Lector_Teo Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) Αν και είμαστε off topic... εάν χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα τύπου unlimited, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσεις τα 3GB που σου δίνει σαν όριο. Εγω που εχω 150 mb το μηνα και τα χρησιμοποιω μονο αν χρειαστω νετ καπου εξω ειναι αρκετα . Απλά είδα την προσφορά της βόνταφον με 35 euro σου δίνει 750 mb και είπα είνα καλά ή όχι. Δλδ δεν είστε μόνιμα στο internet??? Απλά συνδέεσαι όποτε θες? Ρωτάω γτ πχ για να έχεις στην αναμονή αυτό που σου δείχνει τον καιρό δεν πρέπει να είσαι μόνιμα στο internet??? sorry για το offtopic Edited May 4, 2010 by Lector_Teo Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps www.antmoves.com | www.wpapps.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Εγω που εχω 150 mb το μηνα και τα χρησιμοποιω μονο αν χρειαστω νετ καπου εξω ειναι αρκετα . Ναι... είναι αρκετά για απλή χρήση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Αν κανω το κινητο root τι παραπανω θα μπορω να κανω ? ειμαι λιγο ασχετος με τα android.. Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Όσο είσαι άσχετος με το android θα κρατήσεις την συσκευή σου έτσι όπως είναι και θα την χαρείς πραγματικά, μαθαίνοντας κάποια πράγματα για τις εφαρμογές και τις δυνατότητες αυτής της συσκευής.Μόλις φτάσεις να μάθεις πως λειτουργεί η συσκευή σου θα μάθεις και τις δυνατότητες που δίνει στο κινητό η διαδικασία του root και αν τις χρειάζεσαι.Όπως και να έχει πάντως δεν είσαι στο σωστό θέμα,απευθήνσου καλύτερα στο θέμα του android με τις γενικές απορίες 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Απλά είδα την προσφορά της βόνταφον με 35 euro σου δίνει 750 mb και είπα είνα καλά ή όχι. Δλδ δεν είστε μόνιμα στο internet??? Απλά συνδέεσαι όποτε θες? Ρωτάω γτ πχ για να έχεις στην αναμονή αυτό που σου δείχνει τον καιρό δεν πρέπει να είσαι μόνιμα στο internet??? sorry για το offtopic 750mb πιστευω γενικα θα σε καλυψουν σε μεγαλο ποσοστο, αλλα οχι να κανεις οτι σου κατεβει. με 5€ παραπανω παντως εχεις 3GB.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) ρε παιδια η Vodafone δεν εχει 1 προγραμμα που με 20 ευρω εχεις απεριοριστο internet???Νομιζω λεγεται Vodafone Mobile Internet Να το!!! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5664 Edited May 4, 2010 by vman Συνεχόμενα μηνύματα Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 ρε παιδια η Vodafone δεν εχει 1 προγραμμα που με 20 ευρω εχεις απεριοριστο internet???Νομιζω λεγεται Vodafone Mobile Internet Να το!!! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5664 Βασικα απο τι βλεπω ειναι για wap οποτε στο desire δεν κανει Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 Βασικα απο τι βλεπω ειναι για wap οποτε στο desire δεν κανει Κανει και παρακανει. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopi13 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Καλημερα σε ολους ενδιαφερομαι και εγω για το desire και μιας στην ελλαδα δεν εχει ακομα απο τις τηλ εταιρεις αλλα το εχει το VnP και μου ειπε οτι κανει επιδοτησεις ολων των εταιριων. στην vodafone που μιλησα που ειπαν οτι δεν το ξερουν. ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα μιας και εχω καλη επιδοτηση ειναι κριμας να παει τσαμπα ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Καλημερα σε ολους ενδιαφερομαι και εγω για το desire και μιας στην ελλαδα δεν εχει ακομα απο τις τηλ εταιρεις αλλα το εχει το VnP και μου ειπε οτι κανει επιδοτησεις ολων των εταιριων. στην vodafone που μιλησα που ειπαν οτι δεν το ξερουν. ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το θεμα μιας και εχω καλη επιδοτηση ειναι κριμας να παει τσαμπα ευχαριστω TO θεμα δεν ειναι φιλε μου η αναβαθμιση το θεμα ειναι κατα ποσο ηace hellas παρεχει εγγυηση ή οχι σε συσκευες που αρχισαν να πωλουνται (δεσιρε) για το συγκεκριμενο μαγαζι δεν εχω αποψη "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν τελικά θα το φέρει η cosmote; Έχω 460 ευρώ επιδότηση και το περιμένω. Είδα στο site της vodafone ότι θα το φέρουν ενώ στην cosmote μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 πηρα τηλ μολις γιατι και εγω με επιδοτηση θελω να το παρω και μου ειπε μονο με vodafone κανει Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 TO θεμα δεν ειναι φιλε μου η αναβαθμιση το θεμα ειναι κατα ποσο ηace hellas παρεχει εγγυηση ή οχι σε συσκευες που αρχισαν να πωλουνται Επειδη βλεπω πως το γραφετε και το ξαναγραφετε. Τα desire που εχουν αγοραστει απο οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα θα καλυπτονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ απο εγγυηση 2 ετων. Τωρα αν μελλοντικα θα ειναι απο την ACE (η καλυτερα απο την εταιρια που συνεργαζεται) η θα δωσει αλλου απευθειας η HTC το service των κινητων της θα το μαθουμε στο μελλον. Σε καθε περιπτωση ομως δεν αλλαζει τιποτα. Αν λοιπον δεν εχετε καποια σημαντικη αναβαθμιση (επιδοτηση) που σας περιοριζει στο θεμα της αγορας απο τα δικτυα/παροχους/αντιπροσωπους, το desire μπορει να αγοραστει σημερα (κι οχι μετα απο μερες) σε τιμες χαμηλοτερες απο διαφορα καταστηματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ξέρει κανείς άμα το αγοράσω από εδώ: http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196165 θα έχει ελληνικό μενού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Από όπου και αν το αγοράσεις θα έχει Ελληνικά. Βάζοντας την σιμ σου θα την αναγνωρίσει και θα έχεις αυτόματα Ελληνικά,ή αν δεν γίνει έτσι,κατεβαζοντας ένα δωρεάν πρόγραμμα από το μάρκετ. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos00000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Από όπου και αν το αγοράσεις θα έχει Ελληνικά. Βάζοντας την σιμ σου θα την αναγνωρίσει και θα έχεις αυτόματα Ελληνικά,ή αν δεν γίνει έτσι,κατεβαζοντας ένα δωρεάν πρόγραμμα από το μάρκετ. Πώς το λένε το πρόγραμμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltavita Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Πώς το λένε το πρόγραμμα; Το λενε morelocale 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 καλο μεσημερι παιδια.υπαρχει ενα site το AndroLib.com το οποιο εχει ενδιαφεροντα προγραμματα για το desire.μηπως μπορει να μου πει πως μπορουμε να κατεβασουμε απο εκει.γιατι δε βλεπω πουθενα download. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopi13 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το vat number που ζηταει στο handet μου βγαζει τελικη τιμη Handtec Checkout Products handtec checkout HTC Desire (SIM Free/Unlocked, Graphite) Quick Find Qty Price Items Total HTC1055 1 £329.49 £329.49 Delivering To: £16.90 Voucher Code: Do you have a valid VAT registration number? Add your VAT number here: Tax Total £60.62 Order Total £407.01 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 @mprex:Το AndoidLib είναι η μεταφορά του makret σε ιστοσελίδα. Απο εκεί δε γίνεται να κατεβάσεις @tsopi13:Vat = ΦΠΑ. Αν δεν έχει εξοικείωση με αυτά, ζητησε την βοήθεια κάποιου, μην έχει κανενά μπλέξιμο. Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopi13 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 το ξερω οτι ειναι το φπα αλλα εκει που εχει το κουτακι τι βαζω? απλα το φπα της χωρας μου? υπαρχει τροπος να το γλιτωσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 υπάρχει διαδικασία αλλα με εταιρικό AΦΜ. Αν θες, επειδη έχει ειπωθεί σε παλίοτερο thread Και σε ενδιαφέρει η διαδικασία, στειλε Pm Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Από όπου και αν το αγοράσεις θα έχει Ελληνικά. Βάζοντας την σιμ σου θα την αναγνωρίσει και θα έχεις αυτόματα Ελληνικά,ή αν δεν γίνει έτσι,κατεβαζοντας ένα δωρεάν πρόγραμμα από το μάρκετ. Εμενα παντως αγορασμενο απο Αγγλια δεν εχει Ελληνικο μενου http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Εμενα παντως αγορασμενο απο Αγγλια δεν εχει Ελληνικο μενουΘέλεις να πεις ότι την πρώτη φορά που έβαλες την κάρτα SIM (ελληνική όμως) και το άνοιξες δεν σε καλωσόρισε στα ελληνικά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Υπαρχει στο μαρκετ καμια εφαρμογη για ελληνικους ραδιοφωνικους σταθμους? http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts