Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μόλις παρέλαβα το δικό μου απο handtec.

Στην συσκευασία είχε μόνο την αγγλική μπρίζα, να υποθέσω οτι πρέπει να παω να αγοράσω φορτιστή ε?

επίσης δεν υπήρχε πουθενά αποδειξη αγοράς, αρκεί να εκτυπώσω αυτή που μου στείλανε με e-mail?

αυτη που σου εστειλαν στο mail εναι νομιμη αποδειξη... εκτυπωσε την και εισαι κομπλε.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

δυστυχως παιδιά πήγα στη Vodafone λέω σε ενα παλικάρι οτι σήμερα το απογευμα το περιμένω κ μου λεει..."ποιος σου ειπε οτι θα το εχουμε σήμερα?τελος του μήνα το περιμένουμε..."οπότε οπως καταλαβαίνετε ΑΚΥΡΟ.συγγνωμη ρε παιδιά αλλα έτσι μου είχε πει μια κοπέλα που αύριο το πρωι ετσι κ την πετυχω....ετσι κ την πετυχω....(θα την παρακαλεσω να κανει καμια ιστορια μπας κ το πάρω νωριτερα αλλα δεν νομιζω,,,)

μακαρι να μας πει αλλος φίλος κατι διαφορετικο αλλα δεν νομιζω...δυστυχως...υπομονή λοιπόν...

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

δυστυχως παιδιά πήγα στη Vodafone λέω σε ενα παλικάρι οτι σήμερα το απογευμα το περιμένω κ μου λεει..."ποιος σου ειπε οτι θα το εχουμε σήμερα?τελος του μήνα το περιμένουμε..."οπότε οπως καταλαβαίνετε ΑΚΥΡΟ.συγγνωμη ρε παιδιά αλλα έτσι μου είχε πει μια κοπέλα που αύριο το πρωι ετσι κ την πετυχω....ετσι κ την πετυχω....(θα την παρακαλεσω να κανει καμια ιστορια μπας κ το πάρω νωριτερα αλλα δεν νομιζω,,,)

μακαρι να μας πει αλλος φίλος κατι διαφορετικο αλλα δεν νομιζω...δυστυχως...υπομονή λοιπόν...

τι συγνωμη ρε συ? αλοιμονο! αυτο που σου ειπαν μας μετεφερες... μιλησα παλι σημερα με τν δικο μου και μου ειπαν περιμενουν παραλαβη ΜΑΛΛΟΝ 25 Μαϊου. ειναι επαρχεια βεβαια αυτος

s21 ultra 256

• Administrators
Στην συσκευασία είχε μόνο την αγγλική μπρίζα, να υποθέσω οτι πρέπει να παω να αγοράσω φορτιστή ε?

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις φορτιστή. Θα πας σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και θα αγοράσεις έναν αντάπτορα από αγγλική σε ελληνική πρίζα.

επίσης δεν υπήρχε πουθενά αποδειξη αγοράς, αρκεί να εκτυπώσω αυτή που μου στείλανε με e-mail?

Ναι.

Modpic.gif

Παιδια προσπαθησα να κανω ροοτ το κινητο και κατι δεν πηγε καλα.. :wacko:

Το κινητο κανει επανεκκινησει μονο του συνεχεια.. δειχνει το λογοτυπο τι HTC μονο..

τι μπορω να κανω τωρα ? :wacko:

Ευχαριστω

Τελικα ολα ενταξει βρηκα το προβλημα:)

Edited by hoopsn95

παιδια ισχυει οτι οταν ειναι το κινητο κλειστο δεν χτυπαει το ξυπνητηρι??

Αγοραστε το απο εξω να σωθειτε:p:p

η καλυτερη λυση αλλα καποιοι περιμενουμε να εκμεταλευτουμε επιδοτησεις... μην μας κυνηγησει και το ΔΝΤ! :lol:

s21 ultra 256

Καλησπερα σε ολους στο hd2 ειχα μια εφορμογη το pocket camera για να βλεπω τις καμερες ασφαλειας του καταστηματος εχετε βρει κατι τετοιο για το desire?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλησπερα σε ολους στο hd2 ειχα μια εφορμογη το pocket camera για να βλεπω τις καμερες ασφαλειας του καταστηματος εχετε βρει κατι τετοιο για το desire?

Ip cam viewer lite δωρεάν στο market

斯塔夫罗斯 :O

...εμενα στην VODA μου είπαν οτι 27 θα το εχουν στις αποθηκες,,,οποτε...καλα 30!

(γιατι μου κανει ολοενα κ περισσοτερο click το Legend???)

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

...εμενα στην VODA μου είπαν οτι 27 θα το εχουν στις αποθηκες,,,οποτε...καλα 30!

(γιατι μου κανει ολοενα κ περισσοτερο click το Legend???)

Γιατί δεν έχεις δει ακόμα από κοντά την οθόνη του desire.. :D

ONLY ARIS...

παιδια η μπαταρια κραταει οντως τοσο λιγο οσο λενε και οντως το ξυπνητηρι δεν χτυπαει αμα το κινητο ειναι κλειστο???

παιδια ισχυει οτι οταν ειναι το κινητο κλειστο δεν χτυπαει το ξυπνητηρι??

παιδια η μπαταρια κραταει οντως τοσο λιγο οσο λενε και οντως το ξυπνητηρι δεν χτυπαει αμα το κινητο ειναι κλειστο???

Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις διπλά post. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος, αν θέλεις να προσθέσεις κάτι σε πρόσφατο post.

Σχετικά με τις ερωτήσεις σου. Το ξυπνητήρι δε χτυπάει, εάν το κινητό είναι κλειστό. Αυτό ισχύει για όλα τα smartphones. Μπορείς, αν θέλεις, να το έχεις σε aeroplane mode, όπου είναι κλειστά όλα τα radios (καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια) και το ξυπνητήρι λειτουργεί κανονικά.

Η κατανάλωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση που γίνεται. Ωστόσο, πάνω από 1 με 2 (με πολύ προσεκτική χρήση) μέρες δεν κρατάει. Το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα smartphones κι αυτό οφείλεται στη μεγάλη οθόνη και τη χρήση δικτύων 3G, wifi που απαιτούν μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

πολυ καλη εξελιξη για την εγκατασταση των εφαρμογων η λυση στο προβλημα που υπαρχει:http://androidgreece.gr/2010/05/04/apps-to-sd-coming-to-android-2-2/

εφαρμγες στην sd

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ρε παιδια μια ερωτηση.Για να ρυθμισω τον λογαριασμο gmail που εχω παταω

exchange Activesync

η' Αλλο (POP3/IMAP)????

Και επισης οταν παω να μπω στο market μου ζηταει λογαριασμο Google,αυτος ειναι το gmail που εχω????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν κρατάει τα μηνύματα που έχεις μέχρι εκείνη την στιγμή; (ξέρω ότι κρατάει ότι έχει αποθηκεύσει στην SD όπως μουσική κ φωτογραφίες - οπότε η ερώτηση μάλλον θα έπρεπε να είναι: τα μηνύματα που τα αποθηκεύει; :O )

• Administrators
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν κρατάει τα μηνύματα που έχεις μέχρι εκείνη την στιγμή;

Όχι. Η συσκευή επανέρχεται στην κατάσταση όπως όταν την πρωτοάνοιξες.

Modpic.gif

Και επισης οταν παω να μπω στο market μου ζηταει λογαριασμο Google,αυτος ειναι το gmail που εχω????

Ναι αυτος ειναι.

Ρε παιδιά με μια αναζήτηση που έκανα στο φόρουμ βλέπω οτι οι συσκευές απο αγγλία έχουν κανονικά ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο αρκέι να βάλεις ελληνική ΣΙΜ.

εμένα ούτε ελληνικό μενού έχει ούτε πληκτρολόγιο.......γιατι;

Η εγκατάσταση apps στις κάρτες sd είναι διασταυρωμένο οτι 8α γίνει με το froyo ? επίσις ξέρουμε πότε περίπου θα μπορεί να γίνει αυτή η αναβάθμιση ? Ευχαριστώ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...