτωση παραεισαγωγης...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 απο τη στιγμη που στο site της HTC υπαρχει ως επισημο καταστημα λιανικης πωλησης ο γερμανος, το κινητο θα ναι ελληνικο (αυτο λεει η λογικη - αν και με παραξευνευει η τοσο χαμηλη τιμη, κατι που σου φερνει στο μυαλο την περιπτωση παραεισαγωγης...) απλά το λέω επειδή στο παρελθόν έχουν ακουστεί μερικές τέτοιες περιπτώσεις για τον Γερμανό. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 δεν ξερω ρε παιδια αλλα τοσο χαμηλα να πεσει η τιμη του και τοσο γρηγορα......για ενα απο τα καλυτερα τηλεφωνα μεχρι στιγμης..μου φαινεται παραξενο...παντως για εμας που το εχουμε ηδη ειναι τραγικη ειρωνεια...για μενα τουλαχιστον που το παρελαβα μολις χθες... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexdouker Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 η καταληλη ευκαιρια!!!(εαν ισχυει)250 επιδοτηση + βαζω αλλα 150 = 400(με την εκπτωση) και το τσιμπαω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts